Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είσαι Κύριος, αλλά όχι ο Κύριός ΜΟΥ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Marlen Daudaux, στις 23 Οκτωβρίου 2014.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Έχω την κακή συνήθεια να μην απαντώ μόνο στον/στην όποιο/α νηματοθέτη/ρια αλλά να εκφέρω γενικά την άποψη μου..Που σαν καλή κωλοτρυπίδα έχω κι εγώ μια...Τεσπα...Δεν καταλαβαίνω το γιατί του πολλαπλασιασμού του συγκεκριμένου θέματος...Και ειλικρινά, μαλάκας κι εγώ που γράφω τις ίδιες μαλθακίες στο ίδιο "ζήτημα"...Σαν να λέω ότι ανακάλυψα το ζεστό νερό και να δίνω οδηγίες στο πως να γυρίζουμε τους ρουμπινέδες..."Συζήτηση" λήξασα και για μένα...Τα σέβη μου... 

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

@Tenebra_Silente καλό είναι πάντως τον κώλο σου να μην τον δίνεις από εδώ και από εκεί, όπως και την άποψη σου..

Έτσι για να σε τρολλάρω λίγο γατάκι... Αυτό το Σεβαστέ με συνετάραξε!!!

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Για να τρολλάρω λίγο κι εγώ...Την υπογραφή, τον πέοντα και τον κώλο μου είμαι πολύ επιλεκτικός που τα δίνω...Την άποψη μου ( από την στιγμή που το 99,9% των φορών λέω χοντρές μαλθακίες ) την δίνω αριστερά και δεξιά χαχαχα...Είμαι συνταρακτικός ο κίναιδος...Το παραδέχομαι χαχαχα...Και εδώ κόβω και το τρολλάρισμα φίλτατε Powerade    

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

οοοππ thanks θα το σημειώσω αυτό την επόμενη φορά που θα φτιάξω ένα γαμάτο προφίλ ενός καραντόμαρου, να ξέρω να μην σε πω μικρή;

Τι θέλω να πώ; Αυτοί που έχουν διάφορα προφίλ και ψαρεύουν στο φόρουμ μέχρι να βρουν τα ΄΄κατάλληλα'' πατήματα για να ρίξουν τα δίκτυα τους, καλό είναι να ξέρουν ότι η ημερομηνία δημιουργίας του προφίλ τους ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

5. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Νομίζω κατανοήσαμε ο ένας τα λεγόμενα του άλλου και "αποσυμφορήθηκαν" οι γραπτές "συγχύσεις". Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση  

6. gaby

gaby Guest

@Marlen Daudaux, post #32,

εσύ θέτεις ένα θέμα και οι συνιμιλητές σου το φωτίζουν από όποια πλευρά τους ταιριάζει, νομίζω είναι απλό  

Προσπάθησα να το πω με λεπτότητα μα αφού δεν έγινα πολύ αντιληπτή, θύμωσα τώρα      οπότε πάρτε το στα κεφάλια σας κατευθείαν χα  

Η γνώμη μου, μετά από ότι έχω παρατηρήσει, είναι ότι η αφασική αγένεια δεν έχει status, δεν έχει φύλο και δεν έχει ηλικία. Συνήθως είναι αντιερωτική και αυτό και μόνο την καθιστά αμελητέα. Κρίμα βέβαια που έτσι μειώνεται ο άριθμός των ανθρώπων που είναι ελκυστικοί για κάτι περισσότερο από ένα "γειά"...

7. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

@gaby , πφφ.... Γι' αυτό ακριβώς και το έθεσα το θέμα. Για να δω και άλλες απόψεις. Αυτό όμως που παρατήρησα ( και διορθώστε με αν κάνω λάθος ή αν παρανόησα ) ήταν κατά βάση σχολιασμός στο γιατί άνοιξα το νήμα και όχι στο περιεχόμενο..

Ρε παιδιά, ένα περιστατικό περιέγραψα.. Δεν έβαλα κανέναν στο κατηγορητήριο ούτε και στην αγχόνη. Αυτό είναι όλο..! Κατανοώ πως ίσως διεγράφη από μέρους μου μια δυσανασχέτηση προς άλλες απόψεις, αλλά αυτό έγινε μόνο γιατί κατάλαβα ( επαναλαμβάνω, μπορεί και να παρανόησα ) πως το ενδιαφέρον συγκεντρώθηκε στο γιατί άνοιξα το νήμα και όχι στο γεγονός που περιγράφει αυτό..

Ω, ενηγουεη.. Νομίζω πως όλο αυτό μας οδηγεί σε ένα φαύλο κύκλο...
    Ευχαριστώ για την τοποθέτηση πάντως..

8. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάφροι στην ζωή. Κάνουν τους ωραίους ανθρώπους να φαίνονται ακόμα πιο αξιόλογοι.

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

χμ οταν πρεπει να συζηταμε τα αυτονοητα κατι δεν παει καλα!!λογικο ειναι καποια(οσοι εχουν τη μυγα ισως θυχτουν και χαιρομαι)που δεν μπορουν να βρουν διεξοδο στη μιζερη ζωη τους να μπαινουν σε ενα σαιτ ακολασιας οπου οι γυναικες ειναι προθυμες να υποταχτουν μονο με μια λεξη κοτσαρουν και ενα κεφαλαιο στο νικ και νιωθουν και οι πρωτοι γαμαω.αλλα οταν πρεπει να αρχισουν να μιλανε μονο μαλακιες βγαινουν απο το στομα τους!

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ορθώς το έχεις στο μυαλουδάκι(sic) σου.
    Το "αποδέχομαι" είναι ρήμα με θετικό πρόσημο και σημαίνει εγκρίνω μία κατάσταση και όχι απλά αναγνωρίζω την ύπαρξής της. Αντιστοίχως, το "ανέχομαι" είναι ρήμα με αρνητικό πρόσημο και σημαίνει ότι μένω παθητικός σε μία κατάσταση που δεν εγκρίνω.
    Γι'αυτό και οι διάφορες καταπιεσμένες μάζες που διεκδικούν αιτήματα στους κοινωνικούς ιστούς ομιλούν για αποδοχή και όχι απλά για ανοχή.
    Ίσως εδώ το ρήμα "παραδέχομαι" να είναι ορθότερο με την έννοια της επιβεβαίωσης μίας αλήθειας, μίας επαναλαμβανόμενης κατάστασης που είτε την ανέχεσαι, είτε την αποδέχεσαι, είτε την αντιμάχεσαι.

Έχω κι εγώ τα "κολλήματά" μου...  

Last edited: 24 Οκτωβρίου 2014
  11. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

@dark explorer κάπου η @Marlen Daudaux έχει δίκιο, πρώτον να αγανακτεί καί να εκνερίζεται όπως καί τόσοι άλλοι, καί δεύτερον μάλιστα εκφράζει το γιατί πλέον ο κόσμος έχει γίνει πιό επιφυλακτικός, χάνοντας πολλές ευκαιρίες καύλας.. Το Κωλοκοτρονέικο έχει γίνει μάστιγα στις εποχές μας. Δυστηχώς φτάσαμε στο σημείο να συμπεριφερόμαστε μονομεριακά. Το αποτέλεσμα από εκείνη την επιφυλακτικότητα είναι να ρωτάμε τον άλλον αν έχει εκείνο πού θέλουμε μόνο. Αν δεν το έχει δεν χάνουμε χρόνο, πάμε παρακάτω την ίδια στιγμή πού τα πάντα θέλουν τον χρόνο γιά να γίνουν. Τι "παραδοχή" να δώσει σε 'κείνο, ιδίως όταν κάποιος έχει ανοικτή καρδιά καί θέλει να υπάγεται σ' ένα όμορφο περίγυρο? Την "παραδοχη" μιάς πραγματικότητας θα έλεγε κανείς. Πραγματικότητας που δημιουργούμε έμεις οί ίδιοι. Οπότε ίσως να είναι καλύτερα να μην συγκρινουμαι τον ένα "Ψ" μ΄έναν άλλο "Ξ," γιατί τα δάκτυλα μας δεν είναι όλα ίδια όπως έχει αναφερθει ανωθεν. Οποιαδήποτε σύγκριση γιά ανάξια πράματα είναι ανάξια λόγου. Οι αναζητήσεις μετράνε πιό πολύ σ' εκείνο πού μας δίνεται, αφομιώνοντας το μόριο προς μόριο, τα οποία απαρτίζουν καί εμπλουτίζουν τις εμπειρίες μας. Ανάμεσα σε μόρια ταυτόχρονα με την περιεργεια μας είναι καλά. Εξαρτάται βέβαια καί από τις διαστροφές μας. Εκεί ίσως να το χαλάνε πολλοί, ιδίως όταν δεν είναι οίκειοι μεταξύ τους. Καλά να περνάμε.!

12. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Μεγάλη αλήθεια.