Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 24 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;



    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Για τον καθένα μας υπάρχει το άλλο του μισό, αρκεί να σταθεί αρκετά τυχερός για να το συναντήσει. Φυσικά και είναι ερωτεύσιμο, αλλά για πολύ μικρό ποσοστό γυναικών.
     
  2. Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;



    Εσείς φταίτε που κάνετε μαγκιόρες τις φτυσμένες/κακοποιημένες, τριτοκλασάτες, κομπλεξικές δηθεναφεντροκατίνες, αντί να τις γράφετε στ' @@ σας και ν' ασχολείστε μόνο με τις σοβαρές κι αξιόλογες Κ που σέβονται και τον εαυτό τους και εσάς.

    Ανάμνηση ορθής και αξιοπρεπούς συμπεριφοράς υποτακτικού: Όταν κάποτε μια δηθεναφεντροκατίνα πήγε να κάνει δηθεναφεντρομαγκιές σ' ένα παιδί αναρχο-υποτακτικό σε ένα munching event, ο τυπάκος γύρισε και της είπε με περιφρόνηση και τσαμπουκά μπροστά σε όλους "μαζέψου μαλακισμένο, δεν είμαι δικός σου sub" κι η κατίνα λούφαξε. Μάγκας ο μικρός και μπράβο του. Καλό είναι να τον μιμούνται όλοι οι υ.

    Μερικές βδομάδες αργότερα, σ' ένα μαγαζί στην Ιπποκράτους, η ίδια κατίνα μου έλεγε ντροπαλά "ελπίζω να μην είσαι η τιμωρία για όσα έχω κάνει" (να χαρώ εγώ αφέντρα), προκαλώντας και τη δική μου περιφρόνηση και ξενέρωμα σε βαθμό που αποφάσισα όχι μόνο να μην της κάτσω στο στραπόν όπως αρχικά σχεδίαζα, αλλά ούτε καν να την τοπάρω -τότε το λέγανε σαμπάρω- ούτε καν για το ονόρε του να ποδοπατήσω την "κακιά αφέντρα". Βρε ουστ με τις πλύστρες.


    ...
     
  3. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Αυτη τη συμπεριφορα των υποτακτικων ( αντρων και γυναικων ) να δηλωνουν υποτελεια στον πρωτο τυχοντα master/mistress επειδη ο ενας δηλωνει ετσι και ο αλλος αλλιως, ποτε δεν την καταλαβα, και δεν προκειται φυσικα ουτε να την καταλαβω ουτε να την ενστερνιστω ποτε. Για τον τυφλο σεβασμο που απαιτουν κυριαρχα ατομα, απο αγνωστα σε αυτα υποτακτικα, και το αντιστροφο.

    Ουτε στα πλαισια της γενικοτερης ψυχολογιας ενος ατομου που εχει υποτακτικη κλιση- και οχι μονο-. Να μην εχει καποια κριτηρια συμφωνα με τα οποια να υπαρχει εστω και ελαχιστος αυτοσεβασμος, αλλα και σεβασμος ως προς το κυριαρχο ταιρι του οπου και οταν αυτο υπαρχει.

    Και εδω μεσα πολλες φορες που εχω δει να γραφουν υποτακτικοι προς κυριαρχους, και να χρησιμοποιουν κεφαλαια γραμματα, μου φαινεται γελοιο.

    Δεν λεω πως δεν πρεπει να υπαρχει σεβασμος φυσικα απο και προς τις δυο πλευρες, αλλα σε εναν πρακτικα ασχετο, πως γινεται να μιλας στον πληθυντικο, εστω και αν αυτος ειναι κυριαρχος?

    Για την υποτακτικοτητα και το ποσο ερωτευσιμος μπορει να ειναι καποιος που δηλωνει και ειναι υποτακτικος πιστευω οτι φυσικα και γινεται να τον ερωτευτει το κυριαρχο ταιρι του, εφοσον παντα τον σεβεται ευθυς εξαρχης ως ανθρωπο και μετα ως σεξουαλικο υποχειριο/αντικειμενο κλπ. Πως γινεται καποιος η καποια που εχει σημαια την κυριαρχικοτητα του να μην ερωτευτει καποιον η καποια που αντιστοιχα εχει για σημαια την υποτελεια και την παραδοση του στα ιδια του τα χερια αλλα και το μυαλο?
     
  4. Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Welcome to slavery...

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014