Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δύο μεγάλα λάθη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Angels Guardian, στις 3 Απριλίου 2011.

1. Απάντηση: Re: Δύο μεγάλα λάθη

Συνολικά οκτώ διαλέξεις του Σούσκιντ στο Στάνφορντ, από δύο ώρες η καθεμιά.
    Φαίνεται κουραστικό, αλλά αν τις δει κανείς μία μία είναι πολύ πιο χαλαρό και σε μια βδομάδα έχει μια καλή γενική εικόνα.
    Εγώ δεν κράτησα σημειώσεις (κακώς), αλλά όταν ξαναβρώ χρόνο θα κρατήσω.
    Γενικά το θέμα είναι τρέλα και κακιά πώρωση.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Και όμως... αυτή είναι η ασφαλέστερη στρατηγική μακροπρόθεσμης επιβίωσης!

3. Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Πλήρης οθόνη, τα ηχεία στο μάξιμουμ και κλειστά τα φώτα.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. zyliet

zyliet Regular Member

Μαλιστα! Οσο ζω ....μαθαινω!   Αισιοδοξον...

5. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Ναι, ακριβώς. Στους οργανισμούς που αναπαράγονται σεξουαλικά και άρα διαθέτουν μιας μορφής γεννητικό σύστημα και στους μονοκύτταρους που διχοτομούνται με μίτωση κατά τη διάρκεια της ασεξουαλικής τους αναπαραγωγής.

Η ερωτική έλξη είναι απόρροια χημικών αντιδράσεων που λαμβάνουν χώρα μέσα στον εγκέφαλο ή στα κεντρικά νευρικά συστήματα κάθε οργανισμού (δε θα εξετάσουμε εδώ από τι προέρχεται, αν και θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό). Αυτό που αποκαλείτε εσείς τυφλή ανάγκη, είναι κατ'ουσίαν ο τρόπος που επέλεξε η φύση για να φέρει τα δύο φύλα πιο κοντά, με απώτερο σκοπό την διαιώνιση του είδους.

Ακριβώς. Αυτό ακριβώς έγραψα και από πάνω. Η "καύλα" δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν μηχανισμό της φύσης.

Το θέμα μας εδώ είναι ότι οι εγκυμοσύνες προκύπτουν μέσα από το σεξ.

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι είχαν την αντίληψη να καταλάβουν ότι αν πάρουν μέτρα προφύλαξης δεν θα γκαστρωθούν δε σημαίνει οτι το σύστημα αναπαραγωγής αποκτά δευτερεύοντα ρόλο. Αν από την άλλη είχαν την ίδια άγνοια με τα ζώα και τελείωναν μέσα, όπως συνέβη και με τον νηματοθέτη, δε θα καθόσαστε να γράφετε ότι γράφετε.

Καταλάβετε επιτέλους οτι από κατασκευής του το γεννητικό σύστημα των ανθρώπων σαν πρώτιστο ρόλο έχει την αναπαραγωγή και ως εκ τούτου, μια φυσιολογική ερωτική συνεύρεση που περιλαμβάνει διείσδυση, εξυπηρετεί, κατά κύριο λόγο, αυτόν τον σκοπό, ασχέτως με το τι αποφασίζει τελικά να πράξει κατά συνείδηση ο εκάστοτε άνθρωπος.

Οι γυναίκες μπορούν να τεκνοποιούν μια φορά κάθε περίπου δύο χρόνια (είναι λιγότερος ο χρόνος αλλά μιλάω χοντρικά). Με γνώμονα αυτό, μια γυναίκα μπορεί να γεννήσει από 15-20 φορές, τουλάχιστον.

Αυτό που έχετε παρεξηγήσει και συνεχίζεται να εκτίθεστε είναι η λέξη "πρωτίστως", που χρησιμοποίησα εξ' αρχής και φυσικά εννοούσα την συνουσία που περιλαμβάνει διείσδυση στον κόλπο της γυναίκας (το αποσαφηνίζω γιατί οι άνθρωποι έχουν πολλές τρύπες). Πρωτίστως λοιπόν γκαστρώνουμε και εν συνεχεία το κάνουμε για ευχαρίστηση, γιατί δεν μπορούμε να γκαστρώσουμε άλλο, εκτός και ΑΝ αλλάξουμε ταίρι, αφού ως γνωστόν οι άντρες μπορούν να τεκνοποιούν πολύ περισσότερες φορές απ' ότι οι γυναίκες μπορούν να κυοφορούν.

Αυτός είναι και ο πρώτιστος λόγος που ο άνδρας θεωρείται εκ αρχαιοτάτων χρόνων πολυγαμικό ζώο.

Έχει ήδη συμβεί. Είναι γεγονός οτι ο άνθρωπος κατάφερε να νικήσει τη ζούγκλα της φύσης, ασχέτως αν επέλεξε να δημιουργήσει την ζούγκλα των σύγχρονων μεγαλουπόλεων.

Αντιλαμβάνομαι όμως ότι έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα, γι' αυτό και προσωπικά θα σταματήσω εδώ. Αν θέλετε ανοίξτε σχετικό θέμα και το κουβεντιάζουμε εκεί.

6. Uther

Uther Contributor

H Ανθρωπότητα κατάφερε... Διότι ο άνθρωπος δεν μπορούσε να επιβιώσει στη ζούγκλα με τα υπόλοιπα ζώα. Έχεις δίκιο ας μην το συνεχίσουμε.

7. Angels Guardian

Angels Guardian Regular Member

Θα ήθελα να καταθέσω ορισμένες τελευταίες σκέψεις μου, μιας και από ότι αντιλαμβάνομαι και αφού έχει παρέλθει σχεδόν μία εβδομάδα από την δημοσίευση του νήματος , σε λίγο καιρό αυτό θα καταστεί ανενεργό.
    Στο foroum αποφάσισα να μπω πριν από λίγο καιρό αν και στο χώρο ανήκω εδώ και αρκετά χρόνια (παλιός χρήστης των chat rooms του IRC). Από τα εν λόγω chat rooms και από την λεγόμενη "κοινότητα" είχα αποφασίσει να αποχωρήσω λόγω διάφορων προσωπικών μου προβλημάτων αλλά κυρίως λόγω των ιντριγκών, του κουτσομπολιού, των φατριών, της διάχυτης καχυποψίας, της κακοπιστίας και της διαπίστωσης εριδών, αποτέλεσμα των οποίων ήταν, οι προσωπικές επιθέσεις μεταξύ των μελών να φτάνουν σε απίστευτα σημεία. Όταν αποφάσισα πριν από λίγο καιρό να επανέλθω στην "κοινότητα" και να εγγραφώ μέλος του foroum δεν είχα την πεποίθηση ότι θα βρω έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο, πίστεψα όμως ότι το κλίμα μετά την παρέλευση αρκετών ετών θα έχει βελτιωθεί μιας και έχει γίνει μια αξιόλογη προσπάθεια μέσω του foroum για την δημιουργία ενός πεδίου κατάθεσης απόψεων, εμπειριών, γνώσεων και γόνιμου διαλόγου. Δυστυχώς μετά από την λίγη εμπειρία που αποκόμισα εντός του foroum και κυρίως μετά την δημοσίευση του παρόντος νήματος διαπίστωσα ότι το κλίμα παραμένει το ίδιο μην και πω και χειρότερο.

Πάμε τώρα στο παρόν νήμα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να απολογηθώ γιατί το έγραψα. Αυτό ένοιωσα, αυτό σκέφτηκα και αυτό έπραξα, ορμώμενος από τις προθέσεις και την αιτία που είναι σαφώς διατυπωμένες και εντελώς έξω από κάθε τακτικίστικη λογική. Δεν το μετάνιωσα δε σε καμία περίπτωση. Κάνοντας την αυτοκριτική μου ως προς το περιεχόμενο του νήματος έχω να πω τα εξής:

1. Έκανα ορισμένα λάθη στην διατύπωση (πχ δεν έπρεπε καν να αναφερθώ στα reputation points,[δεν γνώριζα κατά την συγγραφή τον τρόπο μη αποδοχής τους]).
    2. Όταν έγραψα ότι δεν θα απαντήσω σε κανένα σχόλιο-κριτική έπρεπε να διευκρινίσω ότι δεν θα απαντήσω σε κανένα σχόλιο και κριτική που θα αφορούσε στις πράξεις μου καθαυτές. Δεν περίμενα βέβαια ότι το νήμα θα εξελισσόταν σε αρκετές περιπτώσεις και σε έναν προσωπικό αγώνα της υπεράσπισης της αξιοπιστίας, της καθαρότητας και της ειλικρίνειας των γραφομένων μου. Σε κάθε περίπτωση όμως έπρεπε να διευκρινίσω ότι θα εξασκήσω το δικαίωμά αυτό.

Τελική διαπίστωση ως προς το νήμα.

Το νήμα ενώ αρχικά εξελίχθηκε όπως περίμενα να εξελιχθεί, στην πορεία δυστυχώς εξελίχθηκε σε αρκετές περιπτώσεις και σε ένα πεδίο αμφισβήτησης, καχυποψίας, κουτσομπολιού και το χειρότερο βάναυσης, χυδαίας και αποτρόπαιης έκθεσης προσώπων και καταστάσεων (ακόμα προσπαθώ να βρω τον λόγο που έγινε αυτό και απάντηση λογική δεν παίρνω από τον εαυτό μου). Διευκρινίζω δε εδώ ότι (ως προς την έκθεση προσώπων),ότι έχει αναφερθεί για μένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Θα μου πει κανείς ότι "ρε φίλε να μην το δημοσίευες". Λάθος άποψη κατ εμέ. Δημοσίευσα ναι μεν μια πραγματική προσωπική εμπειρία αλλά εντελώς αόριστη ως προς την έκθεση χρόνου, προσώπων και καταστάσεων. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να κάνω και διαφορετικά διότι ο σεβασμός σε προσωπικά δεδομένα άλλων και η διακριτικότητα είναι αρχές μου.
    Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όσους χρήστες έκαναν σχόλια και κριτική που αφορούσαν τις καθ αυτές πράξεις- λάθη μου καθώς και γενικές συζητήσεις - προβληματισμούς που προήλθαν από αυτά και τους χρήστες που αντιλήφθηκαν επακριβώς τους σκοπούς, την αιτία συγγραφής και τις προθέσεις μου.

ΥΓ

Ελπίζω να μην ξαναμπώ στη διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας , εξαιτίας των παραπάνω αναγραφομένων  

Last edited: 9 Απριλίου 2011
  8. gaby

gaby Guest

Είναι στραβός ο γιαλός Angels Guardian, αυτό είναι βέβαιο. Κρίμας, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Πήγες, με το ζόρι, να μας κάνεις κοινωνούς μιας προσωπικής σου στιγμής με ένα τρίτο πρόσωπο και εμείς αυτό στο βγάλαμε ξυνό;

Φταίμε εμείς! Ξέρεις κάτι; Τα σύνολα έχουν αξιοπρέπεια. Μάλλον δεν το ξέρεις, θα πονούσε πολύ να το αντιληφθείς.

Τώρα, για το αν τραβήχτηκες ή δεν τραβήχτηες, δεν με νοιάζει, πώς θα το κάνουμε, αδιαφορώ για σένα, για το τί έκανες και για το με ποιάν το έκανες. Με νοιάζει μόνον ότι με έκανες με το ζόρι γνώστη όχι των δικών σου προσωπικών αλλά των προσωπικών άλλων. Ήταν και άλλος άνθρωπος εκεί που έχυνες, δεν ήταν μόνον ένας κόλπος, ήταν και η γυναίκα γύρω γύρω απ την τρύπα, το καταλαβαίνεις αυτό ή σου έχει διαφύγει τελείως;

Δε βαριέσαι... Από γυναικείους κόλπους ας μην τραβιέσαι, μπορεί και να μην υπάρχουν επιπτώσεις, δεν είναι δράμα. Όμως, για όσο δεν μπορείς να ελέγχεσαι, είσαι και ξεροκέφαλος απ ό.τι βλέπω, προτείνω να μην κάμνεις τοποθετήσεις στο χρηματιστήριο. Εκεί, είναι πολύ κακό για σένα να μην μπορείς να τραβιέσαι την κατάλληλη στιγμή, και έχει συνέπειες πάντα. Κακές για σένα, καλές για όλους τους άλλους...

Στο καλό λοιπόν και χωρίς ωρεβουάρ αυτή τη φορά και αν δεν σου αρέσουμε εσένα μία εμένα δεν μου αρέσεις εκατόν μια...

9. DRKN

DRKN Regular Member

Andrew wiles the proof of fermat's last theorem

μακραν το χειροτερο νημα που εχω διαβασει. η χυδαιοτητα στο μεγαλειο της. δεν φθανει που εκανε την μαλακια βγαινει και το διατυμπανιζει. για εμενα εισαι μια μεγαλη ντροπη, ολο το θεμα ειναι χυδαιο απορω που οι διαχειριστες το αφηνουν ξεκλειδωτο. αν αυτο ειναι το ελληνικο βδσμ χαιρομαι που εγω δεν ανηκω σε αυτο. το ψεμμα και η χυδαιοτητα δεν ταιριαζουν στον χωρο μας, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

Νηματοθετη επειδη στα προσωπικα μηνυματα δεν γινεται αναφορα να γνωριζεις οτι εστειλα το μηνυμα σου σε διαχειριστη, αν αυτη η συμπεριοφορα σου νομιζεις οτι σου ταιριαζει ειναι δικο σου θεμα.
    δεν εχω σκοπο να ερθω σε λογομαχια μαζι σου, αλλα εκφραζω τον αποτροπιασμο μου για μια ακομη φορα, ντροπη και ιδιαιτερα για αυτου του ειδους πρακτικες.

10. DRKN

DRKN Regular Member

κατ'αρχην δεν ειμαι φιλαρακος σου.. στην συνεχεια η προσβολη δεν σημαινει απαραιτητα εξ υβριση. να σου διευκρινησω ομως μερικα πραγματα γιατι νομιζω δεν τα καταλαβαινεις, ως ντροπη χαρακτηριζω τις πραξεις σου οχι εσενα, δεν σε γνωριζω προσωπικα ως ατομο αλλα κρινω μονο αυτα που αναφερεις εσυ. δεν θα μπω στην λογικη της κλειδαροτρυπας, αν κι εσυ σε αυτη μας υπεβαλλες με το θεμα σου αυτο, ντροπη δεν ειναι που εκσπερματωσες χωρις προφυλακτικο ντροπη ειναι που διατυμπανιζεις το λαθος σου, σαν να θες να προλλαβεις τα μαντατα. ναι ο χαρακτηρισμος ντροπη ηταν λαθος , τον ανακαλω. ο χαρακτηρισμος ανανδρος σου ταιριαζει γαντι.

οσο για το μαστεριλικι μου και τα υπολοιπα, τωρα αποφασισες να τα κρινεις; τυχαιο δεν νομιζω! και κατι ακομα σε λαθος κυριες κτυπας την πορτα.. ξερεις εσυ.  

11. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

DRKN, πάρτω αλλιώς και χαλάρωσε..., εδώ είναι φόρουμ που μπορείς να γράφεις την άποψή σου κόσμια σε όποιο νήμα θέλεις, χωρίς όμως να βρίζεις τα μέλη άνανδρους. Όσο για το αν έκανε μαλακία που έχυσε μέσα στη παρτενέρ του, άστω να το κρίνουν οι δυο τους, όχι εμεις γιατί δεν μας αφορά!

Την καλησπέρα μου!

Φιλικα,
    MasterPerris

12. DRKN

DRKN Regular Member

Καλησπερα και σε σενα MasterPerris
    δεν προλαβες να δεις οτι αναμεσα στα δυο μηνυματα μου υπηρχε κι ενα αλλο μηνυμα, το οποιο ηταν απαντηση του νηματοθετη, το οποιο ομως διαγραφηκε. Μπορεις να φανταστεις το υφος του για να διαγραφει..
    Οσο για τα υπολοιπα που λες, ναι, εχεις δικιο. Το παιρνω αλλιως γιατι δεν αξιζει. Οπως ακριβως τα εγραψε η tender_lilly. Απλα εκεινη εχει καλυτερο τροπο γραφης. Αντιλαμβανομαι ομως οτι μοιραζομαστε τα ιδια συναισθηματα αποτροπιασμου και αγανακτησης για το πως εξελιχθηκε το νημα, οπως και με αλλα μελη που κατεθεσαν την αποψη τους. Κι εσυ ο ιδιος εγραψες οτι εκανε λαθος που κοινοποιησε το συμβαν στο φορουμ.. Κι αυτος ο αποτροπιασμος δεν ειναι τοσο για το ιδιο το συμβαν (που δεν τραβηχτηκε εγκαιρως - σε στιγμες μεγιστης ηδονης οπως ειπε οτι ηταν ο νηματοθετης, μπορει να συμβει κατι τετοιο, αν και δεν συμφωνω απολυτα), οσο για τις απαντησεις του στην εξελιξη του νηματος.
    Μπορω ομως να εχω αποψη για το συμβαν εφοσον κατατεθηκε εδω, στο φορουμ, ειτε με σκοπο να απολογηθει ο νηματοθετης στην παρτενερ του και να ζητησει συγγνωμη ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο. Αφου δεν κλειδωνεται το νημα μπορω λοιπον να γραφω την αποψη μου. Οπως επισης μπορω να κρινω και οποιαδηποτε απαντηση/σχολιο αλλου μελους και να μπω σε διαλογο μαζι του. Αυτο αλλωστε δεν κανεις κι εσυ τωρα δα;
    Au revoir και καλη τυχη στην κοπελα που της συνεβη αυτο..

Last edited: 9 Απριλίου 2011