Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι κτητικές οι σκλάβες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 14 Απριλίου 2010.

  1. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Κι η μαυρη αγελαδα δικη μου ειναι.
    Γιατι;
     
  2. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Τουλαχιστον απο μενα, μιλαω και αλλου για αυτοπαρατηρηση, αυτοκατανοηση. Οχι για ενοχες. Ουτε για νομιμοτητες, οπως ειναι προφανες σ αυτα που γραφω. Οσο για υγεια...  

    Ερωτηση. Αισθανεσαι submissive, οπως γραφεις, ή σκλαβα;
    Και αν το πρωτο, η αποψη σου ειναι για το πως φανταζεσαι οτι αισθανεται μια σκλαβα;
     
    Last edited: 14 Οκτωβρίου 2010
  3. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Ισως δε με καταλαβες. Εσυ το βλεπεις το θεμα απο τη μερια του Μαστερ; Γιατι δηλωνεις Dom. Η τη μερια του σκλαβου; Απλη απορια.

    Οσο για τις αγελαδες, να το κοιταξεις  
     
  4. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    disclaimer1: Χρησιμοποιω τον ορο Master και σκλαβα, χαριν ευκολιας, αλλα εννοω σαφως και Mistress/σκλαβος καθως και το αντιστοιχο ομοφυλλικο διπολο.  

    disclaimer2: Τα παρακατω ειναι αποψεις μου για το slavery ως lifestyle, που δεν εχει απολυτως καμια σχεση με το νομικο ορο της σκλαβιας, που σαφως ειναι και πρεπει να ειναι παρανομη. Η βασικη διαφορα ειναι οτι για τον lifestyler 'σκλαβο', η σχεση αυτη ειναι επιλογη ζωης ενος ενημερωμενου ενηλικα και οχι ενας βιαιος καταναγκασμος σε στερηση της ελευθεριας του. Συμφωνα μαλιστα με το αναθεωρουμενο DSM, καποιος που διαλεγει αυτο το lifestyle δεν θεωρειται ψυχικα αρρωστος, αρα εχει την ικανοτητα διακρισης και επιλογης.

    disclaimer3: Για οσους εδω θιγούν απο τις αποψεις μου, και αρχισουν να μιλανε για 'δικαιωματα' σκλαβων, ξεκαθαριζω ακομη μια φορα οτι μιλαω για πραγματικο lifestyle slavery, και οχι για φαντασιωσεις 'πληρους' υποταγης. Στο κατω κατω, καπου πρεπει να εκφραστει κι αυτη η πραγματικοτητα, κι αν αυτο ειναι το μονο φορουμ στην Ελλαδα για το bdsm, και ενα νημα με τιτλο που μιλαει για slaves, θα πρεπει να εχετε υπομονη ν ακουστει και μια αποψη που ειναι ακριβως στο θεμα.

    Ειμαι πρακτικα Master, αφου εχω τον TPE 24/7 ελεγχο μιας κοπελλας.
    Ωστοσο, αυτο θα το δηλωσω και τυπικα στον τιτλο μου οταν της βαλω το επισημο κολλαρο.
    Για μενα, Master ειναι καποιος που εχει αναλαβει και εκπαιδευσει μια σκλαβα. Ειναι δηλαδη 'Master καποιας' και ζει τη σχεση μαζι της ως ιδιοκτητης της και οχι ως καποιος που ενιοτε την κυριαρχει.
    Παντως, δεν ειμαι Master σε καμια αλλη, ουτε ετσι αισθανομαι απεναντι σε ελληνιδες υποτακτικες, (μπορω να ειμαι Dom σε καποια αλλη) ουτε ειμαι 'πιο Master' απο αλλους που αισθανονται Masters.
    Το συζηταω και το εννοιολογικο ομως.

    Οσον αφορα τις αποψεις μου, πηγαζουν απο το οτι ειμαι ευλογημενος να περναω ωρες καθημερινα (εστω, online ακομη) διαχειριζομενος μια κοπελλα που εκφραζει την καρδια της σκλαβας.
    Ενας ορος στη σχεση μας ειναι το openness, δηλαδη ειναι αναγκασμενη να εκφρασει οτι αισθανεται οταν τη ρωτησω, και να το γραφει σε journals που συνηθως ειναι καθημερινα.
    Αλλιως δε θα ελεγα οτι καταλαβαινω πως αισθανεται και πως λειτουργει μια σκλαβα. Τη δικη της οπτικη.

    Δειγματα για το πως αισθανεται θα βρειτε στο blog μου, οπου μεταφερω διαλογους μας, στα αγγλικα βεβαια.

    Πραγματικα θα ηθελα να διαβασω εδω την αποψη καποιας που ζει τη σχεση της ως σκλαβα, ως αντικειμενο, ως ιδιοκτησια του αφεντη της. (Αγαπημενη ιδιοκτησια συνηθως)
    Ή εστω καποιας που αυτο ειναι που λαχταρα να βιωσει.

    Η nikki μου παλευει κι αυτη ελαφρως με το θεμα της κτητικοτητας, της ζηλειας, αλλα φαινεται να ειναι κατι που της εχει μεινει απο τον προτερο vanilla βιο της και φυσικα απο παιδικα τραυματα, και οχι κατι κεντρικο στην υπαρξη της.
    Μολις μιλησουμε, βγαινει απο το mood αυτο και αντιλαμβανεται, και φτιαχνεται απο το οτι ανηκει εκεινη σε μενα, κι οχι -αμοιβαια- κι εγω σε κεινην.

    Αυτο που συμβαινει παραλληλα, ειναι οτι αισθανομαστε ενα. Οταν δηλαδη παω με καποιαν αλλη, κατα καποιο τροπο την παιρνω μαζι μου. Ειτε περιγραφοντας της ακριβως την εμπειρια και απολαμβανοντας την διεγερση που της προκαλει αυτο, ειτε παιζοντας με την παρουσια ή/και κατ εντολη συμμετοχη της.
    Αυτο που της προκαλει ακομη ταραχη και ανησυχια ειναι οταν νομισει οτι κανω κατι χωρις να την εχω ενημερωσει. Αυτο γιατι ακομη φοβαται οτι μπορει να με χασει.
    Αλλα της εξηγω οτι δεν ...αφηνεις μια σκλαβα.. Δεν αφηνεις κατι που το εφτιαξες ακριβως οπως το θελεις, που λειτουργει προσφεροντας σου οτι χρειαζεσαι, και που δεν σε περιοριζει καθολου.

    Ετσι, συμφωνω με οποιον εγραψε νωριτερα οτι ακριβως το γεγονος οτι ο Master ειναι ελευθερος να 'πραξει' οπως του ερθει, ειναι καποια εγγυηση οτι δε θα την εγκαταλειψει απο αισθηση 'κλεισιματος' στη σχεση.

    Απ την αλλη, αν με ρωτησετε αν θα 'δεχομουν' η σκλαβα μου να 'πηγαινει' με αλλους, αυτο ειναι τελειως εκτος μιας σχεσης Master/slave, (τουλαχιστον οπως την αντιλαμβανομαι) πολυ απλα γιατι αυτα που καθοριζουν αυτη τη σχεση ειναι η ανισοτητα της, το οτι ο Master ειναι αυτος που αποφασιζει για οτιδηποτε θα κανει η slave και ειναι ακομη υπευθυνος για το τι την κανει να αισθανεται...
    Γιατι οτι αισθανεται η slave εχει αμεσο και διαρκη αντικτυπο πανω μου, και γιατι περα απο την απολυτα ανιση και κτητικη πραγματικοτητα της σχεσης μας, νοιαζομαι πολυ για το αλλο μισο του Master/slave διπολου μου.

    Οσον αφορα παλι την αναγκη της να εχει κι αυτη 'ποικιλια', μια και οι αναγκες της ειναι δικη μου ευθυνη, η προθεση μου ειναι οτι να την 'δινω' και σε αλλους και αλλες που θα επιλεγω, οποτε το θελησω.

    Η πορεια μας ειναι ενας δρομος, οχι ενα βολεμα.
    Στο δρομο γινονται και ανατροπες, και πολλες φορες χανεσαι.
    Ελπιζω να ολοκληρωθει οπως και οι δυο το λαχταρουμε.
     
  5. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Ευχομαι τα καλυτερα Flowform.
     
  6. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Σα δε ντρέπεσαι να σπέρνεις καινά δαιμόνια στο σεπτό μας φόρουμ.. 
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Re: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    όμορφο κείμενο .

    και συμφωνώ ακόμα πιό πολύ με το ακόλουθο ...


    μετά από 5 χρόνια θα ήθελα να ξέρω την άποψή σας  
     
  8. Sadrina

    Sadrina New Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Διαβάζοντας την τόσο προσεκτικά διατυπωμένη άποψη του Flowform και αναγνωρίζοντας σε πάνω από τα περισσότερα σε όσα αναφέρει κοινά χαρακτηριστικά από την εποχή που υπήρξα σκλάβα είπα να προσφέρω κι εγώ τη συμμετοχή μου στην εξέλιξη του νήματος αποκλειστικά και μόνο σε ότι αφορά την ερώτηση.

    H κτητικότητα είναι ιδίωμα ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο τίτλος "σκλάβα" είναι ιδιότητα επιλογής. Μια ιδιότητα δεν μπορεί να αναιρέσει ένα ιδίωμα που υπάρχει στο DNA της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της συμπεριφοράς αυτής.

    Δεν θα μπω στη διαδικασία σύγκρισης αν η σκλάβα δεν πρέπει ενώ ο Master πρέπει κλπ. γιατί είναι δύο ανόμοια πράγματα που δεν μπορούν να συγκριθούν.Μπορώ όμως να τονίσω ότι όλοι έχουν το ίδιο δικαίωμα (ανεξαρτήτως status) απλά διαφορετικές υποχρεώσεις ως προς το δικαίωμά τους αυτό.

    Ναι, είναι κτητικές οι σκλάβες πράγμα που εκφράζεται μέσα από την ανάγκη του "θέλω να μου ανήκει το δικαίωμα στο να ανήκω σε κάποιον" και δεν έρχεται σε αντίθεση με το status τους όσο μπορούν να διαχειρίζονται,να πειθαρχούν και να εκφράζονται μέσα από αυτή τους την ανάγκη η οποία πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τα θέλω,τα πρέπει και τις αρχές του Κυρίου στον οποίο έχουν συναινέσει να ανήκουν.
     
  9. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Σ ευχαριστω, ξερω οτι το εννοεις.

    @blindfold, @Sadrina: Ευχαριστω.

    Εδω με μπερδεψες λιγο...
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Αισθάνομαι αυτό που δηλώνω και ούτε φαντάζομαι πώς αισθάνεται μια σκλάβα. Της εύχομαι τα καλύτερα έτσι κι αλλιώς στο δρόμο που διάλεξε. Αυτό που σημειώνω είναι το εξής:

    Ό,τι εν τέλει το θέμα δεν είναι η κτητικότητα αλλά ποιος δικαιούται και ποιος δε δικαιούται να την αισθάνεται. Αλλά πολύ φοβούμαι ότι όλοι δικαιούμαστε να αισθανόμαστε ό,τι αισθανόμαστε και φαίνεται λίγο fake ότι ό,τι αισθανεται ένας Κ είναι οκ και απόρροια λογικής, ευαισθησίας και αυτοκυριαρχίας και ό,τι αισθάνεται μια σκλάβα, (ή υ) είναι απόρροια νεύρωσης, παλιμπαιδισμου, το οποίο μάλιστα πρέπει να επιλυθεί με ένα διαρκές μπίρι μπίρι και ξανά μανά από την αρχή.

    @llazouli
    είμαι ένα παλιοκόριτσο  
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Δε θα μπορουσα να τα πω καλυτερα.
     
  12. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Αν αυτα τα γραφεις σε σχεση με οσα εγραψα, μαλλον δε με διαβασες προσεχτικα. Επισης, δε βλεπω να μπερδευει κανενας αποψεις για τις σκλαβες με αποψεις για τις υπο.