Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι η πραγματική φιλία μια ουτοπία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasternSlave, στις 19 Μαϊου 2015.

1. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Πόσο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος φίλους και το πιο σημαντικό να τους κρατήσει; Πολύ γενικό θέμα το ξέρω και συγνώμη εκ των προτέρων απ' όλες και όλους που το θέτω, αλλά με βασανίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια... Τι είναι αυτό που κρατάει δύο ή και παραπάνω ανθρώπους μαζί σε μια παρέα δίχως να υπάρχουν παρεξηγήσεις, δίχως τσακωμούς και οτιδήποτε άλλο κακό που να χαλάει και να χωρίζει τους ανθρώπους; Τίθεται θέμα αξιοπρέπειας, εγωισμού, αυταπάρνησης, υποχωρητικότητας; Δεν ξέρω... Ίσως είμαι εγώ ο κακός που θέλω να είμαι ειλικρινής και να μην κρύβω τίποτα από τον άλλον... Άραγε η αλήθεια πονάει τόσο πολύ;

2. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Ο καθενας μας με τα χρονια αλλαζει και μαζι του και οι φιλιες του.

Αν και δεν νομιζω να σε βοηθησα...

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σε τι χρησιμεύει η ουτοπία;

4. MasternSlave

Καθόλου δεν με βοήθησες, αλλά τελοσπάντων... η προσπάθεια μετράει... Ευχαριστώ...

5. MasternSlave

Στο να ονειρεύεται κανείς... Όπως κάνω εγώ κάθε μέρα, όλη μέρα... μέχρι να κλείσω τα μάτια μου...

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Προσγειώσου στην πραγματικότητα, να βλέπεις καθαρά. : )

7. MasternSlave

Μακάρι να μπορούσα να βλέπω και να αντέχω... Δεν την μπορώ την πραγματικότητα... Δεν μου αρμόζει... Αισθάνομαι παράταιρος με όλους...

8. Αν θέλεις πραγματικά να πλησιάσεις τους ανθρώπους, πρέπει να βρεις τον τρόπο, χωρίς μεμψιμοιρίες. Οι σχέσεις -η φιλία εν προκειμένω- είναι ισορροπία δούναι και λαβείν. Το ζητούμενο δεν είναι να κάνεις φιλίες που διαρκούν, αλλά φιλίες που σε γεμίζουν και σε εξελίσσουν.

Οταν θέλουμε κάτι να μας συμβεί, δεν περιμένουμε να έρθει σε μας. Πηγαίνουμε να το συναντήσουμε.

9. MasternSlave

Έχεις δίκιο... Αλλά... been there done that over and over again... με αποτέλεσμα να με παρεξηγούν και να κλειδώνω όλο και πιο πολύ...

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Η φιλία είναι η πιο αγνή , η πιο ανιδιοτελής σχέση αγάπης που μπορεί να υπάρξει μεταξύ ανθρώπων. Εισαι εκεί ,δίπλα στον φίλο ,στην παρέα , στην χαρά, στη λύπη, στο πρόβλημα, ν'ακούσεις, ν'άκουστείς, να στηρίξεις,να στηριχτείς, να βοηθήσεις,να βοηθηθείς, να συμβουλέψεις, να συμβουλευτείς, να μοιραστείς.
    Η φιλία χτίζεται μέσα απο κοινά βιώματα, βήμα βήμα.Δεν χωράνε εγωϊσμοί και αξιοπρέπειες,και ναι ,χρειάζεται αυταπάρνηση κάποιες φορές και υποχωρητικότητα, χωρίς να αποκλείονται και οι συγκρούσεις.
    Μόνο με δύο ανθρώπους προσωπικά εχω νοιώσει όλα τα παραπάνω, μόνο αυτούς θεωρώ πραγματικούς φίλους μου,(ο ένας δυστυχώς δεν υπάρχει πια), και ήταν και οι δύο συμμαθητές μου από το δημοτικό.Τυχαίο; Δεν νομίζω...

11. Πολλά παίζουν ρόλο. Οι προσδοκίες που έχεις από τους άλλους, ο τρόπος που τους πλησιάζεις, η εντύπωση που δίνεις και τα συμπεράσματα που βγάζεις από την αποτυχία σου κάθε φορά.

12. bumblebee

bumblebee Contributor

Σαν τους παιδικούς φίλους τίποτα   Τώρα, συνήθως φίλους κάνεις εκεί που κάνεις τα χόμπι σου πχ, αν ασχολείσαι με τάβλι, με μηχανές και άλλα. Γενικά όμως φίλους κάνεις σε μεγάλες χαρές ή σε μεγάλες λύπες. Η παρεξήγηση στο παιχνίδι είναι θα γίνει, τώρα εσύ τι άνθρωπος είσαι αν κρατάς κακίες κτλ.

Και με αρκετό χιούμορ να πώ, Έλα στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού για να κάνεις πολλούς φίλους εύκολα και γρήγορα, είναι μεγάλες οι χαρές, ή μπές στην μικρή οικογένεια των μαζοχιστών βάζελων, είναι μεγάλες οι λύπες, να κλάψετε όλοι μαζί την μοίρα σας , να πείτε τον πόνο σας, να κλάψετε για παράγκες και τα λοιπά και τα λοιπά.

Απέφυγε χανούμια και μπαόκια σαν το διάολο                   Δεν υπάρχει μπέσα εκεί