Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διακοπες.......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Ιουλίου 2008.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Διακοπες.......

23+1, 22+1, 21+1,20+1 Βαρκελωνη και Ιμπιζα ερχομαστε........... 

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

τελειωσε και το Ποσειδι ...... αξιζε με χιλια η μικρη εκδρομη ...
    δυστυχως εμεις οι εκ των μικρων επαρχιακων πολεων , για μια φορα ακομα συνειδητοποιησαμε τις τεραστιες αρνητικες διαφορες (συνηθως .. λιγες οι θετικες..) , με την κουλτουρα των μεγαλουπολεων ... βεβαια στις διαφορες αυτες προστιθεται και το δεδομενο της αποστασης που στην περιπτωση της Μυτιληνης , γινονται ακομη ποιο εμφανης ....
    χαρηκα πολυ που ειδα ξανα γνωριμα και αγαπημενα προσωπα του φορουμ και ελπιζω συντομα να επαναληφθει .....

ΥΓ ... αναφερομαι σε σενα .. ξερεις εσυ ... το μεντιουμ ..... το "πακετο" σου παραληφθηκε .... εγω φυσικα αρνηθηκα να το παραλαβω ... αλλα "αυτο" με περιμενε κρυμενο στην γωνια ... εγω μιλουσα και ο "ταχυδρομος" σκεφτοτανε πως θα παραδωσει το "πακετο" ... και πολυ αφωσιομενος βρε παιδι μου .... ωρα με κυνηγουσε σε στερια και θαλασσα για την "παραδωση" ... που θελω να καταληξω .... :

[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. zinnia

zinnia Contributor

Υπερβολικό σε βρίσκω με το βιντεάκι..

4. Vermilion

Vermilion Regular Member

Άλλο να το περιγράφεις κι άλλο να το βλέπει κανείς... Μέχρι χτες το βράδυ που γυρίσαμε, το συζητούσαμε και γελούσαμε. Έπρεπε να το είχαμε τραβήξει βιντεάκι, ήταν απλώς απίστευτο...

5. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Tυχερε, και ελεγα που ειναι-που ειναι????????????????
    Σε ευχαριστω για τα χρονια πολλα δεν εχω αλλα pm και ετσι δεν μπορω να σου πω το ποσο χαιρομαι που μου ευχηθηκες καθως και στη Vermilion που την αγαπω πολυ αλλα δεν ξερει το γιατι. 

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

ποιος ειναι για Κρητη;

7. Lola

Lola Regular Member

London calling!
    Γυαλιζω τα latex μου και ετοιμαζομαι για torture garden, mmmmm... 

8. black_pearl

black_pearl Regular Member

Εγώ δυστυχώς δεν θα πάω διακοπές φέτος      

9. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Αναχωρώ. Τουλάχιστον κατά τας διακοπάς εργάζομαι εντατικώς, δεν πηγαίνω στη λεγόμενη θάλασσα, δεν πηδαλιουχώ ιστιοφόρα, δεν τρώγω ιχθείς και άλλες μπαγιάτικες αηδίες, δεν κοιμούμαι πέραν του τετραώρου ημερησίως, δεν ασχολούμαι με τη φύση και τα δέντρα, δεν κυκλοφορώ με ομπρέλα κάτω από τον ήλιο, και δεν παρατηρώ τις πανσελήνους και τα ηλιοβασιλέματα. Η κοινωνική μου προσφορά περιορίζεται σε διαλέξεις για το bdsm, σε επαρχιακές παραθρησκευτικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων είναι εξόχως φιλομαθή και φιλοπρόοδα, ιδιαιτέρως μετά το ογδοηκοστόν έτος της ηλικίας των και, κάποτε, μετά θάνατον.

10. thelma

thelma Regular Member

Καμμια διαφορα δλδ. Μονο αλλαγη τοποθεσιας κανεις. Ολα τα αλλα παραμενουν ως εχουν. 

11. alnair

alnair Regular Member

Αυτός είναι ιεραπόστολος του βδσμ, και δη του δημόσιου - μη δίνεις σημασία.

Εσύ όμως δεν θα έπρεπε να σκοτίζεις το όμορφο μυαλουδάκι σου με αυτά, αλλά με το πώς θα τρώμε αστακομακαρονάδες και θα πλατσουρίζουμε στη θάλασσα χωρίς να χρειάζεται να κουνιόμαστε. Είναι σοβαρό το ζήτημα.

12. thelma

thelma Regular Member

Μην ανησυχεις για τιποτα φραουλιτσα μου. Ολα ετοιμα ειναι....σχεδον. Χανεις μια θαλασσα γυαλι βεβαια αυτες τις μερες, αλλα ελπιζω να ειναι ετσι και τις επομενες μερες.. Στους αστακους εχω δωσει ραντεβου για το σαββατο να τους τσακισουμε φρεσκους φρεσκους.