Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι η πραγματική φιλία μια ουτοπία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasternSlave, στις 19 Μαϊου 2015.

1. από ένα σημείο και μετά χρειαζόμαστε συντρόφους*, με την έννοια ότι υπάρχουν: παρόμοια κοσμοθεωρία (όνειρα), κοινή αισθητική, αλληλοέμπνευση και αλληλοεκτίμηση.

*δεν εννοώ ερωτικούς, απαραίτητα.

2. Οπως είπε και ο αγαπητός @underherfeet , η φιλία χτίζεται σε κοινά βιώματα. Τα οποία, με τη σειρά τους, προϋποθέτουν τα όσα πολύ σωστά αναφέρεις.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι κουβαλάν φιλίες-ζόμπι, με τις οποίες τους συνδέει μιά νεκρή ανάμνηση χαμένης αθωότητας. Η φιλία οφείλει να είναι ζωντανή στο εδώ και τώρα, όχι ταριχευμένη ευτυχία...

3. @peleas ναι αυτή τη στιγμή σας γράφω από το μαυσωλείο στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί όλοι τους : (

4. χαχαχα.... μόνο ένα έχω να πω: Run, baby, run!

5. δεν έχω πού να πάω

6. Ο ουρανός είναι γεμάτος αστέρια και η γη μονοπάτια που δε βάδισες ακόμα..

7. αυτά που αναφέρετε προϋποθέτουν μάτια και πόδια.

8. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αγαπητέ @MasternSlave έχω να πω από τη μέχρι τώρα εμπειρία της ζωής μου ότι η φιλία είναι κάτι πολύ πολύ πραγματικό  
    Και συντάσσομαι με την άποψη του @underherfeet ότι είναι μια από τις πιο αγνές μορφές αγάπης που υπάρχει.

Η φιλία είναι αυτό που ενώνει δυο ανθρώπους που εστιάζονται στα κοινά τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφορές και διαφωνίες. Ίσως και τσακωμοί κάποιες φορές.
    Σημαίνει όμως ότι θέλεις τον άλλο άνθρωπο στη ζωή σου, να μοιράζεσαι μαζί του τις χαρές και τις λύπες σου (κυρίως τις πρώτες   ).

Φυσικά και στους φίλους σου πρέπει να είσαι ειλικρινής, στο μέτρο βέβαια που στο ζητούν (έχει ένα ωραίο νήμα η @Madeleine Rk Για το πώς αισθανόμαστε και το τι λέμε) και με τον τρόπο που κρίνεις ότι θα τους κάνει(ς) καλό.

Η φιλία θέλει μοίρασμα: χρόνου, εμπειριών, ατελείωτων βραδιών με συζητήσεις, παιχνίδια, ξύδια, πάρτυ κλπ κλπ  
    Θέλει σεβασμό στο διαφορετικό, στο άλλο, στον άλλο ως εκ τούτου.
    Θέλει να είσαι ανοικτός, να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση του άλλου.
    Θέλει να σηκώνεις το τηλ και να λες "ρε ξέρεις τι; θέλω να σε δω, σε πεθύμησα!" ή "μου συνέβη κάτι και αποκτά μεγαλύτερη αξία αν το μοιραστώ μαζί σου, άκου τι...".

Δηλώνω από τους ευτυχείς εκείνους ανθρώπους που είναι ευγνώμονες σε πολλούς ανθρώπους γιατί με τιμούν με τη φιλία τους. Κάποιοι από αυτούς τους φίλους είναι δίπλα μου από όταν είχαμε μονοψήφιο αριθμό ηλικίας!

Επίσης πιστεύω στη φιλία ανδρών και γυναικών.

Πραγματικά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω (και εδώ μέσα ακόμη) που θέλουν τη φιλία μας.

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

κινεισαι σε λαθος κυκλους. αυτο ειναι ολο.
    αλλαξε παρεες αλλαξε στεκια γενικως κανε αλλαγες , χωρις ομως να κανεις (σημαντικες) εκπτωσεις στον εαυτο σου και στα θελω σου.

επισης αναρωτησου: ποσους ανθρωπους χρειαζεσαι πραγματικα γυρω σου; μηπως υπαρχουν καποιοι , ομως εσυ θελεις κι αλλους;
    τα μεγαλα νουμερα συνηθως προσδιδουν μια ψευδαισθηση ασφαλειας στους ανθρωπους.

10. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Οι τσακωμοι κ οι παρεξηγησεις ειναι μεσα σε ολες τις ανθρωπινες σχεσεις κ φυσικα κ στις φιλιες . Για μενα ειναι θεμα αγαπης. Αγαπω τους φιλους μου κι ετσι τους ανεχομαι κ μ ανεχονται κ αν γινει καμια στραβη θα αγκαλιαστουμε κ θα τα βρουμε. Οταν εισαι ενταξει απεναντι στους φιλους σου ειναι κι εκεινοι ενταξει απεναντι σου. That s all

11. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

αν εσύ είσαι εντάξει, αλλά ο άλλος δεν είναι; τότε τι γίνεται;

12. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

ένας φτάνει και αρκεί... δεν ξέρω... ίσως κρίνω αυστηρά τον εαυτό μου και μετά τους άλλους...