Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγώ και ο Γ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος BiMpiskotaki, στις 15 Μαϊου 2023.

1. BiMpiskotaki

BiMpiskotaki New Member

Νομίζω είμαι στο σωστό θέμα για να μοιραστώ την πρώτη μου επαφή με άνδρα, αλλά και ταυτόχρονα με ελαφρύ BDSM. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη στην περίπτωση που δεν είναι το σωστό θέμα, τώρα μαθαίνω σιγά σιγά το φόρουμ!

Γενικά από μικρός ένιωθα κάτι για το ανδρικό φύλο, κάτι "διαφορετικό" αλλά σε πολύ μικρή ηλικία δεν μπορούσα να γνωρίζω τι είναι αυτό. Με τον καιρό έμαθα τι είναι αυτό που νιώθω! Άλλα για διάφορους λόγους το έκρυβα, μέχρι όμως που γνώρισα τον Γιώργο στην τρίτη λυκείου. Τον ήξερα από το δημοτικό αλλά δεν έτυχε ποτέ να κάνουμε παρέα.

Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα όταν κάτσαμε στο ίδιο θρανίο, μιλούσαμε στην τάξη και είδαμε ότι έχουμε κοινά, έτσι ξεκινήσαμε να αράζουμε, να τα λέμε κλπ κλπ. Πήγαινα συχνά στο σπίτι του, και εκείνος ερχόταν στο δικό μου. Μετά από ένα διάστημα ένιωθα αμηχανία κοντά του, επειδή ήταν αρκετά όμορφος για τα δικά μου γούστα έστω. Ακόμα και όταν με ακουμπούσε, ίσως και επίτηδες, ήταν κάτι που μου άρεσε και με κοκκίνιζε.

Μία μέρα, μετά από κανένα χρόνο, είχαμε δώσει πανελλήνιες ο καθένας στη σχολή του, είχαμε κόψει για λίγο λόγω σπουδών, με προσκάλεσε στο σπίτι του. Με χαρά εγώ γιατί είχαμε καιρό να τα πούμε δέχομαι την πρόσκληση και πηγαίνω άμεσα. Του χτυπάω την πόρτα, και μετά από μισό λεπτό μου ανοίγει. Ή πολύ καιρό είχα να τον δω, ή απλά είχε γίνει ένας κούκλος. Όπου -Δ εγώ, όπου -Γ εκείνος.

-Γ: Βρε βρε... Σαν τα χιόνια! Έλα πέρασε μέσα.
    -Δ: Ε ναι... Αφού σε άλλη πόλη πέρασες εσύ, αλλού εγώ, δυστυχώς έτσι είναι η ζωή.

Μπαίνω μέσα χωρίς καθυστερήσεις, πηγαίνουμε στο δωμάτιο του, λέμε λίγο τα νέα μας μιας και είχαμε ένα εξάμηνο πάνω κάτω να τα πούμε... Και μετά παίζουμε PlayStation (ποδοσφαιρακι). Πάντα ήμουν καλύτερος σε αυτό το παιχνίδι, σχεδόν πάντα έχανε. Αυτή τη φορά όμως που έχασε είχε κάποια νεύρα χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι.

Σταματήσαμε να παίζουμε μιας και δεν ήθελα να είναι νευριασμένος, ναι μεν με εξιταρε αρκετά, αλλά από την άλλη με στεναχωρουσε.

-Γ: Τι να κάνουμε τώρα; Είναι ακόμα νωρίς, αλλά δεν θέλω άλλο Pro, σου άνοιξε πάλι το φάρδος και κερδίζεις.

-Δ: Αφού ρε μ...... Ξέρεις ότι πάντα χάνεις όλο δικαιολογίες είσαι... Άλλα ναι βαρέθηκα και εγώ.

Μου έριξε μια ματιά περίεργη, δεν την είχα ξαναδεί ποτέ.

-Γ: Ξέρεις τι έχουμε καιρό να κάνουμε;
    -Δ: Τι; Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό.

Του απάντησα, γιατί εκείνη την ώρα είχα φάει σκάλωμα, η φωνή του ήταν σαν αγγέλου πραγματικά, όσο περνούσε η ώρα όλο και ήθελα να τον φιλήσω παραπάνω.

-Γ: Έχουμε να μπούμε καιρό Omegle να δούμε τι παίζει!

Όντως πιο παλιά μπαίναμε σχεδόν συνέχεια να περάσει η ώρα, είχαμε και περιέργεια όσο να έχει.

-Δ: Χμμ, άντε πάμε να δούμε, αλλά δεν θα κάτσω πολύ γιατί με έπιασε το κεφάλι μου από το Play.

-Γ: Έλα ρε μην κάνεις σαν "γκόμενα".

Με έμφαση στο γκόμενα.

-Γ: Άντε μπορεί να δούμε καμιά ωραία κοπέλα.

Μου έκλεισε το μάτι και άνοιξε τον υπολογιστή. Ανοίγει σελίδα, μπαίνει στο site, και βάζουμε να μιλήσουμε με άτομα σε ξένη χώρα (δεν θυμάμαι ποια). Περιμένουμε 1-2 λεπτά, και είναι μια κοπέλα με την φίλη της. Η κάμερα δεν με έδειχνε ολόκληρο γιατί καθόμουν από πίσω του.

Μιλάει ο Γιώργος με την κοπέλα, και μετά από λίγο είδα την κοπέλα να βγάζει το στήθος έξω. Στα καπάκια είδα και τον Γιώργο να κατεβάζει το παντελόνι του σιγά σιγά, μέχρι να φανεί το εσώρουχο του.

-Δ: Έλα ρε, μην το κάνεις αυτό, και τι θα καταλάβεις; Είναι μια οθόνη καλύτερα να βάλεις τσόντα.

-Γ: Μην είσαι ξενερωτος ρε έλα και εσύ εδώ δίπλα μου, είναι δύο αυτές.

-Δ: Ρε δεν θέλω δεν μου αρέσουν αυτά το ξέρεις, για χαβαλε μπήκαμε υποτίθεται.

Οι κοπέλες απόρησαν τι γίνεται νόμιζε ότι ήταν μόνος, τους εξήγησε ότι ήμουν και εγώ στο δωμάτιο. Μετά από λίγο αφού μιλούσαν, τον είδα να κατεβάζει και το εσώρουχο... Τα μάτια μου καρφώθηκαν πάνω στο πουλί του. Ήταν η πρώτη φορά που είδα ένα από κοντά (εκτός από το δικό του φυσικά), μόνο και στο θέαμα μου άρεσε πολύ. Αρχίζω να κοκκινιζω από την ντροπή μου, αλλά και από την καύλα ταυτόχρονα.

Εκείνος μέχρι και σήμερα δεν ξέρω αν είχε καταλάβει κάτι, αλλά υποθέτω πως ναι πρέπει να φαινόταν στην κάμερα.

Όσο το έβλεπα να μεγαλώνει τόσο δάγκωνα τα χείλια μου και μου έτρεχαν τα σάλια. Ένιωθα περίεργα με έναν όμορφο τρόπο, ήταν κάτι που μου άρεσε να βλέπω, και να αντιστέκομαι στο να μην το πιάσω. Οι κοπέλες έκλεισαν την κάμερα μετά από λίγο, δεν θυμάμαι γιατί.

Αμέσως γυρνάει και με βλέπει ο Γιώργος, εγώ γύρισα έκανα ότι κοιτάω αλλού τόση ώρα.

-Γ: Έλα ρε γαμωτο, βγήκαν πολύ γρήγορα δεν πρόλαβα ούτε να τον παίξω μαζί τους.

-Δ: Ε σιγά πήγαινε στην τουαλέτα και έλα πίσω όταν τελειώσεις.

-Γ: Γιατί ρε σιγά, εσύ δεν το κάνεις αυτό μόνος σου; Ντρέπεσαι ρε;

-Δ: Όχι ρε δεν ντρέπομαι για εσένα το λέω, μπορεί να θες να είσαι μόνος.

-Γ: Τσου, όχι.

Λέει, και ξεκίνησε να τον παίζει αργά και βασανιστικά μπροστά μου, ενώ το βλέμμα του ήταν καρφωμένο πάνω μου, στα μάτια μου. Εγώ χαμογέλασα λίγο, μου άρεσε πολύ το θέαμα, δεν του το έκρυψα. Στο μυαλό μου πέρασαν χίλιες δύο σκέψεις. Και χωρίς να χάσω λεπτό σηκώθηκα από την καρέκλα και έκατσα στα γόνατα μπροστά του. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να το βάλω στο στόμα μου, να ξεκουράσω το χέρι του, να κάνω κάτι που θα του αρέσει πολύ. Έτσι και έγινε, με αστραπιαία κίνηση το βάζω στο στόμα και ξεκινάω να κάνω στοματικό. Απλά ακολούθησα το ένστικτο μου καθώς δεν είχα γνώσεις, πέρα από βίντεο.

-Γ: Μμμ... Τι κάνεις εκεί; Δεν είναι σωστό αυτό σταματα τώρα.

Εγώ όμως ένιωθα ότι του άρεσε, γινόταν όλο και πιο σκληρός εκεί κάτω, μετά κοίταξε πάνω και έβγαλε μουγκριτα απόλαυσης. Εγώ συνέχισα να τον καρφώνω στα μάτια, μου άρεσε πολύ περισσότερο απ'όσο νόμιζα.

Του κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο μέχρι κάτω και του τα έβγαλα.

-Δ: Δεν τα χρειάζεσαι αυτά.

Κούνησε το κεφάλι του καταφατικά και με έπιασε από τα μάγουλα, με σήκωσε πάνω για να μου δώσει ένα φιλί, από τα πιο ωραία φιλιά. Ένιωθα την γλώσσα του πάνω στη δική μου, ένιωθα ότι ήμουν στον παράδεισο, τόσο απλά.

Αφού φιλιομασταν κάπου στα πέντε λεπτά, σηκώνεται όρθιος, με πιάνει από τον λαιμό και με πετάει στο κρεβάτι. Χτύπησα το γόνατο μου αλλά δεν έδωσα καμία βάση, απλά σκεφτόμουν τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια με ένα χαμόγελο από το ένα αυτί μέχρι το άλλο.

Μου πετάει μια σφαλιάρα στον κώλο, μου άρεσε πολύ...

-Δ: Αχχχ!

Βογγηξα αυθόρμητα, δεν περίμενα να μου βγει αυτό.

-Γ: Τώρα θα δεις...

Μου είπε ψιθυριστά, και συνέχισε να μου πετάει σφαλιάρες στον κώλο μου.

-Γ: Έχεις και ωραία κωλαρα, ακούγεται το πλατς και γουστάρω πολύ...

-Δ: Μμμμ, συνέχισε σε παρακαλώ, με ανάβει πολύ.

Και έτσι έγινε, συνέχισε μέχρι που ένιωθα το τσούξιμο, ένιωθα τον πόνο αλλά ήταν απολαυστικός!

Μου κατέβασε σιγά σιγά το παντελόνι, φορούσα ένα βρακί σλιπ καθώς με βολεύουν. Το πίσω μέρος μου το έκανε σαν στρινγκ, και αντίκρισε την κοκκινίλα που μου έκανε στα κωλομαγουλα.

-Γ: Σε έχω κάνει εδώ πίσω να μην μπορείς να κάθεσαι...

-Δ: Αυτό θέλω... Το έχω φανταστεί πολλές φορές να μου το κάνεις.

-Γ: Α, ώστε έτσι ε;

Έκλεισε το μάτι του, τράβηξε το βρακί, ένιωσα να μπαίνει μέσα όλο, αναστεναξα... Και μετα μου το κατέβασε όλο.

Πριν πω την επόμενη κουβέντα ένιωσα το πουλί του πάνω στον κώλο μου,. παίρνω βαθιές ανάσες γιατί ξέρω την συνέχεια, ήμουν σίγουρος ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να τον νιώσω μέσα μου. Και έτσι έγινε... Ξεκίνησε αργά στην αρχή το κάρφωμα, και εγώ απλά έκλεισα τα μάτια μου, ήθελα να νιώσω την στιγμή.

Μέσα στην απόλαυση που ένιωθα και την ικανοποίηση, συνειδητοποιώ ότι δεν έχουμε προφυλακτικό.

-Δ: Μωρό μου, προφυλακτικό να πάρουμε και να συνεχίσουμε!

-Γ: Τι φοβάσαι, μην σε αφήσω έγκυο;

Γέλασα δεν μπορώ να πω, αλλά στην συνέχεια κούνησα το κεφάλι μου.

-Δ: Δεν είναι όλα για πλάκα, αγαπώ την υγεία μου παραπάνω από το οτιδήποτε.

Γέλασε και με φίλησε στην πλάτη.

-Γ: Πρώτη φορά κάνω σεξ, εδώ και καιρό σε σκεφτόμουν και ήθελα να είσαι ο πρώτος μου, πραγματικά...

Και όντως, ήμασταν και οι δύο παρθένοι. Συνέχισε να μου τον περνάει, φορά με την φορά ένιωθα όλο και πιο όμορφα, όλο και πιο άνετα.

Δοκιμάσαμε πολλές στάσεις, εγώ ήμουν καθαρά παθητικός μαζί του, και πιο υποτακτικός, καθώς κάποια στιγμή μου έδεσε τα χέρια στο κρεβάτι του με κορδόνια. Ένιωθα ότι ήμουν στο έλεος του, αυτό με έκανε να τον θέλω πιο πολύ...

Το κάναμε για αρκετή ώρα, και εννοείται ότι ξεκίνησε και μια όμορφη σχέση, κράτησε κοντά στον χρόνο. Και κάπως έτσι έκανα σεξ με άνδρα για πρώτη φορά!

2. πολύ ωραίο κείμενο εμπειρίας. από τα ωραία που εχω διαβάσει εδω. χωρις πολλά στολίδια και "δηθεν".

3. BiMpiskotaki

BiMpiskotaki New Member

Μακάρι να θυμόμουν όλο τον διάλογο! Χαχα, απλά θέλω να είναι τόσο αληθινό όσο το έζησα χωρίς πράγματα που να φαντάστηκα την ώρα που το έγραφα

4. επειδή ήταν η πρωτη φορά γιαυτό σου βγήκε ετσι. παντα η πρώτη φορά εχει αλλη "γλύκα". οτιδήποτε ειδος σχεσης και να είναι.