Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διεκδικώντας τον σκλάβο..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 7 Μαϊου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Re: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα - gar nichts - που θα έλεγε στα γερμανικά ο ποιητής σας Κύριε φον Κλαιστ <χαμόγελο απορίας>

    Μας έχετε γεμίσει ντροπή και ενοχές με τις τοποθετήσεις σας σε αυτό το νήμα Κύριε φον Κλαιστ, μας έχετε αποπροσανατολίσει και τρομάξει με τη διαφθορά που διακρίνεται στον γραπτό και μόνο λόγο σας, μας έχετε γεμίσει ανασφάλεια ως προς τα σταθερά θεμέλια της Κυριαρχίας που δεχόμαστε και αυτό είναι κάτι που οι σκλάβες έχουν μεγάλη ανάγκη, όχι η ανασφάλεια αλλά τα σταθερά θεμέλια.

    Και τώρα μας "χτυπάτε" και στην ικανότητά μας τουλάχιστο να βγάζουμε νόημα από αυτά που διαβάζουμε.

    Πολύ φοβάμαι ότι αυτή τη φορά το παρατραβήξατε Κύριε φον Κλαιστ, σας παρακαλώ πολύ εξηγηθείτε πιό καθαρά γιατί πραγματικά ντρέπομαι ...  

    Κατά τ άλλα καλύπτομαι από την ρεαλιστική τοποθέτηση του Tor και από την αρχική δική μου ότι Κ/κανένας σοβαρός Κυρίαρχος δε θα διεκδικήσει ήδη κατεχόμενη σκλάβα. Αν έχει λίγη υπομονή, απλά θα την περιμαζέψει όταν θα τρέχει άστεγη και ξυπόλητη στ αγκάθια, έχοντας πριν από ικανό χρονικό διάστημα, πάρει ένα καλό release από τον προηγούμενο Κύριό της.

    Συνεχίζω να παρακολουθώ αυτό το νήμα, παρά τις αναταράξεις που προκαλεί ο Κύριος φον Κλαιστ, επειδή έχω μία απορία.

    Γιατί Κάποιος θα πάει να διεκδικήσει κατεχόμενο σκλάβο ή σκλάβα; Δεν υπάρχουν αδέσποτοι; Έχουν τόση σημασία τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός σκλάβου ή μίας σκλάβας ώστε να μπει θέμα διεκδίκησης; Ή σημασία έχει κυρίως το ότι είναι σκλάβος/σκλάβα;

    Μία εκπαιδευμένη σκλάβα είναι ένα "μαύρο κουτί" γι Αυτόν που μόλις την αποκτά, δηλαδή Αυτός δεν γνωρίζει "τί θα Του βγάλει στην πορεία" η σκλάβα και έχει και σημασία γι Αυτόν το θέμα;

    Ή είναι ένα "διάφανο κουτί" δηλαδή σε μεγάλο βαθμό δεδομένη και προβλέψιμη και δεν έχει σημασία αν την λένε αντωνία ή ελένη, σημασία έχει ότι είναι μία σκλάβα, οπότε γιατί Καποιος θα διεκδικήσει την κατεχόμενη αντωνία και δε θα πάρει την διαθέσιμη ελένη;
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    Είδες πουλάκι μου τι καλά τα καταφέρνω στο humiliation game ;
    Ξέρω πως αυτά σας αρέσουνε και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις σκέψεις μου τις ρομαντικές και να κάνουμε ένα λουτρό μαζί σαν άνθρωποι στους καταράκτες της ευαισθησίας μου.

    Εχω έναν φίλο ψιλοανωμαλάρα μάστερ λοιπόν, που από τα χτές ντύνει τη σκλάβα του σαν τους λόρντι της γιουροβίζιον.
    Της φοράει άγριες μάσκες , κέρατα , μυτερά δοντάκια , φτερά κι από κάτω ζαρτιέρες και ροζ στρινγκάκι.
    Αντί για τσόντα βάζει και Δέσποινα Μοιραράκη στην T.V. και παρακολουθεί δημοπρασίες είπαμε «είναι ανωμαλάρα», μόνο έτσι μπορεί να τη βρει το παιδί.

    Η σκλάβα του δεν γουστάρει, αλλά τι να κάνει; Δεν την αγγίζει αλλιώς αν δεν του πει : «Χαρντ Ροκ αλελούια » Τη βάζει και του τραγουδάει κι εκείνος βαστάει ένα διπλό πελέκι στο χέρι και αγκομαχάει πάνω της. Μου 'κανε παράπονα η κοπέλα ,τι να κάνω κατά την γνώμη σου να του την πάρω με τον δικό μου τρόπο ή να τον καλέσω σε εποικοδομητικό πιτσι πίτσι ;
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

  4. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    Συ θα σώσεις τον κόσμο όλον αγαπημένε μου;
    Από ιτιές κλαίουσες βρίθει ο ντουνιάς. Σκέφτηκες την περίπτωση να σε ψιλογουστάρει και να προσπαθεί να ξυπνήσει τα πατρικά σου ένστικτα (του σωτήρα);

    Πάντως αν τελικώς αυτοενεργήσεις και την πάρεις, φέρτην και από μένα!

    Αστάρτη
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Re: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    Μάλιστα Κύριε φον Κλαιστ, έχω παρατηρήσει ότι τα καταφέρνετε στα humiliation practices. Αλλά πάντα σε συναινετική βάση οπότε...

    Τώρα, θα σας θυμίσω ινστρούχτορα άλλων εποχών αν σας πω ότι η σκλάβα του φίλου σας δεν είναι σκλάβα;

    Αν ήταν σκλάβα δε θα σας έκανε παράπονα α) γιατί δεν βλέπω για ποιό λόγο να είχε παράπονα στη συγκεκριμένη περίπτωση και β) γιατί τα παράπονά της τα κάνει στον Κυριό της με τον τρόπο και τη διαδικασία που της έχει Αυτός ορίσει.

    Αν παρόλα αυτά σας έκανε παράπονα η "σκλάβα" και δεν την επιθυμούσατε, απλά θα λέγατε στον Κύριό της "προσοχή την έχει πιάσει σπαρτακίαση τούτην εδώ, πράξε τα δέοντα φίλε μου".

    Αν σας έκανε παράπονα η "σκλάβα" και την επιθυμούσατε, τότε θα την αφήνατε να παραπονιέται, να πάει σε βάθος, να εκτεθεί καλά, να πιστέψει καλά καλά τα παράπονα, να υποφέρει, να γίνει released, να έρθει σ εσάς ικετεύοντας και τότε θα την παίρνατε.

    Και μετά... ας τη δίνατε στην Astarty.

    Ο διάβολος κρύβεται στις "λεπτομέρειες" μερικές φορές, δεν είναι μασκαρεμένο με βίτσια βανίλλα το M/s, δεν μπορεί να αποκωδικοποιηθεί από εξωτερική οπτική.

    <ταπεινωμένο χαμόγελο>
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    Εδώ πουλάκι μου ο άλλος δεν ξέρει γράμματα και σου λέει « περάστε απο το γραφείο μου», ο δείνα λέει «είμαι μάστερ αλλά δεν ξέρω και πολλά και αν βρεθεί και μια σκλάβα να με μάθει τι καλά που θα τανε»* , ο τρίτος βάζει δημοψήφισμα για το αν είναι μάστερ ή ντόμ, σκλάβος ή σάμπ o τέταρτος του δώκανε ένα σπαθί και μια ασπίδα σε ένα rpg και το παίζει απο μάστερ μέχρι τσάκι τσάν ( όλη την γκάμα ) ....και η σκλάβα που μου κανε παράπονα μας πείραξε τώρα* .
    Αστείον ποσόν μαμαζελίτσα μου , αστείον ποσόν !

    *Κάντο ξεχωριστό θέμα να κονταροχτυπηθούμε εκεί. Την λέμε άγρια στην αλήθεια και το φτύσιμο το κάνουμε αβαβά; Η μήπως διαφωνείς ότι είναι φτύσιμο ;
     
    Last edited by a moderator: 22 Μαϊου 2006
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    να επισημάνω 2 σημεία προς επεξεργασία , αν μου επιτρέπετε?

    1) Ποιος διαβεβαιώνει οτι αυτός ο φιλος-Μάστερ του κ. Χαινριχ είναι ο ορισμός του αληθινού σωστού και αψογου Μαστερ? ετσι όπως τον περιγράφει πολύ ομορφα πιο πανω ο κ. Τοr? Διοτι αν είναι ..μια χαρά τα λες tender μου και γω μαζί σου και δίκιο έχεις!!!

    1 α ) Αν ειναι ετσι όπως οριζεται αληθινός και σοβαρός Μαστερ...θα έμπαινε σε τέτοιες διαδικασίες? Θα αφηνε κενό στη σκλάβα... θα δημιουργείτω ρήξη οποιασδήποτε μορφής????


    2) Η σκλάβα αυτη ηξερε και απο πρίν? ειχε γνώση? είχε σύγκριση? διότι ..τοσες και τοσες σκλάβες σάμπς... που βρισκουνε τον Εναν και Μοναδικό.. μα εχουμε στα αληθεια συνειδηση και γνώση αυτού που ορίζει ο κ. Τοr (και επιμένω γιατι θεωρώ άριστη την τοποθέτησή Του μεν, αλλα η πραξη δίχνει ότι ελαχιστότατοι Τέτοιοι κυκλοφορουν)


    και πολλοί τυχερές όσες Τους έχουν και είναι στην ιδιοκτησία Τους... Αλλα ταυτόχρονα πολύ άτυχες και μάλλον σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση όσες νομίζουν ότι έχουν Τέτοιους Ανθρώπους Μαστερς και τελικά εχουν τους Λόρντι (στην ψυχή ) για Μαστερς!!! δηλαδη εχουν Μonsters!!  
     
  8. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    οριστε! κάποια ποστς που επιβεβαιώνουν τους φόβους μου...Αλι... και τρις αλί..στις μελλουσες εν δυναμει σκλάβες!!  
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Διεκδικώντας τον σκλάβο..

    Έλα μου ντε...Αυτό μόνο μια πραγματική κατάσταση μπορεί να το φωτίσει..


    Αυτήν προέκταση δεν την είχαμε σκεφτεί,ούτε καν τη σχολιάσαμε..Άξια MPslave  
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    <γελάει> το πας αλλού αγαπητέ Heinrich και θα σοκάρεις πολλές ρομαντικές δεσποινίδες αν αντιληφθούν το που.

    Πάρ' αυτά όχι δεν χρειάζεται BDSM μαφιόζική κουλτούρα ή το είδος του σκισίματος στο οπόιο αναφέρεσαι. Τα μεγάλα deals είναι συμφωνίες Κυρίων  . Το σκίσιμο παραμένει σκίσιμο, αν και με το γάντι (βελούδινο <χ> ).
     
    Last edited: 22 Μαϊου 2006
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Λετς Ντιλ

    Για να μην μείνει ουδεμία αμφιβολία για το που το πάω και μιας ο αγαπητός MasterJP έκανε την παρατήρηση ότι θα «σοκάρω πολλές ρομαντικές δεσποινίδες » , « λετς Ντιλ»

    Το ομολογώ!
    Είναι μερικές δουλείες χρυσάφι. Οι του λαιφστάιλ δεν μπορούν να ασχοληθούν με αυτά . Οπότε χρειάζεται ένας εξωτερικός διαπραγματευτής για να μη βουλιάξει η συμφωνία και να τα βρουν τα φάουντς με τους εγχώριους «επενδύτες» .

    Υπάρχουν κάτι τύποι που κάνουν αυτή τη δουλειά.
    Αναλαμβάνουν τα ντίλς γιγάντων και παίρνουν ουκ ευκαταφρόνητη προμήθεια αν ευδοκιμήσουν.
    Μιλάμε, κάνουν αποτιμήσεις της καθαρής αξίας της σκλάβας ας πούμε , φτιάχνουν τα μπίζνες πλαν, αναδιατάσσουν το δυναμικό και, το σημαντικότερο, παίζουν στο ψυχολογικό επίπεδο με τις προσδοκίες και τις ματαιοδοξίες των «μετόχων» και των «ηγετικών στελεχών».

    Οι τύποι αυτοί όσο αποφασιστικοί και κυνικοί δείχνουν το πρωί που κάνουν μπίζνες , άλλο τόσο χαοτικοί, υπερευαίσθητοι και ψιλορομαντικοί είναι το βράδυ.
    Μάνεϊ εντ σόουλ κίλερς που λένε .

    Είναι εθνική επιταγή να γίνουν τέτοια ντιλς το BDSM να ισχυροποιηθεί ώστε να γίνει πράξη το όραμα : «Κάθε μάστερ και σκλάβα , κάθε σκλάβος και μιστρες » .

    Λετς Ντιλ μαι φρέντς λετς ντιλ
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Herr von Kleist σας ευχαριστώ ιδιαίτερα που με βοηθήσατε να καταλάβω,

    Ωστε πιστεύετε ότι ο δισταγμός των γυναικών που Μ/μας απασχολεί σε άλλο νήμα θα λυθεί με τη βοήθεια των δυνάμεων της αγοράς... τί ενδιαφέρον... πολλά πράγματα έχουν πετύχει οι δυνάμεις της αγοράς αλλά συντάυτιση ερωτικών προσδοκιών και αναγκών δεν είχα ξανακούσει.

    Νομίζω ότι ο Κύριος MasterJp έχει απόλυτο δίκηο, γιατί από τις διαδικασίες αγορών κρατάει μόνο το ρυθμιστικό code of conduct, ανάλογα προσαρμοσμένο.