Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thomaspolygono, στις 15 Νοεμβρίου 2007.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ενα ξερω να πω ... με διαβασμα ή οχι ..... οι γυναικες .... αν ητανε καλες ..... θα ειχε και ο Θεος μια ...
     
  2. παντως πιο επικινδυνες ειναι οταν οδηγουν!!! 
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Το ξέρω ότι δεν έκανες ερώτηση. Που είδες εσύ να λέω ότι έκανες ερώτηση; Αν και μόλις ρώτησες κάτι στο οποίο δεν ήξερες την απάντηση. Να συνεχίσω με τον κατάλογο; 

    Και άσε τα σπίρτα κάτω αμέσως...
     
  4. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Ελπιζω καποια στιγμη να τελειωσουν τα δικολαβιστικα παιχνιδια και οι αφορισμοι περι πυρας και σπιρτων και να μιλησουμε επι της ουσιας.
     
  5. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    βασικα δεν ξερω ποσο επικινδυνες ειναι οι γυναικες που διαβαζουν Καντ η Κινγκεργκορντ πως διαολο τον λενε η Μαρξ η Λενιν η Νιτσε η Σαρτρ η καποιον αλλον τετοιον πεθαμενο αλλα αυτες που διαβαζουν τα Κοσμοπολιταν, life and style celebrity diva και δεν συμμαζευεται ειναι πολυ επικινδυνες και θα επρεπε να στειρωθουν. και μια στερηση πολιτικων δικαιωματων καλη θα ηταν. αντιστοιχα για τους αντρακλες των Νιτρο ετ αλ. Μ***κιες λεει ομως η κυρια δημοσιογραφος-ποιος διαβαζει στην εποχη μας περα απο τους αργοσχολους τους φοιτητες και τους κουλτουριαρηδες?
     
  6. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Σε μια γλώσσα που πήρε τη λέξη «καλλιέργεια», την κατήργησε, και χρησιμοποίησε δανεικό όρο με μόνο κακή σημασιολογία (γιατί ποιος χρησιμοποιεί τη λέξη «κουλτουριάρης» επαινετικά; ), είναι περίεργο που κανείς δε θέλει να συνδέεται με τέτοιες εκφράσεις; Αφού η πνευματική καλλιέργεια είναι ντροπή.

    Α ρε Αναγέννηση που μας χρειάζεται.
     
  7. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

    Το παραδεχομαι, το τελευταιο βιβλιο που διαβασα ηταν το ''πορνο'' του Welsh, last year.. οποτε σαν περιστασιακη fan της underground υποκουλτουρας, σιγουρα δε θεωρουμαι επικυνδινη!  
     
  8. jael

    jael Regular Member

    Αχχχ τι καλά που τα λες.. θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω, να σε κεράσω έναν καφέ και χωρίς αυτό να αποτελέσει μηχανισμό προεξόφλησης για κάτι... (μουχαχαχα..)
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor


    Μόλις τελείωσαν. Και πολύ άντεξες. 

    Επί της ουσίας: Ο Θωμάς ξεκίνησε ένα νήμα όπου δηλώνει ότι "οι άνδρες φοβούνται τις γυναίκες που διαβάζουν" και επίσης, "αυτό τις κάνει να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Ποιος δε γοητεύεται από κάτι επικίνδυνο. Ευχάριστα επικίνδυνες." Επίσης αναφέρει ότι "οι γυναίκες που διαβάζουν είναι επικίνδυνες, επειδή διαβάζοντας απέκτησαν (και ίσως εξακολουθούν να αποκτούν) γνώσεις και εμπειρίες που δεν προορίζονταν για εκείνες."

    Και αναρωτιέμαι εγώ, φωναχτά και δημοσίως, ποιες είναι αυτές οι ρημάδες οι γνώσεις και οι εμπειρίες που δεν προορίζονται για γυναίκες;

    Απάντηση δεν παίρνω. Ο Θωμάς κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, έβαλε το νήμα κι όποιον πάρει ο Χάρος, βγάλτε μόνοι σας τα μάτια σας σαν να μας λέει, βρείτε την λύση.

    Ας πούμε λοιπόν ότι η έξυπνη γυναίκα (δεν είναι απαραίτητο να έχει διαβάσει για να είναι έξυπνη, αλλά βοηθάει, ιδίως αν επέλεξε τα σωστά βιβλία και αν τα κατάλαβε) "φοβίζει" έναν άντρα ο οποίος προτιμά να συνευρεθεί σαρκικά με ένα τσόφλι. Δεν τον φοβίζει ακριβώς αλλά τον δυσκολεύει να κάνει ακριβώς αυτό που έχει στο νου του, το οποίο είναι να συνευρεθεί σαρκικά με ένα τσόφλι. Εκτός αν θέλει κι αυτή ακριβώς το ίδιο. Οπότε τα βρίσκουν, συνευρίσκονται σαρκικά και μετά πάνε ο καθένας στο σπίτι του χωρίς να ανταλλάξουν τηλέφωνα και φετινούς καταλόγους Καστανιώτη. Από την έως τώρα εμπειρία μου η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών αυτό θέλουν. Και όταν έρθει η ώρα να ερωτευθούν ή να παντρευτούν σίγουρα δεν κοιτάζουν την βιβλιοθήκη μιας γυναίκας.

    Ο Θωμάς όμως λέει ότι τις βρίσκει επικίνδυνες και ενδιαφέρουσες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει απλά να χωθεί στο βρακί τους (ή στα ψηλοτάκουνα πέδιλά τους). Θέλει κάτι περισσότερο. Να μάθει; Να πάθει; Τον ενδιαφέρει δηλαδή η πνευματική τους ανωτερότητα. Κάτι τον διεγείρει προφανώς σε αυτό. Μόλις ανακάλυψε ένα καινούργιο βίτσιο. Αγάπη μου, την βρίσκω με το μυαλό σου. Σχετικό έργο "The Man with two brains". Επίσης σχετικό νήμα στο φόρουμ "Η Εκπαίδευση της D" όπου μία αθώα πουλάδα ερωτεύεται έναν εξαιρετικά έξυπνο και πνευματώδη Άντρα χωρίς να τον έχει δει ποτέ της. 

    Πάμε στον διαχωρισμό γνώσεων για άντρες και γυναίκες. Δεν μπορώ να φανταστώ καμία γνώση και καμία εμπειρία που να μην προορίζεται για μένα. Οι γυναίκες κλάνουν και ρεύονται με τον ίδιο τρόπο γύρω από μία φωτιά σε κάμπινγκ. Βρίζουν αισχρά όποτε γουστάρουν, αλλάζουν γλόμπους, περνάνε πρίζες, εγώ προσωπικά κρεμάω και κουρτινόξυλα με Black & Decker, πιστή οπαδός του DIY. Ακόμη δεν έχω σφάξει κότα αλλά άμα χρειαστεί θα το κάνω. Προτιμώ να μην. Στα χωριά οι γυναίκες ασχολούνται με το σφάξιμο, οι άντρες είναι λίγο φλούφληδες σ' αυτά (υπόψιν ότι δεν είμαι φεμινίστρια καθόλου). Διαβάζω με την ίδια ευκολία και ευχαρίστηση ένα βιβλίο ψυχολογίας, ποίηση, φιλοσοφία, δημόσιο δίκαιο και έναν τσελεμεντέ. Τί σημαίνει αυτό; Απολύτως τίποτα. Δεν είναι η γνώση που με κάνει επικίνδυνη. Και δεν είμαι επικίνδυνη καλέ συνέλθετε.  Ρωτείστε την female που είναι σαφώς η πιο διαβασμένη γυναίκα του φόρουμ (ή η δεύτερη πιο διαβασμένη, δεν το έχω εξακριβώσει ακόμη, υπάρχει και μια πιτσιρίκα). Δεν νομίζω να θεωρεί τον εαυτό της επικίνδυνο επειδή έχει διαβάσει χιλιάδες βιβλία και τα κατάλαβε.

    Και οι γνώσεις που δεν προορίζονται για τους άντρες; Πάλι δεν υπάρχουν. Ελάτε να σας δείξω πώς φτιάχνουν αυγολέμονο, πώς γεννάνε παιδιά χωρίς ανώδυνο (μη χέσω), πώς ξαπλώνουν στο πλάι για να απαλύνουν τους πόνους της περιόδου. Τί, δεν σας νοιάζει; Εσείς θα χάσετε, μ' ένοιαξε εμένα. Πώς ξεπαρθενιάζουμε ένα αμούστακο δεκαπεντάχρονο, φίλο του μικρού μας αδελφού, χωρίς να το πληγώσουμε που έχυσε μέσα σε δύο δεύτερα. Πώς διατηρούμε μία φιλία επί 30 χρόνια. Πώς αφήνουμε τον γιό μας να μας κερδίζει στο τάβλι. Και το πιο σημαντικό, γιατί τα κάνουμε όλα αυτά...

    Αν προσέξατε ακολούθησα τον στερεοτυπικό διαχωρισμό, αυτόν στον οποίο μας μάθανε στα σπίτια μας, στα σχολεία και στα media. Μπορώ να κάνω και να μάθω σχεδόν ότι και ένας άντρας (ακόμη και να κοιμηθώ με ένα τσόφλι). Αλλά θα το θεωρήσω αξιοπερίεργο. Πάντως αυτό δεν με κάνει επικίνδυνη. Ίσως ένας άντρας να γινόταν επικίνδυνος αν μάθαινε αυτά που παρέθεσα ανωτέρω. Δεν ξέρω. Νομίζω ξέρω έναν. Αν και δεν τον θεωρώ επικίνδυνο αλλά αξιαγάπητο.
     
  10. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Απ'οτι καταλαβα, αυτο που λες με λιγα λογια ειναι οτι δεν υπαρχουν περιορισμοι στην οιαδηποτε γνωση ειτε αυτη προοριζεται για ανδρα ειτε για γυναικα. Βεβαια σε οσα αναφερεις παρακατω, βλεπεις μονο τη μια οψη του νομισματος...αναφερεσαι σε γεννα και περιοδο και οχι σε αντιστοιχα ανδρικα βιολογικα προβληματα (προβληματα στυσης, καρκινος του προστατη, αλωπεκια κλπ κλπ)....αναφερεσαι στο ξεπαρθενιασμα του φιλου του μικρου σας αδελφου και οχι στο ξεπαρθενιασμα της δεκαπενταχρονης φιλης της μικρης μας αδελφης που θελει παραμυθακι, μαθηματα αστρονομιας, ποιητικο οιστρο, μαθηματα ανθοκομιας κλπ κλπ και οχι απλως ενα "ελα ρε μεγαλε την αλλη φορα θα κρατησεις παραπανω".
    Κατα τον Σωκρατη, υπαρχει μια αμφιμονοσημαντη σχεση μεταξυ γνωσης και αρετης. Η γνωση ειναι αρετη και η αρετη ειναι γνωση.
    Αναφερεις οτι μια γυναικα δεν μπορει να γινει επικινδυνη απο τη γνωση, ενας ανδρας γινεται επικινδυνος αν μαθει ολα οσα ανεφερες. Θα ηθελες σε παρακαλω να μου εξηγησεις γιατι θα γινω επικινδυνος αν μαθω πως χτυπανε το αυγολεμονο? Μηπως θα κοψει και θα μεινεις νηστικη?
     
  11. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Απάντηση: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ


      Καλό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αλλά αν υπάρχει ως Θεός είναι πλήρης. Άρα δεν την έχει ανάγκη μιας γυναίκας. Χαίρομαι που δεν είμαι πλήρης σαν αυτόν και χρειάζομαι να είμαι με μια που να συμπληρώνει τα κενά μου, να με βοηθά να εξελίσσομαι ώστε να γίνομαι καλλίτερος σε αυτά που θα πρέπει να προσφέρω σε αυτήν αλλά και σε όλο τον κόσμο. Θα επιθυμούσα λοιπόν μια «Επικίνδυνη Γυναίκα». Δεν ξέρει τι χάνει ο Θεός. Και όμως το πιο όμορφο ΔΩΡΟ* που μας έχει κάνει (ο Θεός, η Φύση να πω πιο σωστά) είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ και μάλιστα αυτή που κοπιάζει καθημερινά για την κοινωνική και πνευματική της εξέλιξη.
    ΔΩΡΟ η ύπαρξη τους κάνει ενδιαφέρουσα τη ζωή μας. Ένα δώρο που μας …παιδεύει ευχάριστα και μας κάνει να χαμογελάμε.


    Αγαπητή φίλη Δώρα…
    Όλες οι γνώσεις και εμπειρίες προορίζονται και για τις γυναίκες. Δεν υπάρχουν κανόνες ή νόμοι που να απαγορεύουν κάτι τέτοιο. Υπάρχουν γυναίκες σε αυτό το Φόρουμ που από τα γραφόμενα τους δείχνουν την καλλιέργεια τους. Πόσο πιο όμορφο είναι, χρησιμοποιώντας την καλλιέργεια τους, να εκφράζονται σχετικά για αυτό που τις ενδιαφέρει και αγαπάνε που είναι το BDSM. Το BDSM λοιπόν με έναν τέτοιο τρόπο έκφρασης δείχνει πιο ενδιαφέρον.
    Γενικά είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που έχουν προσφέρει πολλά στις τέχνες και στις επιστήμες. Δεν περνάει απαρατήρητη η προσφορά τους.

    Ζήσε το Όνειρο σου Δώρα όσο πιο έντονα μπορείς μέσα από μια ισοπεδωτική Αποπλάνηση.

    Σχεδόν όλοι ενδιαφέρονται να συναναστρέφονται με … «Επικίνδυνες γυναίκες». 


    Ζω μέσα σε ΄να φέγγος αποκλειστικά το δικό σου. Paul Eluard​

    Aπό τη δανειστική βιβλιοθήκη της Δώρας. Καλοσύνη σου.
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2007
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    μονο οι εχοντες κομπλέξ κατωτεροτητας νοιωθουν "απειλη" απο μια γυναικα που καλλιεργει το πνευμα της. Και γι αυτους, οσες διαβαζουμε , δεν ειμαστε διαθεσιμες