Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 16 Μαϊου 2007.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Ρε παιδιά θέλω να σας ρωτήσω για κάτι που αφορά κάποιες παρατηρήσεις που ουσιαστικά τις έχω κάνει εδώ και αρκετό καιρό.

    Έριξα μια ματιά στα personals και μου έκανε μεγάλη εντύπωση για άλλη μια φορά το γεγονός της αριθμητικής ανισότητας σχετικά με τα ποστ που έχουν υποβληθεί , ανάμεσα στους/ις Masters-es/slaves κλπ. και στους/ις Chrossdressers,lesbians.Η δε διαφορά είναι τόσο συντριπτική που με κάνει να αναρωτιέμαι.Που είναι όλοι αυτοί που βλέπω γύρω μου σε καθημερινή βάση ?
    Οι περισσότεροι από αυτούς που ξέρω είτε είναι Chrossdressers είτε έχουν περάσει παλαιότερα (όπως κι εγώ άλλωστε) από αυτό.
    Αλλά και για τις γυναίκες.Είναι δυνατόν να είναι τόσο λίγα τα ερίσματα του bdsm ώστε να δικαιολογούν τα μόλις 5??? νήματα στο αντίστοιχο category των lesbians?Αλλά και οι gay δεν πάνε πίσω.

    Δεν ξέρω.Κάτι δε μου κάθεται καλά.Για βγείτε έξω ρε παιδιά.Στο τέλος θα με αναγκάσετε να βάλω εγώ αγγελία στο lesbian και δεν είμαι και ο καταλληλότερος γι αυτό. 
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

    Μα οι αγγελίες δεν είναι χαρακτηριστικές για να περιγράψουν τη στατιστική των προτιμήσεων ..

    Παρολα αυτά μια δημοσκόπηση θα μπορούσε να λύσει αρκετές απορίες...  
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Re: Απάντηση: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

    Τι εννοείς ότι δεν είναι χαρακτηριστικές Incomplete ?
     
  4. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Re: Απάντηση: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

    Η σχέση μελών-αγγελιών δεν είναι ένα-προς-ένα. Δε βάζουν όλοι αγγελίες, και κάποιοι βάζουν πάνω από μία.

    Επίσης, αυτά που ζητούνται σε αγγελίες είναι πιθανώς υποσύνολο των προτιμήσεων εκείνων που τις βάζουν.

    Τέλος, ορισμένοι συνδυασμοί προτιμήσεων και ρόλων έχουν περισσότερη ανάγκη να βάλουν αγγελίες, ενώ άλλοι συνδυασμοί δεν έχουν καμμία τέτοια ανάγκη γιατί πλησιάζονται συνέχεια με προσωπικά μηνύματα.

    Ως εκ τούτου οι αγγελίες δεν αποτελούν καθόλου καλή βάση για να εξάγουμε συμπεράσματα για τα μέλη.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

    Τελικα μετα απο την παρουσα συζητηση αντιλαμβανομαι ολο και περισσοτερο πως δεν βρισκομαι σε μια πραγματικη bdsm κοινοτητα αλλα..............εχει πλακα τελικα
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

    Και το λεω γιατι οταν εισαι σε μια κοινοτητα ευχεσαι αν βρεις κοινα στοιχεια με αλλους σαν και σενα αλλα ανακαλυπτεις τελικα στατιστικες για το ποσοι πραγματικοι ειμαστε τελικα και ποσοι δεν ειναι ενω θα επρεπε να ειναι ολοι εφοσον το forum γραφει με κατι ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ!!!!!!!!BDSM!! ............γι αυτο εχει πλακα....Ας το δουμε και ετσι γιατι τα παραπανω κανενα νοημονα δεν τον κανουν να το δει σοβαρα
     
  7. malesub25

    malesub25 Regular Member

    Δεν αντιλαμβάνομαι καν το νόημα του νήματος, καθώς δεν νομίζω ότι οι αγγελίες έχουν καμία σχέση με την αναλογία μελών: προτιμήσεων...Εκτός βέβαια από το προφανές, ότι οι subs σ' αυτόν το κόσμο είναι σαφώς περισσότεροι από τους Doms/Dommes...Άσε που πιστεύω ότι αν ρωτήσεις τα περισσότερα μέλη θα σου πούν ότι αυτό που κυρίως λείπει από τα personals είναι Αφέντρες, πράγμα που καθιστά αυτή την κοινότητα λίγο "χειρότερη" από ότι συμβαίνει σε όλες τις κοινότητες όλου του κόσμου (απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον). Δεν επεμβαίνω στο θέμα lesbians γιατί ομολογώ ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το χώρο...Αυτό που σίγουρα θα ήθελα να δώ είναι περισσότερες Κυρίες ανοιχτές στο να γνωρίσουν νέους "συμπαίκτες" (και φυσικά σ' αυτή μου την παρατήρηση υπάρχουν ταπεινότατα, ωφελιμιστικά ελατήρια   )...
     
  8. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Αν και θα προτειμούσα να το επεξηγούσε ο ίδιος ο Incomplete εντούτοις ευχαριστώ για την επεξήγηση...Όλα αυτά που λες είναι γνωστά τις πάσει και συμφωνώ σε γενικές γραμμές.Όμως.Τί είναι υποσύνολο τίνος.Γιατί δεν πείθομαι ότι η πλειοψηφία των μελών ασκεί bdsm πρακτικές σε επίπεδο D/s (πόσο μάλλον M/s) εκ των οποίων μία τυγχάνει να είναι και το C/D.Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.Τουλάχιστον όσο έχω δει από γνωστούς και φίλους.Μπορεί να κάνω και λάθος.
    Επίσης δε συμφωνώ με το γεγονός ότι είναι τόσο δραματική η διαφοροποίηση της ανάγκης τοποθέτησης αγγελίας αναλόγως των διαφορετικών συνδιασμών που αναφέρεις.Άσε δηλαδή που δεν έχω δει και κανένα συνδιασμό που θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ως περίεργο.(Δεν ξέρω αν υπάρχει καν κάτι τέτοιο αλλά αυτό είναι δικό μου ).
    Τέλος η συγκεκριμένη ερώτηση δεν έχει κανένα στόχο να εκφέρει συμπεράσματα για το τί είναι τα μέλη.Μην το ρίχνεις σε αυτό το επίπεδο σε παρακαλώ.
    Να 'σαι καλά.

    Είμαι ευτυχής που κατέληξες σε αυτό το επίπεδο αυτογνωσίας φίλε μου.Παράλληλα όμως εγώ αυτό που θα σκεφτόμουν και θα με ανησυχούσε περισσότερο στη θέση σου είναι το γεγονός ότι είσαι μέρος αυτής της μη πραγματικής bdsm κοινότητας.

    Για τα κοινά στοιχεία που προανέφερες φίλε μου θα σου πρότεινα να βγεις έξω από την πόρτα σου και να πιάσεις τον πρώτο περαστικό.Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε πολλά κοινά στοιχεία για να συζητήσετε.Ακόμη και σε τομείς που..δεν το περιμένεις.Δε νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης ενός community.Ο συγκεκριμένος χώρος χωρίς να θέλω να υποστηρίξω ότι δεν έχει ερίσματα σε αυτό εντούτοις κατ' εμέ δημιουργήθηκε όπως και όλα τα αντίστοιχα με άλλη λογική και με άλλες ανάγκες.
    Η λέξη "στατιστική" είναι κάτι που εσύ ανέφερες.Δε νομίζω ότι έκανα πουθενά μνεία σε κάτι τέτοιο.Εκφράζω μια απορία επί της οποίας περιμένω όσο πνευματώδης ή ηλίθια κι αν σας φαίνεται να μου απαντήσετε.Δε χρειάζονται τέτοιου είδους τακτικές.Άσε που δε γνωριζόμαστε καν.Κρίμα δεν είναι ?...

    Ποτε δεν υποστήριξα ότι το νόημα είναι η αναλογία μελών:προτιμήσεων όπως είπες και συ.Μάλλον το αντίθετο για όποιον το καταλαβαίνει.
    Αν και βέβαια ακριβώς από κάτω εκφράζεις ο ίδιος άποψη σχετικά με το "προφανές" της αναλογίας.Κάτι που με μπέρδεψε.
    Όσον αφορά δε τα "ωφελημιστικά σου κριτήρια" σου εύχομαι το καλύτερο φίλε μου.
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..


    Είχα σκοπό να απαντήσω χθες,αλλά το ξέχασα.Ελπίζω να με συγχωρέσεις γιατί είδα πως μάλλον παρεξήγησες την καθυστέρηση μου  

    Θα σου πω μια μικρή παραβολή.Μέχρι να μπω εδώ μέσα σχεδόν πίστευα πως στην Ελλάδα το BDSM αφορούσε κυρίως τους gay (κάποιους απ αυτούς για να είμαι ακριβής).Μέσα στην άγνοια μου πίστευα πως οι str8 είναι πιο πολύ kinky.Mέχρι που μπήκα εδώ.Τότε ανατράπηκαν πολλά.Είδα αρκετό str8 (και πανσεξουαλικό υπό τη str8 σημαία)να δραστηριοποιείται ,να ζητάει και να προσπαθεί να κάνει..Οπότε οι αναλογίες ήρθαν στα ίσα τους,όπως και στους άλλους τομείς,με μικρές αυξομειώσεις όμως.

    Επί της απορίας σου.Απ όσους-ες gay/lesbians φίλους-ες ή γνωστούς-ες έχω και ασχολούνται με το χώρο δεν είναι εδώ μέσα.Ενώ τους μίλησα ,δεν ήθελαν να μπουν ούτε για να βάλουν έστω αγγελία που λέει ο λόγος.Οι λόγοι;Διάφοροι που δεν είναι της παρούσης.
    Μετά βλέπω και το άλλο.Πολά δραστήρια μέλη εδώ μέσα δε βάζουν αγγελίες.Οι πιο πολλές αγγελίες είναι κυρίως από kinky άτομα που την έχουν δει κάπως.Gay που ψάχνουν το βαρβάτο αρσενικό να πηδηχτούνε και το παίζουν slaves (γιατί νομίζουν πως ο Αφέντης δίνει διαταγές πάνω στο γαμήσι και 5-6 φάπες).Επιβήτορες gay και str8 που επειδή γουστάρουν τον καφέ στο χέρι και χύσιμο στην ώρα τους ,την είδανε Αφέντες(ειδικά άμα παίζουν 2-3 πόντοι παραπάνω).Κοπελίτσες που ψάχνουν τον ώριμο να τις καθοδηγεί και νομίζουν πως είναι σκλάβες.Κοπελίτσες ή μεγαλοκοπέλες πουέχουν φάει στη ζωή τους το ξύλο του Αμαζονίου ή γενικά επειδή έχουν απωθημένα το παίζουν Αφέντρες κτλ κτλ..Οι κατηγορίες γενικά είναι πολλές.Βέβαια αυτές οι περιπτώσεις δεν καλύπτουν την απόλυτη πλειοψηφία των ατόμων πίσω από τις αγγελίες-μην παρεξηγηθώ κιόλας-αλλά καλύπτουν ένα μεγάλο ποσοστό.Στην πλειοψηφία τους είναι άτομα που είναι μέλη σε 15 εώς 25 φόρουμς ο καθένας.
    Και για να τελειώνω.Πιστεύεις λοιπόν πως τα πόσα είδες καθρεπτίζουν την πραγματικότητα;
    Πιστεύεις πως το gay κομματι είναι πιο πολύ εδώ μέσα;Λάθος.Μακάρι να ήτανε φίλε μου.Περιττό να σου πω πως για μεγάλα διαστήματα ήμουν σαν τον gay τύπο στο Little Britain (εξαίρετη (!!!!)αγγλική κωμική σειρά ρόλων) ,που ζούσε σε ένα χωρίο και όλη την ώρα εκτός των άλλων έλεγε "I m the only gay in the village"      

    Ελπίζω να σε κάλυψα  


    http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/tv_and_radio/4164591.stm

    http://www.bbc.co.uk/comedy/littlebritain/characters/daffyd.shtml
     
  10. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί μας είναι σχεδόν σύγχρονοι, μάλλον σκέφτεσαι το επεισόδιο που εμφανίζεται ο άλλος gay στο χωριό.   Αμέσως αμέσως εσύ κι εμείς είμαστε τρεις στην LGBT υπο-κοινότητα του forum (συν τα άλλα 2-3 άτομα που εμφανίζονται τακτικά).

    Θα μας συγχωρέσεις τo παρεμβατικό της απάντησής μας τότε. Προφανώς μιλήσαμε εν αγνοία της κατάστασης. Θα μας επιτρέψεις όμως να εμμείνουμε στη θέση μας για την ανάγκη τοποθέτησης αγγελίας, μια και αυτό το συμπέρασμα πηγάζει από πρώτο χέρι, έχοντας λογαριασμούς μαζί (ως ζευγάρι) και χωριστά σε αρκετά site. Πχ στο alt εκείνος είχε 4 μηνύματα σε 6 χρόνια (βέβαια είναι κακάσχημος και γενικώς μη επιθυμητός τύπος). Εκείνη είχε 4 μηνύματα μέσα σε 15 λεπτά. Το couple account μας μαζεύει 2-3 μηνύματα την εβδομάδα, κυρίως από straight άντρες, μερικοί εκ των οποίων προφασίζονται ότι είναι 'bi tops'.

    Όταν περνάς τη μέρα σου διαγράφοντας μηνύματα, γιατί να ασχοληθεία να βάλεις αγγελία για να βρεις κάποιον; Όλοι σου έρχονται μόνοι τους.

    Αν κρίνεις ότι η απάντησή μας αποσκοπούσε σε πτώση του επιπέδου, τότε είναι πολύ φανερό ότι έχουμε πρόβλημα με τα ελληνικά μας και χρησιμοποιούμε λάθος λέξεις. Ζητούμε συγγνώμη για την προσβολή και επανερχόμαστε στο αγαπημένο μας lurk mode.
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

    Fan να υποθέσω ;    

    Ναι τώρα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα  
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

    δεν ειναι αυτογνωσια φιλε μου αλλα διαπιστωση.....αλλα αν κοιτας το δαχτυλο σιγουρα χανεις το φεγγαρι....και δεν καταλαβαινω το συμπερασμα σου "εισαι μελος αυτης της μη πραγματικης bdsm κοινοτητας" μηπως θα επρεπε να σου ζητησω την αδεια για το τι ειμαι;
    Δεν μπηκα στον κοπο να απαντησω στο θεμα σου για να ερθω σε αντιπαραθεση αλλα σε διαλογο γονιμο ισως...σε παραμπεμπω στην υπογραφη μου λοιπον και παω να συζητησω αλλου