Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαφορετικότητα. Πόσο μεγάλη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 1 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Διαφορετικότητα. Πόσο μεγάλη?

    Καλησπέρα και καλή βδομάδα σε όλους-ες

    Code:
    Ο λογος αγαπητε Seduction πιστευω οτι εχει να κανει και με την προσωπικοτητα του καθενος.Σαφεστατα υπαρχουν ορισμοι,κανονες,tutorials και τα λοιπα αλλα δεν μπορεις να βαλεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι. Ο καθε ενας απο εμας εχει μια διαφορετικη ψυχοσυνθεση,μια διαφορετικη προσωπικοτητα που ισως του επιτρεπει να βλεπει τα πραγματα απο την δικη του σκοπια.Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα κακο αυτο το αντιθετο μαλιστα 
    Code:
    Σπάνια ένας άνθρωπος έχει μόνο μια προσωπικότητα και μια πλευρά. Οι εσωτερικές αντιφάσεις και μιας μόνο προσωπικότητας είναι αρκετές για να πλουτίσουν ένα χαρακτήρα. Πόσο μάλλον τόσοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
    
    Ο πλούτος, η επιβίωση και η ομορφιά βρίσκεται στην ποικιλία και όχι στην ομοιομορφία. 
    Code:
    Ευτυχώς που υπάρχει μεγάλη διαφορετικότητα.Ο έρωτας,το σεξ,η απόκλιση δεν έχει στεγανά και καλούπια
    Συμφωνώ με τις απόψεις σας, (θα ήμου ο τελευταίος που θα έβαζα όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι και που θα ζήταγα ομοιομορφία στη ζωή) αλλά αν παρατηρήσετε καλά τα όσα έγραψα, θα βρείτε ΚΑΙ αυτό:

    "Θα ήταν ευχάριστο να υπάρχουν περισσότερες λεπτομερείς, εμπεριστατωμένες και αναλυτικές παρουσιάσεις ή παραθέσεις, βασισμένες ΚΥΡΙΩΣ στη γνησιότητα των συναισθημάτων και των εμπειριών, από όσους-ες έχουν τον χρόνο, και τελικά να υπάρχει μια σύγκλιση κατεύθυνσης ακόμα στην σύγκρουση των ιδεών"

    Επίσης ΚΑΙ αυτό:

    "... οι περισσότερες κατά την άποψη μου, για το φαίνεσθαι, για την δημιουργία εντυπώσεων, για συγκεκριμένη στόχευση! Αντιλήψεις που μεταβάλλονται ανάλογα με την επιδίωξη σαγήνευσης η επίδρασης σε συγκεκριμένο μέλος κάθε φορά.... "

    Δεν το "βαπτίζω" κακό ή καλό, απλά το αναφέρω για να στηλιτεύσω τους επιπλέον λόγους που έγκειται η διαφορετικότητα.

    Επίσης θα ήθελα να σταθώ στην εξής εύστοχη παρατήρηση της Syrah

    Η ποικιλία απόψεων προαπαιτεί την ξεχωριστή εκ μέρους καθενός εξ ημών θεώρηση του ίδιου πράγματος. Αν όλοι οι χρήστες έχουν τα θεμελιώδη εκφραστικά μέσα και την απαιτούμενη διάθεση για ειλικρίνεια, τότε οι απαντήσεις τους επί ενός θέματος θα ήταν όχι ασφαλώς όμοιες, μα οπωσδήποτε συμβατές εννοιολογικά (εφόσον υπάρχει κοινή λογική) και υφολογικά (εφόσον υπάρχει στοιχειωδώς αναπτυγμένο αισθητικό κριτήριο – οι προσβολές και ο υβριστικός λόγος π.χ. είναι ενδεικτικά τουλάχιστον μειωμένης αισθητικής αντίληψης). Όταν σε ένα νήμα περί μεθόδων εφαρμογής κλύσματος, υπάρχουν απαντήσεις που πραγματεύονται το θέμα, άλλες που εξιστορούν προσωπικές φαντασιώσεις με χρήση κλύσματος, άλλες με αποδοκιμαστικά σχόλια έναντι της αισθητικής του νηματοθέτη που καταπιάστηκε με ένα τέτοιο θέμα, άλλες με διατυμπάνιση/διαφήμιση των προσωπικών ικανοτήτων στην εφαρμογή κλύσματος, και άλλες με ανέκδοτα και emoticons, γίνεται αντιληπτό πως δεν μιλάμε για ποικιλία απόψεων ούτε ανάπτυξη του θέματος σε εύρος, αλλά ασέλγεια επί αυτού και ασυμβατότητα απαντήσεων.
     
  2. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Διαφορετικότητα. Πόσο μεγάλη?

    Αν συνεβαινε κατι διαφορετικο απο αυτο που συμβαινει,θα πιστευα οτι ολα τα ποστς τα γραφει ο Κωνσταντινος και οχι διαφορετικοι μεταξυ τους ανθρωποι..
     
  3. aDDIcteD

    aDDIcteD Regular Member

    Η διαφορετικότητα ξεκινάει από τα βασικά στοιχεία της κουλτούρας μας... Πολλά συνδράμουν έτσι ώστε 10 άτομα που έχουν τα ίδια "γούστα" να βλέπουν τελείως διαφορετικά το ίδιο θέμα... Η οπτική γωνία που εξετάζει ο καθένας από εμάς είναι διαφορετική... Οι ορίζοντες του καθενός από εμάς έχουν άλλο εύρος. Και τέλος οι εμπειρίες, που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητας μας είναι τελείως διαφορετικές.
    Βέβαια σπάνια κάτι που είναι τελείως διαφορετικό θα γίνει άμεσα αποδεκτό από το σύνολο... Κι όλα αυτά γιατί η κοινωνία δεν αντέχει τη διαφορετικότητα. Γιατί καθοδηγείται προς την πανομοιοτυπία, με σκοπούς όχι και τόσο προστατευτικούς, αλλά κάθε άλλο, επιβουλευτικούς της μοναδικότητας.
    Κλείνω λοιπόν λέγοντας ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί...αλλά όλοι ίσοι...