Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι η δεν είναι ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 23 Ιανουαρίου 2007.

  1. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ με τον L Strike.

    Ας μου επιτραπεί να κάνω μία παρομοίωση:

    Ο πρωθυπουργός που χάνει τις εκλογές, δεν βγαίνει ούτε βουλευτής και τον διαγράφει επιπλέον το κόμμα του, παύει να είναι πολιτικός;
     
  2. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Είναι η δεν είναι ?

    Μου αρέσουν πολύ οι παρομοιώσεις που κάνουμε σε αυτό το φόρουμ και τον τρόπο που εξηγούμε τα πράγματα ορθολογιστικά.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Είναι η δεν είναι ?

     
     
  4. Απάντηση: Re: Είναι η δεν είναι ?


    Θα σημφωνήσω και με τις δύο απόψεις, θεωρώ οτί αλληλοσυμπληρώνονται.
    Η Σ. είναι όμορφη, κοντή, εύχαρη, φιλόδοξη και σκλάβα???
    Δεν νομίζω οτί ο όρος σκλάβα μπορεί να αποτελέσει μόνιμο προσδιορισμό προσωπικότητας.
    Περιγράφει κατάσταση, κατά τη γνώμη μου, στην οποία ίσως σε φτάσει Ένας άντρας, αν είσαι τυχερή, όχι πάνω από μία φορά στη ζωή σου.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Είναι η δεν είναι ?

    Αν δεν αποτελεί μόνιμο προσδιορισμό προσωπικότητας, χαρακτηριστικό ψυχοσύνθεσης τότε όπως εγώ τουλάχιστο το ορίζω, δεν μιλάμε για σκλάβα.

    Δεν είναι κάτι που σε φτάνει οποιοσδήποτε, αν δεν είσαι το λιγότερο εν δυνάμει σκλάβα (αν είσαι ανεκπαίδευτη), αν δεν έχεις εκείνα τα χαρακτηριστικά, εκείνες τις πρώτες ύλες, εκείνες τις συγκεκριμένες ανάγκες που σε κάνουν εξ αρχής να ψάχνεις όχι γκόμενο, όχι Top, όχι Κυρίαρχο αλλά Αφέντη.

    Δεν είναι θέμα τύχης, δεν πιστεύω πως οτιδήποτε στη ζωή είναι θέμα τύχης, στη ζωή είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας και τις όποιες συνέπειες τους. Οπότε αν κάνουμε καλές επιλογές, έχουμε καλύτερες συνέπειες, αν κάνουμε κακές επιλογές ή βιαστικές επιλογές, ή επιπόλαιες επιλογές...δεν φταίει η κακή μας τύχη αλλά οι επιλογές μας.
    Αν μια σκλάβα έχει βρει και έχει κρατήσει τον Αφέντη που της αξίζει, είναι απλά τυχερή ή δούλεψε με τον εαυτό της αρχικά ώστε να έχει κάτι αξιόλογο να προσφέρει και δούλεψε και έφτυσε αίμα στη συνέχεια να γίνει μια καλή σκλάβα και να παραμείνει καλή σκλάβα ώστε να κρατήσει Τον Αφέντη της?

    Μια σκλάβα που δεν έχει Αφέντη είναι μια (Α)δέσποτη σκλάβα. Μια σκλάβα που περιμένει Κάποιον άλλο Αφέντη ή "απλά" αποφασίζει αν δεν Βρει το Αντίστοιχο της, θα παραμείνει μόνη, γιατί για μια σκλάβα καμία άλλη σχέση οποιουδήποτε είδους δεν μπορεί να την ολοκληρώσει.
     
  6. Απάντηση: Re: Είναι η δεν είναι ?

    lara[E-p}, πώς μπορεί να αποτελεί μόνιμο προσδιορισμό μίας γυναίκας, η οποία ίσως να μην υπήρξε ποτέ σκλάβα κανενός Αφέντη? Υπό αυτή την έννοια, εξέφρασα την άποψή μου. Συμφωνώ, οτί ορισμένες γυναίκες (εν δυνάμει σκλάβες), δεν αναζητούν γκόμενους ή εραστές, κι επιθυμούν να μείνουν πιστές σ' αυτό που έχουν στο κεφάλι τους, τον Αφέντη τους. Αλλά μέχρι να τον βρουν και να του δωθούν, είναι δυνατόν να αποκαλούνται σκλάβες? Τίνος? Του Ενδεχόμενου? Μία γυναίκα υποτακτικής ψυχοσύνθεσης, ανεκπαίδευτη, και χωρίς να έχει βιώσει την "σκλαβιά", πώς μπορεί να αποκαλείται σκλάβα? Επειδή αυτό θα επιθυμούσε και θα ήταν το όνειρό της?
    Εκτός αν περιγράφουμε καταστάσεις του παρόντος (γυναίκα μόνη), λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση του παρελθόντος (γυναίκα-σκλάβα του Χ Αφέντη), ή με ακόμη περισσότερη αφέλεια, την κατάσταση του μέλλοντος που επιθυμούμε (εν δυνάμει γυναίκα-σκλάβα του Ψ Αφέντη).

    Φυσικά και δεν σε φτάνει εκεί ο οποιοσδήποτε.
    Εξάλλου το τόνισα αυτό. Όπως και την συχνότητα.
    Ούτε φτάνει εκεί η οποιαδήποτε, αν δεν το "έχει", ακόμη κι αν βρει τον ικανότερο Αφέντη.

    ---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:13 ----------

    Επιπλέον, νομίζω οτί μέσω του Αφέντη μου, προσδιορίζομαι ως σκλάβα αρχικά, και καλλιεργώ τα επί μέρους χαρίσματα της "σκλαβοσύνης" μου.
    Αν κατάφερνε αυτής της ψυχοσύνθεσης η γυναίκα, να είναι σκλάβα από μόνη της, δεν θα είχε ουσιαστικά την ανάγκη του Αφέντη της.
    Και θα εξακολουθούσε να αποκαλείται σκλάβα, σε οποιαδήποτε κατάσταση και σε οποιαδήποτε σχέση.
    Για να καταλήξω, εννοώ οτί στην ουσία, θέλω και μ' ενδιαφέρει να γίνω, η σκλάβα Του, και όχι μια σκλάβα (σκέτο). Τί νόημα θα είχε?
    Αυτός το έβγαλε όλο αυτό από μέσα μου, Αυτός το ξέθαψε, Αυτός είναι ο Εκσκαφέας μου.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Είναι η δεν είναι ?

    Έγραψα:
    και επεξηγώ πως το εννοώ.
    Μια γυναίκα η οποία έχει ψυχοσύνθεση σκλάβας αλλά δεν έχει εκπαιδευτεί είναι εν δυνάμει σκλάβα.
    Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας, που διαφοροποιούν μια γυναίκα, από μια γυναίκα υποτακτική ή από μια γυναίκα-σκλάβα.
    Μια γυναίκα χωρίς συγκεκριμένες ανάγκες και χαρακτηριστικά προσωπικότητας σκλάβας, όποιον κι αν έβρισκε όσο και να προσπαθούσε να "ξεθάψει" οτιδήποτε, όσο και να προσπαθούσε να αξιοποιήσει το ήδη υπάρχων δυναμικό, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούσε να λειτουργεί φαινομενικά ως σκλάβα, αλλά να μην λαμβάνει ολοκλήρωση η ίδια μέσα απ΄αυτά.
    Εκείνο που λέω είναι πως αν δεν υπάρχει ήδη σπόρος στο έδαφος, όσο και να βάλεις λίπασμα, όσο και να ποτίσεις δεν μπορεί να βλαστήσει πόσο μάλλον να ανθίσει οτιδήποτε.
    Μπορεί μια οποιαδήποτε υποτακτική γυναίκα να μάθει να συμπεριφέρεται υπάκουα, να μάθει να εκφράζεται όπως επιθυμεί απ αυτήν ο σύντροφος της, να υπακούει στις εντολές του κ.ο.κ., ιδιαίτερα αν είναι ερωτευμένη.
    Δεν οδηγεί η υπακοή στην υποταγή όμως, αν δεν έχεις ήδη εξ αρχής, στοιχεία και χαρακτηριστικά σκλάβας.
    Αν δεν έχεις εκείνα τα χαρακτηριστικά, τότε δεν μπορείς να γίνεις σκλάβα κανενός. Μπορείς να έχεις Κύριο, μπορείς να απολαμβάνεις και να ολοκληρώνεσαι μέσα από την υπακοή σου στον συγκεκριμένο, χωρίς να είσαι είτε εν δυνάμει, είτε εκπαιδευόμενη είτε εκπαιδευμένη σκλάβα, χωρίς να νιώσεις ποτέ είτε την ανάγκη, αλλά ούτε καν την επιθυμία απόλυτης υποταγής.
    Γνωρίζω αξιόλογες και καταπληκτικές υποτακτικές, τις οποίες θαυμάζω και σέβομαι και έχω μάθει απ αυτές πολλά. Αλλά ποτέ τους δεν είχαν την επιθυμία να "διαλυθούν"¨απόλυτα μέσα Στον Κύριο τους. Θα έδιναν και τη ζωή τους γι Αυτόν, αλλά έχουν τα όρια τους, έχουν ξεκαθαρισμένα σε τι τομείς και σε τι όχι Έχει εκείνος δικαιοδοσία κι Εκείνος συμφωνεί με αυτά όχι επειδή νιώθει εξαναγκασμένος αλλά επειδή κι ο Ίδιος αυτά ζητά και τίποτα παραπάνω.
    Μια σκλάβα, δυστυχώς ή ευτυχώς, τείνει προς πιο απόλυτες καταστάσεις, όπως και ο Ανάλογος Αφέντης.
    Το γιατί έχει εκείνη την ανάγκη να τείνει προς πιο απόλυτες καταστάσεις, αφορά την προσωπικότητα της, όπως αυτή έχει δημιουργηθεί μέσα στα πρώτα χρόνια της ζωής της, όπως έχει δημιουργήσει κάποια άλλη μια υποτακτική ή και straight (όσον αφορά το bdsm status) προσωπικότητα.

    Στη ζωή μου Έναν Αφέντη είχα, Έναν έχω και ελπίζω να παραμείνω σκλάβα Του μέχρι να πεθάνω.
    Αλλά αν μη γένοιτο με Διώξει, το πιθανότερο θα είναι όταν νιώσω έτοιμη, να ψάξω για Άλλο Αφέντη.
    Γιατί? Γιατί μια σκλάβα έχει και πάντοτε θα έχει ανάγκη να ανήκει, να έχει Αφέντη. Ακόμη κι αν επειδή δεν μπορεί να βρει Εκείνον προτιμήσει να παραμείνει μόνη μέχρι να Τον βρει. (Η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία).
    Γιατί δεν μπορώ να είμαι σε άλλου είδους σχέση. Δεν μπορώ και να θέλω να αποφύγω το bdsm στη μορφή που το έχω προσωπικά ανάγκη. Αν μπορούσα θα το έκανα. Αν μπορούσα να μην είμαι σκλάβα, δεν θα ήμουν σκλάβα. Απλά φτάνει μια στιγμή στη ζωή σου που αποδέχεσαι τις ιδιαιτερότητες και τους περιορισμούς που προέρχονται από την ψυχοσύνθεση και προσωπικότητα σου.

    Έτσι αν δεν μπορώ να είμαι σκλάβα Κάποιου, που αναμφισβήτητα θεωρώ Αξιόλογο και Μοναδικό και Καταπληκτικό για να διανοηθώ καν να υποταχθώ, τότε προτιμώ να είμαι μόνη.
    Θα σημαίνει λοιπόν, αν παραμείνω χωρίς Αφέντη για ένα διάστημα πως παύω να είμαι έστω και α-δέσποτη αλλά σκλάβα?

    Ελπίζω Eugenie μου να κατάφερα να επεξηγήσω καλύτερα τι εννοώ, (είμαι με γρίππη 39.5 πυρετό και τόσα φάρμακα που δεν έχω και την καλύτερη δυνατή διαύγεια πνεύματος  ). Αν όχι είμαι στη διάθεση σου για περαιτέρω διευκρίνηση της άποψης μου.  

    Σ ευχαριστώ για τον όμορφο διάλογο, μου έλειψε τον τελευταίο καιρό!
     
  8. Απάντηση: Είναι η δεν είναι ?

    Το όφελος λειτούργησε αμοιβαία, σ' ευχαριστώ που μπήκες στην διαδικασία για αναλύσεις, κατάλαβα τί εννοείς, αλλά δεν μπορώ να πω οτί το αισθάνθηκα, και οτί το αντιλαμβάνομαι με τον ίδιο τρόπο...
    Σ' ευχαριστώ ειλικρινά, όμως.
    Περαστικά εύχομαι, όπως φαίνεται, ο πυρετός δεν σε πτοεί!