Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε άνθρωποι!!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 10 Ιουνίου 2013.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

φυσικα και μπορεις ... γαμω και τους συναδελφους και την δουλεια , αμα δε μου κανουν .....
    το αστειο ειναι οτι οσο δεν με νοιαζει να ειμαι αρεστος και αξιαγαπητος λεγοντας καταμουτρα σκληρες αληθειες , τοσο εδραιωνομαι περισσοτερο ... λεω του ασχετου μαλακα , οτι ειναι ασχετος και μαλακας και με συμπαθει περισσοτερο ... εχει τρελαθει το συμπαν ...
    θα μπορουσα να ανεχτω πολλα ... αν ζουσα 975 χρονια οπως ο Μαθουσαλας ... , ... με 105 που ειναι ο μεσος ορος ζωης στο σοϊ μου ομως οχι .. δεν ανεχομαι τιποτα .
    Επισης το βρισκω αρκετα βαρετο να εισαι καλος , να μου ερχτεται στο εργο ο 18χρονος γιος του σεϊχη που του πηρε δωρο ο πατερας του τον ουρανοξυστη (στα προηγουμενα γενεθλια του πηρε την Βερνον) και να με ρωταει αναλυτικα την προοδο των εργασιων .. καθε μερα ...
    οχι ρε φιλε ... δεν θελω να ειμαι ανθρωπος .. δεν λυπαμαι κανεναν περισσοτερο απο τον εαυτο μου που δεν ειμαι σεϊχης ...
    ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν απο πραγματικα προβληματα ... δεν με πειραζει καθολου που δεν νιωθω κανενα οικτο η στεναχωρια .. με στεναχωρει που δεν ειμαι σειχης ....
    ωστοσο καθε βραδυ στην προσευχουλα μου παντα λεω ευχαριστω για το μεχρι σημερα και βοηθησε οσους εχουν αναγκη .... οχι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος , αλλα επειδη ξερω οσοι εχουν αναγκη τι βοηθεια θα παρουν .. τουλαχιστον να μην μπαινω σε διαδικασια να ελπιζω ...
    πιστευω οτι θα γινομουνα ενας πολυ καλος Χριστιανος αν μου απαντηθει το μεγα ερωτημα μου προς τον Θεο "με ποιο δικαιωμα με εφερες σε εναν ανισο κοσμο"
    Κανονικα επρεπε να σε ρωτανε πριν ενσαρκωθεις σε υλικο σωμα .. : " Κυριε Πνευμα ΧΨΖ1235 , εχετε τις παρακατω επιλογες για να ζησετε την φυσικη σας ζωης Α) , Β) , Γ) κτλ ... τι θα παρετε ? ..."
    να διαλεξω ενας πριγκηπας , ενα μοντελο , ενας σουπερ ηρωας ..
    μας πεταξαν ενα 20-30% των απολαυσεων και πρεπει τωρα να ειμαστε και συμπονετικοι με εκεινους που δεν πηρανε ουτε 2-3% τ.. εεε οχι .. συγνωμη αλλα δεν μου βγαινει και εχεις τον αλλον με πεντε γυναικες η μια πιο αγριομουναρος απο την αλλη και 22 σουπερ υπεραυτοκινητα στα γκαραζ του .. ....αμαρτια (που λεει και η διαφημιση) .. ε λοιπον αμαρτωλος δεν γινομαι συνεναιτικα ..

2. Niveus Nox

Niveus Nox New Member

Ίσως κάποιοι να έχουν την πολυτέλεια της επιλογής εργασίας βάσει των ικανοτήτων ή ακόμη και των εξωτερικών χαρακτηριστικών των συναδέλφων τους.. αν δεν είσαι 1,80 ξανθιά με αναλογίες 90-60-90 δεν έχεις καν το δικαίωμα να υποβάλεις βιογραφικό πως τολμάς!! 

Τώρα για τους περισσότερους που ζούν στην Ελλάδα του σήμερα με τους πενιχρούς μισθούς και την ανεργία να αγγίζει το 27% (συγκεκριμένα για τους νέους το 60%)κάτι τέτοιο μου θυμίζει μια φράση που λέει η γιαγιά μου "κάποιου του χαρίζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια"

Μην βαυκαλίζεσαι αγαπητέ..δεν είναι σκληρή αλήθεια όπως την αποκαλείς αλλά αγένεια και έλλειψη σεβασμού..

Η καλοσύνη είναι αρετή που προφανώς και δεν την διαθέτουν όλοι,σε αντίθεση με τη μικροψυχία και τη μιζέρια για την μη ικανοποιητική πορεία της ζωής τους,καθώς επίσης και το σύνδρομμο της κλειδαρότρυπας.. για να υπερηφανεύονται μετά οτι ναι ρε φίλε υπάρχουν και χειρότερα..!!   "και τι με νοιάζει εμένα για τους αυτόχειρες λόγω κρίσης?? εγώ γαμάω και δέρνω με την καινούρια μου Aston Martin καιθα γαμήσω όποιο γκομενάκι ψωνίσω απόψε!!"

Αντί να γκρινιάζεις οτι δεν έχεις τα λεφτά του οποιουδήποτε μεγιστάνα κάνε κάτι για να το αλλάξεις.. το να γεννηθείς φτωχός δεν είναι δικό σου λάθος,το να πεθάνεις φτωχός όμως είναι!! Σταμάτα λοιπόν τις επί ματαίω προσευχές για παγκόσμια ειρήνη ως επίδοξη Miss Ελλάς και προσευχήσου για εσένα και μόνο!!

Επίσης οι "αγριομούναροι" όπως τις αποκαλείς δεν θα χάσουν το χρόνο τους με κάποιον που δεν είναι εξίσου "αγριομούναρος" ή έστω δεν έχει το ανάλογο πορτοφόλι!! Δεν τις αδικώ!!

3. isnogood

μονη σου το ειπες οτι η επιτυχια δεν ειναι εξαρταται εξ ολοκληρου απο εσενα ...(ψιλη ξανθια κτλ (για το ξανθια δεν συμφωνω))
    και ποτε δεν εθεσα υποψηφιοτητα για να συμπεριληφθει το εργο της ζωης μου στους βιους Αγιων ...
    κατα τα αλλα δεν διαφωνουμε σε τιποτα ... αν λοιπον ο αγριομουναρος θα δωσει την αγαπη του/της σε ενα πορτοφολι και εσυ δεν το αδικεις αυτο (και ετσι ειναι) γιατι απο εμενα (τον Χ ανθρωπο) περιμενεις κατι διαφορετικο ? .. εχω καθε δικαιωμα να μισησω την ελειψη αυτου του πορτοφολιου ...

4. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. isnogood

και εγω συμπασχω με το παιδι που ηθελε να μαθει και πηγαινε απο την δουλεια στο πανεπιστημιο ....
    απο μια αποψη ειναι τυχερος που μπορει να εχει αυτο που του λειπει ....
    εγω ειμαι ατυχος .... :

6. Elysium

Elysium Contributor

Άτυχος γιατί δε μπορείς να έχεις τα παραπάνω οχήματα; Αυτό καλείται ατυχία;

Μπορώ να θαυμάσω τις γνώσεις των ευρωπαίων επιστημόνων και μηχανικών που κατασκεύασαν αυτά τα αυτοκίνητα. Όχι αυτούς που τ’ αγόρασαν επειδή το υπέδαφός τους διαθέτει πετρέλαιο. Σε διαφορετική περίπτωση στο parking τους αντί για τα παραπάνω οχήματα πιθανά θα στάθμευαν καμήλες.
    Είμαστε όλοι άνθρωποι. Πράγματι. Αλλά τελείως διαφορετικοί.

7. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

Καθένας με τις επιλογές και τις προτεραιότητές του αγαπητέ..
    'Οχι όμως και να υποδαυλίζετε με αυτόν τον τρόπο μια κατάσταση.

Τείνω προς την άποψη ότι δεν είμαστε όλοι άνθρωποι.. ανθρωποειδή ίσως..

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σ'αυτό τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν'αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται.
    Όταν στο δρόμο της Θήβας ο Οιδίπους συνάντησε τη Σφίγγα, κι αυτή του έθεσε το αίνιγμά της, η απόκριση του ήταν: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Τούτη η απλή λέξη χάλασε το τέρας. Έχουμε πολλά τέρατα να καταστρέψουμε. Ας συλλογιστούμε την απόκριση του Οιδίποδα...

Από την ομιλία του Σεφέρη στη Στοκχόλμη κατά την απονομή του Νόμπελ Λογοτεχνίας στις 11 Δεκεμβρίου 1963

9. isnogood

αυτο για τις καμηλες ξαναπεστο διοτι αυτο ακριβως ειναι και μαλιστα πριν 20 χρονια αυτο εκαναν ... και δεν ειχαν καν γκαραζ για να τις σταθμευσουν .... ουτε κανονικα σπιτια ... κατι τεντοπραγματα ....
    πραγμα που με θυμωνει ακομη περισσοτερο ....

πρωτον ... αυτο το παραμυθι με τις προτεραιοτητες ... αφαιροντας τα αυτονοητα βασικα για την διατηρηση στη ζωη ... που τον ειδες τον καθενα να εχει τις προτεραιοτητες του ?... ναι τις εχει ... νοερα , μονο για να υπαρχουν στο μυαλο και να τον βασανιζουν χλευαζοντας τις επιθυμιες του ....
    δεν υποδαυλιζω τιποτα .. αγανακτισμενος ειμαι που στα 45 μου , εκλεισα ενα μαγαζι μετα απο 20 χρονια και ξενιτευτηκα στους 55 βαθμους απο 5:30 το πρωι μεχρι 19:00 το βραδυ .....
    εεε σορυ που δεν θεωρω προβλημα να σπουδασει στο πανεπιστημιο .....

10. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Όχι για μένα. Θα έλεγα πως το βλέπεις λιγάκι επιφανειακά το θέμα.
    Η ουσία έγκειται στο ότι ένας άνθρωπος που παλεύει σε ένα συνεργείο για τα προς το ζειν ενδιαφέρεται για την καλλιέργειά του και παλεύει για αυτό. Μικρή σημασία έχει το αν σπουδάσει ή όχι.
    Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν προμηθεύει τον εαυτο του με εφόδια δυνατά και αυτός ο άνθρωπος επίσης με την προσωπική του εργασία σε συνδιασμό με την καλλιεργεια του ίσως καταφέρει να αποκτήσει το αμάξι των ονείρων του μια μέρα ακριβώς επειδή δεν είναι αυτό αυτοσκοπός. Αλλά και αν δεν το αποκτήσει έχει ήδη άλλα πολύ σημαντικότερα.
    Αγανακτισμένοι είμαστε όλοι αλλά ταυτόχρονα έχουμε και ευθύνες όλοι λίγο ή πολύ. Εγώ εύχομαι δημιουργικά να καταφέρεις να προβάλλεις την αγανακτησή σου. Τόσο για σένα όσο και για τους ανθρώπους γύρω σου.
    Όσο για τις προτεραιότητες, όλοι έχουμε.

11. isnogood

ποιος καθοριζει τι ειναι επιφανειακο και τι ειναι σε βαθος ? ..... η αναγκη για περισσοτερη γνωση εμπεριεχεται σε καθε ανθρωπινη δραστηριοτητα , με ποια λοιπον κριτηρια κατασεται αυτη σε κλιμακες "ευγενείας" ?
    συγνωμη ... αλλα νομιζω οτι η καβλα του καθενος δεν ειναι τιποτα περισσοτερο (ή λιγοτερο) απο αυτο ακριβως .
    δεν διαμαρτυρομαι για την αναγκη της κοπιαστικης εργασιας προκειμενου να φτασω στα ονειρα μου ....
    αγανακτω διοτι αντιλαμβανομαι την πλευρα της οχθης που βρισκομαι ....

12. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

@isnogood,