Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διακοπες.......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Ιουλίου 2008.

1. Elysium

Elysium Contributor

Μύκονο έχω ακούσει είναι καλά. Ιδίως στα clubs της, ρίχνουν ξύλο οι του γυμναστηρίου και σκοτώνουν τουρίστες γιατί... πιστεύουν πως δεν κάθονται καλά μέσα στο club.

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δωστε βαση τωρα στο πληρωμα της βαρκας ... Smart , Hermis , Chemical , vermilion , Eri ..... και isnogood φυσικα .... οτι και να σας περιγραψω ειναι λιγο ..... συντομα θα εχει και φωτο .... το τι γελιο πεφτει δεν λεγεται .. πλακα πλακα .. βγηκε meeting στην Μυτιληνη απο το πουθενα ....
    το βαπτισμα του πυρος των 7 μποφωρ παντως το πηρανε ... αυριο θα το παρουν ξανα ... εις διπλουν .... ...
    και φυσικα αφου τα παιδακια παιξανε μεχρι τελικης πτωσεως , μετα κανανε 180 ε λογαριασμο στην ταβερνα για να ερθουν στα ισια τους..... τα 150ε. ηταν ουζα ... τα 10 κοκα κολες ...
    ... περισσοτερα νεα αυριο ....

3. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Διακοπες.......

Είμαι σίγουρη πως αυτός που έδινε παραγγελία ήταν ο Hermis ,
    απορώ δε από την άλλη που πληρώσατε …. τόσα λίγα !!!!  

φιλιά σε όλους σας , να περάσετε υπέροχα !!!  

4. Kits

Kits Contributor

Επρεπε να τους πας βολτα με 7 μποφωρ μετα τα ουζα!

5. dckason

dckason New Member

ΡΟΔΟ !!!!! , απο 25/08-02/09
    ιδου η ροδος - ιδου και το πηδημα,

φαλιρακι σου ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!

6. MastersHammer

MastersHammer Regular Member

Μιο λιστα με τα νησια που εχω παει
    Οθωνοι
    Μαθρακι
    Ερρικουσα
    Κερκυρα
    Λευκαδα
    Ζακυνθος
    Κυθηρα
    Αντικυθηρα
    Αιγινα
    Ανδρος
    Τηνος
    Συρος
    Μυκονος
    Κεα
    Κυθνος
    Σιφνος
    Ναξος
    Μηλος
    Αμοργος
    Σαντορινη
    Σεριφος
    Ιος
    Σικινος
    Νισυρος
    Ηρακλεια
    Κουφονησι
    Λημνος
    Σαμοθρακη
    Αι Στρατης
    Αγαθονησι
    Αρκιοι
    Λειψοι
    Πατμος
    Λερος
    Ροδος
    Κασος
    Καρπαθος
    Γαυδος
    Λεσβος
    Χιος
    Σαμος
    Σκιαθος
    Σκυρος
    Κρητη(Χανια,Ρεθυμνο,Ηρακλειο,Αγ.Νικολαος,Αγ.Γαληνη,Σητεια,Ιεραπετρα,Βαι)
    Πρεπει να εχω παει και σε αλλα,αλλα αυτη την στιγμη δεν θυμαμαι
    Και για του λογου το αληθες...

Last edited: 2 Αυγούστου 2008
  7. Elysium

Elysium Contributor

Όχι, δεν είναι τουρκική φρεγάτα στις ακτές ελληνικού νησιού.
    Απόκριες είχαμε...

8. Eri

Eri

Επιστροφη λοιπον στην πολη.....Ακομα εχω την αλμυρα (κ αρκετη αμμο) στα μαλλια......

Οτι κ να πω για τη φιλοξενια ειναι πολυ λιγο.....Χιλια ευχαριστω στον ιζνογκουντ που εκανε τα παντα για να περασουμε καλα....Τον περιμενουμε στη Θεσσαλονικη τωρα για να ανταποδωσουμε.....  

Εκτος απο καποια πραματακια που κραταμε μεσα μας κ δεν τα κοινοποιουμε, η πιο τελεια εμπειρια του τετραημερου ηταν το ναυαγιο......Ακολουθει το ταρακουνημα στα 7 μποφωρ καθως κ το αυτοσχεδιο παουερ πλειτ την επομενη μερα στο σκαφος......Νομιζω αξεχαστη θα μεινει κ η αυτοκακοποιηση μου αλλα τωρα ετοιμαζομαι να με αυτομηνυσω για να μαθω να μου φερομαι ετσι.......

SM Art Lady
    hermis
    chemical23
    Χαρηκα που σας γνωρισα καλυτερα....  

Vermilion
    Αν δεν ειχα κ σεεεενανε τι θα ηηηημουν στη Μυτιληνη (ξερεις εσυ).....  
    Τα 6 χιλιομετρα βαδην ηταν το δικο μας τοπ οφ δε 4ημερο χωρις να ξεχασω το μπινελικι στον καυμενο τον ιζνογκουντ ο οποιος πως κρατηθηκε κ δ εμας εδωσε κανα κιουστραπι δεν ξερω......

Με λιγα λογια....ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!
    Οσοι δεν πηγατε Μυτιληνη να πατε αλλα οχι για λιγοτερο απο 6 μερες, ειναι μεγαλη.......
    Οσοι δεν ηρθατε κακο δικο σας, εσεις χασατε........
    Οσοι θελανε να ερθουνε αλλα για διαφορους λογους δεν μπορεσανε, την επομενη φορα θα τα καταφερετε......

9. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Οσοι θελανε να ερθουνε αλλα για διαφορους λογους δεν μπορεσανε, την επομενη φορα θα τα καταφερετε......

[/QUOTE]

Οπως εγω,που μονον τον Σεπτεμβριο ευκαιρω! 

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ηταν ενα 3ημερο που ξεχωρισε απο πολλα αλλα ... και σιγουρα θα εχει την δικη του ξεχωριστη θεση στις καλυτερες αναμνησεις μου απο εδω και περα ....
    σε λιγες ωρες θα πρεπει να αποχαιρετησω και τους τελευταιους επισκεπτες Σμαρτ και Ερμη ...
    Ευχομαι γρηγορα να δωθουν παρομοιες ευκαιριες .....

σχολια :
    Δυστυχως στην Ερεσσο δεν υπηρχαν αρκετες λεσβιες για να βομβαρδησω την Ερι και την Vermilion με τις φαντασιωσεις μου και τα υποθετικα μου σεναρια .... μονο κατι αχρηστα ηλικοκαμενα αντρικα κορμια με γραμμομενους κοιλιακους και βρεμμενα Τ-shirt ..... παει ... χαλασε και η Ερεσσος ... ας οψεται το φεστιβαλ τον αλλο μηνα ... λυπαμαι που βαρεθηκατε τοσο   .....
    Vermilion και ιαματικα ... απεδειξε οτι μπορει να γινει καλη σουπα .... οταν την καταβρηκε μεσα στην πετρινη κολυμπηθρα με το καυτο νερο που εβγαινε απο τον βραχο .... εγω ισα ισα αντεχω να βαλω το ποδι μου για 10 δευτερολεπτα .... μολις βγηκε η Vermilion , πηγε ενα προβατο και αρχισε να πινει το ζουμι της .... νομιζω πως πρεπει να το κανουμε μελος του φορουμ με Perv στατους ..... μετα εμεινε αρκετη ωρα να μας κοιταζει ....
    Ερι και εστιατορια .... θα μαζεψει ολες τις γατες γυρω της .... αν δεν βρει τι να πεταξει προσοχη διοτι μπορει να πεταξει το δικο σας φαϊ ....
    Ερι σκαφος και μποφωρ .... συνολο 286 μελανιες , αμιχες και κοψιματα ... αναρωτιεται κανεις πως αυτο το παιδι τα καταφερε να περασει την εφηβεια .....
    Vermilion/Chemical σκαφος και 7 μποφωρ .... ο καημενος ο Chem σηκωσε επανελειμενα το χερι για να μου δηλωσει πως εχουν γινει αλοιφη ξαπλωμενοι πανω στην πλωρη ... η Ερι μου λεει : "Κατι θελουν να πουν ..." και εγω σκεφτηκα πως δεν ειναι ωρα για κουβεντες μεσα στον παλιοκαιρο .... τελικα αντεξαν .... ηταν γερα σκαρια ....μια ελαφρια διασειση δεν ηταν αξια λογου ....
    Smart/Hermis και υπολοιπα παιδακια σε εστιατοριο .... καποιες στιγμες ηθελαν να ανοιξει η γη να τους καταπιει διοτι τα μικρα παιδακια επαιζαν στο τραπεζι με οτι εβρισκαν μπροστα τους .... το κακο ξεκινησε οταν προφανως οχι αρκετα χαμηλοφωνα ειπα στον Chemical να προσεξει πως οι τριχες απο το σορτσακι της σερβιτορας εφταναν μεχρι τον αφαλο της ... η Σμαρτ εντρομη κοιταξε την σερβιτορα που τραβουσε την μπλουζα προς τα κατω ... εεεε ωχουυυυ ... ενταξει επρεπε να το πω λιγο ποιο σιγα ... τι να κανουμε ... ομως τα καταφερα ... διοτι υστερα απο λιγο που ηρθε ο σερβιτορος , μονο η Ερι ακουσε πως ηταν κατουρημενος και ειχε ενα κυκλακι υγρασιας πανω στο τζην στο πουλι του .... ....... ααααα για να σας πω ... Περβ ειμαι , οπου θελω κοιταω ...
    Παντως για μελη BDSM φορουμ δεν εχουν καθολου παρατηρητικοτητα ... οταν στο διπλανο τους τραπεζακι καθοντουσαν 4 λεσβιες και μου λενε οτι δεν ειχε λεσβιες το μερος .... αααχ ... εγω και στο διπλανο δρομο να περπατανε , τις μυριζω απο μακρια ...... εχουν μια γαματη ελκυστικη μυρωδια , σαν αγριολουλουδα ανακατεμενη με απλησια και σαλιο ....
    isnogood και χαμενα κλειδια αυτοκινητου στην αμμο .... οτι και να σας πουν ... φταιει η Ερι που μου πετουσε πετρες ......
    αυτα για την ωρα .... θα θυμηθω και αλλα ....

11. Vermilion

Vermilion Regular Member

Έπρεπε να ήσουν κι εσύ στη βόλτα μετά τα ούζα.....   Καθισμένος μπροστά, ανάμεσα σε μένα και τον chemical  

Κοπάνα σήμερα από τη δουλειά, δε την πάλευα να πάω, πονάει όλο μου το σώμα.
    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον isnogood, τον περιμένουμε Θεσσαλονίκη για να του ανταποδώσουμε την εξαιρετική φιλοξενία. Μας πήγε στα καλύτερα μέρη και έγινε χίλια κομμάτια για να μας ευχαριστήσει.

Εντελώς ετερογενές το παρεάκι, αλλά νομίζω πως δέσαμε πολύ καλά μεταξύ μας. SM_art, hermis και chemical23, χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα!! Eri, ήμασταν που ήμασταν, απογίναμε εντελώς.

Αδιαμφισβήτητα αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι το αυτοσχέδιο power plate στο σκάφος (εγώ δεν αυτοκακοποιήθηκα αν και πονάω παντού), το κάστρο που δεν έβλεπα στον Μόλυβο (μα ποιο κάστρο???), το νερό που δε θυμόμουν ότι ήπια, και για όλα αυτά φταίει η ξαπλώστρα που μου ήρθε στο κεφάλι και έχω κι ένα καρούμπαλο. Τελικά μάλλον όλα θα μου μείνουν αξέχαστα (δεν έκανε καλή δουλειά η κατακούτελη ξαπλώστρα). Το ζεστό νερό στη γούρνα ήταν τέλειο, το πρόβατο δε το είδα (καθόλου παράλογο δεδομένου του ίδιου σκηνικού με το κάστρο, μπορεί το αρνί να κολυμπούσε δίπλα μου κι εγώ απλώς να μη το πρόσεξα), στην Ερεσό μας βγήκαν τα μάτια σα λουκουμάδες (πλοφ) από τα μμμμμανάρια που κυκλοφορούσαν και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω. Το θέμα είναι ότι έπεσε ΤΟ γέλιο, σε γενικές γραμμές περάσαμε καταπληκτικά. Μακάρι να ήμασταν πιο κοντά μεταξύ μας...

12. kiss_me

kiss_me Regular Member

ανατροπές, οεο....
    πανε οι διακοπές του Σεπτεμβρη στην Κερκυρα  

εγιναν μια βδομαδα Ναξο, απο 14/8.....τον σιχαινομαι τον Αυγουστο για διακοπες....