Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγγραφή από Αγγλία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος feet-lover, στις 13 Ιουνίου 2023.

1. ( ζητήθηκε από μέλος η ιστορία αυτή γιαυτό και την παραθέτω)

καλοκαίρι του 2010. καλή ωρα τέτοιες ημέρες καλοκαιράκι αρχές ιουλίου για την ακρίβεια.
    μαζί με ένα φίλο από αθήνα (αυτον που με μύησε στο linux ) αποφασίσαμε να φίαξουμε ενα φόρουμ σε στυλ joomla απόλυτα εξειδικευμένο και καμία σχέση με σεξ σχέσεις κλπ.
    αρχές ιουλίου ήταν στον αέρα και επειδή στο χώρο είμασταν γνωστοί και οι 2 οι εγγραφές τις πρώτες ειδικά ημέρες ηταν αθρόες.
    λογω της φιλικής μας σχέσης και από αλλα φορουμ εγω ήμουν βοηθος admin , andvanced moderator και είχα σχεδόν όλα τα εργαλεία της διαχείρισης εν λευκω.
    δεν είχε περάσει μια εβδομάδα που ειμασταν στον αέρα και να το νεο μέλος
    nicos (τυχαιο ονομα ) location=england
    μπράβο λέω και από αγγλία μας βρήκαν .
    με τον admin η επικοινωνία μας με μυνηματα ηταν συνεχής φυσικά.
    τον ρωτησα αν ξερει το νέο μελος απο αγγλία αρνητική η απαντηση.
    εκανε την εγγραφη τον εκανα αποδοχη γιατι ειχαμε θεσει για ασφάλεια να εγκρινουμε πρώτα εμεις τις εγγραφές οχι αυτόματα.
    με το που εκανα δεκτή την εγγραφη δεν περασαν 10 λεπτα ανοιγει το πρώτο του θεμα στα "ασχετα" την ενοτητα offtopic δηλαδη αντοιστιχα εδω .
    μαντεψτε το ονομα του θεματος
    "Ομοφυλοφιλια"
    το περιοχομενο του πρωτου ποστ
    "γεια σας είμαι ομοφυλοφιλος απο αγγλια καλώς σας βρηκα"
    πως στον κόρακα βρηκε το φορουμ τοσο γρηγορα που δεν έχει καμία σχέση με σεξ και σχέσεις δεν κατάλαβα. τον ρωτησα πολλές φορες απάντηση δεν εδωσε (στο τελος θα δωσω την απαντηση σε αυτο ) .
    το θεμα δημοσιευτηκε 2200 , 2205 μου στελνει μύνημα ο admin
    "θα τον πετάξω έξω δεν θέλω πούστηδες στο φόρουμ"
    με εξεπληξε δυσαρεστα γιατί τον είχα για πιό ανετο και απελευθερωμένο
    "καλά χαζος εισαι; του ειπα . εχεις φόρουμ μιάς βδομάδας και θα πετάξεις εξω ενα μέλος επειδή ειναι ομοφυλόφιλος; τι σε νοιαζει τι κάνει στο κρεββάτι του; αστον και βλεπουμε μπορει ο ανθρωπος να έχει γνωσεις πάνω στο αντικείμενο."
    ευτυχως με άκουσε (οχι για τις γνωσεις του ).
    ο nicos στο νήμα του περι ομοφυλοφιλίας εδωσε πραγματικό ρεσιταλ. ποστ πάνω στο ποστ κι εγω δεν ξέρω που πήγαινε και εβρισκε τα λινκ.
    η συμμετοχή του στο υπόλοιπο φορουμ ήταν ελάχιστη φαινόταν οτι ηξερε το αντικείμενο όσο και εγώ από ιατρική.
    για 2-3 εβδομάδες ολα πήγαιναν καλα..
    αφου είδε και απόειδε οτι οι σελίδες του νήματος του γεμιζαν με ποστ χωρίς κανενας αλλος να γράφει και να απανταει
    (εγω κραταγα εν τω μεταξυ τον admin με νύχια και δοντια να μην πατησει το κουμπί του ban )
    αρχισε η λεκτική επιθεση.
    "γιατί δεν απαντάτε;" ¨γιατι δεν σχολιάζετε" "ειστε ομοφοβικοι" " αν με βλέπατε εξω θα με βρίζατε" και αλλα παρόμοια ωραία. ο admin ετοιμος να φαει τα σιδερα χα χα.
    του λεω αστον θα του γραψω εγω
    "για κοιταξε να δεις το οτι εισαι ομοφυλόφιλος δικαιωμα σου. αυτό δεν σε κάνει ουτε καλύτερο ούτε χειροτερο από εμας. ούτε κάτι ανώτερο ούτε κάτι κατώτερο από εμας. ουτε είσαι κάτι ιδιαίτερο από εμας και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιτιθεσαι σε ανθρώπους που δεν γνωριζεις γραφε οτι θελεις αλλά μην επιτιθεσαι"
    ειπε ενα συγγνωμη της στιγμης και για κανα δυο εβδομάδες ειμασταν οκ .
    εκτος του admin και εμενα είμασταν ακόμα 5 ατομα ο πυρηνας του φορουμ τα ιδρυτικά μελη ας το πουμε. συμφωνησαμε να τον αφησουμε ωσπου να βαρεθει αρκει να μην ξεπερασει κάποια ορια.
    και τα όρια αυτά ηρθαν πολύ γρήγηρα αφου είδε οτι κανεις δεν του δίνει σημασία.
    αφου κανεις δεν απαντουσε, ειχε γεμίσει καμιά 40ρια σελίδες εντω μεταξυ, νυχτερινές ωρες μετα τις 3 τα ξημερωματα ποστάριζε λίνκ και βίντεο με τσοντες στο νημα του, και παρομοια ενω ρητως οι κανονισμοι του φορου το απαγορευαν.
    Μπήκα το πρωι τα εσβησα με την μία και του ετσειλα μυνημα.
    "την επομενη φορα που θα το ξανακάνεις δεν θα τα σβησω να τα δει ο admin . δτο 5λεπτο θα σε διώξει. γραφε οτι πιστευεις γιατην ομοφυλοφιλία αλλα τσοντες απαγορευεται να ποσταρεις"
    ο admin δεν προλαβε να τα δει.
    μετα από μια βδομάδα τα ιδια. αυτην την φορά τα αφησα.
    μας εστελναν μυνηματα άλλα μέλη και παραπονιόντουσα εν τω μεταξυ.
    με το που τα είδε ο admin 7ημερο μπαν και σβησιμο τα ποστ.
    κλαψουρισμα με μυνηματα ο nicos να τον ξεμπλοκαρω
    'δεν θα το ξανακάνω ¨ πρηξιμο ολοκληρο όλη την ημέρα.
    νόμιζε οτι εγω τον εκανα μπαν γιατι εγω του κολησα στα φανερα μόνο.
    αντε να τον πεισεις οτι ο admin τον θεωρουσε "πουστράκι" που επεπε να φύγει χθες κιόλας.
    "κανε υπομονή , του είπα ,πάνε καμιά βόλτα σε 7 μερες θα σ ανοιξει. ειχα εργαλέια να τον ξεμπλοκαρω αλλα ο admin ειχε δικιο σε αυτο. ειχε παραβιάσει καταφορα κανονισμό του φορουμ.
    περασε η βδομαδα τον ανοιξε.
    ζητησε δημοσια συγγνωμη ειπε οτι δεν θα το ξανακάνει και αυτό κράτησε άλλες 2-3 εβδομάδες ωσπου αρχισε τα ίδια.τσοντες αργα την νυχτα και να μας κατηγορεί ολυς ως ομοφιβικούς γιατί πολύ απλά δεν ασχολιόμασταν μαζι του .
    δεν απαντουσαμε στα ποστ.
    το νημα μπορει να έιχε φτασει και τις 100 σελιδες .
    Ηρθε και το δευτερο μπαν αυτην την φορά 15 ημερων.
    παλι κλαψουρισματα.
    του λεω
    "αυτο ειναι και το τελευταίο . την επομενη φορα θα σε κλεισει οριστικα να ξερεις"
    μεχρι να τελειώσει τον μπάν του μου ήρθε μια φαεινή ιδεα.
    ηθελα να δω πότε θα βαρεθει. πότε θα σταματήσει χωρις να τον διώξουμε χωρις ομως να διαμαρτυρονται και οι αλλοι με τις τσοντες και αυτα που ελεγε για εμάς (κυριως για εμένα και τον admin )
    λεω του admin.
    "γινεται το νήμα του να το βλέπει μόνο ο ιδιος και εμεις; "
    ο admin με πολλά καντάρια γνωσεων το εκανε.
    μετα το μπαν τρια μέλη βλεπαμε μόνο το νήμα αυτος εγω και ο admin .
    πήγε για αρκετό καιρο έτσι. καποια στιγμη το πήρε χαμπάρι γιατι δεν το εβρισκε στην μηχανη αναζητησης , δεν το εβλεπε ως guest προβληματιστηκε γιατι δεν εφαγε κιάλλο μπαν.
    διαμαρτυρηθηκε με μυνήματα.
    "ανοιχτε το νήμα ομοφοβικοι κλπ κλπ"
    του εξηγησα γιατι το νήμα εγινε ιδιωτικο.
    το καθαρισαμε από τσοντες οσο μπορούσε να καθαριστει κλπ και το ξανακαναμε δημόσιο.
    "την επομενη φορά που θα βαλεις ασεμνο περιεχόμενο θα φυγεις οριστικα να ξερεις" του ειπα με μυνημα.
    κρατησε το νημα σε κόσμιο επίπεδο για περίπου 2 εβδομάδες.
    ειχα πει του admin
    "Toν βαρέθηκα πραγματικα. αυτός θελει να ασχολιόμαστε μαζι του.κάνε οτι θες μαζι του αμα ξαναβαλει τσοντες ξαποστειλε τον τελος"
    κι ετσι εγινε .
    ξημερώματα εφαγε το οριστικο μπαν δεν ξανααπάντησα σε οσα μυνήμα του να μου εστειλε.
    Στην αρχη απόρησα πως βρηκε το φορουμ .
    μετα ομως βρηκα το πως.
    ειχε συμμετασχει σε 2 ακόμα φορουμ παρομίου περιεχομένου με το δικό μας. με ίδιο nickname περιοχή και τα ίδια κλινικά συμπτώματα.
    στα 2 προηγούμενα εφυγε με συνοπτικές διαδικασίες στο δικό μας εκατσε γύρω στους 5 μηνες συνονικά.
    αν ηταν στο χερι του admin θα χε φυγει στην μιά εβδομάδα.

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σας τρόλαρε.

3. πολυ πιθανον. ευκαιριες εχε παντως.