Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ή δεν είναι dominant?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Auris, στις 17 Φεβρουαρίου 2012.

1. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Είναι ή δεν είναι dominant?

Εννοώ την πραγματική χλεύη με τον ορισμό που δώσατε ή την απρόκλητη επίθεση. Μια αντιμετώπιση για την οποία δεν φταίει κανείς όταν την βρίσκει μπροστά του και για την οποία πραγματικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ιδίως αν δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί να δώσει στον άλλο μια καλή δόση από τα ίδια και με τον τρόπο που ταιριάζει στον ίδιο.

Όμως, είδα τις απαντήσεις και χλεύη δεν παρατήρησα πουθενά.

Κατά την άποψή μου, όταν ρωτάει κάποιος ανοιχτά για ζητήματα προσωπικά του η πλέον αποδεκτή θέση των άλλων είναι "δεν γνωρίζουμε", γιατί στ αλήθεια οι τρίτοι δεν μπορούν να γνωρίζουν.

Αυτό ούτε χλεύη είναι, ούτε κακόβουλη στάση, ούτε τίποτα. Είναι μια αλήθεια και μια λογική συμπεριφορά που αποφεύγει να πάρει στον λαιμό της αυτόν που θέτει το ερώτημα.

Προφανώς, αν όλοι γνώριζαν το τάχα μου αυτονόητο που ρωτάει ο νεοφερμένος και δεν (του) το έλεγαν, αυτό κάτι όχι καλό θα ήταν. Πλην όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και κανείς δεν έχει υπόψη του πώς ένας άγνωστος θα διαπιστώσει αν ένα παντελώς ξένο άτομο, που μόνον εξ ακοής γνωρίζουμε για την ύπαρξή του, είναι "αφέντρα" και σε περίπτωση που το διαπιστώνει τι θα κάνει μετά.

Μια κατ' εμέ θεϊκή απάντηση είχε κάποτε δοθεί επί του θέματος, που είχε τεθεί σε γενικότερη μορφή όμως, δηλαδή "πώς αναγνωρίζει κανείς μια αφέντρα". Κάποιο μέλος είχε απαντήσει ήρεμα "συνήθως το λένε". Αυτή η απάντηση ίσως θα μπορούσε να θεωρηθεί χλεύη προς πολλούς αποδέκτες, χλεύη με την ευρεία έννοια, όμως εμένα με είχε κάνει να χαμογελάσω και χαμογελώ ακόμα όταν τη θυμάμαι... 

2. Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι dominant?

Ειναι όμως τόσο μεγάλη η ζήτηση που σκεφτομαι να ανοιξω νημα οπου θα ρωτουν για αυτα τα θεματα και εγω να δίνω απαντήσεις. Θα το ονομασω "Πες το στον θειο Κορνηλιο"
    Θελω εσυ και οι αλλοι μοντ να με βοηθήσετε. Οταν βλέπετε καμιά κουλή ερώτηση να την μεταφέρετε εκει κι εγώ να απαντώ , επειδη μόνο εγω τα γνωρίζω εις βάθος αυτά τα ζητήματα. Πως σας φαινεται;

3. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Μάλλον θα γίνει μακρύ αυτό...

Αυτό (δηλαδή το "δεν ξέρω") αποτελεί μια αξιοπρεπή απάντηση νομίζω.

Καλοπροαίρετο χιούμορ είναι όταν γελάνε όλοι. Αλλιώς αν γελάω εις βάρος κάποιου ή τον κοροϊδεύω αποτελεί χλεύη. Κατά τον ορισμό της λέξης πάντα.

Δεν μπορεί να το ξέρει κάποοιος και δεν έχει και καμία σημασία. Αργά η γρήγορα θα γίνει σαφές και θα παραγκωνισθεί από όλους. Έχει σημασία όμως να παίρνει απαντήσεις στα ερωτήματά του (αν υπάρχουν) ή να μην παίρνει (αν δεν υπάρχουν).

Μπαίνετε όμως σε διάλογο.

Το τι πρεσβεύω εγώ απέχει μάλλον παρασάγγας μακριά από αυτό που εσείς έχετε καταλάβει πως πρεσβεύω. Οσο για τα υπόλοιπα λυπάμαι αλλά δεν κατάλαβα τίποτε. Πρέπει να φταίνε τα ελληνικά μου....

Αυτό θα αλήθευε αν η "κοσμάρα" σας και η "κοσμάρα" μου δε έρχονταν ποτέ σε επαφή! Aλλά κάτι τέτοιο σε ένα forum όπου συμβιώνουν πολλοί με τις δικές τους "κοσμάρες" ο καθένας δεν γίνεται...

Και εγώ σιχάθηκα και κουράστηκα να βλέπω να αναδεικνύεται σε κουλτούρα η συγγραφή μηνυμάτων στα ελληνικά με ατονικό σύστημα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί που το κάνουν δεν έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την σκέψη τους ελεύθερα, επειδή αυτό αντιτίθεται στις δικές μου απόψεις κα πρακτικές.

Εγώ πάντως θεωρώ (όπως και άλλοι φαντάζομαι και ελπίζω.) πως χαζές ερωτήσεις δεν υπάρχουν μόνο χαζές απαντήσεις υφίστανται.

Η μητέρα μου συνήθιζε να λέει "ξύδι"! Μάλλον βοηθάει στις ζοχάδες.

Το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος είναι η αδιαφορία...

Αυτή η απάντηση (συνολικά) που δόθηκε θεωρώ πως είναι λογικότατη και ίσως θα έπρεπε να αποτελεί μοντέλο απάντησης για την συγκεκριμένη ερώτηση. Οσον αφορά το "συνήθως το λένε" συνοψίζει πολλά σε τρεις λέξεις και φυσικά είναι απάντηση που σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρούσα χλεύη προς τον ερωτώντα, έστω και αν με έκανε να χαμογελάσω ο ίδιος.

M KOstas

4. Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι dominant?

Κάνεις λάθος. Συνήθως οι ερωτήσεις είναι έξυπνες η χαζές

Θα έπρεπε να αποτελεί μοντέλο απάντησης; Μόνο οι ηλίθιοι εχουν "μοντέλα απαντήσεων" προκειμένου να απαντούν. Μια φορα είχα δει και ενα βιβλίο με μοντέλα απαντήσεων της ΚΝΕ
    Συγγνώμη η συγκεκριμένη ερώτηση θα ξαναγίνει;

Last edited: 20 Φεβρουαρίου 2012
  5. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι dominant?

Τι να κάνουμε είμαι πολύ μεγάλος για να τα ξέρω όλα...

6. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι dominant?

Μα δε μου λες...με κλήρωση σας φέρανε εδω όλους;

7. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι dominant?

Λες? Τι να πω μπορεί! Είπαμε είμαι πολύ μεγάλος για να τα ξέρω όλα...

8. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Από προσωπική πείρα αγαπητέ @Auris να σου πω πως το καλύτερο είναι να γυροφέρνεις το θέμα με ελαφρύ χιούμορ και μετά ανάλογα με τη σχέση που έχεις με το συγκεκριμένο άτομο μετά να το σοβαρέψεις. Π.χ. θεωρώ πως θα μπορούσες να φέρεις μια συζήτηση γύρω από τα φετίχ και να κρίνεις, ανάλογα με τον ενθουσιασμό που θα δείξει η άλλη στη συζήτηση και τις αντιδράσεις της, αν θα το προχωρήσεις ή όχι.
    Η αλήθεια είναι πως εξαρτώνται όλα από το είδος της φιλίας σας και την εμπιστοσύνη που έχετε μεταξύ σας. Αν ήσασταν π.χ. απίστευτα στενοί φίλοι, τότε ίσως να είχες και το θάρρος να ρωτήσεις ευθέως αν έχει φετίχ ή τι φετίχ έχει και τι της αρέσει. Ή, ακόμα καλύτερα, θα είχες το θάρρος να δηλώσεις το δικό σου φετίχ και να τη ρωτήσεις αν μπορεί και θέλει να στο καλύψει   Αν και, από όσο βλέπω, δεν είστε φίλοι-φίλοι, το πας για "friends with benefits"  

9. Puma

Puma Regular Member

Για να της αρέσουν, ίσως σημαίνει ότι έχει την προδιάθεση. Αλλά υποθέτω αυτό θα το καταλάβει όταν ζήσει ανάλογες εμπειρίες.