Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δύο μεγάλα λάθη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Angels Guardian, στις 3 Απριλίου 2011.

1. DRKN

DRKN Regular Member

Απάντηση: Δύο μεγάλα λάθη

οι χαρακτηρισμοι που μας προσδιδονται ειναι απορροια των πραξεων μας. Αν το μελος που αποκαλεσα ανανδρο για την βλακωδη πραξη του να μην αναλαμβανει τις ευθυνες των γραφομενων του και αυτες ειναι αποτελεσμα της ιστοριας του που μας κοινοποιησε κ της λεκτικης επιθεσης εναντιον μου τοσο σε πριβε οσο κ εδω δημοσια, δεν προσβαλλεται ειτε μου ζητα να ανακαλεσω πραγμα που θα το εκανα αμεσως. Τοτε επετρεψε μου να χαρακτηριζω οπως αντιλαμβανομαι.

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:43 ----------

κ να συμπληρωσω, οπως ειπα κ στον ιδιο, κρινω μονο εκεινα που εκεινος φανερωνει κ πραττει εδω, δεν τον ξερω προσωπικα, τα υπολοιπα του δεν με αφορουν.

2. Angels Guardian

Angels Guardian Regular Member

Το ότι δεν απαντώ δημόσια αγαπητέ δεν σε προβληματίζει? Θα έπρεπε νομίζω. Ότι είχα να στο πω στο είπα ιδιωτικά, διότι τίποτα δεν αφορά τους υπόλοιπους χρήστες από την διαφορά μας. Και δεν σου ζητώ να ανακαλέσεις. Απαξιώ εντελώς για τους χαρακτηριστικούς σου. Μπορείς να γράφεις να και να χαρακτηρίζεις όπως θέλεις. Δικό σου το μυαλό, δικές σου οι σκέψεις, δικά σου και τα γραφόμενα. Δεν θα επανέλθω επί του θέματος. Τελεία και παύλα.

3. DRKN

DRKN Regular Member

νηματοθετη, αν το προβλημα σου ειναι οι χαρακτηρισμοι που σου εκανα κ οχι οι πραξεις σου οι ιδιες τοτε απεχεις πολυ απο την προσωπικη σου καθαρση. υ.γ. Η περιτεχνη διαστρεβλωση για το αν απαντας ιδιωτικως ακυρωνεται απο την διαγραφη της προηγουμενης απαντησης σου. Αλλωστε εγω δεν εχω τιποτα να κρυψω, εσυ;

4. Angels Guardian

Angels Guardian Regular Member

Για να σου λύσω τις απορίες σου και τις εικασίες σου αγαπητέ λοιπόν σου απαντώ ότι το δημόσιο post στο οποίο πιθανώς αναφέρεσαι και είχες αναφερθεί και πάλι, ο ίδιος το διέγραψα για ακριβώς τον λόγο που προανέφερα. Όσο δε για τις πράξεις μου έχω απολογηθεί δημόσια με το νήμα μου. Τώρα αν εσύ έχεις καταλάβει κάτι άλλο, κάτι είπα και πριν για το μυαλό τις σκέψεις σου και τα γραφόμενα σου.  
    ΥΓ
    Για τους χαρακτηρισμούς σου επίσης ανέφερα πριν πως τους υποδέχομαι. Οπότε είναι άτοπο να επαναλαμβάνεσαι.

Last edited: 10 Απριλίου 2011
  5. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Προς αποφυγή παραπλάνησης του κοινού, προτείνω να αλλαχθεί ο τίτλος του νήματος σε "Σαράντα δύο μεγάλα λάθη".

Εκεί οδεύει το νήμα.

6. beltedgirl

beltedgirl Regular Member

Αγαπητέ νηματοθέτη,
    Το πάθος που μας περιγράφεις ότι ένιωσες πιστεύω πως δεν θα ήταν τόσο έντονο αν το ένιωθες μόνο εσυ. . Σύμφωνα λοιπόν μ αυτά που γράφεις ακριβώς το ίδιο πρέπει να ένιωθε κι η παρτενέρ σου. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που κάνει αυτό το λάθος. Δεν το επικροτώ αλλά το κατανοώ και ξέρω ότι είναι δυνατόν να συμβεί ακόμη και στους πιο προσεκτικούς ανθρώπους. Ο έρωτας και το πάθος δεν ελέγχονται πάντα. Το βασικό για μένα είναι να σταθείς δίπλα στον άνθρωπο για τον οποίο νιώθεις έτσι. Αν φυσικά ακόμη σου δίνεται από τον ίδιο η ευκαιρία να το κάνεις. Δεν θεωρώ μόνο εσένα υπεύθυνο για την έλλειψη προφύλαξης. Την ίδια ακριβώς ευθύνη φέρει και η σύντροφός σου. Δεν νοείται γυναίκα στην σημερινή εποχή να κυκλοφορεί χωρίς προφυλακτικά στην τσάντα της. Κι επιβάλλεται να το απαιτήσει….
    Μαγκιά σου που παραδέχεσαι τα λάθη σου και αυτό είναι ένα βήμα προς την αποφυγή άλλων όμοιων λαθών. Ωριμότητα είναι να δέχεσαι τις συνέπειες των πράξεών σου και να συνεχίζεις να ζεις με τις συνέπειες αυτές.Γιατί μερικά λάθη δεν διορθώνονται!!!

Δεν μπορώ να σε καταδικάσω γιατί δεν έχω και την άποψη της συντρόφου σου. (καλό θα ήταν όμως να μην εκτεθεί)

Αυτό που ανακαλύπτω μέρα με την ημέρα όσα χρόνια ζω στην Ελλάδα είναι ότι αν ήταν ο εκάστοτε σωστός και τέλειος Έλληνας στην θέση σου θα τα έκανε όλα τέλεια.. κι ας κάνουν οι ίδιοι χειρότερα χωρίς να έχουν το θάρρος να παραδεχτούν τα λάθη τους. Και δεν το λέω συγκεκριμένα για κανέναν εδώ στο φόρουμ και δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ γι αυτό. Απλά προσωπική μου άποψη είναι ότι στα λάθη του άλλου πρέπει να είμαστε δίπλα του και όχι απέναντί του.

Δυστυχώς ο αυθορμητισμός στην εποχή μας φίλε μου έσβησε.. Όταν θα γνωρίζεις γυναίκα θα πρέπει πρώτα να σκέφτεσαι τις αρρώστιες και τις συνέπειες τις προφυλάξεις για καλό και των δυο σας.. Άραγε πόσο εφικτό είναι αυτό για έναν άνθρωπο που δηλώνει ερωτευμένος? Ο έρωτας είναι ζηλιάρης κακός , εγωιστής, δεν συγχωρεί…αλλά πάνω απ όλα είναι παρορμητικός...
    Να προσέχεις περισσότερο στο μέλλον και να ξέρεις ότι πάνω απο μια φορά δεν είναι λάθος. Είναι:jerkit:

Last edited: 10 Απριλίου 2011
  7. DRKN

DRKN Regular Member

ΥΓ.
    1. Δηλώνω εκ των προτέρων ότι δεν θα απαντήσω σε κανέναν σχολιασμό

Νηματοθέτη, αυτή η έκφραση σου δεν ξέρω αν συμφωνεί με τις υπόλοιπες 21 απαντήσεις που έχεις δώσει και φαντάζομαι αν κρίνω από το δικό μου γραμματοκιβώτιο τι γίνεται στους υπόλοιπους.

τώρα που επιτέλους βρίσκομαι σε υπολογιστή θα μπορέσω να σου δώσω μια πιο συγκεκριμένη απάντηση καθώς οι δυνατότητες του κινητού μου δεν το επέτρεπαν.
    Έχεις καταλάβει για ποια λάθη σε κρίνω άνανδρο;

φυσικά, όχι για το τι δεν φόρεσες προφυλακτικό ή ότι έχυσε; μέσα στην κυρία. Τα λάθη σου είναι δύο, σου υπενθυμίζω ότι εκφράζω την προσωπική μου γνώμη, το πρώτο λάθος σου είναι ότι εκμηδένισες ως κυρίαρχος την εμπιστοσύνη του υποτακτικού σου, καθώς μπήκες στην διαδικασία να δημοσιοποιήσεις ένα τέτοιο θέμα και να προσβάλλεις την ίδια δημόσια, όπως ανέφερες κι εσύ ήσουν στο mirc άρα γνωρίζεις ότι τέτοια θέματα διαδίδονται, μη νομίζεις ότι εδώ απέχουμε από την υπόλοιπη κοινωνία. Επίσης όπως επιβεβαίωσες κι εσύ υπήρχαν κι άλλοι μάρτυρες του συμβάντος. Άρα το πρώτο σου λάθος το εντοπίζω εδώ γιατί κατάφερες να ρεζιλέψεις το άτομο που σ’ εμπιστεύθηκε. Για αυτό σε χαρακτηρίζω άνανδρο.

Το δεύτερο και σπουδαιότερο λάθος σου όμως είναι ότι ξεπέρασες τα όρια της ασφάλειας. Όριο ήταν να μην εκσπερματώσεις μέσα στην κοπέλα πράγμα που το έκανες, αυτό και μόνο είναι εξοργιστικό. Αυτό με προσβάλλει. Εδώ λοιπόν ως κυρίαρχος θα πρέπει να ντρέπεσαι.

Με λυπεί το γεγονός ότι μεγάλες και ισχυρές πένες του φόρουμ, ιδιαίτερα στο θεωρητικό μέρος του φόρουμ επιλέγουν τον δρόμο της σιωπής, αν φοβούνται κάτι για προσωπικούς λόγους, δεν ξέρω τι να πω, αν γνωρίζουν καταστάσεις και από σεβασμό στην κυρία της υπόθεσης δεν μιλούν το καταλαβαίνω, αλλιώς δεν ξέρω γιατί σωπαίνουν. Πάντως όσοι ήταν παρόντες, θα πρέπει αν θέλει και η κυρία της υπόθεσης να καταθέσουν την δική τους μαρτυρία, γιατί κι εκείνοι όπως και ο νηματοθέτης είναι λάθος με το να λένε τι έγινε και ψου ψου ψου. Αν αυτά τα ψου ψου ψου είναι βάσιμα και αληθινά, το ντροπή και άνανδρος θα χαρακτηρίζονται από ευγένεια. 

8. elfcat

elfcat . Contributor

@ DRKN και Αngels Guardian

Για να προλάβω αυτό που έρχεται και μόνο. Εδώ δεν είμαστε δικαστήριο, που θα κληθούν μάρτυρες να καταθέσουν, εισαγγελέας να προτείνει ενοχή ή αθωώτητα, κατηγορούμενος να απολογηθεί και δικαστές να αποφανθούν.

Λίγη ψυχραιμία.
    Ευχαριστώ

9. DRKN

DRKN Regular Member

φυσικα και δεν ειμαστε.. αλλα αν μας αρεσει αυτο και να μην ακουγεται η αληθεια, μονο τα κουτσομπολια εκατερωθεν τοτε γιατι δεν διαφραφεται το θεμα να ξεχαστει;

10. elfcat

elfcat . Contributor

Μην ανησυχείς για την αλήθεια H αλήθεια συχνά ακούγεται με τρόπους που δεν αντιλαμβανόμαστε.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν με αφορά καθόλου, τί έγινε και τί δεν έγινε σε μια ιδιωτική ομαδική ερωτική συνεύρεση. Δηλαδή δε με εvδιαφέρει ούτε η αλήθεια επ αυτού ούτε τα kουτσομπολιά. Θα σε ξαφνιάσει πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των συμμετοχόντων σε αυτό το φόρουμ, που τους είναι ομοίως αδιάφορο.