Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 6 Νοεμβρίου 2010.

?

Συντηρητικός ή Kinky?

1. Συντηρητικός

10 vote(s)
    20,0%
  2. Kinky

40 vote(s)
    80,0%
  1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

τους ευεργέτες τους μεγάλους; 

2. john_m

john_m Bollocks mandola

Μαλλον Συντηρητικός......οχι οχι μαλλον Kinky.....οχι οχι μαλλον Συντηρητικός..........οχι οχι μαλλον Kinky. Που θα παει θα το βρω !!!  

3. Απάντηση: Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

Σςςς.... 

4. chemical23

chemical23 Regular Member

Απάντηση: Re: Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

Προφανως το ανθρωπινο μυαλο δεν νοει τον μη διαχωρισμο ιδιων κοινοτητων, ομαδων, εθνοτητων. Ειμαι εναντιον του διχασμου βεβαιως αν και διαφωνω με τους περισσοτερους αν οχι ολους ολων των στρατοπεδων. Γιατι? μα γιατι ειμαι διαφορειτκη προσωπικοτητα, ο καθενας ειναι. Και αυτο ερχεται και δενει στα δυο δημιουργθεντα στρατοπεδα εδω πριν απο 2-3 χρονια για την προβολη η οχι του bdsm.

Μου αρεσε πολυ η απαντηση της assasina...

Προσθετοντας θα ελεγα απλα πως η κοινωνικοτητα και η προσελευση σε παρτυ δεν εχει να κανει σε τιποτα με την kinky η οχι προτιμηση καποιου. Αλλα η διακριτικοτητα που ανεφερε η Syrah

Αν ειναι να κατταταχθω σε στρατοπεδο (για δευτερη φορα στη ζωη μου) συντασσομαι απολυτα με αυτο των διακριτικων, συγκρατημενων αλλα κοινωνικων.

5. Sorry αλλά θεωρώ την προσέγγιση λάθος. Δηλαδή όποιος δεν επιθυμεί να κάνει ή να βλέπει κάτι είναι συντηρητικός; Ξεχνάμε τους παράγοντες γούστο, αισθητική και άλλα προσωπικά στοιχεία;

Για να θεωρούνται κάποιοι κινκυ πρέπει να δέχονται τα πάντα; Πρέπει να κουβαλάνε σημαία των προτιμήσεων τους και να να τις βροντοφωνάζουν; Αν δεν συμβαδίζουν με αυτά τότε είναι συντηρητικοί;

Μην μπερδεύουμε την ελευθερία με την ασυδοσία και την ισοπέδωση των πάντων.

Αυτή βέβαια, είναι προσωπική εκτίμηση.

Όποιος διαφωνεί έχει κάθε δικαίωμα να πετάξει έξω την μαλαπέρδα του, να κρεμάσει την σημαία του bdsm και να χορεύει πάνω στα τραπέζια.
    Δικαίωμα του.

Last edited: 18 Νοεμβρίου 2010
  6. Απάντηση: Re: Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

7. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Απάντηση: Είστε Συντηρητικός BDSMer ή Kinky?

Μια φορα εριξα ενα γιαουρτι σε μια sub οταν ηταν δεμενη στο σταυρο.
    Απο τοτε μου κρεμασαν ταμπελα και κουδουνια.
    Oυτε συντηριτικος BDSMer ουτε kinky και αηδιες,
    ''teddy boy'' ειμαι 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Για βανίλλιας παρά είμαι εκτός "αποδεκτών κανόνων"...Για βουδουσουμιάρης παρά είμαι "άναρχος"...Σαν φετιχιστής είμαι "αιρετικός"...Όσο και να φαίνεται σε κάποιους βδελυρό, μέσα μου συνυπάρχουν και οι τρεις προαναφερόμενες "ιδιότητες"...Το status που επέλεξα για να "σουλατσάρω" ανάμεσα σας, υποδηλώνει τον χαρακτήρα μου ( ο οποίος αντικατοπτρίζεται πιστά και στην σεξουαλικότητα μου )...Δεν το αντιλαμβάνομαι σαν απλό φιογκάκι...Μετά για μένα μιλάω, λογικό να με γνωρίζω καλύτερα από τον οποιονδήποτε άλλο...Αν κάποιος θεωρεί ότι το σφετερίζομαι...Sauce να του γλιστρήσει...

Στο τέλος ούτε Kinky, ούτε πουριτανός, ούτε "καθαρός" Κ ( και δεν γράφω ολόκληρη τη λέξη γιατί βαριέμαι...Πόσο μάλλον που ούτε οι "καθαρά" υποτακτικές γυναίκες μου αρέσουν...Και την μη καθαρά υποτακτική μου σύντροφο καλώ, να με παίρνει και με strapon όποτε μου καυλώσει ), ούτε "καθαρός" crossdresser ( πόσο μάλλον που επιδίδομαι σε πλήρη "μεταμόρφωση" μια φορά κάθε Αγίου πέοντα, αλλά προτιμώ να αναμιγνύω το ανδρικό με το γυναικείο ντύσιμο. Όπως και κατά του όποιου αστικού μύθου και σιχαμερά και τρισάθλια έτερο είμαι και το παραμικρό ψήγμα υποτακτικότητας δεν έχω - όχι ότι έχω κάτι με τα υποτακτικά άτομα, κάθε άλλο, απλά εγώ την υποταγή δεν την "έχω" ούτε σαν σκιά ξεθωριασμένη -..και καμία ξεφτίλα δεν νιώθω...), ούτε "καθαρός" perv, ούτε "καθαρός" βανίλλιας, ούτε πουριτανός (η θεματοφύλακας της "καθαρότητας" του οποιουδήποτε σεξουαλικού "δόγματος" )...Αλλά σίγουρα πεντακάθαρος εαυτός μου...Και για να πω και την μοναδική αλήθεια μου...εκείνη που αφορά μόνο εμένα και όποιος δεν την γουστάρει πρόβλημα του, από την στιγμή που στην σεξουαλική/συναισθηματική μου σφαίρα δεν θα βρεθεί ούτε στα περίχωρα...Στα καρύδια μου το πως με αντιλαμβάνεται ο κάθε άσχετος ( αφού η μοναδική που μ'ενδιαφέρει να τα "βρίσκει" μαζί μου, είναι η σύντροφος μου )...Όπως επίσης στα καρύδια μου το πως ο κάθε άσχετος θ' αντιλαμβανόταν τον εαυτό του, πως θα του άρεσε να αυτοπροσδιορίζεται και τι θα γούσταρε να κάνει η όχι στο "κρεβάτι" του...

9. Elysium

Elysium Contributor

Συντηρητικός αυστηρά. Σιχαίνομαι την δημόσια επίδειξη των δήθεν προοδευτικών. Προκύπτει από τα κόμπλεξ τους κι όχι από το ανοιχτό μυαλό όπως ατυχώς αναφέρεται στην αρχική τοποθέτηση.

10. Elune

Elune Priceless

Ανάλογα με την παρτενέρ. Kinkster κυρίως και curious στα bdsm.

11. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Για να κάνεις βδσμ θα πρέπει πρώτα να κάνεις σεκς, άρα δεν μπορώ να απαντήσω  

Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2015
  12. Kinky..... Πολυ Kinky.