Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δύο μεγάλα λάθη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Angels Guardian, στις 3 Απριλίου 2011.

1. Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Θα ήταν και γαμώ να μείνει έγκυος η ατυχήσασα και να παντρευτούν με το νηματοθέτη και τελικά να πετύχει ο γάμος και να είναι πολύ ευτυχισμένοι και να κάνουν 6 παιδιά κι ύστερα από 50 χρόνια, γεροντάκια κι οι δυο να το θυμούνται και να γελάνε και ν' ακουμπάνε στοργικά τα κεφάλια τους.

2. Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Βρήκαμε και παπά για να τελέσει τους γάμους! Και τι παπά! Τραγόπαπα!

3. Re: Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Λεω να θαψουμε πεντ' εξι με την ευκαιρια

4. Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Λολ ρεπ.

5. CuriousToe

CuriousToe Regular Member

Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Επειδή δεν μπορώ να δώσω reputation points, κάνω quote τα posts στα οποία θα θελα να δώσω αυτούς τους βαθμούς, τονίζοντας το σημείο το οποίο μου άρεσε στο κάθε ένα.

Αυτά    

Kαι, παρεμπιπτόντως, το βρίσκω λίγο αστείο όταν διαβάζω "Το θέμα μας εδώ είναι κάτι-διαφορετικό-απ'το-θέμα-που-ο-ίδιος-ο-νηματοθέτης-όρισε". Ελπίζω να μην αρπαχτεί κανένας και γραφτουν άλλες 5 σελίδες γι'αυτό που εγραψα  p), απλά την τελευταία φορά που διάβασα αυτή τη πρόταση, μου ξέφυγε ένα γελάκι.. και είπα να το μοιραστώ  

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σε βλέπω να ασχολείσαι με την επιστημονική φαντασία εσένα...
    Χαραμίζεσαι.... Το έχεις εύκολα...

7. Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Είπα να συνεισφέρω με κάτι αισιόδοξο.
    Μια νησίδα ελπίδας σε μια θάλασσα σπέρματος.

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σπερματοπορών εις την ενδοχώρα της Ληβυθούς, μόνον ελπίς ανατάσεως και εξυψώσεως διαφαίνεται.
    Οδυσσείς, Πυθείς και Μαγγελάνοι
    αλληλοκατοπτρίζονται εις γλίσχρας
    τρυφεράς επιφανείας οδηγούσας εις βένθος μέγα
    μιας Υπατίας, μιας Σαπφούς, μιας Νίκης απτέρου.

Για να μου κατεβαίνουν τέτοια πρωί-πρωί σημαίνει πως καλά περάσαμε χτες...

9. Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

Ύστερ' από τ' αποπάνω, τι ν' απαντήσει κανείς;
    Απλά το ξαναδιαβάζει για να χωνέψει το ρυθμό.

10. engelsblood

engelsblood Regular Member

Προσοχή μόνο,μην ξεμείνετε από μπαλονάκια... 

11. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Φίλτατε, ναι, και εγω έγραψα στο νηματοθέτη ότι το μοναδικό λάθος του ήταν να κοινοποιήσει στο φόρουμ το τι έκανε στο κρεβάτι του με την παρτενέρ του, με την διαφορά όμως ότι είπα την άποψή μου χωρίς να τον προσβάλλω με εκφράσεις όπως, άναδρο κ.λ.π., έχει διαφορά δεν νομίζεις;

Εν κατακλείδι, έχεις το δικαίωμα να έχεις άποψη και να κρίνεις το εκάστοτε θέμα που βγαίνει προς συζήτηση στο φόρουμ, δεν έχεις όμως το δικαίωνα να προσβάλλεις προσωπικά κανένα μέλος.

Φιλίκα,
    MasterPerris