Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Με απειλειτε?

2. elfcat

elfcat . Contributor

Όχι μόνο δική μου, δυστυχώς για εσάς.

3. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Το οτι δεν είναι μόνο δική σας δεν αλλάζει κάτι στο γεγονός πως οι απόψεις ανθρώπων που μου είναι αδιάφοροι, μου είναι και αυτές αδιάφορες.

Last edited: 27 Φεβρουαρίου 2025
  4. stratos83

stratos83 Regular Member

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

6. rea..

rea.. Contributor

Είναι οι απόψεις όλων των ανθρώπων με συνείδηση και τον μέσο όρο ευαισθησίας, όχι περισσότερο.
    Σε ολα τα μέρη όπου σταθείς ο κόσμος βράζει.
    Είναι η ανθρώπινη ματιά που πάει πέρα από τα βολέματα των παρατάξεων και τον σανό που σερβίρουν τα συμφέροντα.
    Είναι όλα όσα ποτέ σας δεν μπορέσατε και ούτε θα μπορέσετε ποτέ να φτάσετε, γιατί ο δικός σας και μοναδικός σας καημός είναι τα
    Ο τυφλός φανατισμός ενός κομματόσκυλου που δεν βλέπει πέρα από το βολεμένο του βισματομένο συμφέρον του και τις περιορισμένες ανελεύθερες συντεταγμένες του.
    Πιο νεκρό πνεύμα και πιο αδικοχαμένη ζωή από κάθε άλλη μορφή ζωής.
    Όχι δεν είναι αδιαφορία. Είναι αναισθησία που σηκώνει ειδική παρακολούθηση.

Η ντροπή προυποθέτει τσίπα και ανθρωπιά..
    Είναι για λύπηση.

7. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Το εχω πει και σε αλλους το λέω και σε εσας.
    Δεν συνομιλώ με ανθρώπους που δεν συμπεριφεερονται κόσμια. Μπορειτε να συνεχίσετε να είστε αγενής όσο θέλετε. Αλλα θα το κάνετε μόνη σας.
    Εγώ έχω βαρεθεί τους ανθρώπους, που χρησιμοποιώντας απολυταρχικές μεθόδους, λένε πως μάχονται τον απολυταρχισμό, στο όνομα της κατ' αυτούς προδευτικότητας και άλλα τέτοια...
    Καλή διασκέδαση.

8. Iagos

Iagos Contributor

Κατεβάζει ρολά η χώρα στον παλλαϊκό ξεσηκωμό για την κρατική δολοφονία και τη συγκάλυψη στα Τέμπη.

9. elfcat

elfcat . Contributor

10. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

11. Iagos

Iagos Contributor

Ένα δείγμα από τα σωματεία και τις ομοσπονδίες που συμμετέχουν στην απεργία εν όψη του παλλαϊκού ξεσηκωμού αύριο Παρασκευή 28 Φλεβάρη για την κρατική δολοφονία και τη συγκάλυψη στα Τέμπη

Οι Ομοσπονδίες Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Λάρισας, Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας, Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Βιοτεχνών Ξύλου, Υποδηματοποιών, Βιβλιοχαρτοπωλών, Κυλικείων, Συνταξιούχων (ΠΟΣ ΟΑΕΕ).

Τα Σωματεία: Αθήνας, Μηχανικών Αυτοκινήτου, Ξύλου, Μετάλλου, Υδραυλικών, Ηλεκτρολόγων (ΣΕΗΕΑ), Κομμωτών («Η Αδελφότης»), Επιδιορθωτών Υποδημάτων, Ελαφρών Φορτηγών, Καθαριστηρίων. Τοπικές Ενώσεις ΕΒΕ - Εμπορικοί Σύλλογοι: Α' Αθήνας, Νέας Ερυθραίας, Αχαρνών, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Καισαριανής, Νέου Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Περιστερίου. Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας.

Θεσσαλονίκης, Μικρών Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων, Εμπορικός Σύλλογος Τούμπας, Ξυλουργών, Βιοτεχνών Δέρματος, Κομμωτών, Καθαριστηρίων, Φωτογράφων. Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ.

Αλλων πόλεων: Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, Εστίασης Λάρισας. Εμπορικοί Σύλλογοι Χανίων, Σητείας, Λογιστών Χανίων, Ξύλου Ηρακλείου, Εμπορικοί Σύλλογοι Αγρινίου, Ζακύνθου, Καρδίτσας.

Σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις καλούν επίσης η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ.

Σε μαζική παρουσία των συνταξιούχων και των σωματείων τους στις συγκεντρώσεις στις 28 Φλεβάρη καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Κάλεσμα απευθύνει επίσης η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

«Οι ανάπηροι, οι χρόνοι πάσχοντες, οι γονείς και κηδεμόνες των ΑμεΑ απεργούν και συμμετέχουν στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

«Γινόμαστε "όλων των νεκρών η φωνή" και δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και των κομμάτων του, που οδήγησαν στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα πριν από δύο χρόνια», αναφέρει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία απευθύνει επίσης η Ενωση Απόστρατων Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΝΑΣΠΑ).

12. rea..

rea.. Contributor

Κόσμια? .. σε μια επείδηξη της ξεκάθαρης χυδαιότητάς σας.. σε μια συνεχή συμπεριφορά κακοήθιας αναισθησίας και απανθρωπιάς μιλάτε εσείς για κοσμιότητα! Το θράσος σας όμως δεν με ξαφνιάζει. Δείχνει τον βαθμό συνειδητότητας και λογικής που στερείται ο λόγος και η κρίση σας.
    Κάπως έτσι νομίζω ότι θα επιζήσω την στέρηση της επικοινωνίας μας.

Ναι! οι 57 νεκροι ας πούμε.. "απολυταρχουν" των καρναβαλιών φανατισμένο κετελαπόνγκο.
    Τα υπόλοιπα είναι στην κοσμάρα σας, μαζί με την δήθεν κοσμιότητα σας.

Αύριο θα διασκεδάσω και θα περάσω πολύ όμορφα, όπως πολύς Ω! κόσμος. Ευχαριστώ πάντως για την ευχή.