Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δική του.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mikri, στις 16 Φεβρουαρίου 2011.

1. Mikri

Mikri New Member

Βράδυ Σαββάτου πριν κάποιους μήνες. Εγώ δούλευα σε καφετέρια, Εκείνος καθημερινός πελάτης. Με τις ώρες καθότανε μόνος και περιεργαζόταν τον χώρο. Είχε γίνει πια συνήθειο. Κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ. Μιλούσαμε όποτε είχε λίγη ησυχία το μαγαζί. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί κάθε μέρα ήταν εκεί, δεν με αφορούσε νόμιζα.
    Ένα βράδυ δεν έφυγε στις 8. Περίμενε να σχολάσω, μου ζήτησε να πάμε μια βόλτα να μιλήσουμε. Δεν αρνήθηκα, το ήθελα πολύ. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και γυρίζαμε στους δρόμους της πόλης χωρίς να έχουμε κάποιο προορισμό.
    Σταμάτησε σε μια άκρη και μου είπε απλά, "Σπίτι σου ή σπίτι μου?" Δεν ήξερα τι να απαντήσω, τι να πω. Ένιωθα όλα γύρω μου να χάνονται. Τον ήθελα πολύ, ήθελα να τον νιώσω μέσα μου παντού αλλά ντρεπόμουν. Απάντησε μόνος του, "σπίτι μου" και ξεκίνησε ξανά το αυτοκίνητο.
    Μπήκαμε μέσα, δεν έχασε καιρό. Με έκανε δική του με έναν ιδιαίτερο τρόπο΄Με έκανε να νιώσω γυναίκα, πουτάνα, μωρό. Δική του πουτάνα, δικό του μωρό. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Έκλαιγα στην αγκαλιά του, τον ευχαριστούσα.
    Ακολούθησαν αρκετά τέτοια βράδια και όποτε το ζητήσει είμαι εκεί, δική του έστω και για 2 ώρες. ΔΙΚΗ ΤΟΥ...... Απλά.

2. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Δική του.

καλως όρισες

3. kati

kati Regular Member

Καλώς ήλθες, καλές αναγνώσεις!

4. Puma

Puma Regular Member

Καλώς ήρθες, ωραία εισαγωγή  

5. sotiris

sotiris Regular Member

σε παραδέχομαι γιατί παρότι είσαι μικρή (nick name) έχεις ΑΡΧΙΔΙΑ και ζείς την κάβλα σου έστω και για 2 ώρες και κυρίως όποτε στο ΖΗΤΗΣΕΙ.........  

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Καταπληκτική εισαγωγή ...μικρή!
    Πολύ μα παρα πού ευγλωττη...

7. mona

mona mea_maxima_culpa

Εγώ που είμαι και λεξιλάγνα, θα προτιμούσα περισσότερη έκταση/ανάλυση.  

8. Ninevi

Ninevi Regular Member

Καλώς όρισες.
    Απλά ε;

9. Mikri

Mikri New Member

Σ/σας ευχαριστώ για τα σχόλια Σ/σας. Καλώς Σ/σας βρήκα.

@ Niveni - Απλά. Με αρκεί.
    @ Mona - Επίτηδες δεν ανέλυσα περισσότερο. Όταν είμαι έτοιμη ίσως το πράξω. Όχι ακόμα όμως.