Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δυσκολία προσαρμογής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος konstantinou anna, στις 30 Μαρτίου 2011.

1. konstantinou anna

konstantinou anna New Member

Είμα σχετικά καινούρια στον χώρο σας, αν και παρακολουθώ την κοινότητα σας από καιρό.
    Μετά από μία μάλλον αργή, εξελικτική διαδικασία, έγινα απόλυτη σκλάβα του Κυρίου μου και Του παρέδωσα πλήρως την διαχείριση του κορμιού και της προσωπικότητας μου. Πολύ πρόσφατα, με παντρεύτηκε και είμαστε κατά τον νόμο "σύζυγοι" αν και υπό τον ζυγό είμαι μόνον εγώ.
    Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα, που ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω. Ενώ οι τρόποι μου, όταν είμαστε μόνοι, είναι σύννομοι με τις εντολές Του, εννοώ να Του μιλώ στον πληθυντικό και να Τον αποκαλώ Κύριο, όταν είμαστε μπροστά σε τρίτους, δυσκολεύομαι αφάνταστα να Τον αποκαλέσω με το όνομα Του, να Του μιλήσω στον ενικό και να συμπεριφερθώ σαν "φυσιολογική" σύζυγος. Νομίζω πως έχω διχασμό προσωπικότητας. Μου φαίνεται τελείως αφύσικη αυτή η συμπεριφορά, εντελώς έξω από αυτήν που μου ταιριάζει και Του πρέπει.
    Μήπως κάποια από τα παλαιότερα μέλη της παρέας, που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα, έχουν να μου δώσουν κάποια πρακτική συμβουλή;

2. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Δυσκολία προσαρμογής

Αγάλι - αγάλι, θα έρθει η ώρα που θα μπορείς να το κάνεις.

Σκέψου ότι ακολουθείς μια εντολή του και μην σε απασχολεί το περιεχόμενό της.

3. Uther

Uther Contributor

Αναρωτιέμαι...Και μην το πάρεις προσβλητικά. Στο σχολείο φερόσουν όπως ένιωθες; Στον λεωφορειατζή φέρεσαι όπως νιώθεις; Στη δουλειά οι σχέσεις σου είναι στο ίδιο επίπεδο με τις φιλίες σου; ΑΝ κάποια στιγμή κοιτούσες τον γκόμενο σου και ήθελες να του κάνεις πράγματα που δεν γίνονται δημόσια, ένιωθες εξίσου διχασμένη;

4. Ioannis30

Ioannis30 New Member

Εγω είμαι της άποψης ότι η προσωπικη σας ζωή, δεν πρέπει να μπλεκεται με την κοινωνική. Ειναι μονόδρομος, κατά την άποψη μου, να έχεις vanilla συμπεριφορά, οταν βρίσκεστε σε παρέα τρίτων. Οχι για κάποιο ιδαίτερο λόγο, απλά για να αποφυγετε σχόλια και κουτσομπολιά.
    Οποτε η συμβουλή μου ειναι ότι πρέπει να το δουλέψεις λίγο και ίσως να καταφερεις να προσαρμοστείς.
    Άλλωστε καταφερες να γίνεις η σκλάβα του, που ηταν το δυσκολο κομμάτι.
    Σιγουρα θα καταφέρεις και αυτο  

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Στο έχει ζητήσει?

6. torpedo67

torpedo67 New Member

Δεν πιστεύω πως είναι τόσο τρομερό το πρόβλημα σου....Πριν παντρευτείται δεν είχες το ίδιο πρόβλημα δλδ ??....και αν ακόμα δεν το δεις σαν εντολή όπως προείπε η tender lilly , σκέψου ότι σε λίγο καιρό λόγω συνήθειας θα το ξεπεράσεις .....

7. danah

danah New Member

μακαρι να συνεβαινε και σε μενα... με μια αντιστοιχη κυρια και αφεντρα εννοειται

8. chris8302

chris8302 New Member

[..

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

..
    ......

9. subvalia

subvalia New Member

Πραγματικά σε ζηλεύω που μπορείς να είσαι η απόλυτη σκλάβα σε μια σχέση 24/7. Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης.

10. elias lakonios

elias lakonios New Member

Συμφωνώ με tender lilly οτι σιγα-σιγα θα κταφέρεις να το ελέγξεις και να το διαχειριστείς άλλωστε ο καθένας μας δεν συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο στο ζευγάρι του ,"νόμιμο" ή όχι,μέσα στο σπίτι και με τον ίδιο τρόπο έξω.

11. asmodai

asmodai New Member

Εάν στο έχει ορίσει τότε πρέπει να προσπαθήσεις όσο πιο πολύ μπορεις, όλοι οι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες και πιστεύω σαν Κύριος σου πρέπει να γνωρίζει τις δυνατότητες σου και να μπορει να τις δαμάσει, δεν μπορεί να σου ζητήσει κατι μου να αδυνατείς να κάνεις όχι μόνο ο δικος σου Κυριος αλλα οποιοσδήποτε Κύριος. εφόσον λοιπόν είναι πραγματικός και άξιος να ειναι Κυριος σου, γνωρίζει τι μπορείς να κάνεις. γνωρίζει τα όρια των δυνατοτήτων σου. Επίσης εαν σου είναι τόσο δύσκολο πιστευω θα ηταν σωστό και απο τις δυο πλευρες να του μιλησεις για αυτό ωστε να μπορεσει να σε βοηθησει να το δουλεψεις και να το ξεπερασεις.

12. Ηλίας

Ηλίας Guest

Αν νιώθεις ότι έχεις διχασμό θα πας και σε έναν ειδικό, έναν ψυχολόγο. Αυτός θα ξέρει να σου πει αν όντως κινδυνεύεις.

Διάβασε και αυτά που γράφονται εδώ, αλλά μην μένεις μόνο σε αυτά.