Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διερεύνηση σεξουαλικοτητας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος JohnPA, στις 24 Αυγούστου 2017.

1. JohnPA

JohnPA Regular Member

Γειά σας θα ήθελα να θέσω ένα θέμα προς συζήτηση. Ένα ζευγάρι ερωτευμένο με μακροχρόνια συμβίωση έντονα σεξουαλικο και εκτίμηση του ενός προς τον άλλον αποφασίζει από κοινού να διερευνήσει τη σεξουαλικοτητα του με διάφορους τρόπους όπως ανταλλαγή συντρόφων με κάθε δυνατή προφύλαξη φυσικά θεωρείται ανήθικο; Παρακαλώ θερμά να μην απαντήσουν οι ερωτευμένοι ες όσοι αγαπούν παράφορα οι (θα σε φαρμακωσω αν με καρατωσεις) και όσοι έχουν φοβία με τα μικρόβια η ασθένειες όπως aids χολέρα τύφο πανολη κτλ

2. poepoe1800

poepoe1800 Regular Member

Έχω έντονη φοβία στην τερηδόνα ...
    Μπορώ να απαντήσω ;;;;;

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν και είσαι μέλος ενός ερωτευμένου ζευγαριού, παρακαλείς να μην απαντήσουν οι ερωτευμένοι. Επειδή κάπου μπερδεύτηκα, αν κι ερωτευμένος, αν κι αγαπώ την σύντροφο μου ( το παράφορα ή οποιοδήποτε άλλο "ποσοτικό" τ' αφήνω στο ντουλαπάκι του ), αν και άμα με κερατώσει θα την στείλω στα τσακίδια ( σιγά μην φαρμακωθώ ), συγχώρα με που απαντώ. Μάλλον τ' ότι δεν θα φαρμακωνόμουν σε περίπτωση κέρατος με "σώζει".
    Το λοιπόν, τις ασθένειες δεν τις φοβάμαι - αφού ούτως ή άλλως όλοι γεύμα για τα σκουλήκια θα γίνουμε κάποια μέρα/νύχτα -, αλλά προτιμώ να τις αποφεύγω - λέγε με προφυλάξεις, όπως σωστά έγραψες κι εσύ -. Για να φτάσω στο δια ταύτα της σφυγμομέτρησης σου - αν και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, τι θα σου άλλαζε η γνώμη 1,2,10, 10 και βάλε αγνώστων και που δεν είναι μέρος της ζωής σου ούτε στο ελάχιστο -, αν το ζευγάρι θέλει να κάνεις ανταλλαγές σεχουαλικών συντρόφων, εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω τίποτε το ανήθικο. Οι όποιες αρνητικές συνέπειες των σεχουαλικών επιλογών του ή οι όποιες όμορφες εμπειρίες, θα ήταν ολόδικες του.
    Υπό την προϋπόθεση ότι θα ήταν ειλικρινές με τους υποψήφιους συμπαίκτες του ( λέγε με κυρίως μη απόκρυψη πιθανολογουμένων σοβαρών και μεταξύ άλλων, μεταδιδόμενων προβλημάτων υγείας. Αν και τα ψυχολογικά θεματάκια, δεν θα ήταν αμελητέα σαν ποσότητα ).

Υ.Γ.

Εμένα οι ανταλλαγές δεν μου λένε τίποτε και γι' αυτό δεν τις θέλω. Αλλά περί ορέξεως... 

4. JohnPA

JohnPA Regular Member

Ωραία αυτά που έγραψες με καλύπτουν τώρα δεν θέλω να απαντήσουν οι ερωτευμένοι γιατί έχουν παρωπίδες στα θέματα αυτά. Εγώ ξεχωρίζω τον έρωτα από το sex στην ηλικία που είμαι και μετά τις εμπειρίες μου δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν μαζί

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κι εγώ έχω φτάσει στο ίδιο συμπέρασμα με σένα ( σχεδόν συνομήλικος σου μεταξύ άλλων ). Απλά, έχω την τύχη και η σύντροφος μου να με καλύπτει απόλυτα.
    Ο καθένας μας έχει τον δικό του δρόμο και τις δικές του εμπειρίες ζωής. Ο δικός μου μ' έβγαλε σ' ένα σημείο, όπου οι ανταλλαγές ή η πολυγαμία θεωρούνται σπατάλη ενέργειας και χρόνου. Επαναλαμβάνω, ο δικός μου δρόμος. Οι άλλοι είναι ελεύθεροι να διαβούν όποιον θέλουν και να καταλήξουν, όπου σε κείνους θ' άρεσε.
    Όμως δεν έχουν όλοι οι ερωτευμένοι παρωπίδες.

Καλή συνέχεια να έχεις.  

6. JohnPA

JohnPA Regular Member

Μου αρεσεις το δέχομαι αυτό

7. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Οι συμβαλλόμενοι είναι το θέμα να έχουν σύμπνοια ως προς το ηθικό και το ανήθικο. Από την στιγμή που ειναι κοινή σας απόφαση και τα έχετε βρει και τα έχετε συμφωνήσει είναι όλα καλα.
    Αυτά ως προς την ηθική...
    Στα πιο ανοιχτά παιχνίδια ελλοχεύουν άλλοι κίνδυνοι περισσότερο.
    Θέλει πολύ γερές βάσεις ένα ζευγάρι για να μην κλυδωνιστεί μέσα από αυτά.
    Και τέλος θα πρέπει να είστε και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε συναισθηματικά την απώλεια η οποία είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο όταν εμπλέκονται επιπλέον ερωτικοί συντροφοι.

8. JohnPA

JohnPA Regular Member

Προς το παρόν διαχωριζουμε το σεξ από το συναίσθημα είναι διαφορετικοί όροι για εμάς δεν τα μπερδεύουμε δεν τα ενωνουμε

9. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Ναι σαφως...αυτά λέει το μυαλό...τώρα...you NEVER know though...
    Μην υποτιμάς ποτέ τη δυνατότητα του σώματος να είναι το όχημα του μυαλου...
    Από πότε άλλωστε άρχισε να μας ρωτάει τη γνώμη μας το ξεμυάλισμα?

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Όχι. Ένα μοίρασμα εμπειριών είναι για το ζευγάρι, και καλά κάνετε απλώς θέλει λίγη προσοχή στο ''εμείς'' και οι ''άλλοι'' .