Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγω, ο κολλητος μου και η φιλη του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος sockssniffing, στις 26 Αυγούστου 2011.

1. sockssniffing

sockssniffing New Member

παιδια αυτο που μου συνεβη πριν 2 μηνες δεν μπορο να το εξηγησω.. ημουν στο σπιτι τις φιλης του κολλητου μου οπου γνοριζομαστε εδω και 4 χρονια οσο καιρο δηλαδη κραταει η σχεση τους με το κολλητο μου.. και οι 2 ξερουν για το φετιχ μου και το βρισκουν και οι 2 ενδιαφερον. ετσι ξεκινησαν ολα στο αστειο μου εβαζε το ποδι τις στα μουτρα και γελοντας μου ελεγε γκυψετο και το εφευγε δεν μπορουσα να κανω κατι λογο σεβασμου ομος πηγενα μετα απο κατι λεπτα στην τουαλλετα και εκανα την δουλεια μου με κατι παντοφλιτσες του μπανιου και κατι απλητα εσωρουχα στο ερμαρακι του μπανιου.. μια μερα λοιπον ολα ξεκινησαν στο αστειο οσπου κατεληξε το αστειο στο σοβαρο καθως φιλοντουσαν στον καναπε γυρισε επανο μου γελασε μας πηρε και τους δυο απο το σβερκο και αρχησαμε να την γληφουμε.. να μην τα πολλιλογο εγλιψα το ποδι τις που τοσο ηθελα μετα απο τοσο καιρο και σιγα σιγα δεν με αφηνε να γλυφο αλλο μας εκανε τσιμμπουκι μας εσπροξε στον καναπε και εφερε τα ποδια της στο στομα μου και επερνε πιπα του φιλου μου.

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: εγς ο κολλητος μου και η φιλη του

Mαλιστα......ολα καλα και ωραια,αλλα τι ακριβως δεν μπορεις να εξηγησεις δεν καταλαβα.

3. Keiko Mika

Keiko Mika 愛する人たちに裏切られた Premium Member

Shit happens !! θέλει να πει το παιδί ....
    (λόγω ορθογραφίας σου βάζω 1 )

4. DragonLady

DragonLady Regular Member

μάλλον ότι στα status θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει και το

"ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ"

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Εσεις ξερετε καλυτερα....Κυρια.....χαχαχαχχα!!!!

6. DragonLady

DragonLady Regular Member

7. Gate

Gate New Member

Απάντηση: Εγω, ο κολλητος μου και η φιλη του

Το επαναλάβατε από τότε?

8. Alex_

Alex_ New Member

Απάντηση: Εγω, ο κολλητος μου και η φιλη του

καλη η φίληηηηη!!!!!!!.....που ειστε κρυμμενες?!?!?!................

9. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

Αυτά τα απροσδόκητα είναι που μετράνε... οι εκπληξεις που σε αφήνουν να εκδηλωσεις... να εκφράστεις....