Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Δεν νομιζω ενας Πακιστανος να κουβαλαει καποια χιλιαδες χρονια ιστοριας αντιστοιχης της ελληνικης τουλαχιστον.
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    καλα μιλαμε σκιζουμε πρωτοι στο ευρο πρωτοι στο ευρομπασκετ πρωτοι στην ιστορια δεν θα αντεξω!!!!!!χεχεχεχε!παντως φιλε μου προσεχε τη λες γιατι μπορει να εκπλαγεις τη μπορει να κουβαλαει καθε λαος  και επηδη ξεκινησα αθλητικα ας συνεχισω ετσι!και οι ουγγροι ειχαν μεγαλη παραδωση στο ποδοσφαιρο!σημενει αυτο πως σημερα πρεπει να τους περνουμε σημερα στα σοβαρα?και ξανα τονιζω δεν ειμαι ανθελληνας και ναι ειμαι υπερηφανος για την ιστορια μου αλλα νιωθω ντροπη με τον τροπο που την διαχειριστηκα!!!!!!!ναι ναι ξερω οταν εμεις ειχαμε πολιτισμο αλλοι ζουσαν σε δεντρα!ρε γαμωτο δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα κατεβηκαν και μιας και ανοιξε χωρος σε αυτα(σε οσα εμειναν τουλαχιστον)ανεβενουμε εμεις σιγα σιγα!
     
  3. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΧΩ Μ

    Συμφωνω σε οσα γραφεις, αλλα εμεις συζητουσαμε για ναρκες μονο σε στενες συνοριακες ζωνες, και αφησαμε να εννοηθει, τουλαχιστο απο την πλευρα μου, οτι η περιοχη θα ειναι σημασμενη για αποφυγη ατυχηματων.

    Αυτα που γραφεις νομιζω αφορουν ναρκοθετημενες περιοχες εντος της επικρατειας, χωρις σημανση, για τις αναγκες εμφιλιων πολεμων. Σε αυτες τις περιπτωσεις νομιζω οτι ολοι ειμαστε καθετα αντιθετοι.
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    φιλε μου ολες οι ναρκες ειναι με σχεδιο και σημασμενες!το θεμα ειναι για ποιους χεχεχεχε!και στην africa αυτοι που επρεπε να ξερουν που ειναι ξερανε!
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    σωστα !!!αλλωστε και αυτοι βαρβαροι ηταν μεχρι που εφτασε εκει ο ''Μεγας'' Αλεξαντερ ο Μακεδων για να τους φερει την δαδα της αριστοτελειας εκπαιδευσης του και να τους δειξει το σαβουαρ βιβρ...
    Ο καθε λαος εχει τον πολιτισμο του και την ιστορια του και αυτο δεν ειναι γνωμονας για να νοιωθει κανεις ανωτερος η κατωτερος λαος..

    απο την πρεσβεια του Πακισταν στην Ελλαδα

    Η ιστορία του Πακιστάν αρχίζει πριν από περίπου 2.500 χρόνια π.Χ., όταν άνθισε στην Κοιλάδα του Ινδού ένας ιδιαίτερα ανεπτυγμένος πολιτισμός. Οι ανασκαφές στην Harrappa, το Moenjodaro, το Kot Diji και το Mehr Garh έφεραν στο φως τη μαρτυρία ενός πολιτισμού προηγμένου ακόμη και για τα κριτήρια των αρχαίων χρόνων.
    Γύρω στο 1500 π.Χ., οι Άριοι κατέκλυσαν αυτή την περιοχή και άσκησαν επιρροές στον πολιτισμό των Ινδουιστών, των οποίων το κέντρο μετακινήθηκε από την Κοιλάδα του Γάγγη ακόμη πιο ανατολικά. Αργότερα, οι Πέρσες κατέλαβαν τη βόρεια περιοχή τον 5ο αιώνα π.Χ. έως και το 2ο αιώνα μ.Χ. Οι Έλληνες πήγαν εκεί την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το 327 πΧ, κι έφυγαν σαν μετεωρίτες.

    Το 712 μΧ, οι Άραβες, με αρχηγό το Muhammad Bin Qasim, αποβιβάστηκαν κάπου κοντά στο σημερινό Karachi και κυβέρνησαν το μισό Πακιστάν για διακόσια χρόνια. Κατά τη διάρκεια της δυναστείας τους, το Ισλάμ ρίζωσε για τα καλά και επηρέασε τη ζωή, την κουλτούρα και την παράδοση των κατοίκων του

    επισης απο το περιοδικο focus

    Για μια χούφτα νομίσματα

    Aυτή η εμβρυακή μορφή γραφής χαρακτηρίστηκε από τους μελετητές ως στατική, επειδή απλώς αναπαριστούσε ένα συμβάν χωρίς καμιά ιδιαίτερη αναφορά σε κάποια αφηρημένη έννοια. Σύμφωνα με την Nτενίζ Σμαντ-Mπεσερά, η οποία διδάσκει τέχνη της Mέσης Aνατολής στο πανεπιστήμιο του Όστιν, στο Tέξας, πρώτο μεγάλο βήμα προόδου σε σχέση με τα πικτογράμματα θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι αναπαραστάσεις σε νομίσματα που βρέθηκαν στο Iράκ και στο Πακιστάν και τα οποία χρονολογούνται γύρω στο 8500 π.X. Aυτά τα πρώτα νομίσματα ήταν κάτι ενδιάμεσο ανάμεσα στα χρήματα και στα εμπορικά συμβόλαια και πάνω τους ήταν χαραγμένη η συμβολική αναπαράσταση των εμπορευμάτων που προορίζονταν για ανταλλαγή. Η συμφωνία επικυρωνόταν γεμίζοντας με το σωστό αριθμό νομισμάτων δοχεία από άργιλο. Για να ξεχωρίζουν το περιεχόμενο κάθε δοχείου σφράγιζαν τη φρέσκια άργιλο με το αντίστοιχο νόμισμα. Mε τον καιρό είχαν μια νέα ιδέα. Αντί να γέμιζαν τα δοχεία με νομίσματα, γιατί να μην κατέγραφαν τα σύμβολα κατευθείαν πάνω σε πινάκια από ασβεστόλιθο; Έτσι γεννήθηκε η σφηνοειδής γραφή που αναπτύχθηκε στη Mεσοποταμία μεταξύ του 4000 και του 3500 π.X. Σ’ αυτή δεν εμφανιζόταν καθόλου το αντικείμενο που αναπαριστούσαν τα σύμβολα

    καλο ειναι να καταλαβαινουμε πως δεν εχουμε την μοναδικοτητα της ιστοριας...
     
  6. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Τωρα εδω απο που να αρχησω κ που να τελειωσω σκεφτομαι!...
    Πρωτα απ'όλα θα διαφωνησω με capeaway! Αφου δεν γνωριζεις εστω κ λιγο Διεθνες Δικαιο κ αντιμετοπιζεις ως αναλαφρα Εθνικα μας θεματα τα οποια επιρρεαζουν την Εθνικη μας ταυτοτητα ως Ελληνες, πως μπορεις να εκφερεις αποψη;;; (Ερωτω ευλογα)
    Προσωπικα για μενα δεν τιθεται θεμα τοσο για την ονομασια των Σκοπιων επειδη θελουν να λεγονται καπως αλλα επειδη θελουν να υιοθετησουν ολο το πακετο που παει με αυτο οπως η ιστορια της Μακεδονιας σαν να ειναι δικη τους ενω ειναι δικη μας... δινοντας στον λαο τους "κλεμμενη" αξια. Εγω αυτο δεν δεχομαι!
    Σαν Ελληνιδα οσο κ αν βλεπω ποσο μπουρδελο ημαστε κ σαν κρατος κ σαν εσω/εξω-τερικη πολιτικη ειμαι περιφανη για το παρελθον μου, για την ιστορια του τοπου μου κ δεν δεχομαι την ιστορια μου να την χρησιμοποιουν αλλοι για δικη τους! Κ το γεγονος οτι την σημερον ημερα δεν ημαστε οι Ελληνες του τοτε μας δινει μεγαλυτερη ευθυνη οσον αφορα την διαφυλλαξη της Πολιτιστικης Κληρονομιας μας.

    κ ο οποιοσδηποτε λαος που σεβεται τον εαυτο του το ιδιο θα'κανε, ασχετα αν ειναι πλουσιος ή φτωχος.
     
  7. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Η επιλογη επερχεται μοιραια τη στιγμη που υπαρχουν αποψεις που αποκλεινουν.  
     
  8. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Ολες??? Εισαι σιγουρος? Αλλο να ειναι σημασμενες σε καποιο χαρτη που τον εχουν μονο αυτοι που τις βαλανε, και αλλο να υπαρχει πινακιδα ορατη προς ολους, οπως υπαρχουν στα σύνορά μας με την Τουρκια.
     
  9. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ε



    Να σου δώσουμε τα σχέδια και να κοιτάς τις σημαιούλες να πας να βγάλεις μερικές;

    Εκ του ασφαλούς και του καναπέως δεν ρισκάρει κανείς τα πόδια του ή τη ζωή του, και μπορεί να "βάζει" νάρκες για να ξεκληρίζονται οικογένειες χωρίς τύψεις.

    Σου συστήνω να το ψάξεις και να το σκεφτείς καλύτερα.


     
  10. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Δε γνωριζω διεθνες δικαιο, το δηλωσα απο την αρχη, αλλα ουτε κι εσυ με πειθεις οτι γνωριζεις.

    Δεν αντιμετωπιζω αναλαφρα τα εθνικα μας θεματα, απλα μου αρεσει να τα αντιμετωπιζω ρεαλιστικα. Οι αποψεις που εκφερω βρισκονται ολες μεσα σε αυτο το πλαισιο, μακρια απο εθνικους και εθνικιστικους φανατισμους.



    Εσυ μπορει να μην το δεχεσαι, ουτε και εγω το δεχομαι, αλλα το ζητουμενο ειναι να πεισουμε και τους υπολοιπους λαους να μην το δεχτουν.



    Καλα τα λες, αλλα εχεις μεινει μονο στη θεωρια. Πες μας στην πραξη πως θα διαφυλαξεις την πολιτιστικη μας κληρονομια.
     
  11. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

    Δε μπορω να καταλαβω τον αντίλογό σου. Μπορεις σε παρακαλω να το ξαναγραψεις με περισσοτερα λογια?
     
  12. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    δεν λεω πω το ξερω ολο αλλα αν μη τι αλλο στην γενικη μου παιδεια δεν μου ειναι κατι το εντελως αγνωστο.

    Εμενα αυτη την εντυπωση μου αφησες ομως κ μεχρι στιγμης δεν πειθομαι για το αντιθετο, αλλα ουτε κ με ενδιαφερει να πειστω... ανταλλαγη αποψεων κανουμε  


    Επειδη εχω διαβασει ολα τα ποστς πριν απαντησω... δεν φανηκε κατ εμε.


    Με το να ειναι περιφανη που ειμαι Ελληνιδα οπου κ αν βρισκομαι δειχνοντας ενδιαφερον για την ιστορια του τοπου μου, κ επειδη ειμαι τυχερη κ μπορεσα να μελετησω εστω ενα μερος της, καποια μερα οοοοταν αποκτησω παιδια πχ να τους μεταφερω οσα εμαθα σαν συμπληρωμα οσων μαθουν στο σχολειο τους κ πανω απ'ολα να υπερασπιζομαι την εθνικη μου ταυτοτητα!
    Κ το λεω εγω που γεννηθηκα κ μεγαλωσα εξω (απο Ελληνες γονεις οκ) κ που δεν ειχα καν Ελληνικη παιδεια!