Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δύο μεγάλα λάθη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Angels Guardian, στις 3 Απριλίου 2011.

1. Valkiria

Valkiria Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Όχι αλλά το αναφέρει στο συμφωνητικό που υπογράψανε οι 2 τους και οι 2 μάρτυρες λίγο πριν τo σεξ.

2. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Να διακόψω λίγο την απονομή όσκαρ, την απόδοση reputation points, τον λιθοβολισμό, την συγνώμη, την κριτική, ακόμα και την ενδιαφέρουσα συζήτηση περί λαθών και υπευθυνότητας στη συναίνεση

Θέτω υπόψη σε όσους ενδιαφέρονται τα παρακάτω

!!!

!!!

Στο post 50 η elfcat ως ΜΟD και όχι ως μέλος, γράφει

Kαι στο post 59, διαβάζουμε τα εξής:

Tα παραπάνω δεν αποτελούν γεγονότα που που συνέβησαν έξω από εδώ και έφεραν εδώ μέσα; (!)

Μάθαμε ότι ήταν παρτούζα, ότι αρχικά φόρεσαν προφυλακτικά ενώ στη συνέχεια όχι και ποιά δεν αποδέχτηκε εντός της.

Και τελικά ο κίνδυνος ποιός ήταν; (!)

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;

Θα πάρει θέση κανείς;

Δεν εννοώ θέση προσωπικά για κάποιο μέλος, αλλά ως νοοτροπία που ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει στο φόρουμ.

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:21 ----------

Ε, ρε γέλιο με τους αυτόκλητους ντετέκτιβ και τους δικηγόρους...
    Ρε σεις... σας το ζήτησε κανείς βρε?

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. thaleia

thaleia Contributor

Συγγνωμη! για το χαπι της επομενης ημερας εχει ακουσει κανεις ??? αν οχι ρωτηστε κανενα 16χρονο να σας ενημρωσει  

5. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Αν δεις τον ταρίφα με ενα μπαφο στο χερι και με το ματι ντάγκλα και σου πει να μη φορεσεις ζωνη, θα κατεβεις φαντάζομαι...

Last edited: 6 Απριλίου 2011
  6. vautrin

vautrin Contributor

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...

7. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Άρα φταίει που δεν πρόσεξε ότι ο τύπος εσωτερικά μοιάζει με έφηβο που δεν έχει μάθει να ελέγχει πότε τελειώνει; Παρ'οτι δεν τον έχω δει, φαντάζομαι ότι τα γένια του και η ανατομία δεν παραπέμπουν σε 20άχρονο ώστε να ξέρει και η τύπησα με τι έχει να κάνει.

Παρ'ολα αυτά επισημαίνω και πάλι ότι η διαφορά μας είναι και αυτή που μας κάνει να έχουμε διαφορετικά στάτους. Εγώ όταν κρατάω το μαστίγιο, φροντίζω να ξέρω ακριβώς που χτυπάω, πότε και πως. Εσύ μπορείς αν όταν το κρατας να θεωρείς υπεύθυνη την σκλάβα.

8. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

οχι αν μου πει οτι θελει αιωρηση απο τα χερια και ταυτοχρονα bullwhip θα παρει τα @@ μου. Οποιος απ τους 2 και να κραταει το μαστίγιο (και ναι, δεν εχω καμια σχεση με κυριαρχια/υποταγη και δυνητηκα ειμαι αντιθετος προς τη συγκεκριμενη νοοτροπία περαν του master&slave roleplay).

το λαθος του νηματοθετη, δεν ειναι αυτα που εκεινος ισχυριζεται οτι εντοπίζει, αλλα το οτι η συννενόησή του (με την παθούσα) ηταν κουδούνι, και δεν εκανε τιποτε για να την βελτιώσει. Οι καλες συννενοήσεις κανουν και τις καλες σχέσεις γιατι τα ευκολως εννοουμενα ειναι κι ευκολως παραλειπόμενα.

Απο καει και περα αλλα λαθη ειναι: ηθικός ανορθολογισμός με αποτέλεσμα ανεξελεγκτο συναισθημα, και αλόγιστες πραξεις.

Last edited: 6 Απριλίου 2011
  9. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

10. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

@Angels_Guardian
    Η καταγραφη και η δημοσιοποιηση μιας προσωπικης εμπειριας εχει ως βασικο κινητρο ειτε την επιθυμια να μοιραστεις ο,τι ομορφο και συναρπαστικο εζησες,ειτε την αναγκη να ξορκισεις ετσι τις κακες αναμνησεις που κουβαλας μεσα σου.Με ολες τις ενδιαμεσες αποχρωσεις αυτων των δυο.Σε καποιες περιπτωσεις,υποστηριζεται απο μερικους,οτι πρεπει να γινεται προκειμενου να προστατευτουν οι επομενες κοκκινοσκουφιτσες απο τον κακο το λυκο.Σε καθε περιπτωση ομως η καταγραφη πρεπει και μπορει να στεκεται και να μιλαει απο μονη της,χωρις επεξηγησεις γεγονοτων,κινητρων η προθεσεων.
    Υπο αυτο το πρισμα,θα εχεις πια καταλαβει πως η αρχικη αναφορα σου στη σκοπιμοτητα της καταγραφης και η ακολουθη επαναληψη ξανα και ξανα περι της ειλικρινειας και της αγνοτητας των προθεσεων ανξαρτητα απο τον αν προκληθηκες η οχι προς τουτο,ειναι που εβαλε και βαζει στα αυτια πολλων εκεινα τα ενοχλητικα εντομα,ιδιως δε απο τη στιγμη που παρεβης επανειλημμενα την αρχικη σου δεσμευση πως δεν θα απαντησεις και πως θα δεχτεις οποιοδηποτε σχολιο η κριτικη.
    Ισως βεβαια εκ των προτερων να ανεμενες και να επιθυμουσες πως η οποια κριτικη και τα σχολια θα αφορουσαν αποκλειστικα τα σφαλματα που διεπραξες,τις επιπτωσεις τους και το δεον γενεσθαι.Παρατηρησες οτι δεν συνεβη αυτο.Και πως θα μπορουσε εδω που τα λεμε;
    Εισαι καινουριος στο forum και ισως δεν γνωριζεις οτι σε τουτο εδω το νημα εχουν κατα καιρους αμφισβητηθει καλη η κακη τη πιστη,οχι μονο τα ιδια τα γεγονοτα,οι προθεσεις και τα κινητρα αλλα ακομα και το copyright η και η ταυτοτητα των συγγραφεων τους.Δεν ειναι δυνατον να περιμενες να αποτελεσεις εσυ εξαιρεση.
    Εχω δε την εντυπωση πως οσο κι αν "ομνυεις",οσες φορες κι αν επαναλαβεις τα περι της ειλικρινειας και αγνοτητας των προθεσεων και των γεγονοτων,δεν θα καταφερεις να διαμορφωσεις αποψη στους αναγνωστες.Ο καθενας μας εδω μεσα,σεβομενος τους κανονες του forum εχει καλως η κακως το δικαιωμα να γραφει στην κυριολεξια ο,τι του κατεβει(συνηθως δε και οπως του κατεβει.Αλλα αυτο αφορα το στυλ και τους τροπους καθενος).Με την εξαιρεση οσων τον γνωριζουν και οσων θα τον γνωρισουν,κρινεται αποκλειστικα απο αυτο.Προθεσεις,κινητρα,ειλικρινεια κρινονται συνολικα(παρεχοντας καποιες φορες και ενα ειδος ασυλιας,μια και ουδεις ασφαλτος που ελεγε και η lady) με βαση την ολη παρουσια του εδω.Ενδεχομενως δε και αναδρομικα.
    Θα μου επιτρεψεις και μια προσωπικη εκτιμηση με την οποια ειναι φυσικο και αναμενομενο να διαφωνησεις.
    Αρχικα να σου πω πως κατα την αποψη μου,δεν διεπραξες δυο σφαλματα,αλλα ενα.Το πρωτο.Το δευτερο το θεωρω ατυχημα.
    Κι ομως..αν δεν συνεβαινε το "ατυχημα",εχω την εντυπωση πως δεν θα βρισκομασταν εδω τωρα να μιλαμε.
    Κατα τα λοιπα..προς γνωσιν και συμμορφωσιν,που λεγαν οι παλιοι και ολα θα πανε καλα.

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Stalker,
    διαφωνώ κάθετα...
    Δες γιατί:
    Η λεκτική (η χρήση των λέξεων, του ύφους, της φρασεολογίας εν γένει) σου παράγει την εικόνα ενός τυπτόμενου και φρίττοντος "μάστερ"?
    Τέτοια απόμακρη προσέγγιση των πραγμάτων από έναν "μάστερ", που εν ταυτώ δηλώνει την τρόπο τινά αυτομαστίγωσή του και μάλιστα δημοσίως και επιπλέον με δέσμευση σιωπής τραπιστή μοναχού, που όμως με την πρώτη ευκαιρία σπάει.
    Η όποια ειλικρίνειά του περιορίζεται στην περιγραφή των γεγονότων, που όμως όντας μέρος μιας αλληλουχίας γεγονότων, μπορεί να έχει άπειρα διαφορετικά σημαινόμενα. Δηλαδή αυτό που λέει όλος ο κόσμος " η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμμα".
    Ας καγχάσω τρις!!!
    Ας βάλω και μια συλλογιστική. Βάλτε με αυτά τα γεγονότα που περιγράφηκαν στη θέση του νηματοθέτη. Τι θα σας οδηγούσε σε μια αντίστοιχη δημοσίευση ενός ανάλογου νήματος?
    Αν βρείτε απάντηση να μου την πείτε κι εμένα, διότι αδυνατώ ο τάλας...

ΥΓ:
    1. Γεμίσαμε εισαγωγικά εδώ μέσα!!!
    2. Προς επίδοξους ντετέκτιβ, εισαγγελείς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...
    Βρε παλουκάρια, για να έχει τελεσθεί ένα "έγκλημα", για το οποίο έχουμε και "ομολογία" και
    "επανόρθωση", εν είδει δημόσιας "απολογίας", διαφωτίστε με παρακαλώ για το κίνητρο που
    πυροδότησε την δράση. Όχι τις εικασίες σας, ΤΟ κίνητρο!!!

12. Valkiria

Valkiria Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

12 το μεσημέρι και κοιμόταν στο τιμόνι με το που μας έπιανε φανάρι, μόνο που δεν του πρότεινα να το πάρω εγώ.