Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι η βωμολοχία απαραίτητη στο bdsm;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 28 Ιανουαρίου 2012.

  1. vautrin

    vautrin Contributor

    Μίλα μου βρώμικα

    Άρης Μαλανδράκης

    protagon.gr 31/03/2012








    Στην κωμωδία «Ενα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα», η Τζέιμι Λι Κέρτις άναβε και κόρωνε ερωτικά, όταν ο Κέβιν Κλάιν -και αργότερα ο Τζιν Κλιζ- τής μιλούσαν στα ρώσικα. Παρόλο, μάλιστα, που ο δεύτερος… αυτοσχεδίαζε λόγω άγνοιας της γλώσσας, το αποτέλεσμα ήταν ίδιο για την ξαναμμένη πρωταγωνίστρια. Η ταινία σατίριζε, φυσικά, μια ιδιαίτερη συνθήκη στη διάρκεια του σεξ: τα βρομόλογα και τις πρόστυχες εκφράσεις που λέγονται (ή ακούγονται) από πολλά ζευγάρια, αποτελώντας καύσιμη ύλη για την κορύφωση της ηδονής. Η ιδιαιτερότητά τους οφείλεται στο γεγονός ότι, ενώ είναι «ρυπαρά», δεν προσβάλλουν τον/την σύντροφο στο κρεβάτι. Αντίθετα, ανεβάζουν την ερωτική διάθεση με… ζωηρές περιγραφές, καρυκευμένες με σεξουαλικές εντολές και παλιόλογα. Η βαλίτσα με τα πρόστυχα έρχεται από πολύ μακριά. Στο «Αρχαίο Ερωτικό και Συμποσιακό Λεξιλόγιο» (εκδ. Εξάντας), ο σκηνοθέτης Ροβήρος Μανθούλης έχει συγκεντρώσει πολλές λέξεις και εκφράσεις που σχετίζονταν με την ερωτική ζωή των αρχαίων μας προγόνων. Τα ου φωνητά, δηλαδή τα άσεμνα λόγια, λέγονταν τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες. Διθυραμβοχάνα (πηγαδομούνα), ή σφίγκτρια (πουτάνα) φώναζαν οι μεν, χοιροψάλα (γαμιά), ή λισυφλεβή (πουτσαρά) απαντούσαν οι δε, την στιγμή που αμφότεροι βινητιούσαν (καύλωναν).

    Στις μέρες μας οι σεξολόγοι ενθαρρύνουν τέτοιου είδους… διαλόγους στο κρεβάτι, υποστηρίζοντας ότι βελτιώνουν την ποιότητα του σεξ. Παράλληλα όμως, επισημαίνουν ότι είναι μια ερωτική συμπεριφορά που κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν αμήχανα. Τουλάχιστον την πρώτη φορά που το επιχειρούν, ή την πρώτη φορά που το δοκιμάζουν με νέο/α παρτενέρ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αφεθούν ελεύθεροι και να εκθέσουν τον εαυτό τους, πράγμα που φοβίζει όταν το πρωτοδοκιμάζουν. Ιδίως τις γυναίκες, λόγω μεγαλύτερων κοινωνικών αναστολών. Οι σεξολόγοι έχουν τη λύση: «Θα σας κάνει να νιώσετε πιο σέξι, γιατί θα δείτε τον σύντροφό σας να το απολαμβάνει περισσότερο, χάρη στη δική σας επίδραση. Μιλώντας βρόμικα σε έναν άνδρα βοηθά αποτελεσματικά την στύση του». Τα βρόμικα λόγια μπορούν να ειπωθούν ψιθυριστά στο αυτί, ή να διατυπωθούν φωναχτά (με κίνδυνο να τα ακούσουν οι γείτονες). Μπορούν επίσης να λεχθούν από τηλεφώνου, ή μέσω web κάμερας, όταν οι εραστές βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο και επιδίδονται σε μονήρες σεξ.

    Πώς μπορούμε να μιλήσουμε βρόμικα; Οι σεξο/ψυχολόγοι υπογραμμίζουν μια μεγάλη αλήθεια που βοηθά να ξεπεραστεί η ντροπή: μόνο δυο άτομα γνωρίζουν καλά τι ακριβώς… διαμείβεται, μακριά από τα αδιάκριτα αυτιά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τεθούν κάποιοι κοινά αποδεκτοί κανόνες. Ενας από τους κυριότερους λόγους που πολλοί αποφεύγουν (αν και θα το ‘θελαν) να μιλάνε βρόμικα στο σεξ, είναι ο φόβος μην ακουστούν γελοία αυτά που θα τους… ξεφύγουν και απορριφθούν από τον/την σύντροφό τους. Στην κορύφωση της ηδονής μπορεί να ειπωθούν πολλά, άρα πρέπει να διασφαλιστεί η αποδοχή (αν όχι η συμμετοχή) της άλλης πλευράς. Στις «οδηγίες χρήσης» περιλαμβάνεται επίσης η δημιουργία ενός προσωπικού λεξιλογίου. Οι βρόμικες κουβέντες προσφέρουν την ευκαιρία κατάργησης όλων των «δεν πρέπει» στον τρόπο έκφρασης, φορτίζοντας τις ερωτικές περιπτύξεις. Ευνόητο είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι (ξενέρωτες σε τέτοιες «καυτές» στιγμές) επιστημονικές, και comme il faut, διατυπώσεις όπως πέος, αιδοίο κ.λπ.

    Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι η αυθεντικότητα. Οι ειδικοί συμβουλεύουν: «Για να το κάνετε καλά, πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί να υιοθετήσετε κάποιο ρόλο στις βρόμικες κουβέντες σας (π.χ. η υποταγμένη, ο βιαστής κ.ά.), όμως χρειάζεται να βάλετε κάτι από τον πραγματικό εαυτό σας στον ρόλο». Και προσθέτουν ότι μια καλή αρχή είναι η διαμόρφωση μιας λίστας με διάφορες όψεις της προσωπικότητάς μας, που μπορούν να εμπνεύσουν τη διαμόρφωση ενός ρόλου (εξαιρούνται, φυσικά, οι σχιζοειδείς περιπτώσεις). Ακόμα καλύτερα είναι όταν οι μονόλογοι γίνονται… διάλογοι. Δεν είναι για όλους αυτό. Στην πορεία των πραγμάτων μπορεί να αποδειχθεί ότι η άλλη πλευρά προτιμά να μείνει στις ακροάσεις. Αν όμως επιτευχθεί η αμοιβαιότητα, τότε και οι δυο μπορεί να ανακαλύψουν με έκπληξη κάποιες πτυχές του/της συντρόφου που αγνοούσαν. Μια έκπληξη που, ενίοτε, αποδεικνύεται δυσάρεστη! Σαν τους δυο εραστές του ανεκδότου, όπου εκείνη του λέει με λαχανιασμένη φωνή: Τι μου κάνεις τώρα μωρό μου; Και εκείνος απαντά με απάθεια: Χάρη σου κάνω.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. θάλασσα

    θάλασσα Regular Member

    Απάντηση: Είναι η βωμολοχία απαραίτητη στο bdsm;

    για μένα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάθε φορά το βρισίδι, γιατί κάθε φορά δεν είναι η ίδια

    αλλά όταν το θέλω να το ακούσω. το θέλω πολυ! και πρέπει οπώσδήποτε να το ακούσω για να χύσω δυνατά
    Πολλές φορές όταν αυτοικανοποιούμαι με ακούς να βρίζω μόνη μου

    vautrin με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάζω τα post σου πάντα.. πόσο μάλλον όταν κάνεις και αναφορά σε αγαπημένες μου ταινίες
     
  3. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Απάντηση: Είναι η βωμολοχία απαραίτητη στο bdsm;

    Εκτός από αυτή την εξαιρετική ταινία που μας θύμισε ο φίλτατος vautrin, θάθελα κι εγώ να σας θυμίσω αντίστοιχα την ταινία "The Adams Family" που αντίστοιχα ο Gomez καύλωνε τρομερά, μονο και μόνο όταν η Morticia του μιλούσε Γαλλικά! 
    Θάλεγα ότι η συγκεκριμένη αυτή Γλώσσα με εξιτάρει κι εμένα ερωτικά κατά τον ίδιο τρόπο. 
     
  4. evallila

    evallila New Member

    Απάντηση: Είναι η βωμολοχία απαραίτητη στο bdsm;

    Μίλα μου βρώμικα...................... Νομίζω πως στους πςρισσόρερους αρέσει να ακούν και να λένε βρισιές, ιδιαίτερα την ορα του οργασμού. Εμένα πάντως μου αρέσει τρελά και με φτιάχνει αυτο.