Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαθεση ημερας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος desire, στις 30 Ιουνίου 2017.

1. Guiltless

Guiltless Handle with care

Μικροπρέπεια. Ουσιαστικό. Θηλυκό. Η μικροψυχία, η έλλειψη ανωτερότητας
    Αλλού είναι διασκεδαστική κι αλλού κουραστική.
    3 και σήμερα.

2. Peripatitis

Peripatitis New Member

πονάω για την κατάντια της χώρας μου....είμαι 45χρονών και πονάω πραγματικά που δεν μπορεί η χώρα μου να προστατέψει τα δικά μας παιδιά.
    πονάω γαμώτο τον μπελά μου για την αδιαφορία!!! Πίστευα ότι η γενιά μας θα έδειχνε ένα ενδιαφέρον παραπάνω... αλλά τόσο χαμένος και ρομαντικός που είμαι... καλά να πάθω να πονάω!!!
    Διάθεση της ημέρας...?? ΜΑΥΡΙΛΑ......αύριο μπορεί να είναι το δικό μου παιδί....

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

4. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Είμαι καλά.!!! Δεν έχω κατάθλιψη γιατί δεν ζω στο παρελθόν και δεν έχω άγχος γιατί δεν ζω στο μέλλον. Οι άνθρωποι δεν απολαμβάνουμε αυτά που έχουμε, αλλά στεναχωριόμαστε γι αυτά που δεν έχουμε αποκτήσει και θα τα θέλαμε. Όπως λέω και στην Scorpio, αν οι ψυχίατροι περίμεναν εμένα για πελάτη, θα πέθαιναν από την πείνα.

5. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Κανένας τρελός δεν θεωρεί πως χρειάζεται βοήθεια...

6. margarita_nikolayevna

7. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Πω τι μου θύμισες!
    Γιάννενα για εξεταστική σε ένα ξενοδοχείο ξεχασμένο από τη δεκαετία του 80, το ασανσέρ έπαιζε τσιφτετέλια, δεν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο επειδή είχε μια τεράστια σφιγγοφωλια ακριβώς από έξω, βαριές μπορντό κουρτίνες και κουβερλι, μπάνιο που ένιωθες ότι θα έβγαινες πιο βρώμικος μετά το ντουζ και αυτό το τραγούδι με ακουστικά σε repeat μήπως και κατάφερνα να την παλέψω.  

Last edited: 21 Νοεμβρίου 2023
  8. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Εμένα πάλι μου θύμισες αυτό…
    ( ξέρω ξέρω..τον χαβά μου εγώ )

9. margarita_nikolayevna

10. KYRIOS-OLA

KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

Τελικά η "διάθεση" είναι μεταδοτική, με την μουσική δε ως έκδοχο, ακόμη καλλίτερα

11. margarita_nikolayevna

12. margarita_nikolayevna

... στην ακτή με τ' αθάνατο νερό...