Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 6 Νοεμβρίου 2010.

?

Συντηρητικός ή Kinky?

1. Συντηρητικός

10 vote(s)
    20,0%
  2. Kinky

40 vote(s)
    80,0%
  1. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το έχω καλλιεργήσει το άθλημα, και ερασιτεχνικά και επαγγελματικά.  
    {Πρωτοδεσμίτισσα, αν και πολλοί απόρησαν για την επιλογή.}

Φυσικά και τη θέλω. Μερικά εξ αυτών τα αναγνωρίζω και τα θυμάμαι. Εδώ, πάνω στη βιασύνη μου, ξέχασα το παντρεμένοι / ανύπαντροι! :> {Και, δικαίως, μου κάνανε "παρατήρηση" ...}

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Re: Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

Θα έλεγα πως η ίδια "παπαρολογία" που δέρνει τον πολιτικό μας κόσμο, εξαπλώνεται και στα ευρύτερα στρώματα, γιατί όχι κι εδώ?
    Άλλωστε γιατί να μην μπορεί να κραυγάσει και το Forum ένα
    ...εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω...

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εγώ είμαι kinky συντηρητικός BDSMer.

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

χαχαχχαχα!!!έχεις και 24 ώρες να με κάνεις να γελάσω
    (astrovroxi κυλιέται στο πάτωμα και...κλαίει από τα γέλια.τα γέλια με έντονο το λι....)

5. Lady_No

Lady_No Regular Member

madlene και όσοι το αναρωτήθηκαν το poll έγινε για να δώ πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας και σε ποιά επιλογή θα τον τοποθετουσατε.  
    Ίσως να βοηθούσε αν υπήρχαν περισσότερες επιλογές αλλά ήθελα να το κάνω ακραίο εν μέρη γιατί αν έβαζα επιλογή "κάπου στην μέση" θα απάνταγαν όλοι αυτό.

6. subversion

subversion Regular Member

..Λοιπόν?..Πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας???... 

7. XplorR

XplorR Regular Member

Ε; Με δεδομένο το πνεύμα του forum αυτού δεν πολυκατάλαβα το νόημα του poll... Εκτός αν εννοείς "πουριτανούς" αυτούς που δεν δεχονται ανοιχτά αυτό που κάνουν στην κρεβατοκάμαρα τους και "kinky" αυτούς που το παραδέχονται...

8. Kitty

Kitty Regular Member

rep rep rep!!! 

9. blindfold

blindfold Contributor

αν δεν υπήρχε αυτή η διευκρίνιση επίσης θα δυσκολευόμουν να πάρω θέση .
    αλλά θα έπαιρνα θέση ούτως ή άλλως ,η αποχή δηλώνει φοβία και ανικανότητα (στα μάτια μου τουλάχιστον..) και μίας και είναι επίκαιρο ,ακόμα και ότι σκατό παθαίνεις στη ζωή σου καλύτερα να έχεις μερίδιο ευθήνης παρά να το βιώνεις παθητικά ...

γιν και γιάνγκ λένε οι ανατολίτες ..

α) ο καθένας έχει το δικό του κουτάκι να μπει ,αλλά από εκεί και μετά το κάθε κουτί χωράει σε ένα άλλο κουτί και πάει λέγοντας , βέβαια όλα χωράνε στην ίδια αποθήκη ...

β) σίγουρα δεν μετριούντε έτσι ,αλλά σίγουρα μετριούντε με κάποιο τρόπο ,είναι σαν τον ορισμό της δύναμης στα βιβλία της φυσικής  

γ) η αναζήτηση της ιστορικής αλήθειας ,είναι επίπονη διαδικασία αλλά αξίζει όσο τίποτε άλλο ,ανοίγει ο ορίζοντας σου ,οπότε διαφωνώ δεν αξίζει να μείνουν ως έχει ,ωραία η χαρά της άγνοιας αλλά είμαι μαζοχιστής μανιοκαταθλιπτικός  

δ) συνήθως όμως οι συντηριτικοί είναι οι πλέον εκδηλωτικοί (το ίδιο πρόβλημα έχουν και στην αμερική οι δημοκρατικοί με τους ρεπουμπλικάνους ..)

ε) και καλά κάνουν και έχουν μεγάλη ιδέα ,τροφοδοτεί την αυτοπεποίθησή τους !

10. Emma

Emma Contributor

Κανένα απ' τα δύο. Ούτε καν το ανάμεσα.
    Κι αυτό επειδή καταλαβαίνω τί προσπαθείς να πεις, αλλά, κατά τη γνώμη μου, το περιγράφεις λάθος, συνεπώς δεν με αντιπροσωπεύει καμία απ' τις επιλογές (ή οι ενδιάμεσες αυτών).

11. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Δεν θα μπορούσα να ανήκω σε κανένα "στρατόπεδο",
    όχι γιατί είμαι πνεύμα αντιλογίας, αλλά γιατί τα στρατόπεδα
    δεν είναι δύό αλλά 1002, μη σου πω ένα για τον καθένα μας!
    Επίσης πραγματικά εντυπωσιάζομαι και χαίρομαι συνάμα
    που έχω την τύχη μέσα σε αυτό το φόρουμ να διδάσκομαι
    νέες επεξηγήσεις για τις έννοιες Συντηρητικός BDSMer και Kinky!!!

12. Απάντηση: Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

Εγώ είμαι με τους "άλλους".