Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αυτο ειναι που λενε "η ιστορια τρωει το πνευμα"
    ...... παντως και ισνογκουντια να την λεγανε δικαιωμα τους .... απορω πως μια μεριδα του Ελληνικου λαου εχει ξεπεσει στο να απειλει και να αξιωνεται στο πως θα ονομασει καποιος αλλος λαος την πατριδα του ..... δηλαδη αμα η Ζιμπαμπουε ονομαζοτανε Θεσσαλονικη θα σας πειραζε ? ..... αμα ενα μπουρδελο μετονομαστει σε "στου Μαξιμου" ο Κωστης θα πρεπει να παρεξηγηθει ? ...
    θα σκασω ... ΤΙ ΣΑΣ νοιαζει πως θα βγαλουν εκεινοι την χωρα τους ? ... αυτο δεν εχει ξανασυμβει στην ιστορια του πλανητη ... πρωτιες στα τροχαια, πρωτιες στους χαμηλους μισθους, πρωτιες και στις ανοητες διεκδικησεις ? .... ε οχι βρε αδελφε ...
    και σιγα το ονομα "Μακεδονια" .. ουτε καν πρωτοτυπο δεν ειναι ... δεκαδες τοπονυμια τελειωνουν σε "νια" ....
    αλλα και νομικα να το παρουμε ... εγινε ποτε copyright στο ονομα ? ... ΟΧΙ ... εεε αμε στο καλο τοτε .... αααα ....

    ΥΓ... και αφηστε τους ιστορικους αυνανισμους συμμαχιων, πολεμων και δολοπλοκιων και δειτε την μελοντικη κωλοφερατζα των δανειων και πιστωτικων που ερχεται για ολη την υφηλιο ...
     
  2. MastersHammer

    MastersHammer Regular Member

    Ξέροντας τα πράγματα από μέσα μπορώ να σου πω ότι δεν χρειάζεται να μας κάνουν "ντου" για να βρισκόμαστε στα πρόθυρα πολέμου.'Εχεις ακούσει ποτέ για τον πόλεμο που γίνετε με τις ΝΟΤΑΜ (NOTICE TO AIRMEN)?Για το ποιος εχει δικαιοδοσία και έλεγχο πάνω απο το Αιγαίο?Ακουσες ποτέ ότι οι Τουρκοι προσπαθούν να περάσουν και εν πολλοίς το έχουν καταφέρει καινούριο πεδίο βολής ανάμεσα σε Λήμνο,Θάσο και Σαμοθράκη?Πάω στοίχημα ότι το επόμενο πεδιο βολής τους θα είναι στα διεθνή του Θερμαικού.Έχεις δει ποτέ να δεσμεύουν εναέριο χώρο πάνω απο τα νησιά?(που σημαίνει οτι δεσμεύουν και την γη απο κάτω του).Έχεις ακουσει την θεωρία του ζωτικού γισ την Τουρκία χώρου του Αιγαίου?Αν σου θυμύζει το Lebensraum του Χίτλερ έχεις απόλυτο δίκιο

    Γενικά δεν χρειάζεται να κάνεις "ντου" για να κυριαρχήσεις σε ένα άλλο Κράτος.Κυριαρχείς διπλωματικά
    Για όλα αυτά που δεν έχεις ακουσει και ούτε πρόκειτε να ακούσεις ποτέ κατηγόρησε τα αγαπητά μας ΜΜΕ που ακολουθούν την γραμμή της αγαπητης Πολιτείας μας και κοιμήζουν τον κόσμο λέγοντας του για την κυρια Ρουλα και τον Αλβανό της παρά για το τι συμβαίνει γύρω μας.Εν ευθέτω χρόνο μια μικρή προσωπική εξαμινη ιστορία μου
    Κλείνοντας θέλω να πω ότι μας αξιζουν καλύτεροι Spin Doctors από τον Πρέτεντέρη,τον Τράγκα και τον λοιπό κρατικοδίαιτο συρφετό.-
     
  3. MastersHammer

    MastersHammer Regular Member

    Αφορμή για το παραπάνω post ήταν το τελευταίο post του capeaway.
    Κατι δεν έκανα και δεν εμφανίστηκε το ονομα του στο quote
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ

    Η λύση είναι εύκολη. Πυκνή ναρκοθέτηση των συνόρων. Αλλά βλέπεις οι φυλλάδες και μερικές αντιε-ξουσιαστικές, αντι-ιμπεριαλιστικές, αντι-χουντικές, αντι-ρατσιστικές, αντι-το μ...της.... τους ομάδες, φωνάζουν για δικαιώματα των λαθρομεταναστών να εισέρχονται στη χώρα αυτή ελεύθερα (!!!) λες και είμαστε μπουρδέλο.

    Αυτή δεν είναι ξεφτίλα σήμερα; Να μη μπορούν αργότερα π.χ. οι Θεσσαλονικείς να πουν πως είναι Μακεδόνες; Αλήθεια πλέον τι θα λένε;
    Αλλά έστω κι αν ερχόταν αυτή η ώρα του πολέμου που όλοι θα απευχόμασταν. Πάλι τα ίδια δε θα λέγαμε;
    Όπως "Έλα μωρε... κάτσε να έρθουν μέχρι την Αθήνα και θα τα πούμε με τους παλιοεχθρούς. Μέχρι την Χαλκίδα δεν πηράζει, είναι μακριά από εδώ..."

    Τότε δεν έχεις δίκιο αλλά παλεύεις για το συμφέρον σου.

    Έχουμε βγάλει τα πάντα σε αυτό το forum "σχετικές έννοιες". Αν λοιπόν οι έννοιες και οι αξίες είναι όλες "σχετικές" δεν υπάρχει καμιά συνοχή σε αυτό το κράτος και σε αυτό το λαό μιας και ο καθένας πιστεύει ό,τι του έρθει (και ό,τι τον συμφέρει). Δεν πρόκειται να βρούμε κοινό σημείο συνεννόησης.

    Κάνουμε όμως τους φιλόσοφους για να μη φανούμε δειλοί όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή.
    Είναι κι αυτό μια στάση ζωής.... όμοια βέβαια των ποντικιών που τρέχουν να κρυφτούν όταν αρχίσουν οι σφαλιάρες.


    Αν θέλουμε να είμαστε οι υποτακτικοί και σκλάβοι των άλλων ισχυρών λαών, μπορούμε πολύ εύκολα. Πρέπει όμως να σκεφθούμε αν αξίζει να ζούμε για πάντα έτσι. Απ' ότι βλέπω σήμερα στη χώρα αυτή γενικά ο φόβος υπερνικά οποιεσδήποτε άλλες αξίες. Η εποχή των ηρωισμών ίσως τελειώνει για εμάς.
    Ραγιάδες λοιπόν εμείς, ραγιάδες και τα παιδιά μας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών μας.

    Μιας και λοιπόν αναφέρεις τις Θερμοπύλες, φυσικά γνωρίζεις πως το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για το Λεωνίδα και τους 1.000 συνολικά Σπαρτιάτες και Θεσπιείς. Η πράξη τους όμως δημιούργησε ένα σύμβολο που αποτελεί πηγή έμπνευσης και παραδειγματισμού για οποιονδήποτε πιστεύει σε αξίες και όχι στη μιζέρια των 600 ευρώ το μήνα και στον "τιμημένο" θάνατο από καρκίνο σε κάποια ηλικία.

    Εκεί μας κατήντησαν. Στο φιλοτομαρισμό και στη ζωή της κατσαρίδας. Η μόνη μαγκιά που δείχνει ο νεοέλληνας πλέον, είναι όταν πλακώνεται στα φανάρια λόγω κίνησης και σε κανένα γήπεδο ή πορεία.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΧΩ Μ

    ευκολο το λαικιζειν
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ε

    Ακόμη πιο εύκολη η τακτική του ριψασπιδισμού μέσω φιλοσοφιών.
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

    σαφως πιο ευκολη και πιο ενδιαφερουσα
     
    Last edited by a moderator: 22 Δεκεμβρίου 2007
  8. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΧΩ Μ

    Συμφωνω για τη ναρκοθετηση αλλα και για πιο σκληροτερα μετρα. Δε γνωριζω τους λογους που δε γινεται. Οι αντι-διαφοροι, που συνεχως διαμαρτυπονται για ολα, δεν ειναι παραγοντες που καθοριζουν την αμυντικη και εξωτερικη πολιτικη μιας χωρας, αφου δεν προκειται ποτε να αποτελεσουν πολιτικο κοστος για την εκαστοτε κυβερνηση, αφου ποτε δε θα την ψηφιζαν. Αλλοι λοιπον ειναι οι λογοι. Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχουν οι υποδομες και μια ισχυρη οικονομια για να στιριξουν τοσο σκληρες αποφασεις.



    Δε μπορω να καταλαβω απο που εξαγεις αυτο το συμπερασμα. Απλα οι Θεσσαλονικεις και οι υπολοιποι Μακεδονες που ζουν στην Ελλαδα δεν θελουν και οι γειτονες να λεγονται Μακεδονες. Και παλι θα καταληξω εκει που ξεκινησα: δεν υπαρχει το οικονομικο συστημα απο πισω για να επιβαλει στο εξωτερικο μια τετοια αποφαση.



    Μα καθε πολεμος ειναι πολεμος συμφεροντων, ειτε ειναι επιθετικος (αποκτιση περισσοτερων συμφεροντων) ειτε ειναι αμυντικος (προασπιση των ηδη υπαρχουσων συμφεροντων).



    Ολες οι εννοιες στην πολιτικη ειναι σχετικες. Δε χρειαζοταν καποιο post στο forum αυτο για να επισημανθει αυτη η αντιληψη. Και συνοχη υπαρχει, και κοινο σημειο συννενοησης. Αφου πεσουν ολες οι σχετικες εννοιες στο τραπεζι, τοτε ψηφιζουμε, και ακολουθουμε την αποφαση της πλειοψηφιας. Δεν υποστηριζω βεβαια οτι η αποφαση της πλειοψηφιας ειναι παντα η σωστη, αλλα ετσι εχουμε συμφωνισει ολοι να γινεται. Αυτη η συμφωνια και οι συνέπειές της ονομαζεται Δημοκρατια.

    Κανουμε τους φιλοσοφους μεχρι να ερθει η ωρα της ψηφοφοριας. Απο κει περα το "οποιος δεν με ακολουθησει στον πολεμο ονομαζεται δειλος" ειναι δικη σου αντιληψη.



    Συνεχιζεις να ταυτιζεις τον ηρωισμο με τη χωρις νοημα και αποτελεσμα θυσια.

    Σχετικα με τους ραγιαδες και την υποτακτικοτητα, με την εννοια που τα αναφερεις, αν δε φτιαξουμε μια ισχυρη οικονομια, θα συνεχισουμε να ειμαστε το ιδιο απο τοτε που ιδρυθηκε το ελληνικο κρατος: δηλαδη ραγιαδες των ξενων!   Ο ισχυρος στρατος και η ισχυρη εξωτερικη πολιτικη, ειναι αποτελεσμα της ισχυρης οικονομιας. Η απεξαρτηση απο τους ξενους ειναι στα χερια μας. Σκεψου μονο τους μεγαλους ηττημενους του Β' Παγκοσμιου Πολεμου, Γερμανους και Ιαπωνες, οι οποιοι παρα τις ασφυκτικες συνθηκες που τους δεσμευαν, καταφεραν σημερα να εχουν πανισχυρες οικονομιες. Αυτοι ηταν σε πιο δυνη θεση απο εμας και μας εχουν τωρα αφησει δεκαδες χρονια πισω.



    Μπορει για αυτους να μην ηταν θετικο το αποτελεσμα, ομως για την εκβαση των Περσικων Πολεμων εφεραν πολυ θετικο αποτελεσμα για την Ελλαδα. Κοιτα τι γινοταν στο Αρτεμησιο εκεινες τις μερες: οι εσωτερικες διαμαχες κατερωγαν τους υπολοιπους αρχηγους και η καθηστερηση των Περσων στις Θερμοπυλες εδωσε στους Ελληνες πολυτιμο χρονο. Επισης μεγαλο μερος του Περσικου Ναυτικου καταστραφηκε καθως επιχειρουσε τον περιπλου της Εβιας, κατι που οδηγησε τους Περσες στη Σαλαμινα με σαφως μικροτερες δυναμεις. Ολες οι στιγμες των ημερων εκεινων ηταν κρισιμες και οι Θερμοπυλες επαιξαν καθοριστικο ρολο.

    Σε περιπτωση που δεν υπηρχαν οι Θερμοπυλες, οι Περσες θα κατεβαιναν με σαφως πιο αυξημενο ηθικο και με πολλες περισσοτερες ναυτικες δυναμεις. Οι συνεπειες για τους Ελληνες θα ηταν αναλογες, εως ολεθριες.



    Αυτα συμβαινουν λογω ελλειψης παιδειας, αλλα αυτη η λεξη για σενα ειναι μαλλον αγνωστη.
     
  9. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Συμφωνω σε γενικες γραμμες με αυτα που λες, και εχω μια σχετικη γνωση των δεδομενων που αναφερεις. Εκει που διαφωνισα με τον Lost boy ειναι η απαντηση με στρατιωτικα μεσα σε διπλωματικες επιθεσεις.



    Επρεπε να γραψεις
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ε

    Όσο μάλλον είναι και η λέξη πατριωτισμός για σένα.
     
  11. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

    Χμμμμ..... ναι! Δεν εχεις αδικο!

    Αγαπω τον τοπο μου οσο με αγαπαει και αυτος, δηλαδη σχεδον καθολου!

    Η εννοια της πατριδας για μενα βρισκεται στα ευρυτερα πλαισια της Ευρωπαϊκης Ενωσης και οχι στα στενα συνορα της Ελλαδας, το εχω αναλυσει και αλλου (στο νημα για τις παρελασεις, αν θυμαμαι καλα).

    Σιγουρα, παντως, οι εννοια "πατριωτισμος", μεταξυ εμου και εσου, απεχουν παρασαγγας.
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ο τοπος σου δεν ειναι το φερσιμο των πολιτικων.Οσον αφορα το τι ειναι πατριωτισμος σκεψου ποσοι εχουν πεθανει για να λεγεσαι Ελληνας και οχι πολιτης της Ευρωπαικης Ενωσης.