Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δώρο γενεθλίων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος El__Capitan, στις 4 Αυγούστου 2019.

1. Έχω πάρει ερωτικά ζάρια. Είχαν ενδιαφέρον μπορώ να πω. Αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες, πετυχημένο δώρο είναι αυτό που θα αρέσει/λείπει στον άλλο, με γνώμονα τα δικά του γούστα.

2. MasterK_SlvE

MasterK_SlvE Τιποτα δεν ειναι λαθος οταν σε κανει ευτιχισμενο

Δεν πειράζει υγεία να υπάρχει

3. sigh

sigh .

θα του έπαιρνα μια πίπα

4. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Φυσικα.

Εγω το βλεπω εξης. Ας πουμε, βρισκεις ενα γουουνακι και το παιρνεις σπιτι σου. Το πλενεις, το φροντιζεις, του εχεις μια ζεστη φωλιτσα και χαιρεσι που μαθαινει τροπους Ξαφνικα βλεπει αλλα γουρουνια, πως κυλιουνται στη λασπη, γρυλιζουν και τρωνε οτι σκουπιδι βρουν. Ξυπναει κατι μεσα του, φευγει τρεχντας να βρει τη ρατσα του, σου αφηνει και μια κουραδα στη φωλια που του εφτιαξες και κυλιεται μαζι με τα αλλα στη λασπη.
    Δεν πρεπει να στεναχωριεσαι για κατι τετοιο. Οχι εσυ, το λεω γενικα. Αυτη ειναι η Φυση του γουρουνιου, να ειναι γουρουνι και να ζει ευτυχισμενο και αρμονικα με την Φυση του. Εσυ απλα να λες "το επεστρεψα πισω". Δεν το εχασες, επεστρεψε εκει που ηταν. Δεν υπαρει λυπη, δεν υπαρχει σταναχωρια. Ετσι, θα εχεις την υγεια και ευτυχια σου.

Μαρκος Αλφα, Φιλοσοφος του Δασους.

5. n0mad

n0mad Dirty Forty

6. -Volt-

-Volt- Contributor

Θα πηγαίναμε να τρέξει

7. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Ωρε Λυκε!
    Ετσι κανουν οι σωστοι αρχοντες. Αφηνουν τα παιδια να παιξουν.......

8. lotus

lotus Silence

Να δω τι θα τα κάνεις 500 ζευγάρια!!!  

9. n0mad

n0mad Dirty Forty

Θα βρω μια τυφλή να τα μοιραστώ

10. lotus

lotus Silence

Τυφλή εδώ που θέλω το φως μου   

11. n0mad

n0mad Dirty Forty

Φως, άναψε