Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 16 Μαϊου 2007.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Δεν έχω να συγχωρήσω τίποτα παιδιά.Και λυπάμαι αν σας δημιουργήθηκε τέτοια εντύπωση.
    Όσο για την ανάγκη περί των αγγελιών μάλλον έχετε δίκιο τελικά.Το μόνο που δε συμφωνώ είναι στο ζήτημα περί ασχήμιας αλλά αυτό είναι δική μου πεποίθηση).

    Όχι ρε παιδιά , προς θεού.Ουδέποτε θέλησα να εμφανίσω ότι η απάντησή σας αποσκοπούσε σε πτώση του επιπέδου.Απλός θέλησα να προλάβω μια ακούσια μετατόπιση του σημείου αναφοράς του κειμένου μου μια και κάτι τέτοιο είναι πολύ συχνό φαινόμενο αφού στο καθετί που γράφεται , ο καθένας καορίζει την απάντηση του στηριζόμενος σε κάποια σημεία που για τον γράφοντα μπορεί να είναι δευτερεύουσας σημασίας.
    Τώρα όσο για την προσβολή.Αλήθεια ποιά προσβολή?
    Σιγά μη με προσβάλατε ρε παιδιά.(Εκτός αν έχασα κάτι  ).Ούτε να το σκέφτεστε.Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπείτε σε lurk mode.
    Να 'στε καλά παιδιά.
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Εάν κατάλαβες ότι από το παραπάνω σχόλιο ότι υπονοω ότι θα έπρεπε να μου ζητήσεις την άδεια μάλλον χρησιμοποιώ τα ελληνικά μου λανθασμένα.Όπως και νά 'χει είμαι διατεθειμένος να σου εξηγήσω.

    Το γεγονός ότι είσαι μέλος αυτής της δηθεν bdsm κοινότητας ενώ παράλληλα σπας πλάκα με το γεγονός ότι αυτή δεν είναι πραγματική με οδηγεί σε κάποιους συνειρμούς.Σωστούς ή μη.(και μην ακούσω πάλι ότι η ζωή δεν είναι δω και όλα τα παρελκόμενα , γιατί η ζωή είναι καί εδώ)

    Είτε ότι και ή δική σου συμμετοχή χαρακτηρίζεται από αυτό το "δήθεν".Είτε ότι εσύ σαν αληθινός και πραγματικός bdsmτζης απλά κοιτάς υπεροπτικά , απαξιώντας για όλους αυτούς τους άθλιους που σπειλώνουν το χώρο του bdsm με την άγνοιά τους και ότι άλλο έχουν εν πάσει περιπτώσει.

    Τη δε πρώτη περίπτωση δε θα ήθελα να τη χαρακτηρίσω μια και θέλω να πιστεύω έστω και υπερβατικά πολλές φορές ότι ο εκάστοτε συνομιλητής μου , έχει τουλάχιστον απλά μια διάθεση να μάθει τι σκατά είναι αυτό το bdsm τελοσπάντων και αυτό το σέβομαι.Πόσο μάλλον όταν με απασχολεί η επί της ουσίας αποδοχή της φιλοσοφίας του bdsm σε κοινωνικό επίπεδο.

    Στη δεύτερη όμως θα μου επιτρέψεις να είμαι ποιό αντιδραστικός.Μπορεί ο καθένας να σπάει πλάκα με αυτή τη μη πραγματική bdsm κοινότητα αλλά μετέχοντας σε αυτή ουσιαστικά σπάει πλάκα με τον εαυτό του.Κι αυτό γιατί η οποιαδήποτε κοινότητα κι όχι μόνο , δε στηρίζεται σε ένα δύο άτομα αλλά σε όλους αυτούς που συμμετέχουν σε αυτή.Και από αυτούς τους ίδιους πηγάζει , αν πηγάζει , το αληθινό ή το ψεύτικο του ζητήματος.
    Εγώ πάντως δε σπάω καθόλου πλάκα και αυτό χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω πάρα πολλές αντιρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο αυτή τελικά ενσαρκώνεται.Απλά προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ και ότι μου κόβει τελοσπάντων για να βοηθήσω την κατάσταση.
    Περιμένω λοιπόν αντίστοιχα απ' όλους αυτούς που θεωρούν ότι κατέχουν την αλήθεια γύρω από το bdsm να δώσουν τα φώτα τους και σε μας τους πτωχούς τω πνεύματει , αντί να κάθονται και να περιγελούν αυτό το οποίο εν ολίγοις οι ίδιοι χτίζουν.

    Όσο δε για το γόνιμο διάλογο που ευαγγελίζεσαι , δε βρίσκω κανένα λόγο για τον οποιο δε θα μπορούσε αυτός να περιέχει μια αντιπαράθεση.Εκτώς κι αν τελικά πρέπει να γίνεται κάτω από προϋποθέσεις πλήρους ταύτισης απόψεων.Ως εκ τούτου αντί να πας να βρεις κάποιον για να συμφωνήσεις θα σου πρότεινα να κάτσεις να συζητήσεις με μένα που διαφωνώ μαζί σου.Στο δεύτερο τουλάχιστον όλοι κάτι έχουν να κερδίσουν.Άσε που το γεγονός ότι διαφωνώ δε σημαίνει παράλληλα ότι δεν μπορώ να συμφωνώ με κάποιες άλλες απόψεις σου.Κοινώς δε σε διαγράφω.

    Γιατί τελικά αυτή η γαμημένη αποδοχή και η απενοχοποίηση του χώρου δεν μπορεί να έρθει κατ' εμέ από τη μεταξύ μας αποδοχή.Είναι σα να ευλογούμε τα μουστάκια μας.
    Κάναμε την μεταξύ μας απενοχοποίηση (αν την κάναμε).Βγήκαμε όλοι , ο καθένας σιγά σιγα και σηκώνοντας διστακτικά το χέρι είπαμε ...π..παιδ.ιά εί..είμαι και γω μαζί σας.Και χειροκροτήσαμε τους εαυτούς μας άλλη μια φορά για το θάρρος μας.Και γεμίσαμε περηφάνεια.Και βγάλαμε καταστατικό κατόπιν για το πώς νοείται ο Master και πώς ο slave.και και και
    Και μετά???
    Και μετά αρχίζουν οι σφαγές....Και πιανόμαστε απ' τις λέξεις.Και πώς το εννοείς αυτό δηλαδή? Όχι εγώ είμαι 2 χρόνια σε αυτό το χώρο , όχι εγώ είμαι 10 , με προσβάλεις κοκ.
    Γιατί όπως πολύ σωστά κατ' εμέ ειπώθηκε εδώ μέσα τα κλειστά συστήματα έχουν την τάση να πεθαίνουν.

    Το ζήτημα λοιπόν για μένα φίλε μου δεν είναι τόσο το αν θα βρω κάποιες ή κάποιους από εδώ μέσα να μοιραστώ το έτσι κι αλλιώς κοινό μας ενδιαφέρον.Γιατί έτσι κι αλλιώς σε bdsm φορουμ μπήκα κι όχι σε φόρουμ για συνταγές μαγειρικής.Αλλά το κατά πόσο θα μπορέσω να δράσω θετικά σε μια προσπάθεια γνωριμίας επί του αντικειμένου όσων έστω κι από απλή περιέργεια μπαίνουν εδώ.
    Ίσως γι' αυτό τελικά επιλέγω να βρίσκομαι σε αυτή τη μη πραγματική κοινότητα.Επειδή ακριβώς δεν είναι πραγματική και άρα μπορώ να βρω χώρο για να μιλήσω εκεί όπου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να απευθυνθώ.
    Πρέπει να δεις τις φάτσες των γνωστών μου όταν τους αναφέρω ότι ασχολούμαι με το bdsm.Είμαι σίγουρος εκείνη τη στιγμή από το βλέμμα τους ότι με φαντάζονται κατευθείαν με μάσκα,καρφιά και με το απαραίτητο bullwhip έτοιμο να χτυπήσω το οτιδήποτε κινείται ανά πάσα ώρα και στιγμή.Άσε για τους στάνταρ συνειρμούς που τους περνούν.
    -Ρε συ αυτός δέρνει γυναίκες.Μπα δε θα του σηκώνεται.
    Και είμαι και από τους τυχερούς σε εισαγωγικά γιατί είμαι και ετερόφιλος.Gay kai bdsm? Άουτς.Καλά οι lesb την έχουν πουτσίσει δεν το συζητώ.

    Δε λέω έχει την πλάκα του.Άλλωστε επί της ουσίας δεν μπορούν να με βλάψουν από τη στιγμή που δεν αισθάνομαι εγώ ότι μπορούν να με βλάψουν.Αλλά προσπαθώ πάντα να προσπερνώ την πλάκα για να φτάσω στο δια ταύτα του ζητήματος.Και δε ξέρω ρε παιδιά.Σχεδόν πάντα πετυχαίνει.Μπορεί να λένε βέβαια πολλά πίσω από την πλάτη μου.Αλλά σίγουρα κάτι τους μένει.Κι αυτό μου αρκεί.Κι όλο έρχονται μετά και αρχίζουν να με ρωτούν δειλά δειλά.

    Γι΄αυτό φίλε μου.Κάνε την πλάκα σου ακόμη και με μένα γιατί έτσι κι αλλιώς και μαλακίες λέω καμιά φορά και αστείος γίνομαι και σίγουρα δεν κατέχω την οποιαδήποτε αλήθεια γύρω από το bdsm.Αλλά μη μένεις σε αυτή.Γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να είναι η απαρχή ενός νέου γκέτο.Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται ότι το τραβάω από τα μαλιά.Αν θες το συζητάμε.

    Κι επειδή μου είπες ότι φεύγεις , θέλω να σου πω το εξής : Μη φεύγεις.Κάτσε και πολέμησε.Και είμαι ο πλέον ιδανικός στόχος αφού μοιράζομαι την αγάπη σου για το bdsm κι ως εκ τούτου είμαι από τους πλέον δύσκολους "αντιπάλους".Γιατί εμείς οι δυό είμαστε κατ' ουσίαν οι αντίπαλοι κι όχι οι υπόλοιποι.Αν δεν πολεμήσεις εμένα φίλε μου , δεν θα μπορέσεις να πολεμήσεις κανένα άλλο.

    Περιμένω τις αντιρήσεις σου μια και αυτές είναι που με ενδιαφέρουν πιο πολύ.
    Πολύ φιλικά γιατί τελικά εν μέσω της συγραφής των παραπάνω άρχισα να σε συμπαθώ.

    Γρηγόρης Παυλάκος
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Όχι βρε συ δεν παρεξήγησα την "καθυστέρηση" της απάντησής σου.Απλά όταν σε ρώτησα να μου επεξηγήσεις το αρχικό ποστ το έκανα όχι γιατί δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις , αλλά γιατί ήθελα να εκφράσεις ανοικτά αυτό που επί της ουσίας πραγματευόταν.Μην το πέρνεις έτσι.
    Όσο για το αν πιστεύω πως η πραγματικότητα καθρευτίζεται μέσα από τις αγγελίες , όχι δεν το πιστεύω σε καμιά περίπτωση και γι' αυτό ακριβώς το λόγο άνοιξα το εν λόγω νήμα.
    Τί γίνεται ? Τί κάνουμε? Πού είμαστε όλοι ? Πόσο απενοχομποιημένοι νοιώθουμε τελικά ακόμη και σε ένα χώρο όπου επί της ουσίας έχουμε ένα λόγο παραπάνω να αισθανόμαστε οικεία ?
    Και ακόμη παραπέρα , τί ερίσματα μπορούμε να έχουμε τελικά ως προς την κοινωνική αποδοχή του bdsm στον Ελλαδικό χώρο όταν ούτε μεταξύ μας δε μπορούμε να αξιώσουμε το δικαίωμα της επιλογής μας ?

    Πάντως για να απαλύνω τον πόνο του gay τύπου στο Little Britain , θα σου πω το εξής.
    Τελικά μετά από 33 πλέον χρόνια μαλακίας αρχίζω να συναισθάνομαι ότι το γεγονός ότι είμαι ετερόφιλος έχει να κάνει σε κάποιο βαθμό και με την τύχη.Σκέφτομαι πχ. ότι αν κάποιο από τα παληκάρια που μου την έπεσαν ήταν λιγότερο απότομο και ανυπόμονο , ίσως να υπήρχε πιθανότητα να ενδώσω τελικά και να μιλούσες τώρα με ένα gay.Αλλά όπως λένε ότι έγινε,έγινε.Απλά καμιά φορά το σκέφτομαι και μου δημιουργείται στο μυαλό η εντύπωση ότι η διαφορά μεταξύ ετεροφύλων και ομοφύλων ίσως είναι πολύ πιο ισχνή απ' ότι νόμιζα.Όπως και να 'χει..

    Να 'σαι καλά από τον παρολίγον gay. 
     
  4. Dolce

    Dolce Regular Member

    Αμα το σκεφτεσαι, να σε παραμεμψω εδω, μπορει να το σκεφτεις κι αλλο.  
     
  5. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Σ' ευχαριστώ Dolce.Μου άρεσε πολύ η αρχική σου τοποθέτηση ή ερώτημα ή όπως θες πες το και θέλω να πιστεύω ότι έχω πιάσει το νόημα του.Το παραθέτω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και ουσιαστικά έχει να κάνει με το νήμα κατ' εμέ , έστω κι αν αυτό δεν είναι ξεκάθαρα ορατό.

    Οι ρόλοι στη ζωή ξεκινούν από πολύ νωρίς ,ουσιαστικά με την πρώτη μας ανάσα.Και το κακό είναι ότι όταν φτάνουμε πλέον σε θέση να αντιληφθούμε το παιχνίδι που διαδραματίζεται , έχουμε εντρυφίσει ήδη τόσο πολύ σε αυτούς ώστε να αισθανόμαστε ανήμποροι να απαλαγούμε.
    Ίσως αυτό να είναι τελικά που με φοβίζει περισσότερο στην προοπτική να κάνω παιδιά.Ότι θα γίνω κι εγώ συνένοχος σε αυτό το παιχνίδι.

    Thanks Dolce.
     
  6. Dolce

    Dolce Regular Member

    @Sudden: You're welcome. Θα παραπεμψω ομως τις ευχαριστιες στον γραφοντα των παραπανω αποψεων, εγω απλως τις μετεφρασα.  
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Έχεις δίκιο.Απλά για να το θέτεις ως βάση ερωτήματος σημαίνει ότι σε έχει προβληματίσει κι ότι εν ολίγοις το ενστερνίζεσαι με ένα άλφα τρόπο.
    Όπως και να 'χει , συγχαρητήρια και στους δυό σας.
     
  8. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αλλά αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω quote στον εαυτό μου.(Ελπίζω να μην μπλοκάρει το σύστημα) 

    Ο λόγος σχετίζεται με το αμέσως προηγούμενο ποστ μου στη Dolce.Παραθέτω το συγκεκριμένο σημείο ευθύς αμέσως.

    QUOTE=Sudden;112704]Όπως και να 'χει , συγχαρητήρια και στους δυό σας.[/QUOTE]

    Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν βρίσκετε κάτι το αξιωματικό στην παραπάνω πρόταση.
    Εγώ πάντως όταν το παρατήρησα , είδα ουσιαστικά για ακόμη μια φορά το πόσο δεσμευμένος είμαι απέναντι σε κάποιους ρόλους χωρίς να το πέρνω χαμπάρι πολλές φορές.
    Δεν είναι τίποτα το τραγικό.Συμβαίνει συνέχεια.Αλλά εμένα εξακολουθεί να με εκπλήσει.Παραπέμπω κι εδώ για όποια/ο ενδιαφέρεται.
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Διακρίνω μια σχετική ανισοροπία δυνάμεων..

    Καλά έκανες και ξαναπαρέπεμψες το θέμα