Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Είμαι Εγώ εδώ": πόσο μετράει για σας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 3 Νοεμβρίου 2006.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Λεπτομερεια::::; 
    Χαριν της αναφορας αυτης της "λεπτομερειας" θα μπορουσα να συμφωνησω μεχρις ενος ορισμενου σημειου με το υπολοιπο ποστ.(αυτα τα περι ολοκληρωτικης παραδοσης του ελεγχου μακρυα απο μενα! )
    Αν λειψει αυτη η "λεπτομερεια", εν αντιθεσει με τη sumisa ,θα αναφωνησω:Θεος φυλαξοι!!
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Είμαι Εγώ εδώ": πόσο μετράει για σας;

    -"Είμαι Εγώ εδώ": πόσο μετράει για σας;-

    Αν μου το πεί ο Χάροντας, θα το λάβω προσωρινώς υπόψη μου.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πολύ ωραίο το θέμα. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου ως τώρα. Δεν τα πάω καλά με την μετάθεση ευθυνών.

    Θα απαντήσω με ένα προσωπικό παράδειγμα (μην κάνετε ουρά χιλιομέτρων για να δείτε τη φάση αν δεν σας ενδιαφέρει, ενήλικοι συμφορουμίτες).

    Μια φορά ο Κύριός μου με τιμώρησε για μια μαλακία που είχα κάνει. Μάλλον δεν ήταν τιμωρία, άφεση αμαρτιών ήταν, αλλά μου τράβηξε λίγο το αυτί, έτσι για να το θυμάμαι. Νομίζω πως ήταν ένα κράμα τιμωρίας, επιβεβαίωσης της Κυριαρχίας και ερωτικού παιχνιδιού. Γιατί οι τιμωρίες μόνο πονάνε. Αυτό ήταν κάτι άλλο. Με έβαλε απλά στη θέση μου, όταν είχα ξεφύγει για λίγο.

    Είχα κάνει λοιπόν την μαλακία (νομίζω πίπα σε τουαλέτα ήταν, κάτι τέτοια κάνω εγώ συνήθως ) και μετά, αφού εξήγησα τί και πως είχε γίνει και τσατίστηκα κιόλας γιατί θεώρησα ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα μου απαγορεύσουν μετά να μοιράζω αντίδωρα στην εκκλησία (copyright tender αυτό), ζήτησα και άδεια οργασμού. Θρασύτατη μεν, καυλωμένη δε. 

    Μέσα στην μεγαλοψυχία του, ο Κύριος, που γνωρίζει πολύ καλά ότι είμαι η πλέον ακατάλληλη για να μοιράζω αντίδωρα στις εκκλησιές, μου έδωσε την άδεια να έρθω σε οργασμό. Έπρεπε όμως να το κάνω γονατιστή, με το κεφάλι πάνω από την τουαλέτα. Oh dear! Αν ήταν Κακός βέβαια, ή αν επρόκειτο περί τιμωρίας τιμωρίας, θα με έβαζε με το κεφάλι μέσα στην τουαλέτα. Αχ, μου έχει αδυναμία, τί να πω; 

    Μετά και από αυτό το ποστ με βλέπω βουρ για τον Καιάδα. 

    Το έκανα λοιπόν το δόλιο, κι εκεί που το έκανα και αναλογιζόμουν, πώς με οδήγησε η ζωή ακριβώς σε αυτό το σημείο, γυμνή και γονατιστή πάνω από μία ευωδιαστή χέστρα να αυνανίζομαι επειδή κάποιος θεώρησε ότι έτσι πρέπει να γίνει, και ένιωσα ένα κάποιο αδιόρατο συναίσθημα ντροπής, κατάντιας, εξαθλίωσης, ανάμικτα με θυμό και αηδία, πρωτίστως για μένα, ρίχνω τον ωραιότερο οργασμό της ζωής μου. Για να το κάνω αυτό δρασκέλισα το κατώφλι του Εαυτού. Εκείνη την στιγμή της ζωώδους απόλαυσης που δεν έχει γυρισμό, δεν έχει ντροπή, δεν έχει Εαυτό, δεν είμαι όμορφη, δεν είμαι επιθυμητή, δεν είμαι commodity, δεν είμαι η Ντόρα, δεν είμαι τίποτα, απλά χύνω διάολε...

    Η σχέση με βοηθάει να αφήνω πίσω όλη την μαλακία που με δέρνει, για την οποία δεν φταίω εγώ αλλά το πώς είναι οι άνθρωποι, πώς μεγαλώνουν, πώς ζουν, πώς χειρίζονται το μυαλό τους και το συναίσθημά τους. Τα περισσότερα που νιώθουμε και ξέρουμε και πιστεύουμε ότι ξέρουμε για τη ζωή μας και για μας είναι μία μπούρδα. Όταν ανοίξεις την πόρτα και βγεις από κει μέσα, ελευθερώνεσαι, έστω και στιγμιαία.

    Ίσως να μην είναι πολύ σχετικό αυτό με το θέμα της tender, δεν επρόκειτο περί συνεδρίας, ούτε χρειάστηκε η ανάληψη ευθυνών από τον Κυρίαρχο. Βέβαια υπήρχε η εντολή. Ένα σπρωξιματάκι...Τα υπόλοιπα τα έκανα μόνη μου. Με πήγε όμως (και μάλιστα εξ αποστάσεως το Καθίκι - αυτές οι κολακείες θα με φάνε) εκεί που οι αισθήσεις μου ήταν εντελώς ελεύθερες.

    Και όπως λέω τώρα τελευταία, μου αρέσει πολύ που μαθαίνω πώς αισθάνεται το κρέας, χωρίς να γίνομαι.
     
  4. sw

    sw




    ...................

    Αγαπητε μου φιλε, καταλαβαιω την ευαισθησια σου.
    Η Sumisa, αναφαιρεται σε ολοκληρωμενη ερωτικη ΒΔΣΜικη σχεση την οποια εχει επιλεξει με εντελως ελευθερη τη βουληση της και αφου διαπιστωσε πως ικανοποιουνται τα πολυ αυστηρα κριτηρια της.
    Δεν μιλαει για σχεση της "μιας ωρας" η την πραξη μεσα σε ενα σεσιον. Εχει καποια διαφορα!  

    Επισης, το "ειμαι Εγω εδω!" δεν ειναι μια καθυσηχαστικη προταση που προφερει η Κυριαρχικη πλευρα, αλλα μια κατασταση, την οποια νοιωθει η υποτακτικη.



    Γι ργος  

    ..................................

    Μου αρεσεις!!! Εχεις γουστο!!!

    Και το καλυτερο??? εισαι μολις 1% μακρυα απο την απολυτη κορυφωση!!!  

    Keep counting !  

    Γι ργος

    (να μην παρεξηγηθω!!! χιουμορ κανω ...με την καλυτερη των πιστεων!)
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2008