Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 26 Ιανουαρίου 2011.

1. kati

kati Regular Member

Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Slaverose, επειδή αυτά δε τα έγραψες εσύ (τα έχω δει και ξέρω από που είναι), είναι απαραίτητο να αναφέρεις την πηγή

2. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

τι σημασία έχει η πηγή .. εγώ συμφωνώ με αυτά! (έγκυρη πηγή είναι πάντος)  

3. Durcet

Durcet In Loving Memory

Από το κείμενο που παραθέτει η SlaveRose, και του οποίου την προέλευση αγνοώ, βγάζω το συμπέρασμα πως επικίνδυνος δεν είναι ο σαδιστής αλλά, γενικότερα, ο άνθρωπος που δε μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του. Δε θα διαφωνήσω ως προς αυτό. Οποιοσδήποτε δεν είναι σε θέση να τιθασεύσει ή να διοχετεύσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τις ορμές, τα θέλω του, καθίσταται επικίνδυνος, τόσο για τους άλλους όσο, συνήθως, για τον ίδιο του τον εαυτό.

Παρεμπιπτόντως, διαπιστώνω πως δε γίνεται ουδεμία διάκριση ανάμεσα στις διάφορες εκφάνσεις που μπορεί να πάρει ο σαδισμός. Είναι, άραγε, όλες τους πλευρές του ίδιου νομίσματος;

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: Re: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Καθόλου, αλλά μέχρι πριν δύο χρόνια ο συγγραφέας του παραπάνω -δηλαδή εγώ- αρνούνταν ξεροκέφαλα (και λανθασμένα) να συμπεριλάβει τους σεξουαλικούς σαδιστές στους σαδιστές και τους ονόμαζε "απλά βιτσιόζους".

Μετά γνώρισα την lara[E-p] που κατάφερε μέσα από συζήτηση (και συντριπτική παράθεση πηγών) να μου αλλάξει γνώμη  

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Durcet, την εποχή αυτή υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μας τα επιβάλλουν με το έτσι θέλω για να μας χαλάσουν την ίδια μας την ζωή και δεν αντιδρούμε, τα χαριτωμένα θηλυκά παιδιαρίσματα σε ένα ιντερνετικό χώρο, της κάθε SlaveRose θα μου χαλάσουν το στομάχι; Δεν νομίζω!

Νομίζω ότι το στομάχι και ότι άλλο μπορεί να χαλάσει ο τρόπος που γράφει ο καθένας μας εδώ μέσα, μπορεί να μας χαλάσει μόνο αν το φόρουμ είναι το μόνο ενδιαφέρον πράγμα στην ζωή μας.

Last edited: 31 Ιανουαρίου 2011
  6. Ηλίας

Ηλίας Guest

Είμαι ένας κακός σαδιστής.

Το τελευταίο μου θύμα ήταν ένα γατάκι, όταν ήμουν 9 χρόνων. Το πέταξα στο σκύλο για να τρομάξω την αδερφή μου και την ξαδέρφη μου. Ελπίζω να μην το θυμούνται.

Ένιωθα τύψεις όλο το βράδυ. Προσευχόμουν στον θεό και του ζητούσα να πάρει εμένα και να ζήσει το γατάκι. Τα χαράματα πουλούσα την ψυχή μου στο διάβολο για το ίδιο. Και οι δύο με γράψανε.

Το επόμενο βράδυ έχτισα το πρώτο πλέγμα από ασφαλιστικές δικλείδες που θα κρατούσαν αυτήν την πλευρά του εαυτού μου μακριά από τον κόσμο.

Τώρα γράφω και σβήνω τα πάθη μου στους κόσμους που πλάθω. Δεν απειλώ κανένα, δεν αποτελώ κίνδυνο.

Αλλά δεν είναι το ίδιο...

7. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

να φύγεις .. να πας αλλού! η κόλαση σε περιμένει  

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

Ξέρεις τον δρόμο για τον παράδεισο; Αν, ναι. Θα ήθελα πολύ να μου δείξεις τον δρόμο.

9. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

έλα μαζί μου .. κάνεις κανονικό sex .. 2 φορές το χρόνο .. και δεν βασανίζεις ζωάκια ..  

10. Nesaea

Nesaea Guest

Αν βρεθεις ποτε σε μια διχαλα, επελεξε τον δρομο με τα περισσοτερα αγκαθια.

11. Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Υπάρχουν σαδισμοί και σαδισμοί.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Είμαστε όλοι/ες εν δυνάμει δολοφόνοι, δεν χρειάζεται κάποιος/α να είναι σαδιστής/ρια για να λάβει την βούλα του " επικίνδυνου/ης"...
    Το βουδουσουμού περιλαμβάνει πρακτικές ελεγχόμενης βίας και υπογραμμίζω το ελεγχόμενης...
    Μετά το θεμέλιο του είναι εκείνη η κακομοίρα η συναίνεση...Η οποία δεν είναι "ομπρελίτσα" για πιθανά η πιθανολογούμενα προβλήματα με την δικαιοσύνη...
    Αλλά για να προασπίσει όσο γίνεται καλύτερα την υγεία ( ψυχική και σωματική ) των εμπλεκομένων...
    Το "βάρος" της είναι ανάλογο με τα όρια των "συμπαικτών"...
    Και επειδή δεν μπορούμε να συναινούμε σε κάτι που δεν γνωρίζουμε, η ειλικρίνεια είναι αναγκαία...
    Γιατί αν αποκρύψαμε κάτι για την υγεία μας στο "πάνω" μέρος της εξίσωσης...
    Και κατά την διάρκεια της όποιας πρακτικής, μείναμε "σέκος" λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, που δεν θα μας επέτρεπε ν' "ανεχθούμε" κάποιο είδος/ένταση πόνου...
    Δεν θα έφταιγε το "πάνω" μέρος ( λέγε με σαδιστή η Κυρίαρχο η Master η Top ) αλλά εμείς...

Αν μπορεί ο σαδιστής να χάσει τον έλεγχο...Όλοι μπορούν να χάσουν τον έλεγχο, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος/α βουδουσουμιάρης/α...
    Γι' αυτό πέρα από τ' όποιο κυρίως SSC ( η RACK ) προνοούμε να ελαχιστοποιήσουμε τους παράγοντες ρίσκου...
    Τουτέστιν, δεν λαμβάνουμε παραισθησιογόνες/ναρκωτικές ουσίες, δεν καταναλώνουμε αλκοόλ σε ποσότητες που θα γνωρίζαμε, ότι θ' αλλοίωναν την συνειδητότητα μας...
    Αποφεύγουμε να βουδουσουμιάζουμε, όταν είμαστε εκνευρισμένοι/οργισμένοι, η τελούμε υπό οποιαδήποτε καθεστώς ψυχολογικού στρες η άλλης ψυχικής "δυσχέρειας"...
    Και πάνω απ' όλα αποφεύγουμε, ότι φοβόμαστε...
    Αν κάτι μας τρομάζει, δεν μας υποχρεώνει κανείς να το δοκιμάσουμε...
    Γιατί αν μη τι άλλο ο πανικός μπορεί να "εκτροχιάσει" καταστάσεις η ακόμη και να "βραχυκυκλώσει" τον άλλο/η...
    Δεν αποκλείεται ούτε αυτή η πιθανότητα...

Ο σαδιστής μπορεί να επικίνδυνος, αλλά εξίσου επικίνδυνος μπορεί να είναι και ο μαζοχιστής που δεν έχει αίσθηση των ορίων του...
    Η ακόμη χειρότερο, έχει αποφασίσει να το παίξει υπεράνθρωπος, με το να ζητήσει, η να δεχτεί "μερίδες" πόνου πολύ πέρα από τις συνήθεις αντοχές του...
    Όπως εξίσου επικίνδυνος είναι ο σαδιστής, που δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα και βαράει αλόγιστα όπου βρει...
    Βέβαια σ' αυτή την περίπτωση πέρα και πάνω από σαδιστής, ο εν λόγω τύπος θα ήταν ηλίθιος...
    Και διορθώστε με αν κάνω λάθος, ο ηλίθιος είναι πάντα υποψήφιος επικίνδυνος, είναι η δεν είναι σαδιστής...

Όμως η ευθύνη είναι πάντα και των δυο...
    Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης φτάνει να λειτουργεί το μυαλουδάκι του ενός...
    Βέβαια αν είναι να κάτσει η "στραβή", θα κάτσει...
    Εδώ πας για τσιγάρα και δεν ξέρεις, αν σε πατήσει αυτοκίνητο εκεί που διασχίζεις τον δρόμο...
    Λίγη σύνεση και το ρίσκο ελαχιστοποιείται...Δεν εξαλείφεται...Τίποτε δεν είναι εγγυημένο στην ζωή...
    Απλά κάποια πράγματα/καταστάσεις εμπεριέχουν μεγαλύτερο, η μικρότερο βαθμό ρίσκου...
    Απόφαση δική μας αν τα θέλουμε η όχι και κυρίως με ποιους θα τα θέλαμε...
    Εντάξει, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι "φρούτο" θα σου βγει ο/η άλλος/η...
    Αλλά η βιασύνη καθώς και το να ακολουθούμε μόνο τις "προσωπικές μας οπτασίες", σίγουρα δεν βοηθάει...

Εγώ είμαι της ιδέας ότι όλοι/ες έχουν δικαίωμα να πλησιάζουν και να βιώνουν τον χώρο...
    Όλοι/ες εκτός από μια κατηγορία, εκείνη των ανώριμων που αποποιούνται πάσας ευθύνης σχετικά με την ασφάλεια τους...
    Και προτιμούν, να την πασάρουν καθολικά στον/στην άλλο/η...

Προσέχουμε, για να έχουμε...
    Και προσέχουμε πρώτα εμείς τον εαυτό μας...
    Δεν περιμένουμε/ευχόμαστε να το κάνει ο/η άλλος/η για εμάς...
    Γιατί κανείς δεν μας εγγυάται, ότι θα το κάνει...

Καλή η καύλα, αλλά και τα ποδαράκια στην γη...
    Μόνο σε καλό θα μπορούσαν να μας βγουν...

Πάντα άποψη... 

Last edited: 9 Αυγούστου 2015