Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δοκιμή s/m πρακτικών πάνω σε σαδιστές.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 15 Αυγούστου 2015.

1. thanasis

thanasis Contributor

Τώρα που το λέτε, έχω φάει κάμποσες εργατοώρες δένοντας το θανασσοπόδαρον, μέχρι να καταχτήξω τση προς αιώρησιν προσήκοντες κόμπους. Να δηλώσω ξεχωριστό στάτους για το θανασσοπόδαρον;

2. Aν είναι αυτάρκες, αυτόφωτον και αποσπώμενον...

3. Το έχω πράξει και εγώ Αθανάσιε πολλάκις.... ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ...

4. Εκείνη την ώρα επικεντρώνεσαι στην μαθητεία και την εξάσκηση του skill (και μάλιστα απομωνομένου από το "πλαίσιο"). Για κάποια πράγματα που είναι απαιτητικά, ασφαλώς και χρειάζεσαι και ειδικά σώματα για να εξασκηθείς έτσι.
    Τώρα, από λίγο κάθε μέρα και πάνω μας (πχ πόδι) βοηθάει το skill μας (αν δεν έχουμε πάντα εύκαιρο έτερο σώμα) δεν γίνεται, ερωτομαζοχιστικά / παθητικά (το αρχέγονο κίνητρο των υπό).

Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2015
  5. thanasis

thanasis Contributor

Αγιο ειχα, με προστατευσε ο Αγιος Σχιμπαριος ο Δεδεκώς.

6. AndreDelastrange

AndreDelastrange Regular Member

Επειδή φτιάχνω μόνος μου τα εργαλεία δοκιμάζω να δω το εύρος τους, τι "ζημιά" κάνουν. Κατά τα άλλα νομίζω ότι το ψυχολογικό impact κάνει τεράστια διαφορά στο σωματικό αποτέλεσμα, πράγμα που δεν μπορώ να προσεγγίσω ό,τι και να δοκιμάσω. Επίσης με ενδιαφέρει περισσότερο ο ψυχολογικός σαδισμός. Τέλος τα εργαλεία που χρησιμοποιώ δεν είναι μαζικής καταστροφής.

7. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι δεν είναι απαραίτητο οι Κ να δοκιμάζουν οτιδήποτε πριν το εφαρμόσουν, χωρίς αυτό βέβαια να είναι κατακριτέο .. ίσως να το κάνουν για καθαρά πρακτικούς λόγους (π.χ. εξάσκηση σε δεσίματα) ή για ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους ..
    Πάντως οι αντιδράσεις διαφέρουν πολύ από το ένα στο άλλο υ, κυρίως λόγω σωματοδομής, αλλά και φυσικά εμπειρίας ..

Η βαθμιδωτή προσέγγιση (δλδ από ήπια, σταδιακά σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό έντασης) είναι το καλύτερο .. και η καλύτερη ένδειξη για το πως πάνε τα πράγματα, είναι η αλλαγή στον ρυθμό και την ένταση της αναπνοής του άλλου ..
    Αυτά.

8. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Όταν πρωτοξεκίνησα ως μαζοχίστρια, οι περισσότεροι σαδιστές με τους οποίους έτυχε να συναναστραφώ ήταν της άποψης ότι ή πάντα δοκιμάζουμε τα πράγματα πάνω μας ή πάντα εκπαιδευόμαστε πριν τα χρησιμοποιήσουμε σε κάποιον άλλο.

Για αυτό το λόγο υπήρχαν πολλά workshop με bottoms και πολύ έμπειρους σαδιστές και Tops όπου μπορούσες να πας και να μάθεις οτιδήποτε ήθελες, workshops τα οποία συνοδεύονταν συνήθως από κάποιο σεμινάριο πρώτων βοηθειών αλλά και διάφορων tips ώστε να μπορείς να αναγνωρίσεις διάφορα τυχόν ανησυχητικά σημάδια ακόμα και σε καταστάσεις όπου ο bottom βρίσκονταν σε βαθύ subspace ή σε κατάσταση που δεν θα μπορούσε να επικοινωνήσει από μόνος του κάτι (δεμένος, φιμωμένος, vacuum beds, saran wrap κλπ)

Αυτή ήταν μία προσέγγιση η οποία ταίριαζε με εμένα σαν άνθρωπο αλλά και που μου δημιουργούσε μια μεγάλη ασφάλεια ως μαζοχιστή. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να "παίξω" με κάποιον που θεωρώ ότι μπορεί να βγάλει το μάτι μου (ή το δικό του) , ίσως είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούν να με κλειδώσουν τόσο έντονα.

Έτσι λοιπόν, και επειδή απολάμβανα αυτή την ασφάλεια του να ξέρω ότι ο άλλος ξέρει τι κάνει όσο σκληρά και αν παίζαμε, ήταν ένα συναίσθημα που ήθελα (και θέλω) να προκαλώ στην/ον bottom μου, κυρίως γιατί μου δίνει και την άνεση να σαδίσω όοοοοοσο τραβάει η όρεξή μου ^_^

Προφανώς βοήθησε το γεγονός ότι αυτά τα έμαθα ως σαδιστικό υ, οπότε δεν ήρθα σε κάποια σύγκρουση με (τα όποια) κυριαρχικά χαρακτηριστικά μου.

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Το να ξέρει κάποιος τι κάνει δεν προϋποθέτει παρακολούθηση "σεμιναρίων". Αρκετές φορές μάλιστα οι κάτοχοί των "πιστοποιητικών" είναι υπεραισιόδοξοι θεωρώντας ότι το κατέχουν και ότι μπορούν να σαδίσουν ανεξέλεγκτα ενώ κάθε μαζοχιστικό άτομο πρέπει να αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα.

Ωστόσο, σαν ομπρέλα, κάθε σαδιστικό άτομο χρειάζεται να έχει μελετήσει βασική ανατομία και πρώτες βοήθειες. Είναι ένα μαξιλάρι ασφαλείας.

10. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Καμία αντιρρηση σε αυτά που λες, και καμία προυπόθεση, εγώ είπα πως το κάναμε εμείς γιατί έτσι ήταν η φάση πάνω κάτω   Έτσι γουστάραμε.
    Πάντως ενώ καταλαβαίνω τι λες για τους και καλά ειδικούς και το έχω ξανακούσει, ευτυχώς δεν έτυχε να συναντήσω κάποιον τέτοιο. Αυτά από εμένα.  

11. Spanidis

Spanidis New Member

Δεν τα δοκιμάζω.

Καταλαβαινω αμέσως απο την αντίδραση της .

Και γνωριζω πότε εχω περιθωριο για λίγο ακόμα .

Ελεγχος. Ελεγχος . Ελεγχος.

12. Soraya

Soraya Guest

πολυ ωραίο θέμα όντως.
    ως switch μπορώ να απαντήσω πως
    είναι ωραίο για εμένα να ζω και τις 2 μου πλευρές όπως επιθυμώ.
    μπορώ να αντιληφθώ τον τρόπο που σκέφτονται και εκφράζονται και νιώθουν και οι 2 πλευρές ως ένα σημείο όμως
    απο ενα σημείο και μετά παίζουν ρόλο πολλά πράγματα που κάνουν έναν άνθρωπο διαφορετικό.
    έτσι, δεν θα πρότεινα ποτέ σε έναν σαδιστή να δοκιμάσει τις πρακτικές γιατί καταρχήν δεν έχει τις επιθυμίες κάποιου μαζοχιστή οπότε δεν έχει και τις αντοχές. Αναμενόμενο λοιπόν να αισθανθεί δυσφορία πολυ πιο γρήγορα απο έναν μαζοχιστή κι έτσι η εμπειρία του αυτή να τον κρατήσει αδίκως μαζεμένο.
    αντιθέτως όμως θα πρότεινα σε ένα υ να μάθει τις πρακτικές που το ενδιαφέρουν.
    το θεωρώ ως το δικό μου μαξιλαράκι ασφαλείας.
    έτσι λοιπόν γνώμονας επιλογής Κ για εμένα ειναι αυτός που ξέρει κατά την κρίση την δική μου τι του γίνεται.