Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διεκπεραίωση vs υποταγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 5 Οκτωβρίου 2020.

1. tithon

tithon Contributor

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Στη δική μου θεώρηση μετράει το αποτέλεσμα και όχι οι προθέσεις.

3. sapfw

sapfw out of order Contributor

νομίζω πως δεν έχω διαβάσει πιο προβοκατόρικο εισαγωγικό post σε νήμα... απαξιώ και να σκεφτώ απάντηση

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Η ουσία, το βάθος και η αλήθεια μιας σχέσης ή ενός συσχετισμού, εξαρτάται από του ανθρώπους που την/τον απαρτίζουν.

Για Κ/υ μιλάμε, οχι για κέρδος χρήσης στον ισολογισμό. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο και σκοπό. Γιατί πιστεύεις ότι όλοι θέλουν τα ίδια πράγματα και απαξιώνεις αυτόν που θέλει κάτι άλλο, χρεώνοντας του μάλιστα ότι δεν μπορεί;

Αν υφίσταται η υποταγή, ότι του ζητηθεί είναι επιθυμητό;

Δεν ξέρει τι χανει 

Αν αφαιρέσουμε το "κατουραει" μου κανει ακριβώς σαν μια βανίλα σχέση ρουτίνας

Δεν είναι διαπραγματεύσεις. Είναι όρια. Το υ δεν κατευθύνει το Κ.

5. sapfw

sapfw out of order Contributor

στα λόγια μου έρχεσαι  

6. Discerning

Discerning Contributor

Δεν διαφωνούμε, αλλά εδώ μιλάμε για Κ/υ. Κάποιες καταστάσεις ή είναι ή δεν είναι. Το "ολίγον έγκυος", δεν μου πάει στην Κ/υ. Κανένα θέμα, για όσους/ες τους πάει.

Καθόλου δεν τον απαξιώνω. Εγραψα:

Το ότι κάποιοι δεν μπορούν να έχουν στον ερωτικό τους τομέα αυτό που θέλουν, είναι αποτύπωση γενικής πραγματικότητας. Οχι;

Από τη στιγμή που ικανοποιεί τον Κ της, η υ νιώθει ικανοποίηση. Πως μπορεί να υποστηριχθεί πως η υ, δεν επιθυμεί να ικανοποιήσει τον Κ της;

Θεωρείς πως υφίσταται οποιαδήποτε ερωτική σχέση, βανίλα - σοκολάτα κλπ, που να μην υπάρχει ασυμμετρία στον έναν ή στον άλλο βαθμό; Θεωρείς επίσης πως δεν υπάρχουν Κ/υ σχέσεις ρουτίνας;

Υποστηρίζω πως:

1. Στην Κ/υ τα όρια τα θέτει ο Κ.
    2. Οταν μιλάμε για Κ/υ, και όχι για καυλάτζα ή να έχουμε να λέμε..., η υ δεν γνωρίζει τα όρια της. Πόσο μάλλον στην αρχή της σχέσης.

Βλέπε σχόλιό σου

Oσο παλιά και έμπειρη κι αν είναι... Με τον κατάλληλο γι' αυτήν Κ, τα όριά της θα διευρύνονται, ή θα δημιουργούνται νέα και πολλές φορές άγνωστα προς αυτήν.

Aν κάποιοι το θέλουν αλλιώς, ας το απολαμβάνουν όπως το προτιμούν.

7. Discerning

Discerning Contributor

Δεν το κατάλαβα το emoticon. Δεν έχεις συναντήσει - ακούσει για υ που

8. kinvara

kinvara Δική Του

9. tithon

tithon Contributor

είναι υποκρισία. και είναι αντιληπτή.

10. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Βρίσκω ατυχές το να διαχωρίζονται η περιπτώσεις στο ή το ένα ή το άλλο. Ή διεκπαιρεωση ή υποταγή.

Μπορεί και να υπάρξουν στιγμές που θα κάνεις κάτι που δεν το γουστάρεις πραγματικά καθόλου αλλά το κάνεις γιατί είσαι στο mode ότι πρέπει/θέλω να το κάνω για να είναι ικανοποιημένος ο Κ. Χωρίς ταμεία και συμφεροντολογικες σκέψεις. Αυτή είναι η προτεραιότητα σου.

Υπάρχουν στιγμές που κάνεις κάτι που δεν γουστάρεις αλλά καταλήγεις μούσκεμα γιατί σε φτιάχνει το μέγεθος της επιβολής.

Υπάρχουν καταστάσεις όπου τυχαίνει να γουστάρετε τα ίδια, ακόμα και στην περίπτωση να είναι δύσκολα, και το κάνεις και το ευχαριστιεσαι.

Τέλος, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου προσπαθείς κατι και θέλεις πολύ να τα καταφέρεις αλλά αποτυγχάνεις, δεν το αντέχεις με τίποτα. Είναι στη δικαιοδοσία του Κ πως θα το διαχειριστεί αυτό. Μπορεί να σε βάζει να το κάνεις και να το ξανακάνεις μέχρι να το συνηθίσεις μέχρι να σου γίνει ευχάριστο και ακόμα και όντως να τον παρακαλάς να στο κανει ή να σε λυπηθεί και να νιώσει ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητο αν δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο.

Δεν είναι α, τώρα μπήκα στην υποταγή και όλα θα είναι ρόδινα και συννεφάκια από εδώ και πέρα. Σαφώς αλλάζει το πώς λαμβάνεις τα ερεθίσματα όταν έχει επιτευχθεί η υποταγη και δεν το υποτιμώ αυτο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τώρα θα είναι πάντα smooth sailing μέσα στο μυαλό της υ. Τα δεδομένα και οι προκλήσεις αλλάζουν δεν είναι κάτι σταθερό.

Όσο για το παράδειγμα με το κατούρημα το βρίσκω πολύ απλοϊκό. Εγώ ζητούσα να με κατουράνε και οι βανιλα σύντροφοι μου.

Last edited: 6 Οκτωβρίου 2020
  11. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Η λογική του κάνω πράγματα στο υ μου επειδή ακριβώς δεν θέλει η ζορίζετε να τα κάνει παρόλα αυτά τα κάνει για να ευχαριστήσει το Κ του καθιστά ολίγον έγκυος Κ/υ;

Γιατί το να διεκπεραιώσει κάποιες εντολές που δεν θέλει η δεν αρέσκεται θα πρέπει να έχουν λογιστική βάση;

Τι σας κάνει να πιστεύετε πως είναι ένα αλισβερίσι του τύπου ...θα κάνω αυτά που δεν θέλω να κάνω αλλά θα πάρω όσα μου χρωστάει;

12. Discerning

Discerning Contributor

Για όσους/ες καταλάβουν

Οταν το 1999 η εκπληκτική Lara Fabian παρουσίασε για πρώτη φορά το Adagio, αλλά και σε κάθε εκτέλεσή της τα επόμενα χρόνια, ήταν τόσο μοναδική που κανείς δεν τόλμησε να σκεφτεί, πως μπορεί να βρεθεί κάποια άλλη τραγουδίστρια που θα το αποδώσει καλύτερα. Φυσικά, σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό πως θα μπορούσε να υπάρξει άντρας που έστω θα το προσπαθούσε! Πόσο μάλλον θα την ξεπερνούσε!

Αυτό, έως το 2017, που εμφανίστηκε στην Κίνα ο 23χρονος Dimash Kudaibergenov!

(Για όσους δεν έχουν την υπομονή να ακούσουν κάτι υπέροχα συγκλονιστικό, ας πάνε στο 3,20)

Οδεύοντας προς το τέλος του 2020 λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τον Dimash στην Ελλάδα, και ελάχιστοι τον γνώριζαν το '17. Ετσι είναι λογικό η πλειοψηφία να υποστηρίζει πως "No one can perform this song than Lara Fabian"

Κάτι που δεν είναι καθόλου μα καθόλου σύνηθες, ή κάτι που θεωρείται σπάνιο, δεν σημαίνει πως δεν είναι υπαρκτό. Σημαίνει απλά, πως μπορεί να μην το γνωρίζουμε...

Υ.Γ H έκταση της φωνής του Dimash είναι 6,5 οκτάβες Α1 έως D8!. Στα λοιπά, τραγουδάει σε 12 γλώσσες και παίζει 8 μουσικά όργανα. Και είναι μόλις 26. Αξίζει να τον ψάξετε