Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είδα και μου άρεσε ... (ή όχι!)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sk, στις 28 Μαρτίου 2010.

1. sk

sk Regular Member

Απάντηση: Είδα και μου άρεσε ... (ή όχι!)

το "ο δολοφόνος μέσα μου" - και γέλασα πολύ με τις αντιδράσεις του κόσμου όταν ο πρωταγωνιστής χτυπούσε με την ζώνη του τον ωραιότατο (ε μην τρελλαθούμε) κώλο της Jessica Alba...κοίτα που το spanking εμφανίζεται τώρα και στην μεγάλη οθόνη  

sk

2. mona

mona mea_maxima_culpa

​

"...και να καταλαβαίνει η τουαλέτα ότι εδώ υπάρχει κάποιος και θέλει να κάνει δουλειά"  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Emma

Emma Contributor

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο μου αρέσει η φωνή του και το (μουσικό) στυλ του γενικότερα! Βγάζει τόσο μα τόσο συναίσθημα...

(Πατάμε πάνω στην εικόνα για να δούμε το βίντεο)

(ειδικά σε αυτό, είναι καταπληκτικός!)​

Hope he wins!!!  

Υ.Γ. Μου 'ρχεται να σπάσω το κεφάλι του Simon που τον διακόπτει συνέχεια πριν τελειώσει το τραγούδι!  

4. mona

mona mea_maxima_culpa

​

5. mona

mona mea_maxima_culpa

​

6. sk

sk Regular Member

"The experiment" , βασισμένο στο γνωστό πραγματικό Stanford Prison Experiment. Συγκλονιστικές ερμηνείες του Adrien Brody και του Forest Whitaker. Και έντονα ηθικά ζητήματα που μας κρατήσανε άυπνους με πολύ μπλα μπλα...βαριά ταινία, αλλα άξιζε!

sk

7. mona

mona mea_maxima_culpa

Διάβασα και μου άρεσε :

"Δεν είναι τόσο απλό να αντέξεις να αντικρίσεις τον εαυτό σου. Συνήθως θέλουμε να βλέπουμε αυτό που μας αρέσει. Συνήθως παίζουμε κρυφτούλι με τον εαυτουλάκι μας, προκειμένου να βαδίζουμε επί του ασφαλούς. Και το ασφαλές είναι πάντοτε η δοκιμασμένη συνταγή ζωής που μας έχουν περάσει οι άλλοι.
    Πρέπει να έχεις κότσια για να τραβήξεις το ριντό. Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, έως και ακατόρθωτο, όταν κάποιοι στέκονται δίπλα σου και κάνουν επιμελώς αέρα στον ιδρώτα της αγωνίας σου. Όταν κάποιοι σού έχουν ετοιμάσει μια φάτνη και σε καλούν να μπεις μέσαν σαν μικρός Χριστούλης. Μια κομψή ιλουστρασιόν φάτνη και γύρω γύρω παχιά χορτασμένα βόδια που θα σε αποκοιμίζουν με τα ζεστούλικα χνώτα τους. Αν συναντήσεις με τέτοιες συνθήκες τον εαυτό σου , γράψε μου…
    Με λίγα λόγια, αν θέλεις να σκύψεις μέσα σου και να δεις μια δυο αλήθειες, κάνε το ΜΟΝΟΣ σου. Μακριά από προστάτες και συμπαραστάτες.
    Ύστερα ό,τι και αν δεις, μην τρομάξεις και το βάλεις στα πόδια. Είναι δικό σου,φίλε. Κουλάρισε. Είσαι εσύ! Σκίσε τη συνταγή που σου έχουν βάλει στη τσέπη και πες ένα τραγουδάκι. Έτσι, για πάρτη σου. Για τις αλήθειες σου. Για τα λάθη που δεν ήθελες να πιστέψεις πως σε καθορίζουν. Ως πότε, διάβολε, θα ζεις μέσα στο ψεύδος παριστάνοντας το παπαγαλάκι, αφού είσαι ακριδούλα; Δεν είσαι; Γιατί το κρύβεις;"

Eύα Ομηρόλη - Οι παραχαράκτες της ευτυχίας

8. Amanteus

Amanteus Regular Member

Εξαιρετικό, ουσιαστικό, αληθινό, όμορφο. Απίστευτα καλή επιλογή mona. Μπράβο.

9. mona

mona mea_maxima_culpa

Και δεν μου άρεσε.

Kαι μου άρεσε.

10. sk

sk Regular Member

11. sk

sk Regular Member

το "buried".

Με ένα προυπολογισμό της απόλυτης πλάκας (ένας ηθοποιός, ένα BB, ένα φέρετρο, ένας φακός και άμμος), πώς μπορείς, αν έχεις ταλέντο, να δημιουργήσεις μία δυνατή ταινία, με εντυπωσιακό ειρωνικό τέλος.

Πετάς και λίγη αντι-αμερικανική προπαγάνδα μέσα γιατί βγάζεις τον μέσο Αμερικανό να είναι +/- μιά χαζή και ολίγον υποκριτική αγελάδα και κάνεις τους θεατές να λένε (φωναχτά, σε μεγάλη αίθουσα) "έλεος"... όλα καλά.

Αν αγχώνεστε όμως με τους κλειστούς χώρους, δεν το συνιστώ: ακόμη και στην αίθουσα σινεμά, πιάνεται λίγο η καρδιά σου.

sk

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

πολυ καλο και με βραβεια ...

1500 - 7/7/2010