Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 26 Ιανουαρίου 2011.

  1. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    τι είναι η θυμηδία  

    AΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ

    * ουσιαστικά: θυμοβάρεια, θυμοκράτωρ 'αυτός που νικά το θυμό του', θυμομαχία 'πεισματώδης μάχη', θύμωσις 'το αίσθημα της οργής', θυμηδία 'χαρά της καρδιάς'
    * ρήματα: θυμίζω 'έχω γεύση θυμού', θυμοβολέω 'προσβάλλω ορμητικά', θυμομαχέω 'μάχομαι πεισματικά', θυμοσοφέω
    * επίθετα: θυμοβαρής, θυμοκτόνος, θυμολιπής 'λιπόθυμος', θυμοσοφικός, θυμοτερπής, θυμωτικός 'θυμικός'
    * επιρρήματα: θυμικῶς, θυμοειδῶς

    Βασικό Λεξικό της Αρχαίας Ελληνικής[/QUOTE]

    οκ θα κρατήσω .. αυτό που λέει 'χαρά της καρδιάς' για καλό το είπε μάλλον  
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    ΦΥΣΙΚΑ και θα έπρεπε να απαντήσεις σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ νημα. Λέγεται " σεβασμός στον συνομιλητή ".

    Το ερωτημα δεν ήταν αν καποιοι έχουν διπλή σχέση, γιατί το κάνουν. Μπορείς να ρωτήσεις τους ίδιους. Εσυ είπες οτι υποστηρίζουμε το bdsm και ότι δεν είναι και τόσο όμορφο όσο λέμε.

    Κατ'αρχην δεν το υποστηρίζουμε. Το ζούμε και μας αρέσει.
    Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν. Και φυσικά ΑΝ θελεις να ασχοληθείς θα πρέπει πρώτα να δεχτείς ότι ΔΕΝ τα ξέρεις όλα για το BDSM και ότι όλοι εμεις εδώ κάνουμε ότι θέλουμε και ζούμε όπως θέλουμε και δεν είμαστε υποχρεωμένοι ούτε να το εξηγήσουμε ούτε να το στηρίξουμε σε μία βανίλλα ή στον οποιοδήποτε αμφιβάλει για το πόσο καλά περνάμε και γιατί επιλέξαμε αυτον τον τρόπο στις σχέσεις μας.

    Όταν απαντάμε σε ένα ερώτημα αδιαφορούμε για το αν εσυ πιστεύεις αυτα που διαβάζεις ή αν θελεις να κανεις το ίδιο... Δεν απανταμε για να σε πείσουμε. Απαντάμε για να γίνει συζήτηση. Όχι για να αμφισβητήσει ο συνομιλητής τον τρόπο ζωής μας.
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Φυσικά και δεν τις βλέπεις. Εσύ, ως γνωστόν, δεν βλέπεις αιτίες γιά να χαλάμε τη ζαχαρένια μας, σε τίποτε. Είδες σάμπως καμμιάν αιτία γι' ανησυχία στο κατάπτυστο μπλογκ των ρουφιάνων; Στο μεγαλεπήβολο εκείνο στρατήγημα χάλκευσης κατηγοριών και σπίλωσης ανθρώπων και πραγμάτων; Ούτε καν εκεί, δεν είδες. Όλα καλά-όλα ανθηρά είναι -πασιφανέστατα- τα πράγματα γιά σένα, κι όλοι είμαστε μιά μεγάλη χαρούμενη οικογένεια που δικαιούται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας... Κι ας βυθιζόμαστε καθημερινά όλο και περισσότερο στην άβυσσο της απύθμενης βλακείας, κι ας ξεμακραίνουμε μίλια και μίλια κάθε μέρα από το αντικείμενό μας, κι ας πρέπει ολοένα να φτυαρίζουμε όλο και περισσότερες ανοησίες γιά να βρούμε ανάμεσά τους κάτι ουσιαστικό κι ενδιαφέρον να συζητήσουμε ( αλήθεια, πώς γίνεται στις κατ' ιδίαν συζητήσεις όλοι να κλαψουρίζουν γιά την απώλεια ποιότητος του φόρουμ, γιά τ' ότι έχει χάσει τη ρότα του, το ενδιαφέρον του, την ουσία του, το χαρακτήρα του, και δημοσία οι περισσότεροι να υπερασπίζονται όποιον γεμίζει αυτό το ίδιο φόρουμ με σκουπίδια; Πώς εξηγείται αυτό; Ποιές ατζέντες, είναι αυτές που το επιβάλλουν; Πόσοι έχουν ατζέντες, αλήθεια, εκτός από αυτούς που όλοι γνωρίζουμε; ).

    Η οπτική σου λοιπόν, κατ' εμέ, είναι κοντόφθαλμη. Έχεις άγνοια κινδύνου, και γιά σένα κάτι τέτοιο, δεν δικαιολογείται (ερμηνεύεται ίσως βέβαια, εάν υπάρχει κάποια ατζέντα)... Ως εκ τούτων, πες με αν θες δογματικό, πες με Ναΐτη, Hospitaller, Τεύτονα, πες με αρτηριοσκληρωτικό και απολιθωμένο, πες με ακόμη και Κάτωνα αν το τραβά η ψυχή σου, τα βρίσκω ιδιαίτερα τιμητικά όλ' αυτά... Ακόμη και "οδοκαθαριστή" αν με πεις (όπως κάπου γράφτηκε), ως εύσημο θα το εκλάβω. Γιατί όντως, τα σκουπίδια, θέλω να τα βγάζω έξω... Και γιατί το μόνο πράγμα που δεν θα ήθελα ποτέ κανείς να με αποκαλέσει, είναι αυτό που εσύ έγραψες προσφάτως κάπου, γιά τον εαυτό σου: Ποτέ δεν θά 'θελα να με πουν "Πιλάτο"... (Διότι πέραν του ότι είχαν παπουδιάσει τα χέρια του απ' το πλύσιμο καθώς προσπαθούσε αγωνιωδώς να πάρει θέση χωρίς στην ουσία να πάρει, ήταν επιπροσθέτως -και ίσως πρωτίστως- ως γνωστόν, και Πόντιος)...


    Αυτά εν ολίγοις, και αφήνω πάρα πολλά από όσα έγραψες ασχολίαστα (σκοπίμως αλλά και δικαίως, μιά και ο λόγος σου γίνεται ολοένα και πιό πολιτικάντικος -κι όχι πολιτικός όπως λες- και δεν βλέπω γιά ποιό λόγο πρέπει να φθείρομαι περισσότερο απαντώντας σε γραπτά που είναι όπως ξαναείπα, "μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο")... Τρία σύντομα ερωτήματα, μόνο, γιά το τέλος:

    1) Θα συμφωνήσω στο ότι "μέχρι πρόσφατα οι καμήλες καταπίνονταν αμάσητες εδώ μέσα". Κι αν θες θα επαυξήσω, και θα σου πω πως καταπίνονται οι καμήλες αμάσητες, ακόμη... Ως που πρέπει να μας πάνε όμως η μετριοπάθεια κι η ανεκτικότητα που εσύ πρεσβεύεις, πριν αρχίσουμε ν' ανησυχούμε; Μέχρι του να καταπίνουμε αμάσητους και ελέφαντες;

    2) "Μετριοπάθεια και ανεκτικότητα" λες, "τουλάχιστον έως ότου μπορέσουμε και βάλουμε επιτέλους κάποια πράγματα στη θέση τους"... Δηλαδή; Πώς ακριβώς θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους; Έχεις κάποιο πλάνο; Προτείνεις κάποιες ενέργειες, κάποιες δράσεις, ή μόνον τη "μετριοπάθεια" και την "ανεκτικότητα" (που προσωπικά τις διαβάζω ως "αδράνεια" κι "αδιαφορία");

    και τέλος

    3) "Η ιδιώτευση" λες, "δημιουργεί κουλτούρα"... Η ιδιωτία; Δημιουργεί κι αυτή κουλτούρα;
    Κι επειδή -προφανέστατα- δημιουργεί, η ρημάδα: Είναι η κουλτούρα της ιδιωτίας, αυτή που επιθυμούμε να κατισχύσει;


     
  4. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    MM χαλάρωσε λίγο .. δεν σου σκοτώσαμε το βδσμ .. έλεος .. πως μπορείς να ποκαλείς κάποιους σκουπίδια .. εσύ είσαι καλύτερος .. ποιος νομίζεις ότι είσαι στην τελική ..
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?


    Σύντροφε Master Do, ξέρεις πόσο εύκολο είναι να ξεχειλώνεις με την φαντασία σου... διάφορα όρια σκεφτόμενη/ος ότι το κάνεις εις το όνομα ενός ή μίας Κ... που μόνο στην φαντασία σου υπάρχει; Φυσικά το πρόβλημα είναι όταν όλα αυτά που έχουμε στην φαντασία μας πάμε να τα κάνουμε πράξη (αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους/ες γιατί φυσικά υπάρχουν κάποιοι/ες που ζουν το bdsm στην πράξη και μάλιστα πολύ καλά, αλλά δυστυχώς είναι λίγοι/ες).

    Άλλωστε, έχεις δει μέσα απο τις προσωπικές ιστορίες που γράφουν τα μέλη μας, πολλές/ούς από αυτές/ούς που προσπάθησαν να κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους και να ζήσουν την μαγεία του bdsm, στην αρχή να γράφουν με ενθουσιασμό γι΄αυτά που έζησαν έστω και μια βραδιά και μετά να βλέπεις ότι έχουν φάει τα μούτρα τους. Αυτό φαίνεται και από τα λίγα ζευγάρια που υπάρχουν στον χώρο μας, που έχουν σχέσεις D/s ή M/s και έχουν αντέξει στον χρόνο.

    Μπορεί οι αλήθειες καμιά φορά να είναι σκληρές να μας χαλάνε τον φανταστικό και θεωρητικό bdsm που ζούμε αρκετοί/ές από εμας, αλλά είναι καλύτερα να λέγονται και να βλέπουμε την πραγματικότητα κατάματα, παρά να έχουμε την ψευδαισθήση ότι ζούμε το bdsm με αφέντες/ρες... και σκλάβες/ους... ενώ στην ουσία είμαστε μόνοι/ες!




    Αρκετοί/ες από εμας εδώ μέσα διαλαλούμε την πραμάτια μας μπας και τσιμπήσουν κάποιοι/ες, ασχέτως αν μετά οι αστακοί και το χαβιάρι που διαλαλούμε αποδειχθούν ότι είναι μία κρύα φασολάδα...




    Aν έχουν την ανάγκη κάποιοι/ες να κάνουν αυτήν την δουλειά (θεματοφύλακες) ας την κάνουν καλύτερα οι αργόσχολοι/ες και οι συνταξιούχοι/ες του bdsm γιατί ξέρουν να την κάνουν καλά μιας και έχουν χρόνο, αφού μάλλον δεν ασχολούνται προσωπικά με το bdsm.  


    Αντε πάμε τώρα να κάνουμε ένα bdsm session στην πίτα της Avalonia. 


    YΓ. Αχ, βρε SlaveRose, πραγματικά αποτελείς κίνδυνο... για το φόρουμ και πρέπει να απομακρυνθείς... το συντομότερον από το φόρουμ, γιατί παρ΄ όλο το παιχνιδιάρικο και αφελέστατο τρόπο που γράφεις και ζητάς πληροφορίες για τον χώρο μας, κατάφερες να ασχοληθούν μαζί σου οι bdsm άνθρωποι... Σου βγάζω το καπέλο    
     
    Last edited: 29 Ιανουαρίου 2011
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?


    Μην το παίρνεις προσωπικά. Η κουβέντα είναι πλέον, πολύ γενικότερη. Όπως πρέπει να έχεις διαπιστώσει, ουδέποτε σχολιάζω αυτά που γράφεις. Παρότι αρκετά από αυτά με ενοχλούν, προσπαθώ να τα αγνοώ. Και σε αυτό το νήμα, μόνο με άλλους έκανα διάλογο, κι όχι μαζί σου. Είναι τελείως εσφαλμένο λοιπόν να νομίζεις πως γίνεται τόσος λόγος από εμένα (ή πως καταβάλω τόσο κόπο), γιά εσένα. Μιλάω γενικά.

    Ούτως ή άλλως βέβαια, κανέναν άνθρωπο δεν θεωρώ σκουπίδι. Σκουπίδια όμως δεν θα πάψω να θεωρώ πολλά από αυτά που δημοσιεύονται στο φόρουμ, και δεν θα πάψω επίσης να πιστεύω, πως δεν έχουν θέση στο συγκεκριμένο φόρουμ που ήταν κάποτε ποιοτικότατο και πάρα πολύ σχετικό με το αντικείμενο που υποτίθεται πως πραγματεύεται. Ίσως είμαι υπερβολικά αισιόδοξος, αλλά πιστεύω πως η ποιότητα και η προσήλωση στο αντικείμενο μπορούν να επιστρέψουν (εν μέρει τουλάχιστον), εάν λείψουν κάποια από τα άσχετα που το κατακλύζουν. Κάποια από αυτά βεβαίως, Slave Rose, είναι και δικά σου. Όχι μόνο δικά σου, όμως. Μακάρι να ήταν μόνον αυτά...

     
  7. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    καλά .. το ξέρω ότι με αγνοείς   παραδέξου όμως ότι κατά βάθος σου αρέσω .. γι'αυτό το παίζεις αδιάφορος .. είμαι σίγουρη ότι έχεις ερωτευτεί την αναλυτική και συνειρμική μου σκέψη ..  

    εγώ σε καταλαβαίνω γιατί εμείς οι τοξότες έχουμε μια τάση προς την φιλοσοφία  
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Και τώρα αντιλαμβάνομαι το λόγο για τον οποίο η φιλοσοφία σ' αυτό τον τόπο πάει κατά διαόλου...  
     
  9. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Λοιπόν, αν η Slave Rose (aka cob) κατόρθωσε να τραβήξει την τάπα
    από την καρίνα του υπερωκεάνιου Greek BDSM Community και απειλεί να το βουλιάξει,
    σίγουρα κάτι έχει σχεδιαστεί λάθος από τους ναυπηγούς.

    Αν και πολιτικάντης (κατά MindMaster) βλέπω μπροστά μου κάτι που είμαι βέβαιος
    ότι βλέπει και όλη η παρεπιδημούσα τηλεθέαση.
    Να οδεύουμε προς τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.
    Αμφότεροι Σύντροφοι,
    με τριπλές βολές ένθεν κακείθεν του ενός εναντίον του άλλου,
    ούτε το φόρουμ θα αναβαθμιστεί (φίλτατε MindMaster),
    ούτε το bdsm in real (αγαπητέ Perri).
    To μόνο που θα κατορθώσουμε για πολλοστή φορά είναι να φάμε τα μουστάκια μας
    και να αυξηθεί η κατανάλωση pop corn.

    Αγαπητε MindMaster.
    Ρέπεις προς την εξώφθαλμη υπερβολή σε σχέση τουλάχιστον
    με την όποια θέση πήρα ή δεν πήρα απέναντι στο «μεγαλεπήβολο σχέδιο χάλκευσης..»
    Καλώς ή κακώς, τοποθετήθηκα στο αρμόδιο νήμα πρόσφατα. Οπότε;

    Αγαπητέ MasterPerris.
    Εξακολουθώ να έχω ένσταση στις προσωπικές σου αιχμές.
    Τις θεωρώ ανάρμοστες.

    Λοιπόν; Θα γίνουμε βουρδούγιο;

    Τα υπόλοιπα ερωτήματα και εγκλήσεις τα παραπέμπω στο εγγύς μέλλον.
    Πάω να κάνω απόψε public session βασιλόπιτας στης Avalonias.
    Όψομαι.
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?


    Τώρα γιατί τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη;

    Αυτό που έγραψες μπορώ να το θεωρήσω τόσο προσβλητικό (εάν υποπτευόμουν πως μπορεί και να μου άρεσες θα έκανα αμέσως χαρακίρι - είμαι αδιάφορος, απλώς επειδή μου είσαι παντελώς αδιάφορη), που θα έπρεπε να το κάνω report και να ζητήσω να σου επιβληθεί ποινή...

    Να τελειώνουμε λοιπόν, γιατί δεν θα παρασυρθώ σε ανούσια παιδιαρίσματα: Έγραψα ό,τι έγραψα εδώ, επειδή προκλήθηκα (από άλλους, όχι από εσένα). Θίχτηκες από αυτά που έγραψα, και όφειλα να σου απαντήσω. Το θέμα λοιπόν, έληξε. Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο οι δυό μας, και πάρα πολύ δύσκολα θα έχουμε και στο μέλλον (ή μάλλον, εάν καλά σε έχω ερμηνεύσει, ποτέ). Τελεία.


     
  11. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    τώρα γιατί γίνεσαι απόλυτος ..   ποτέ μην λες ποτέ λέει ο λαός  

    ---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:27 ----------

    φεύγω .. έχασα όλο το πρωινό μαζί σας .. καλά να περάσετε στην κοπή τη πίτα
     
  12. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    απο μικρους μαθαινεις μεγαλες αληθειες