Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είσαι Κύριος, αλλά όχι ο Κύριός ΜΟΥ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Marlen Daudaux, στις 23 Οκτωβρίου 2014.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Σωστά.... Και ας σταματήσουν επιτέλους αυτές οι Κ να παρενοχλούν λεκτικά εμάς τα ταπεινά υ και να ασελγούν στη ψυχική μας ηρεμία.... Δεν θέλουμε Κυρία μου πως να το κάνουμε... Αν γουστάραμε θα ενδίδαμε.... Ώχου πια με κουράσατε....

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Χαχαχαχαχαχαχα !!! Τι είπες;; ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

3. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

1. Σε πρώτη φάση, χαλάρωσε.. Μην εξάπτεσαι και μην το παίρνεις τόσο πατριωτικά και "προσωπικά".. Κουβεντούλα κάνουμε. Δε χρειάζεται να βγάλουμε τα κουμπούρια για να πούμε δυο κουβέντες.

2. Εσένα προσωπικά μπορεί να μη σε έπεισα και, ειλικρινά, ποσώς με ενδιαφέρει.

3. Αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες πως σκοπός μου δεν ήταν να θίξω άτομα. Και δε θέλω να το κάνω. Όπως επίσης δεν είμαι υπέρ της άποψης του μπλοκαρίσματος χρηστών, εκτός και αν τα πράγματα ξεπεράσουν τα όρια. Και το κλείνω εδώ γιατί κουράζομαι να επαναλαμβάνομαι. Η απόψή μου υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες, αν δε βαριέσαι, διάβασέ τη. Κουράζουμε και τους υπόλοιπους κιόλας...

4. Άνοιξα ένα νήμα και ο καθένας πήρε τις απαντήσεις του. Κομπλέ;

Υ.Γ. Λάσπη ρίχνουν οι μπετατζήδες..   

4. mandragoras

mandragoras Regular Member

Δοκιμαστε τσιμεντοκονια πατητη, που θελει και τεχνη..  
    Ωχ τωρα το παιζω εξυπνος και μπαινω στο anti-fetish thread, δεν μπορω να ξεφυγω απο τον εαυτο μου..

5. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Τι προικισμενο πλασμα με λατεξ είσαι εσυ!!!

6. mandragoras

Κοιτα εδω θα πεις για τις ωρες που σε πρηζω, ειναι νημα για αντεγκλησεις !

7. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Μου ήρθαν στο μυαλό εικόνες με trampling σε συνδυασμό με τσιμέντο. Μετά έψαξα να βρω τι πραγματικά είναι.
    Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ώρες ώρες κάνω περίεργους συνειρμούς ή ότι η φαντασία μου αρχίζει και ξεφεύγει.  

8. mandragoras

ωπα δεν τα πας ασχημα και στις δυο περιπτωσεις απαιτειται εμπειρια και λεπτη δουλεια για να αποφυγουμε τις κακοτοπιες.
    και ναι κανεις περιεργους συνειρμους και η φαντασια σου αρχιζει να ξεφευγει  

9. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Κάτι τέτοιες στιγμές καταριέμαι την τύχη μου που δε γεννήθηκα Ζουαζιλανδινός...

Ανοίγει η @Marlen Daudaux ένα νήμα στο οποίο θίγει το γνωστό τοις πάσι φαινόμενο της διαδικτυακής έκδοσης του γραφικού είδους Ellinus - Hypergamikulus. Το γιατί το κάνει είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όσο και το τι έφαγε χθες το βράδυ, δηλαδή καθόλου.

Ξεκινά μία ατέρμονη συζήτηση (/επίδειξη; ) γύρω από το θέμα και ενώ όλοι συμφωνούμε ότι το είδος και υφίσταται και ενοχλεί, καταλήγουμε να παρεμβαίνει ο καθένας από τη μέση της συζήτησης, δηλώνοντας ανερυθρίαστα πως βαριέται να διαβάσει ό,τι έχει προηγηθεί και εκφράζει άποψη όχι για το θέμα του νήματος, αλλά για το χαρακτήρα και τα κίνητρα της νηματοθέτιδος.

Κι άντε, εγώ θεωρώ ότι η μικρά είναι ένα γκρινιάρικο πλάσμα που ήθελε να εκτονωθεί στο κεφάλι μου, γιατί δεν προσπερνώ το νήμα να πάω στο επόμενο, παρά ασχολούμαι;

10. mandragoras

Θα σου απαντησω πρωτος, αφου εκανα και τα τελευταια εκτος θεματος σχολια. Ασχολουμαι γιατι το βρισκω ενδιαφερον ως προς τον τροπο επικοινωνιας στο διαδικτυο και γιατι εχει πλακα, δεν χρειαζεται ολα να ειναι και να φαινονται σοβαρα.

11. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

@mandragoras , ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο της απάντησης, αλλά η παρατήρησή μου ουδόλως αφορούσε στη δική σας έξυπνα χαβαλεδιάρικη τοποθέτηση, με την οποία γέλασα.
    Σεις δεν κρίνατε κανέναν.

12. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Από την στιγμή που λέμε κάτι δημόσια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και τις γνώμες αυτών που δεν συμφωνούν μαζί μας.
    Άλλωστε, αν όλοι λέγαμε το ίδιο πράγμα, ο κόσμος θα ήταν πολύ βαρετός. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια στοιχειώδης ευγένεια, για να συνυπάρξουμε ειρηνικά.