Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είσαι Κύριος, αλλά όχι ο Κύριός ΜΟΥ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Marlen Daudaux, στις 23 Οκτωβρίου 2014.

1. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Με συγχωρείτε. Mea culpa για τη χρήση του ρήματος "αγνοώ". Διαφωνούμε στην αποδοχή λοιπόν. Απορρίπτω την έννοια της αποδοχής. Ίσως θυμήθηκε τώρα η αντικομφορμιστική μου σταγόνα να ξεχειλίσει το ποτήρι.. χεχε.. Να είστε καλά.

2. Prince666

Prince666 Πρίγκηπας του @Desert apparition

Να δηλώσω από τη μεριά μου πως, πράγματι, είναι τρομακτικό το ότι επειδή ανήκουμε σε ένα φόρουμ που λέγεται BDSM community και αυτοχαρακτηριζόμεθα ως Κ, αυτομάτως πρέπει ΟΛΟΙ οι υ του forum να είναι υποτελείς μας. Διορθώστε με αν δεν είναι αυτός ο "σωστός τρόπος" να βλέπει κανείς τα πράγματα, αλλά εγώ δε νιώθω καθόλου έτσι. Αντιστοίχως δέχομαι και εγώ με απερίγραπτη συχνότητα μηνύματα από υ που σχεδόν το θεωρούν δεδομένο ότι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου Κυρία ΠΡΕΠΕΙ να είμαι και ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Κυρία... Αντιλαμβάνομαι το BDSM ως έναν ιδιαίτερο τύπο σχέσης μεταξύ ΔΥΟ ανθρώπων, όχι ως μια κοινωνία στην οποία οι Κυριαρχικοί απότελούν την "Αριστοκρατία" και οι υποτακτικοί είναι αναγκασμένοι να τους υπηρετούν ΟΛΟΥΣ άνευ ορίων και άνευ όρων. Και, εν κατακλείδι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου ως Κυρία ολόκληρου του Σύμπαντος για να διεκδικώ δικαιώματα "σεβασμού" (ή ακόμα και "ιδιοκτησίας") στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Στο κάτω κάτω της γραφής, έχει χαθεί εντελώς το αναθεματισμένο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ;

3. Αποδέχομαι δε σημαίνει ανέχομαι. Σημαίνει απλά οτι δε με εκπλήσσει.

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Συζητάμε τ' αυτονόητα ( αν και έχω πλέον πειστεί ότι ακόμη και τα πιο βασικά πράγματα, μόνο αυτονόητα δεν είναι για πάρα πολλούς/ες...και εδώ και "έξω"...)...
    Εδώ, όπως και σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική ομήγυρη ο καθένας μας κουβαλάει τον εαυτό του με τα κουσούρια του...Αν κάποιος/α είναι κάφρος/α στον έξω κόσμο...κάφρος/α θα είναι κι εδώ...Με την ειδοποιό διαφορά ότι εδώ μέσα τον/την καλύπτει η ανωνυμία...Η λέξη Κύριος/Κυρία ( με την μη βουδουσουμική της έννοια ) έχει γίνει πληθωριστική και έχει καταντήσει μίζερη προσφώνηση...Είναι θέμα παιδείας που καλώς η κακώς κάποιος/α η έχει λάβει από μικρή ηλικία ( και δεν την απώλεσε ολοκληρωτικά με την πάροδο του χρόνου ) η απλούστατα δεν την έλαβε ποτέ...Οι τρόποι ( και η ευγένεια γενικότερα ) μπορούν να εκληφθούν ως "σκληρό αποτύπωμα" στην γενικότερη συμπεριφορά κάποιου/ας η σαν εργαλεία ως προς την επίτευξη κάποιου σκοπού ( και για κάποιους/ες πάντα κατ' εμέ ηλίθιους/ες η ευγένεια θεωρείται αδυναμία και ότι μπορεί από κείνους/ες να καταχραστεί...)...Εγώ πλέον τους χρησιμοποιώ κατά το δοκούν...Αν κάποιος/α μου φέρεται με ευγένεια, δεν μπορώ να μην τον/την ανταλλάξω και μου βγαίνει αυθόρμητα...Ενώ άλλες φορές χρησιμοποιώ τους όποιους τρόπους θα είχα, απλά για να τελέσω τον σκοπό του να μην σπάσω τα καρύδια μου με κάποιον/α υπέρ του δεόντως...τουτέστιν, για ν' απαγκιστρωθώ το γρηγορότερο δυνατόν από κάποιο άτομο για μένα "ανούσιο", με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για την "ζαχαρένια" μου...Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιος/α επιμένει να με βουρλίζει με την συμπεριφορά του, ότι δεν θα σπάσει η κλωστή της υπομονής μου και δεν θα του/της φερθώ τουλάχιστον ελεεινά...Την "ανωτερότητα" ( δηλαδή την καταπίεση των όποιων ποταπών μου ενστίκτων, μόνο για να βγω σε κάποιον/α "από πάνω" ) δεν την κατέχω...Τώρα ότι υπάρχουν μαλάκες/ισμένες που θεωρούν εαυτούς ως άρχοντες του σύμπαντος, όπως υπάρχουν έξω, υπάρχουν κι εδώ...Και κάποιος/α όπως θα τους αντιμετώπιζε έξω, τους αντιμετωπίζει κι εδώ ( αν και εδώ είναι πολύ ευκολότερο )...Τους γράφει απλά στα καρύδια του, ίσως να εκνευριστεί για λίγα λεπτά/ώρες και αυτό ήταν...Στην "τροφική αλυσίδα" όλοι/ες έχουν θέση ακόμη και τα μυρμήγκια...Η τα πατάς η τα προσπερνάς...Σίγουρα δεν κάθεσαι ν' ασχοληθείς πολύ μαζί τους...Θα είναι κυριαρχικά μυρμήγκια, θα είναι υποτακτικά μυρμήγκια η οποιασδήποτε άλλης ενδυμασίας...μυρμήγκια παραμένουν... 

Υ.Γ. ελάχιστα μας οφείλονται και μέσα σ' εκείνα δεν συμπεριλαμβάνονται η καύλα η ο σεβασμός κανενός...Αν κάποιος/α είναι τόσο μωρός/η που να πιστεύει ότι μια ετικέτα από μόνης της, του/της δίνει ένα οποιοδήποτε δικαίωμα πάνω στους άλλους...Ας χαίρεται με τον χαβά του πέοντα του η τον αντίστοιχο του γουνιού της...Γιατί τουλάχιστον κατ' εμέ θα ήταν τουλάχιστον γραφικοί στην καλύτερη των περιπτώσεων και στην χειρότερη πανίβλακες και άκρως ενοχλητικοί...που θ' απομακρύνονταν το γρηγορότερο δυνατό ( και αν χρειαζόταν ακόμη και "βιαίως" )...

Last edited: 24 Οκτωβρίου 2014
  5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

έχω την εντύπωση ότι εκεί είναι χειρότερα τα πράγματα και από αυτά που έχω δεί της τρελλής!!
    Α εμείς έχουμε και τ' άλλα διαβάζουν ότι γράφω κτλ και πάνε και της λένε εγώ δεν το κάνω έτσι, το κάνω καλύτερα και πάρε εμένα, μετά έρχονται άλλοι σε εμένα με κράζουν, που γράφω gay ιστορίες και δεν μπορώ να είμαι σκλάβος σε γυναίκα και πάνε μετά της τα λένε κιόλας κι έτσι και γιουβέτσι και μετά μας κράζουν και τους δύο μαζί που δεν τους κάτσαμε.

Αλλά το πιο τραγικό ήταν πριν χρόνια, έλειπα εξωτερικό για κάποιο διάστημα και μία πολύ πολύ γνωστή Domme του χώρου εδώ και ειδικά απο mirc έλεγε ότι με είχε κλεισμένο 24/7 στο μπουντρούμι της, ωραίες εποχές!! Τι κάνει ένα όχι ε;

6. Tenebra_Silente

Συζητάμε τ' αυτονόητα ( αν και έχω πλέον πειστεί ότι ακόμη και τα πιο βασικά πράγματα, μόνο αυτονόητα δεν είναι για πάρα πολλούς/ες...και εδώ και "έξω"...)...
    Εδώ, όπως και σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική ομήγυρη ο καθένας μας κουβαλάει τον εαυτό του με τα κουσούρια του...Αν κάποιος/α είναι κάφρος/α στον έξω κόσμο...κάφρος/α θα είναι κι εδώ...Με την ειδοποιό διαφορά ότι εδώ μέσα τον/την καλύπτει η ανωνυμία...Η λέξη Κύριος/Κυρία ( με την μη βουδουσουμική της έννοια ) έχει γίνει πληθωριστική και έχει καταντήσει μίζερη προσφώνηση...Είναι θέμα παιδείας που καλώς η κακώς κάποιος/α η έχει λάβει από μικρής ηλικίας ( και δεν την απώλεσε ολοκληρωτικά με την πάροδο του χρόνου ) η απλούστατα δεν την έλαβε ποτέ...Οι τρόποι ( και η ευγένεια γενικότερα ) μπορούν να εκληφθούν ως "σκληρό αποτύπωμα" στην γενικότερη συμπεριφορά κάποιου/ας η σαν εργαλεία ως προς την επίτευξη κάποιου σκοπού ( και για κάποιους/ες πάντα κατ' εμέ ηλίθιους η ευγένεια θεωρείται αδυναμία και ότι μπορεί από κείνους/ες να καταχραστεί...)...Εγώ πλέον τους χρησιμοποιώ κατά το δοκούν...Αν κάποιος/α μου φέρεται με ευγένεια, δεν μπορώ να μην τον/την ανταποδώσω ( και μου βγαίνει αυθόρμητα )...Ενώ άλλες φορές χρησιμοποιώ τους όποιους τρόπους θα είχα, απλά για να τελέσω τον σκοπό του να μην σπάσω τα καρύδια μου με κάποιον/α υπέρ του δεόντως...τουτέστιν, για ν' απαγκιστρωθώ το γρηγορότερο δυνατόν από κάποιο άτομο για μένα "ανούσιο", με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για την "ζαχαρένια" μου...Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιος/α επιμένει να με βουρλίζει με την συμπεριφορά του, ότι δεν θα σπάσει η κλωστή της υπομονής μου και δεν θα του/της φερθώ τουλάχιστον ελεεινά...Την "ανωτερότητα" ( δηλαδή την καταπίεση των όποιων ποταπών μου ενστίκτων, μόνο για να βγω σε κάποιον/α "από πάνω" ) δεν την κατέχω...Τώρα ότι υπάρχουν μαλάκες/ισμένες που θεωρούν εαυτούς ως άρχοντες του σύμπαντος, όπως υπάρχουν έξω, υπάρχουν κι εδώ...Και κάποιος/α όπως θα τους αντιμετώπιζε έξω, τους αντιμετωπίζει κι εδώ ( αν και εδώ είναι πολύ ευκολότερο )...Τους γράφει απλά στα καρύδια του, ίσως να εκνευριστεί για λίγα λεπτά/ώρες και αυτό ήταν...Στην "τροφική αλυσίδα" όλοι/ες έχουν θέση ακόμη και τα μυρμήγκια...Η τα πατάς η τα προσπερνάς...Σίγουρα δεν κάθεσαι ν' ασχοληθείς πολύ μαζί τους...Θα είναι κυριαρχικά μυρμήγκια, θα είναι υποτακτικά μυρμήγκια η οποιασδήποτε άλλης ενδυμασίας...μυρμήγκια παραμένουν... 

Υ.Γ. Ελάχιστα μας οφείλονται και μέσα σ' εκείνα δεν συμπεριλαμβάνονται η καύλα η ο σεβασμός κανενός...Αν κάποιος/α είναι τόσο μωρός/η που να πιστεύει ότι μια ετικέτα από μόνη της, του/της δίνει ένα οποιαδήποτε δικαίωμα πάνω στους άλλους ( η γεννά μια οποιοδήποτε "υποχρέωση" των άλλων, να τον/την "αναλάβουν"...)...Ας χαίρεται με τον χαβά του πέοντα του η τον αντίστοιχο του γουνιού της...Βέβαια υπάρχει και το "τραβάτε με και ας κλαίω "...Έτσι, για να είμαστε και λίγο δίκαιοι...Αλλά ο καθένας μας γνωρίζει την αλήθεια για την πάρτη του και τα λοιπά οδοντόκρεμες... 

Last edited: 24 Οκτωβρίου 2014
  7. Marlen Daudaux

@peleas , με συγχωρείτε, αλλά το "αποδέχομαι" δε σημαίνει πως κάτι δε σας εκπλήσσει. Τουλάχιστον εγώ το έχω διαφορετικά στο μυαλουδάκι μου.. Για μένα το "αποδέχομαι" σημαίνει δεκτικότητα, σύμφωνη γνώμη με κάτι, άρση άρνησης ή αρνητικότητας, ενστερνισμός και έγκριση. Όπως και να 'χει, δεν προτίθεμαι να το παίξω γλωσσολόγος και μάστερ της ετυμολογίας. Απλώς, διασαφηνίζω την απόσταση μεταξύ ημών για το ζήτημα της αποδοχής. Να με συγχωρείτε, δε μπορώ να την αποδεχτώ τη βλακεία ούτε με τους δικούς σας όρους, ούτε με τους δικούς μου. Το ότι είμαι καλόβολη σε κάποιες περιπτώσεις και δε σιχτιρίζω αβέρτα με το θράσσος κάποιων δε σημαίνει ότι δεν εκπλήσσομαι κιόλας.
    Αυτά καθαρά προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ερέθισμα για κουβέντα.  

Σεβαστέ μου @Tenebra_Silente , προφανώς και συζητάμε τα αυτονόητα. Είπε ποτέ κανείς πως το forum δεν είναι ένας μικρός καθρέφτης της "έξω" κοινωνίας; Δε νομίζω να αναφέρθηκε ποτέ κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν ενστερνίστηκα αυτή τη λογική για να ανοίξω ένα νήμα. Επαναλαμβάνω -για πολλοστή φορά- πως ΘΙΓΩ ένα ζήτημα. Ανοίγω ένα νήμα προς συζήτηση. Αυτό είναι όλο. Απλώς δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια επιχειρήματα τείνουν στο να "χαϊδέψουν" την έννοια του αυτονόητου και όχι του συμβάντος. Δεν παρέθεσα στοιχεία κανενός χρήστη, πράγμα που σημαίνει ότι δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, γιατί, όπως ανέφερα παραπάνω, σέβομαι το γεγονός πως ο καθείς τα έχει διαφορετικά στην κούτρα του. Το αν εμένα με ενοχλούν αυτά που έχει στην κούτρα του ή με εκπλήσσουν ή με θυμώμουν ή με χαροποιούν ή το οτιδήποτε άλλο, και θέλω να τα κοροϊδέψω/χλευάσω/θίξω ως θέματα προς συζήτηση είναι κάτι που το κάνω και στην καθημερινή μου ζωή, γι' αυτό το κάνω και εδώ. Και όπως στην καθημερινή μου ζωή δεν ασχολούμαι με τα πρόσωπα, αλλά με τις καταστάσεις, έτσι και εδώ έπραξα αναλόγως.
    Οι εκάστοτε Κύριοι που μου έστειλαν τα -απαράδεκτα κατ' εμέ- μηνύματα απομακρύνθηκαν από το μέρος μου με σαφήνεια και ευγένεια. Όταν εξάντλησαν την υπομονή μου όμως, η ευγένεια δε χρησιμοποιήθηκε. Και ίσως εκεί να κολλάει καλύτερα και το "τραβάτε με κι ας κλαίω".. .. ..
    Πάντα με εκτίμηση.  

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Το αποδέχομαι πέραν όλων των άλλων σημαίνει κι εγκρίνω.

9. Tenebra_Silente

Ειλικρινά συμπαθής μου Marlen, θα σε παρακαλούσα την μύγα να την αφήσεις να φύγει...Αν χρειάζεται να υπογραμμίζω και όταν μιλώ μαζί σου...Κλάφτα Χαράλαμπε...Δεν θα είχα τίποτε άλλο να προσθέσω...Πάντα με εκτίμηση και από μέρους μου... 

10. Marlen Daudaux

Μη με παρανοείς Σκοτάδια. Αφορμή παίρνω από τα λεγόμενά σου και κάνω την τοποθέτησή μου...  

11. Αγαπητοί @Marlen Daudaux και @lucozade , αποδέχομαι σημαίνει αναγνωρίζω το δικαίωμα ύπαρξης. Δε σημαίνει συμφωνώ, εγκρίνω.
    Εν πάσει περιπτώσει, με αυτή την έννοια το ανέφερα και ας κλείσει εδώ αυτή η συζήτηση.

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

@peleas απλά το έγραψα και αυτό γιατί είναι μία διαφορετική ερμηνεία της λέξεως αυτής Από εκεί και πέρα δέχομαι όπως το είπες, no prob