Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε άνθρωποι!!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 10 Ιουνίου 2013.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

δηλαδη καλα τα ελεγε ο Μηλιωκας ... να δεις που καποτε θα μας πουνε και μαλακες ....
    δεν μας φτανει δηλαδη οσα τραβαμε .. εχουν βγαλει και την μοδα με τα χιλιαδες βιντεακια με αετους και σχετικα ...
    ξερεις τι πιστευω εγω σκλαβινα ? ....
    οτι ολοι αυτοι "θελουν βρεγμενη σανιδα και τους φερομαστε και ευγενικα"...
    αυτα τα δηθεν βιντεακια εμενα δεν με πειθουν .... δεν θελω να γινω ουτε αητος ουτε Ο Ανθρωπος ποιητων και φιλοσοφων ... θελω να ειμαι εγω και μαχομαι για τα αυτονοητα και τα ισα δικαιωματα και ευκαιριες , διατηρω το δικαιωμα να ειμαι αγανακτισμενος με την μπουρδα που με περιβαλει και να θεωρω εαυτον σε κατασταση πολεμου

2. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

@isnogood,

Ξέρεις ένας φιλόσοφος μπορεί πράγματι να είναι ο μεγαλύτερος τεμπέλης που υπάρχει. Μπορεί να μην ασχολείται με τίποτα παρά μόνο να φιλοσοφεί, να γράφει τις σκέψεις του..
    Όμως οι τέχνες και τα γράμματα είναι κομμάτι του πολιτισμού μας.
    Και το σημαντικότερο ίσως για μένα.. αυτά από τα οποία είσαι αγανακτισμένος και εσύ και οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα χρειάζονται όσο ποτέ και τις τέχνες και τα γράμματα για να μπορεσουμε να ορθοποδήσουμε. Πολύ περισσότερο από το αμάξι που ποθείς (δεν είδα κιόλας το βιντεάκι, ούτε ξέρω τι μάρκα είναι).
    Χρειαζόμαστε πρώτα από όλα την Ελλάδα πίσω. Και Ελλάδα δεν είναι τα δεντρακια, οι ακροθαλασσιές τα πουλάκια και οι φραπέδες. Είναι πάνω από όλα η ιστορία. Χωρίς αυτήν είμαστε χαμένοι.
    Παραδίνομαι καθότι ξεφύγαμε και από το θέμα του νήματος..

Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..

3. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

Μας έχουν καταστρέψει τα λάθος πρότυπα. Αποκαλούμε τις σχέσεις γκόμενους και όχι συντρόφους. Μετράμε μεγέθη ικανοποίησης και όχι μεγέθη καρδιάς και ψυχής. Φορέσαμε πτυχία και βγάλαμε τις ποδιές νομίζοντας πως έτσι θα φανεί το μπόι μας. Θυμάμαι ο μπαμπάς μου με καμάρι έλεγε σε όλους πως παντρεύτηκε την καλύτερη νοικοκυρά. Το σπίτι πάντα μύριζε μπαχάρια, φρέσκα λουλούδια, η μαμά μου ήταν πάντα περιποιημένη, όμορφη. Μεγάλωνε εμένα (δεν το λες και εύκολο αυτό) και την αδερφή μου. Υπήρχε ιεραρχία και σεβασμός. Ο πατέρας ήταν ο άντρας του σπιτιού. Μετάνιωσα για όλους αυτούς τους άντρες που ευνούχισα για να πάρω τα παντελόνια τους. Όχι. Μέχρι εδώ. Τα θηλυκά να επιστρέψουν στη φύση τους. Εγώ θα κάνω ένα βήμα πίσω και θα ακολουθήσω έναν άντρα....Και αν με πατήσει μαζί με αυτούς και μένα το τρένο.... χαλάλι. Θα πεθάνω γυναίκα!

Κορίτσια το sex and the city μας κατέστρεψε  | My Lady

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Δεν έχω παρά να διαφωνήσω με όλο το σκεπτικό. Δεν θα επεκταθώ όμως διότι θα βγω αρκετά εκτός θέματος.
    Θα πω μόνο ότι τα στερεότυπα και "πρότυπα" της καλής νοικοκυράς ήταν και είναι εγκλωβισμός της γυναίκας όπως και το αντίστοιχο του άνδρα κολώνα του σπιτιού.
    Ας αφήσουμε τη φύση απέξω... αρκετά την έχουμε ταλαιπωρήσει με τα δήθεν "πρέπει" απλά και μόνο μπρος τη διαιώνιση στεγανών κι ας πιάσουμε τον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου και ας σεβαστούμε τη διαφορετικότητα του γιατί πολύ απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι και τα πακεταρίσματα μπορεί να είναι βολικά αλλά δεν έχουν να οδηγήσουν πουθενά...

5. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

Θα μας πάρει πολλά χρόνια να γίνουμε άνθρωποι. Ακόμη περισσότερα να γίνουμε χρήσιμοι άνθρωποι.
    Αν ποτέ..
    Αμφιλεγόμενων ικανοτήτων ο κ. Σόιμπλε και η οικονομική πολιτική που ασκεί στη χώρα μας και ως εδώ καμία διαφωνία. Μα να αναφέρεις την σωματική του αναπηρία μέσα από το βήμα που σου δίνεται πάει πολύ.
    Αναφέρομαι στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο.
    Ώπου ανέφερε πως θα σηκωθεί και θα περπατήσει με αυτά που βλέπει.
    Σε μια συναυλία με είσοδο 180 ευρώ στην φτωχευμένη Ελλάδα. Αν είναι δυνατόν!!!
    Μετά μας φταίει ο Σόιμπλε. Και ο κάθε Σόιμπλε..
    Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά..

http://www.tomamoyni.net/?p=2977

6. Elysium

Elysium Contributor

Σε αυτού του είδος τις «πολιτιστικές εκδηλώσεις» της Μυκόνου μαζεύονται μοντέλες πορνίδια, επιχειρηματίες της υποκουλτούρας και μεσημεριανάδικες ξεφωνημένες.
    Δεν είμαι σίγουρος πως μιλάμε για ανθρώπους.

7. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

Παρακαλώ μη σταθείτε στην εικόνα και στην συγκίνηση που αυτή προκαλεί.
    Δώστε βάση στα όσα λέει και στο μάθημα ζωής που αυτός παραδίδει..
    Αν δεν είναι αυτό μάθημα για όλους μας, τότε τι είναι;

Μπράβο Του!! Άξιο το παληκάρι..

[media=youtube]ciYk-UwqFKA[/media]#at=218

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Απάντηση: Είμαστε άνθρωποι!!!!

Μιλάμε για αγάπη..
    Όσο πιο μικροί γινόμαστε, τόσο θα μικραίνουν μαζί και τα συναισθήματά μας.
    Μαθήματα ανιδιοτελούς αγάπης από ένα ζώο.. ω Άνθρωπε!!

[media=youtube]JC5DXGIC8s8[/media]#at=140

p.s Τα λινκ που βάζω γιατι δεν βγαίνουν σε μορφή video;

9. isnogood

ω ανθρωπε ? ........ βλεποντας την στολη που φορας την στιγμη που ο σκυλος πηδαει πανω σου ...... τι εκανες χθες ? ... πως κερδισες την κοσνερβα του ? .... ποσο πουλησες τα λεπτα της ζωης σου ?

[URL="[/URL]

10. Dark_Explorer

Τον έχω ξαναδεί τον συγκεκριμένο. Δίνει και διάφορες ομιλίες στα Πανεσπιστήμια.
    Αυτό που με προβληματίζει κάθε φορά που βλέπω αυτόν τον άνθρωπο με το απύθμενο ψυχικό σθένος, είναι τί είδους μοίρα θα είχε στην Ελλάδα όπου τα Α.Μ.Ε.Α. μόνο στον Καιάδα που δεν τα πετάνε. Άθλιες υποδομές και τα λιγοστά ιδρύματα που υπάρχουν είτε υπολειτουργούν είτε κινδυνεύουν με λουκέτο...

11. isnogood

Στο Καταρ εργαζομουνα σε κατασκευαστικη εταιρεια.
    οταν εχεις εναν εργατη (που δουλευει 12ωρες την ημερα για 180 ευρω το μηνα) , εισαι υποχρεωμενος να του δινεις δουλεια , αν ειναι δυνατο , τοση ωστε να γεμιζει το 12ωρο του.
    Οι εξευτελιστικοι οροι εργασιας, δινουν την πολυτελεια στους εργοδοτες , να απασχολουν δεκαδες εργατες .
    Προσεξτε τωρα πως λειτουργει το συγχρονο συστημα εργατοσκλαβων .
    Ο καθε σκλαβος (εργατης) , δικαιουται δωρεαν παροχη στεγης , τροφης , μετακινησης και ειστηριων προς την πατριδα του σε 12 μηνες εργασιας + 1 μηνα μισθο μπονους (κατι σαν πληρωμενη αδεια).
    Δειτε ομως μια λεπτομερια , η νομοθεσια των χωρων αυτων (Εμιρατα) , απαγορευει την αλλαγη εργασιας απο εργοδοτη σε εργοδοτη πριν περασουν 2 ετη απο την απολυση εως την προσληψη στην νεα εργασια ...
    επισης για την εξοδο απο την χωρα , χρειαζεται εγγραφη αδεια απο τον εργοδοτη σου (σπανσορα) οτι σου επιτρεπει να φυγεις απο την χωρα .
    Εχεις λοιπον τον εργατη που μεχρι εχθες εβοσκε προβατα στην Αιθιοπια ή ψαρευε στις Φιλιπινες , και του λες να παρει το μετρο , να δεθει με το Χαρνες και να βγει στα 85 μετρα υψος να μετρησει το παραθυρο για να βρει το σωστο τεμαχιο στην αποθηκη παραλαβων και στην συνεχεια να το τοποθετησει ... Φυσικα το εχεις δειξει μια φορα εσυ πως γινεται (το εζησα και αυτο...τεσπα..)
    Ο εργατης λοιπον σε κοιταει και δεν εχει ιδεα τι λες και τι του εδειξες μολις πριν ....
    Τηλεφωνεις στην εταιρεια και λες οτι τι να κανω με αυτους που δεν καταλαβαινουν αγγλικα και δεν ξερουν τι ειναι το κατσαβιδι ....
    απαντηση : ...... "διωξε τους και θα σου στειλουμε αλλους" .....
    τι σημαινει αυτο : ...
    ο εργατης ξαφνικα θα βρεθει χωρις στεγη και τροφη , χωρις δυνατοτητα να επιστρεψει στην χωρα του .. ακομα και αν εχει τα χρηματα , δεν θα παρει την αδεια εξοδου , επισης το ειναι αδυνατο να ψαξει αλλου δουλεια ...
    τον κοιτας και σε κοιταει ... καταλαβαινει τι σου ειπαν στο τηλεφωνο ..... σιωπηλα παίρνει το μέτρο και φοραει την ζωνη με τον γαντζο για να βγει στο κενο .... το τηλεφωνο χτυπαει .... "που ειναι αυτος τωρα ? " ... "- εξω .. προσπαθει να σταθεροποιηθει για να μετρησει ... " ...... "(με σαρκασμο) - εχεις πολλα να μαθεις ακομα αγορι μου εδω ..."

Επειδη εδω στην Ελλαδα εχω μαζεψει ενα τσουβαλι μουτζες , που εν καιρο κρισης , αφησα 3000 μισθο το μηνα για να μην κανω τιποτα ουσιαστικο (μονο οδηγιες εδινα διαβαζοντας τα σχεδια) , νομιζω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο .
    Πεφτω πανω σε μια ανοικτη ενημερωση περι φασισμου , δικαιωματων λαθρομετανστων κτλ .....
    "- Ρε Κωστα ...... και εσυ εδω ? "
    "- ναι ρε ισνογκουντ ... οσο ελειπες απο την χωρα ο φασισμος γιγαντωσε"
    "- καλα ρε φιλε ... προχθες δεν με μουτζωνες που αφησα το Καταρ ? "
    "- ναι ... τι σχεση εχει ? "
    "- η θεση που παιρνεις απεναντι στο αδικο ...."
    "(γελαει) ... - κατσε εδω να μοιραζεις σουβλακια παλι μαλακα ..."

δεν φανταζεστε με τι χαρα επεστρεψα τις μουντζες ολες ....
    οταν ακουω την λεξη "ανθρωπισμος" θυμαμαι το αχτυπητο του Μοντεχρηστο (Αρκας Ισοβιτης)
    "- εχω αλτρουισμο , συμπονοια , συμπαρασταση , παρηγορια ............ και ολα αυτα σε πολυ λογικες τιμες ..."

skavina.... επειδη εχω τυψεις που στο χαλασα με το σκυλο .... παρε :   [ame][/ame]

12. Dark_Explorer

Μία εικόνα μπορεί να σου δώσει τροφή για σκέψη και να σ'ενεργοποιήσει όσο δεν μπορούν ένα κάρο λέξεις...