Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δοκιμαστήριο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος domandsub, στις 13 Ιανουαρίου 2016.

1. domandsub

domandsub ...ζευγαράκι... εδω ημαστε για τα ερεθίσματα..

Στην προηγούμενη πολυκατοικία που εμενα, ηταν μια τύπισα 28 ετών τότε. Μιλούσαμε τα τυπικά τις πολυκατοικίας καλημέρα ολα καλά και τέτοια χαζά. Πολυ δήθεν ψυλομύτα ο γνωστός τύπος που βλέπεις σε μια εταιρεία του στυλ team leader/sypervisor (οπως μου επιβεβαίωσε και αργότερα) και καλα κρατάω κόσμο απο τα αρχίδια.
    Με τα πολλα τα τυπικά μετα απο καιρό μου κίνησε την περιέργεια και της είπα να πάμε για ενα καφέ κάποια στιγμή, και σε μια συνάντηση στην είσοδο μου είπε την επόμενη μέρα αν μπορώ να την συναντήσω 8.30 μοναστηράκι για ψώνια βόλτα καφε και τα λοιπα.
    Όντως και ετσι εγινε, βρεθήκαμε πήγαμε σε αρκετά μαγαζιά κάνοντας και χαζοκουβέντες περι φιλίας και σχέσεων και τέτοια. Υπήρχε μια χαλαρώτητα, γελάκια αυτη η ατμόσφαιρα που ξέρεις οτι μια γυναίκα θα σου δείξει σταδιακα την κάβλα της και απλα πρέπει να περιμένεις.
    Κάποια στιγμή το κούρασε το θέμα, με τα ρούχα και τις είπα ''αφου δεν βρίσκεις κάτι δεν πάμε για καφέ''. Και μου απάντησε αλλο ενα και τέλος. Μπήκαμε στο τελευταίο οπως είπε και ηταν ενα διώροφο με μια αδιάφορη υπάλληλο, που οταν την ρώτησε κάτι εκείνη μας εστειλε στον πάνο οροφο, οπου ανεβαίνοντας είδαμε οτι δεν υπήρχε κανένας.
    Μέχρι τότε δεν ειχε δοκιμάσει καν ρούχο απλα τα κοιτούσε και εκραζε, σαν να της εκαναν ολα φτηνιάρικα. Σκέφτηκα κάτι και ειπα να το ρισκάρω και αν κάτσει, θα το πήγαινα εκει που ηθελα.
    Βρήκε κάτι και με το που πήγε να το αφήσει της είπα ΄΄ ελα μόνοι μας ημαστε πήγαινε δοκίμασε το μου αρέσει αυτο''.
    Και καλα με υφάκι μου έκλεισε το μάτι και μπήκε δοκιμαστήριο. Φορούσε ενα απλο φόρεμα τυραντάκι με ζακέτα απο πάνω και κόλλησα κοντά στην κουρτίνα ακούγοντας την να γδύνεται και περιμένοντας την στιγμή που είχα σκεφτεί.
    Όταν εφτασε, τράβηξα απότομα την κουρτίνα και την είδα με τα εσώρουχα σαστισμένη να με κοιτάει αρχικα με εκπληξη, μετα με ενα σαν χαμόγελο και είπε ''θα μας δούνε''.
    Μπηκα μέσα και την γύρισα να κοιταει τοίχο, με ανοιχτα χέρια στον καθρέφτη και κόλλησα το σώμα μου πάνω της τρίβοντας το καβλί στον κώλο. Με το ενα μου χέρι παραμέρισα το σουτιέν στο ενα της στήθος και κράτησα την ρώγα της δυνατά.
    Πήγαινα στα τυφλά, περιμένοντας να δω τι θα αφήσει και πόσο γιατι ηθελα κάτι συγκεκριμένο..
    Εκεί που κατάλαβα οτι θα το χάσουμε και θα την γαμούσα επι'τοπου, της εβαλα δάκτυλο στο στόμα να το σαλιώσει, και τρύπωσα το χέρι μου μέσα στο βρακάκι της σπρώχνοντας το δάκτυλο στο πίσω τρύπα της λίγο μέσα ετσι για να δω αντίδραση.
    Εϊπε μόνο ενα ''λίγο λίγο σιγά'' μαζί με ενα πνιγμένο βογκητό, και σήκωσε την λεκάνη της και μου δώσε πιο άνετα κώλο.
    Την ειχα ετσι λίγα δευτερολεπτα, και μετα τραβήχτηκα και τα σταμάτησα ολα.
    Με κοίταξε με ενα υφος, κενό και είπε ''τι ?''
    Απάντησα...ηθελα να δω αν είσαι τοσο πουτανάκι και καβλιάρα οσο δείχνεις κάθε μέρα, η αν το παίζεις. Ντύσου να φύγουμε.
    Το υπόλοιπο βράδυ κατέληξε σπιτι της και για λίγο διάστημα ημασταν μαζί.
    Αυτη ηταν η πρώτη μου εμπειρία με αγνωστη, που κατέληξε σε κάτι.

2. lida

lida New Member

τελειο το σκηνηκο και τα ριφλεξ σου φοβερα.της εδωσες να καταλαβει..

3. domandsub

Κάποιες στιγμές, και η ένταση τους...μας πάνε εκει που πρέπει...να ημαστε εκείνοι που πρέπει...

4. sssppgr

sssppgr Regular Member

Η σκηνή ειναι απο την ταινία the punishment 1972 ο κύριος με την σκλάβα μπαίνει σε ένα μαγαζί για να αγοράσουν εσώρουχα, ο κύριος φωνάζει την πωλήτρια και της εξηγεί τι θέλει, η πωλήτρια βλέπει τα σημάδια απο μαστίγιο στον κωλο της σκλαβας, ο κύριος αμέσως της εξηγεί οτι ήταν κακό κορίτσι, στην συνέχεια η σκλάβα ειναι ανάμεσα στα πόδια της πωλήτριας και την γλύφει ενώ η πωλήτρια παίρνει πίπα στον κύριο ...στο δοκιμαστήριο . Η σκηνή ειναι άκρως ερωτική κρίμα που δεν γυρίζονται τέτοιες ταινίες πλέον

5. domandsub

Φαντάζει ιδιαίτερη ταινία και εντονη...πολλες ταινίες προσπαθούν..αλλα πολυ σπάνια αποπνένουν τον ερωτισμό και την ατμόσφαιρα που είχαν οι παλαιές ταινίες..

6. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Δοκιμαστήριο... μου έχει ξεφύγει αυτό.

Mental note, θα κάνω ένα session, ακούγεται ενδιαφέρον.

7. Session μέσα σε δοκιμαστήριο??!!

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

καπου ειχε γραψει η @dark explorer κατι σχετικο...

9. Dracon

Γιατι οχι; Μπορεις να πας προετοιμασμενος!

Τοσα μαγαζια ειναι ετοιμα να κλεισουν, κενοι χωροι υπαρχουν.

10. domandsub

...χαχαχ..το θέμα ειναι να βολέυει ο χώρος του καταστήματος...για μικρό παιχνίδι..τώρα για session...μακάρι...!!...αλλα δύσκολο!

11. Φίλοι μου βλέπω το session να περιλαμβάνει κυρίως εσάς προσπαθώντας να πάρετε σειρά για να μπειτε περνώντας ανάμεσα από συμπληγάδες ρούχων, από Κίρκες και χάριβδες με φορέματα και παντελόνια και μπλουζάκια στις αγκαλιες ακούγοντας για γκομενους ,δίαιτα και αλλα τέτοια έμορφα!!! Κλαίγοντας θα φύγετε!!!

12. Dracon

Γι' αυτο αναφερθηκα σε σχετικα κενα καταστηματα, αντιδραστικο!