Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν η μονογαμία "λούζεται" με "αλατοπίπερο" κάθε μέρα, μπορεί να αποφύγει να γίνει βαρετή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 19 Ιανουαρίου 2015.

1. Joy_division

Joy_division Guest

Και μετά θες να σε πάρουν και στα σοβαρά!  

2. Ποτέ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο, δε χαλάω ομως και χατήρια

3. Joy_division

Joy_division Guest

Ωωω πόσο μεγαλοψυχος!!

Κλαπ κλαπ..συγκινήθηκα..

4.  

Μη διαλύεις το νήμα του κοσμάκη, παράσιτο τση αριστοκρατίας!

5. Joy_division

Joy_division Guest

Επιφυλάσσομαι λοιπόν..

Last edited by a moderator: 20 Ιανουαρίου 2015
  6. Αντί να επιφυλάσσεσαι, να είσαι σε επιφυλακή. Ωραίο πρωινό θα μου ετοιμάσεις   

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

H βρεφική ανάγκη να είμαστε μοναδικοί, το μεταθέτουμε στο σεξ, στη μονογαμία.

ps: Kάντε sex όπως οι Χιμπαντζήδες!..

8. brenda

brenda FU very much

Κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό, κι όσο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ και να ναι το χρυσό μου ο Απόστολος, δεν τα λέει ρε γαμώτο, μόνο στο κρεββάτι θα είχε ενδιαφέρον, άλλωστε το τεστ που μ΄έβαλε στο τριπάκι να κάνω ο @underherfeet μ΄έβγαλε 74% Ανταρσύα....(έχει τρελή πλάκα κάντε το...) 

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. thanasis

thanasis Contributor

Τη μονογαμια μονο με ακουα φορτε και αλλα διαβρωτικα/αμφισβητιστερα οξεα αν τη λουσεις ιιιιιισως να καταφερει να μην γινει βαρετη.

11. Wolverine

Wolverine Wolvie

Like για τις ζαρτιέρες της και τις γάμπες της...

12. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Θα έλεγα ότι η σχέση είναι σαν το φαγητό, ένα οποιοδήποτε αλλά πολύ συγκεκριμένο και μοναδικό φαγητό.

Όσο διαφορετικά μπορούμε να μαγειρέψουμε ένα "πιάτο", για να το γευτούμε και να το χαρούμε, άλλο τόσο μπορούμε μέσα σε μία σχέση να μην πλήττουμε ζώντας συχνά όμορφες στιγμές.

Θεωρώ ότι "αλατοπίπερο" πάντα μπορούμε να ρίχνουμε στη σχέση. Το θέμα είναι αν αυτό μπορεί να έχει διάρκεια αλλά και ένταση τόση, που να μας ικανοποιεί και να μας δίνει δύναμη και διάθεση να προχωρήσουμε χωρίς μιζέρια και ατονία.

Ημερομηνία λήξης υπάρχει σε όλα. Ή σχεδόν σε όλα. Και έγκειται και στις δύο πλευρές (ένας εδώ δεν αρκεί) κατά πόσο θα πετύχουν τη "συνταγή". Όχι ακολουθώντας κατά γράμμα τις όποιες οδηγίες αλλά βάζοντας τη φαντασία τους να δουλεύει αργίες και υπερωρίες μαζί.

Κατά την προσωπική μου άποψη είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχει μία σχέση ένταση και πάθος σε όλη την πορεία της. Λίγο οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα, λίγο η ρουτίνα από μόνη της μας ρίχνουν είτε το θέλουμε είτε όχι σε βάλτο.

Και το θέμα έγκειται πια στον καθέναν προσωπικά κατά πόσο μπορεί αλλά και θέλει να το πάρει πάλι από την αρχή δοκιμάζοντας νέες "συνταγές" στο "μενού" της καθημερινότητας και της σχέσης-ζωής του.