Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαθεση ημερας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος desire, στις 30 Ιουνίου 2017.

1. eyes_closed

eyes_closed polished our dreams

2. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

3. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

4. eyes_closed

eyes_closed polished our dreams

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6. Georgia

Georgia Owned Contributor

7. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

8. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

9. brenda

brenda FU very much

- Άσε με να κλάψω πάνω σου, Patti.
    - Κι εγώ κλαίω, Joan, δε με βλέπεις;
    - Άσε με να θυμηθώ εκείνο το τραγούδι για το Μπαγκλαντές, για τον δολοφονημένο απεργό, για τον έρωτα του Dylan - γεράσαμε, όχι πια έρωτες -, για όλους τους χίπις που έγιναν γιάπις, για το Τείχος που κατέρρευσε και που τότε το γιορτάζαμε, για τους ποιητές που δεν ζουν..
    - Και τον Τραμπ, αγαπημένη Joan! Και τους βομβαρδισμούς στη Συρία. Τους πνιγμένους πρόσφυγες στη Μεσόγειο. Την άνοδο των Ναζί μετά από πολλές - πολλές δεκαετίες. Εμείς ζήσαμε καλά, έντονα, κάναμε λεφτά, λατρευτήκαμε. Δεν είναι λόγοι αυτοί να σταματήσουμε.
    - Γι' αυτό συνεχίζουμε να τραγουδάμε και να παίζουμε μουσική. Πάντα και παντού θα υπάρχουν αδικημένοι. Και στα 100, λοιπόν, Patti μου;
    - Ναι, και στα 100, Joan μου. Σ' αγαπώ!

* Patti Smith και Joan Baez πριν λίγες μέρες στην Κολωνία της Γερμανίας. Γυναίκες, καλλιτέχνιδες, άνθρωποι!

10. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι