Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δώρα χριστουγέννων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 14 Δεκεμβρίου 2019.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν έχω χρόνο για ψώνια στην αγορά. Βοηθήστε λίγο την κατάσταση... Τι δώρα θα πάρετε σε συντρόφους, γονείς, παιδιά, ανηψια, φίλους; Ότι σας κατέβει, σχετικό με το θέμα, θα βοηθήσει, τιμή από ένα ευρώ έως αρκετά ακριβα

2. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Είμαι πάντα υπέρ των βιβλίων.
    Σε όσους τα αγαπούν κάνεις ένα υπέροχο δώρο και σε αυτούς που δε διαβάζουν είτε βρίσκεις κάτι που τους αρέσει πχ αυτοκίνητα, αγαπημένες ομάδες, συνταγές μαγειρικής κτλ είτε ένα καλό λογοτεχνικό και ελπίζεις να κάνεις έναν ακόμα άνθρωπο να διαβάζει.
    Και μπορείς να παραγγείλεις μέσω Internet.

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Βιβλίο για την μανούλα, έκλεισε!

4. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

<3

6. Για τον γκατζετακια της οικογένειας πήρα Bluetooth ηχείο/γλάστρα μαζι με το αγαπημένο του άρωμα.

Έχω δύο τρεις βιβλιοφάγους φίλους, οπότε τους τακτοποιησα εύκολα.

Για τα πιτσιρίκια πήρα παζλ και σπαζοκεφαλιες, να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους και υλικά χειροτεχνίας (νομίζω οι γονείς τους θα με βρίσουν από μέσα τους χοχοχο).

Αυτά πάνω κάτω, θεωρώ ότι κανείς δεν εστιάζει τόσο στο δώρο αυτό καθεαυτό, περισσότερο μετράει το να περνάς χρόνο με τους αγαπημένους σου αυτή την περίοδο  

Κι ύστερα, τόσα χρόνια κοντεύω να στερεψω και εγώ από ιδέες  

7. red&black

red&black Ότι δεν είναι "ξεκάθαρο" μας γίνεται "εμμονή"...

Συνήθως στους άντρες πουκάμισο ή μπλούζα τύπου polo...αναλόγως το στυλ του καθενός βέβαια...
    Η μαμά μου τσίμπησε από τώρα την axel της...βιαζόταν βλέπεις...

8. Αχ αυτες οι μανάδες, η δική μου δεν αντέχει ποτέ να περιμένει μέχρι το γιορτινό τραπέζι, πάντοτε έρχεται πίσω από την πλάτη του πατέρα μου και μου το δίνει 2-3 βδομάδες νωρίτερα  
    Φέτος με ρώτησαν τι δώρο θέλω για ξέμειναν και εκείνοι από ιδέες, οπότε πήρα το φύλλο πορείας 5 που μου έλειπε από τον Bucay και το Βασισου πάνω μου του ίδιου συγγραφέα  

9. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Βιβλία, σελιδοδείκτες, στικάκι με σειρά/ές/ταινίες της αρέσκειας του παραλήπτη (το στικάκι μένει), ένα χριστουγεννιάτικο γλυκό σε όμορφο κεραμικό/γυάλινο/κρυστάλλινο δίσκο, κρέμες σώματος ή προσώπου άοσμες ή μη, τασάκι φορητό ή "του τραπεζιού", επιτραπέζια, μάρκες, βραχιολάκια, αστεία βρακάκια καλτσάκια σκούφοι, handwarmers (δεν έχω ιδέα πώς τα λένε ελληνιστί, έχει και με usb φόρτιση), αξεσουάρ για σπορ, από headband μέχρι γαντάκια για βάρη ή για τρέξιμο στο κρύο. Λεφτά  

10. red&black

red&black Ότι δεν είναι "ξεκάθαρο" μας γίνεται "εμμονή"...

Το καλύτερο είπες....όμορφα φακελάκια με μικρές καρτουλες ένα συμβολικό ποσό μέσα και χρόνια πολλά...

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μόλις παρήγγειλα smartwatch για τον μικρό γκατζετακια

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Πουκάμισο με ζώνη, έκλεισε!