Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δύο μεγάλα λάθη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Angels Guardian, στις 3 Απριλίου 2011.

1. Angels Guardian

Angels Guardian Regular Member

Αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτό το νήμα , δημοσιοποιώντας μια άσχημη εμπειρία για μένα, που αφορά στην διάπραξη δύο μεγάλων λαθών (τα χαρακτηρίζω και ως ατοπήματα) ως προς την στιγμιαία απώλεια του αυτοελέγχου και της αυτοκυριαρχίας μου, κάτι που μου συνέβη για πρώτη φορά στην ζωή μου , μια νύχτα μετά από ένα session , με τους παρακάτω σκοπούς:
    1. Με την έννοια της προτροπής να αποφύγουν οι νεοεισερχόμενοι στον χώρο Κ οποιαδήποτε στιγμιαία απώλεια της αυτοκυριαρχίας τους και του αυτοελέγχου.
    2. Με την έννοια της αυτοτιμωρίας κάνοντας γνωστά τα λάθη μου δημόσια δεχόμενος κάθε είδους κριτική και σχολιασμό.
    Κρίνω άσκοπο να αναφερθώ σε περιττές λεπτομέρειες και θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Όλα έγιναν μετά από ένα από τα ομορφότερα session που έχω ζήσει. Το session αυτό έγινε με κάποια υ (εκτός foroum ) πριν από λίγο καιρό, με την οποία συνευρισκόμουν σε session και σεξουαλικά για πρώτη φορά. Κατά την διάρκεια του sesion είχα τον απόλυτο έλεγχο και την αυτοκυριαρχία μου και δεν απώλεσα τίποτα από τα δύο. Μετά το session έκανα σεξ με την υ το οποίο ήταν πολύ όμορφο και έντονο αλλά την πρώτη φορά δεν πήγε τίποτα στραβά. Την δεύτερη φορά όμως μη αντιλαμβανόμενος το πόσο ψηλά είχε φτάσει η αδρεναλίνη μου έκανα σεξ χωρίς την χρήση προφυλακτικού (με την συναίνεσή της ). Αυτό ήταν το πρώτο λάθος μου. Κατά την διάρκεια του σεξ τη φορά αυτή και συγκεκριμένα λίγο πριν εκσπερματώσω άρχισα να αισθάνομαι ότι φεύγω από τον πραγματικό κόσμο και να μεταπηδώ σε έναν άλλο μαγικό πέρα από κάθε φαντασία. Όταν ένοιωσα ότι έρχεται ο οργασμός, μου στάθηκε αδύνατον να τραβηχτώ έγκαιρα και εκσπερμάτωσα στον κόλπο της υ χωρίς την συναίνεσή της . Αυτά ήταν και τα 2 μεγάλα λάθη - ατοπήματά μου που έγιναν εξαιτίας της στιγμιαίας απώλειας του αυτοελέγχου και της αυτοκυριαρχίας μου . Φυσικά κατέστρεψα έτσι ότι όμορφο είχε προηγηθεί.

ΥΓ.
    1. Δηλώνω εκ των προτέρων ότι δεν θα απαντήσω σε κανέναν σχολιασμό.
    2. Σε περίπτωση θετικών σχολίων θα παρακαλούσα να μην μου αποδοθούν reputation points.
    3. To νήμα αυτό το αφιερώνω σε αυτή που την έκανα να νοιώσει άσχημα έστω και άθελά μου και ελπίζω να έχει δεχτεί την ειλικρινή και από τα βάθη της καρδιάς μου συγνώμη μου.

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Just tactics, pure tactics... Well said, though... But tactics!

3. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Ουδεις αλαθητος......αλλα νομιζω η ουσια ειναι το αποδω και περα.....!!!!
    Η κοπελα λογικα θα χρειαζεται στηριξη και φροντιδα μεχρι να ''νοιωσει'' οτι δεν κουβαλαει κατι δικο σου μεσα της.....!!!!!

4. innerneed

innerneed Regular Member

Λυπάμαι για την κοπέλα. Εύχομαι να καταφέρει να το διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορεί. Λυπάμαι και για Εσάς. Οι τύψεις θα Σας κυνηγούν καιρό όσο και νιώθω βαθύτατα από τα λεγόμενα Σας πως είχε ξεφύγει πια από τα όρια του ανθρώπινου. Στα μάτια μου δε Σας κάνει λιγότερο σημαντικό Κυρίαρχο, ήθελε κότσια να ομολογήσετε δημόσια την αδυναμία Σας.

5. Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Κάπως έτσι γεννιούνται τα μαγικά και φανταστικά βρέφη.
    Κουράγιο.

6. Angels Guardian

Angels Guardian Regular Member

Παρόλο που στο νήμα δήλωσα ότι δεν θα απαντήσω σε κανέναν σχολιασμό θα κάνω μια και μοναδική εξαίρεση. Θα σε παρακαλούσα αγαπητέ cadpmpc να μου κάνεις μια αναλυτική επεξήγηση τι εννοείς ακριβώς με τα λεγόμενα σου. Επίσης θα σε παρακαλούσα να την κάνεις στην Ελληνική γλώσσα μιας και είμαστε Έλληνες και σε ελληνική κοινότητα γράφουμε τις απόψεις μας.
    Ευχαριστώ.

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ο κυνικός Arioch συμφωνεί μαζί σου. Ο ρομαντικός Arioch ελπίζει να είσαι 100% λάθος και οι προθέσεις του νηματοθέτη να ήταν αυτές ακριβώς που αναφέρει στο πρώτο μήνυμα αυτής της ενότητας.

8. MasterM

MasterM New Member

Θιγετε το θρησκευτικό μ συναίσθημα φιλτατοι... Τι θέτει να πείτε; Ότι ο συνδυασμός διδακτικό ύφος, μη συγκρουσιακη ενοχή Απόρροια της υποτιμησης κάθε αλλού συναισθήματος έναντι της ενοχής κι όλα αυτά στο έδαφος ενός απλοικου ηθικού αλγοριθμου, δηλαδή το μορφολογικο μοτίβο όλων των Βιβλικων παραβολων...είναι just tactics?
    Μ.

9. thaleia

thaleia Contributor

Αγαπητε νηματοθετη το νημα σου θιγει ενα μεγαλο κι ενδιαφερον θεμα που δεν εχει να κανει με τους ανθρωπους του bdsm μονο, ουτε με τους κυριαρχους μονο.
    Η αυτοκυριαρχια πανω σ αυτο το θεμα ειναι ουσιωδης ανεξαρτητως status αλλα και το ετερον μελος δεν ειναι αμοιρο ευθυνων.
    Θεωρω οτι και οι δυο σ αυτη την περιπτωση φερθηκατε επιπολαια χωρις να το κατακρινω διοτι "ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω" ....

10. kardy_

kardy_ Regular Member

ΠΑΝΤΑ πρεπει να περνουμε προφυλαξεις...γιατι πανω στην καυλα και τα γουστα
    δεν ξερεις ποτε μπορει να ξεφυγεις η οχι..
    επισης αν δεν εχετε ανταλαξει αναλυτικες εξετασεις αιματος κτλ...
    παλι πρεπει να περνεις προφυλαξη
    ευελπιστω να μην σας τυχει κανα μπεμπε και αν σας τυχει να το αντιμετωπισετε και οι δυο με τον καλυτερο τροπο.

11. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Πολύ σωστά, δηλαδή αν αυτό το έκανε ένας βανίλλας θα τον δικαιολογούσαμε γιατί είναι βανίλλας, ενώ ένας κυριαρχικός δεν δικαιολογείται με τίποτα να κάνει κάτι τέτοιο γιατί είναι κυριαρχικός;
    Τι είναι ο κυριαρχικός άντρας βρε παιδιά; Θεός; Ανθρωπος είναι και αυτός με πάθη, λάθη και ότι άλλο κουβαλάει ο άνθρωπος. Στο μόνο που διαφέρει ένας κυρίαρχος από έναν βανίλλα είναι στον τρόπο που του αρέσει να κάνει σεξ και η οπτική γωνία που βλέπει την θηλυκότητα σε μια γυναίκα.

Ας προσγειωθούμε και λίγο στην πραγματικότητα δεν βλάπτει.

Last edited: 4 Απριλίου 2011
  12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ελληνικότατα λοιπόν!
    Καμιά επεξήγηση... Είναι σαφέστατο...

Και, φευ, εύστοχο, κατά πως φαίνεται...
    Τόσο, ας μου συγχωρεθεί η ερμηνεία της παρέμβασής σου, που επιβεβαιώνεται από την παραβίαση της δήλωσής σου, αγαπητέ.
    Ταύτα και μένω._

Tους χαιρετισμούς μου.
    Εν πάση ειλικρινεία.

ΥΓ:
    1. Ναι είναι σκληρό και αδιαπραγμάτευτο, πιστεύω απόλυτα κατανοητό, ιδιαίτερα από κάποιον που υιοθετεί το συγκεκριμένο status.
    2. Όχι πως έχουν και κάποια ιδιαίτερη σημασία τα status, στην δική μου αντίληψη, σημαντικότερο θεωρώ την αναγραφή της ηλικίας σου που ευθαρσώς αναφέρεις.
    3. Και αντί διαιρέσεως ας κάνουμε πολλαπλασιασμό. Υποτεθείσθω πως το έτερον μέλος της συνευρέσεως σκοπίμως επιζητούσε να καταστεί έγκυος εν αγνοία σου, για τους όποιους δικούς της λόγους, και όχι φυσικά σε τέτοιο προφανές επίπεδο, ενώ εσύ ήσουν κάθετα αρνητικός σε παρόμοιο ενδεχόμενο. Τι έμελλε γενέσθαι; Τροφή για σκέψη. Δεν απαιτείται απάντηση. Και το εννοώ!
    4. Εν κατακλείδι. Η ζωή είναι σκληρή χωρίς Souplin..!

---------- Post added at 03:10 ---------- Previous post was at 02:54 ----------

Κυνικότατα λοιπόν απαντώ. Οι προθέσεις, όσο και ευγενικά κίνητρα να έχουν, όσο και αδήριτη να είναι η ανάγκη που τις υπερκέρασε στην αλληλλουχία των γεγονότων, δεν μπορούν να ακυρώσουν το γεγονός. Η ζωή, ατυχώς εν πολλοίς, δεν έχει undo.

Δεν νομίζω πως χρειάζεσαι παραδείγματα. Καλός είσαι στην ιστορία.