Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είσαι Κύριος, αλλά όχι ο Κύριός ΜΟΥ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Marlen Daudaux, στις 23 Οκτωβρίου 2014.

1. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Οπως το λες. Ευγένεια! Τιποτα άλλο

2. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Μαυροπεταλούδα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας αρκεί να τηρείται η αρχή της συνέχειας της συζήτησης. Οι εκτός θέματος, επί προσωπικού βάλλουσες τοποθετήσεις εκτρέπουν την πορεία του διαλόγου και συχνά φέρνουν το νηματοθέτη στη δυσάρεστη θέση να αμυνθεί κι εκείνος επί προσωπικού.

3. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Έχετε δίκιο, αγαπητέ, αλλά ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο που συνηθίζει και καμιά φορά κρίνεται ακριβώς γι' αυτόν.
    Όπως και να 'χει, δεν θα έπρεπε να παίρνουμε τόσο σοβαρά τις γνώμες αγνώστων σε εμάς, σε σημείο που να εκνευριζόμαστε ή να αισθανόμαστε άσχημα.

4. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Πω πω, θα μπορούσαμε, παρόλο που συμφωνούμε, να συνεχίσουμε να παίζουμε με τις λέξεις για ακόμη δύο σελίδες...  

Γιατί με αναγκάζετε να υπογραμμίσω αυτό που είπατε, ότι δηλαδή όλοι κρινόμαστε και για τον τρόπο μας, εκτός από τις ιδεές μας.

Επειδή όμως συμφωνώ απόλυτα πως όλα είναι θέμα ευγένειας και συγχρόνως ότι οφείλουμε στους εαυτούς μας να τους οχυρώσουμε έναντι των απρόσωπων διαδυκτιακών περσόνων, το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να σας δωρίσω ένα λουλούδι για τις εξαιρετικά εύστοχες τοποθετήσεις, αν υπήρχε αντίστοιχο εμμότικον.  

Last edited: 2 Νοεμβρίου 2014
  5. gaby

gaby Guest

@no_Taboo

να υποθέσουμε ότι θεωρείτε τη δική σας παρέμβαση επί του θέματος; Χώρια που το υπό της @Marlen Daudaux τεθέν ευγενές παράπονο έχει διεθνή χαρακτήρα, τουτέστιν αναφύεται σε όλα τα BDSM φόρουμ οπότε τα περί Έλληνος υπεργαμίκουλος που παραθέτετε σε απόπειρα ερμηνείας του φαινομένου μπορεί να μη θεωρηθούν επαρκής συνεισφορά από έμπειρους και σοβαρούς χρήστες του χώρου τούτου. Όσο για το neo-politically correct "δεν κρίνουμε κανέναν απλά σχολιάζουμε για να διατηρούμαστε σε ετοιμότητα", ερειδόμενο εις τας αγίας γραφάς "μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε" μόνον περιφρόνησης επιφώνημα θα μπορούσε να αποσπάσει. Δηλαδή, για να το πούμε σε απλά ελληνικά, ο @Heretic_Angel έχει δίκιο και το θέμα τω όντι υποκρύπτει ένα οξύμωρο. Αυτός που νομίζει ότι είναι Κύριος της καθεμιάς, ακόμα και αν υπήρξε κύριος κάποιας, δεν είναι Κύριος. Εκτός και αν, όπως υποστηρίζει η Μαρλέν, όποτε συνδέεται διαδικτυακά με ένα κάποιο ψευδώνυμο, όχι κατ' ανάγκην γνώριμο σε άλλα ψευδώνυμα του χώρου, παθαίνει μια ψυχολογία - που έλεγε και ο αείμνηστος Καζαντζίδης - τα χάνει ενώπιον της οθόνης ή ίσως νομίζει ότι ήδη γνωρίζεται με την κορασίδα που συνομιλεί, οπότε έχει παράλογες απαιτήσεις συμπεριφοράς. Να του μιλάει στον πληθυντικό και με σέβας, να μην αρχίζει τις ερωτήσεις "εσύ πόσων χρονών είσαι ας πούμε;" αλλά και πολλές άλλες που μηδέποτε έχουν ξανατεθεί στον συνεντευξιαζόμενο επίδοξο Αφέντη. Θα μπορούσε κανείς, σε μια τέτοια περίπτωση, να δείξει συμπάθεια και επιείκεια. Να μην κρίνει δηλαδή. Από την άλλη πλευρά, πώς θα μπορούσαμε να είμαστε βέβαιοι ότι ο εν λόγω παθαίνει αυτή την ψυχολογία μόνον μπροστά στην άπονη και άψυχη οθόνη που όλα τα αλέθει και όχι ενδεχομένως μπροστά στα πάλευκα οπίσθια που του προσφέρονται για αισθησιακούς ραβδισμούς;

@Marlen Daudaux

έτσι και παρέμβεις με διευκρινίσεις επί της διαδικασίας...  

6. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

@gaby , καλησπέρα σας; Πώς είστε και τι κάνετε;  

Το εντός του αρχικού θέματος σχόλιό μου γράφτηκε στην πρώτη σελίδα του νήματος. Το τελευταίο ήταν βεβαίως εκτός του αρχικού, όμως ήταν εντός του έκτου υποθέματος του τέταρτου παράλληλου θέματος που εθίγη στο νήμα (και ουδεμία σχέση είχε με το αρχικό...).

Η αναφορά μου στον Ellinus - Hypergamikulus δεν αποκλείει φυσικά την ύπαρξη του Hypergamikulus - Amerikanus (- προσθέστε εσείς ό,τι θέλετε). Φαντάζομαι πως ούτε καν ο σύντροφος αγωνιστής Μεταξάς (ο "λόγω των ημερών", όχι ο άλλος με τα κονιάκ) θα διεκδικούσε τέτοιες αποκλειστικότητες. Όμως είχα την εντύπωση πως εδώ είμαστε ελληνικό φόρουμ και ως εκ τούτου συζητάμε για τα είδη που φύονται εδώ.

Πάντως επί τη ευκαιρία (και σας ευχαριστώ για την αφορμή) να ξεκαθαρίσω ότι ούτε είμαι, ούτε επιδιώκω να γίνω "έμπειρος και σοβαρός χρήστης (πολλώ δε μάλλον μύστης)". Παίρνω την κιθάρά μου και τραγουδάω, σας αγαπάω, μα δεν παντρεύομαι, που λέει και ο ποιητής. Εάν καταφέρνω να προκαλώ έστω τον ειρωνικό γέλωτα σε αυτούς, είναι τιμή μου, καθώς ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να έχει κανείς τη χαρά μέσα στην ταπεινότητα της ύπαρξής του να διαγείρει το παραμικρό συναίσθημα σε στήθη που βαραίνουν από τα παράσημα του καλού αγώνα.

Ξέρετε καλύτερα από 'μένα ότι για να υπάρξει κρίση και μάλιστα όχι επί ενός παραπόνου, αλλά περί του παραπονιάρη γενικότερα, απαιτείται αντίληψη της όλης εικόνας. Διαφορετικά το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ένα τουρλού από εσωτερικές προβολές του συμπεραίνοντος πάνω στον παραπονιάρη με ολίγη από γενικότητα.

Κοιτάξτε, εάν σας ενοχλεί κάτι στη συμπεριφορά μου ως gaby, υπάρχουν και τα πιμιά. Εάν πάλι η μομφή ειναί από τη μοντ gaby, φαντάζομαι πως προβλέπονται διαδικασίες, τις οποίες δε γνωρίζω, αλλά θα μάθω, εφόσον χρειάζεται.

Για το ζουμί, θα σας παραπέμψω στην πρώτη μου δημοσίευση στο νήμα, για να διαπιστώσετε ότι για πρώτη φορά το λογοπαίγνιο με τους κυρίους και τους Κυρίους δεν έγινε από τα δικά σας δάχτυλα. Σεις Καζαντζίδη, εγώ Καζαντζάκη, στο ίδιο Καζάν βράζουν οι απόψεις μας τελικά.

Απορία μου παραμένει πάντως το πόσο ηλεκτρονικό μελάνι πρέπει να χυθεί, αν αποφασίσουμε να επαναφέρουμε στην τάξη κάθε έναν που πέφτει από τα σύννεφα, κάθε φορά που το παθαίνει.

7. gaby

gaby Guest

@no_Taboo, καλημέρα σας   Στώμεν καλώς, το αυτό επιθυμούμεν και δι υμάς.

Ουδόλως ενοχλήθηκα από οτιδήποτε στη συμπεριφορά σας ή στην εκφορά του λόγου σας, απλά χαμογέλασα λίγο με τη δική σας ενόχληση από τα λεγόμενα άλλων. Ασφαλώς η συνολική εικόνα μετράει όταν είναι να βγει ένα συμπέρασμα αν και όπως λέγεται "ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες". Μόνο που εγώ απλά συνεισέφερα τη διάθεσή μου και την άμεση σκέψη μου τη στιγμή εκείνη. Όπως όλοι μας, πιστεύω, να επικοινωνώ και να εκφράζομαι θέλω, ελπίζω συνήθως επί του θέματος. Αν ήταν κακή ιδέα να πω κάτι που ήδη είχε ειπωθεί, ε, τότε ευχαρίστως απευθυνθώ σ εσάς με μήνυμα, να σας ρωτήσω για τα δικαιώματα  

Ώστε ο Καζαντζάκης είχε πει το "από κώλο μυλωνούς ζητάς ορθογραφία"; Δεν διευκρίνιζε, πάντως, τι εθνικότητας μπορεί να είναι η μυλωνού, κάνω λάθος;

Γενικά, όσο σκέπτομαι το θέμα, συμπεράσματα ακλόνητα δεν βγαίνουν. Ναι, υποθέτω, συνήθως ισχύει το προφανές. Πλην υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Τα πλείστα των BDSM παιγνίων στις εξαιρέσεις εκτυλίσσονται...

8. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

@gaby , εύχομαι από καρδιάς να μην στήτε και μετά φόβου, αλλά μόνο καλώς!

Το αντελήφθην ότι γράψατε χαμογελώντας (ή και χαμογελώντας τέλος πάντων), αλλά λαθεύετε στο ότι ενοχλήθηκα. Το όλο θέμα με αφήνει αδιάφορο σε προσωπικό επίπεδο και έτσι δε με άγγιξε. Μία ευχή εξέφρασα.

Δε σας καταλόγισα επανάληψη, καλή μου! Δε σας καταλόγισα ούτε κάτι άλλο. Εσάς ρώτησα τι μου καταλογίζετε!

Τέλος υπάρχουν τόσες πιθανότητες να μην έχετε διαβάσει το Ζορμπά, όσες να βρω αύριο το πρωί το τιμόνι του αυτοκινήτου μου στη δεξιά πλευρά.  

Last edited: 2 Νοεμβρίου 2014
  9. Olympos

Olympos Regular Member

@no_Taboo, @gaby , διακρίνω ενα ύφος που δεν συνάδει με τα χρηστά ηθη και έθιμα του φόρουμ! Που ειναι τα ξεκατινιάσματα ; ε ; Ε ;
    Χώρια που βάζετε σε έξοδα τη διαχείριση για αγορά 'σφουγγαριστρών΄με τα πολλά σορόπια που κατέκλυσαν το χώρο...
    Παρακαλώ, συνέλθετε!

@Ολους : Να περνάτε καλά

10. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Άσε μας ρε @Olympos κι εσύ που δεν ξέρεις πού πάνε τα τέσσερα να πούμε και τέτοια πράματα!    

11. Anatoli

Anatoli New Member

Δεν άλλαξε τίποτε τελικά....πάντα κάπως έτσι θα είναι...προσωπικά το διασκεδάζω με τα διάφορα εκπληκτικά μηνύματα εδώ και 3 μέρες....  

12. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τις όμορφες δυσλειτουργίες μας. Χάρη σε αυτές ξεχωρίζουμε.