Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ο Κυρίαρχος "υπάλληλος" της υποτακτικής;!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Mr. Hyde, στις 21 Ιουνίου 2016.

1. tithon

tithon Contributor

- βολικό μου είναι, τη δημιουργικότητά μου τη διοχετεύω και στα χόμπυ μου
    - ενας βασικός εξοπλισμός εκει γύρω υπάρχει
    - συμφωνητικό; συμβίωσης; μεγάλη πρόταση, ούτε την κατάλαβα
    - προσέχουμε οτιδήποτε σκοπεύουμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε, το παρκε κάνει ένα σωρό λεφτά.
    - είναι οπωσδήποτε διασκεδαστικό
    - μόνο αν ασχολείται με στατιστική, αλλιώς γιατί;

2. Mr. Hyde

Mr. Hyde S.S.C., R.A.C.K.

Απλώς εννοούσα με δικους μου όρους το συμβόλαιο...

Επειδή εμείς δεν έχουμε συμβόλαιο, εγώ ετοιμάζω ένα ερωτηματολόγιο με κάθε πιθανή πράξη και ενέργεια που μπορώ να σκεφθώ και τις απαντήσεις: "Ναι, τό θέλω κάθε φορά", "Ναί, γι΄αυτή τη session", "Όχι γι' αυτή τη session", "Όχι για κάθε session" και κάθε φορά τής τό παραδίδω. Παίρνω τις απαντήσεις και κάνω το πρόγραμμα...

Έ... πως αλλιώς θα ξέρεις εάν πράγματι άρεσε και πόσο άρεσε το ό,τι έγινε... Πρόκειται για αξιολόγηση κι έλεγχο.

Εγώ π..χ. ρωτώ: "αυτό σού άρεσε;", "μήπως αυτό ήταν πολύ έντονο;", κλπ...

Από το να κάνει η υποτακτική κάτι αδιαμαρτύρητα μέχρι να τής άρεσε πολύ, αλλά και από το να ανέχθηκε απλώς κάτι μέχρι τη χρήση της safe word, υπάρχει απόσταση...

Πρέπει να γνωρίζω εάν τής άρεσε κάτι πολύ ώστε να τό ξανακάνω, και στον αντίποδα, πρέπει να ξέρω τί δεν τής άρεσε για να μήν τό ξανακάνω...

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Υπάλληλος ;

4. Mr. Hyde

Υπεύθυνος!

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Υπεύθυνος για την έχεις στα πούπουλα;

6. Mr. Hyde

Συγγνώμη, πρέπει δηλαδή να τή σαπίσω στο ξύλο και να κάνω ό,τι μού κατέβει χωρίς συναίνεση;

Τί μαθαίνει κανείς...! Εδώ η @Soraya παρεξήγησε το σκοπό και το θέμα του νήματός μου κι εδώ λέγονται και γράφονται χειρότερα απ' όσα αυτή παρεξήγησε και παρανόησε!...

Και μή νομίζεις... και εντολές υπάρχουν, και τιμωρίες (μαστίγωμα, κλπ) και απ' όλα!

Απλώς, συναινετικά, ασφαλώς, και με λογική!

Τί καλύτερο!

Πρώτα απ' όλα, η ασφάλεια.-

Last edited: 21 Ιουνίου 2016
  7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οπότε πάμε από την αρχή;

ΥΓ. Τιμωρία πού της αρέσει και είναι ευχάριστη, δεν είναι τιμωρία

8. Mr. Hyde

Εκτός από το "μού αρέσει", υπάρχει το "τρελαίνομαι γι' αυτό" αλλά και το "μού είναι ανεκτό"...

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Το δικό σου " μου αρέσει " και " τρελαίνομαι γι αυτό" τι απέγινε;

10. Mr. Hyde

Υπάρχει, μαζί με τα δικά της " μου αρέσει " και " τρελαίνομαι γι αυτό"...

Γι' αυτό υπάρχει το ερωτηματολόγιο που ετοιμάζω πρίν το session και για τον έλεγχο ακριβώς αυτού υπάρχει και το feedback μετά το session...

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οκ........  

12. Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι, δεν είναι καν Κυρίαρχος...