Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαγωγή στη θεωρία ομάδων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 17 Ιουλίου 2020.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

"Beautiful friendship with the best of benefits" είναι η σωστή περιγραφή αλλά ας μην προτρέχω.

...

- "Louis, i think this is the beginning of a beautiful friendship."
    - "Α, είσαι του κλασσικού κινηματογράφου" μου απάντησε χαμογελώντας.
    - "Πώς σε λένε;"
    - "Βανέσα. Εσένα;"
    - "Δημοσθένη" της απάντησα και συνέχισα "και αναγνωρίζω το διασυρμό που έχω επιφέρει στο όνομα εδώ και λίγη ώρα."
    - "Καθόλου διασυρμός! Είναι μακράν της δεύτερης η πιο ακαταλαβίστικη προσέγγιση που μου έχει γίνει."
    - "Επαγγελματική διαστροφή" της απάντησα.
    - "Ναι ε;"

Η απάντηση μου ήταν ενστικτώδης.

- "Αμέ, κι εγώ τις καλλιεργώ τις διαστροφές μου" της είπα ωμά και της έκλεισα το μάτι παιχνιδιάρικα.
    - "Σκληρός καριόλης" μου απάντησε χαμογελώντας.
    - "Με τι βιοπορίζεσαι;"
    - "Δουλεύω σε δισκάδικο και κάνω και μεταφράσεις."
    - "Σε δισκάδικο; Υπάρχουν ακόμα;"
    - "Αμέ, they came back with vengeance!"
    - "Για φαντάσου, νόμιζα ότι έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, που έλεγε και ο Ανδρέας."
    - "Ποιος Ανδρέας;"
    - "Ο γνήσιος, ο πασοκικός, ο ορθόδοξος!"
    - "Εσύ με τι βιοπορίζεσαι;"
    - "Φυσικός και κάνω και τον καθηγητή"
    - "Σε φροντιστήριο; Σε σχολείο;"
    - "Στο πανεπιστήμιο."
    - "Α, ωραία, έχεις και φοιτητές."
    - "Καθόλου ωραία, η τρέχουσα νομοθεσία δε μου επιτρέπει να τους εκτελέσω αργά και βασανιστικά."
    - "Σου επιτρέπει να το κάνεις γρήγορα;"
    - "Η αλήθεια είναι πως ούτε και αυτό επιτρέπεται αλλά και να επιτρεπόταν, τι να το κάνεις το γρήγορο;"
    - "Δεν είσαι του γρήγορου;"
    - "Όχι, αυτά τα πράγματα δε θέλουν βιασύνες αλλιώς δεν τα ευχαριστιέσαι!"
    - "Σαδιστικός καριόλης δηλαδή, όχι απλά σκληρός."
    - "Σκληρός σαδιστικός καριόλης, μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι."

Η Βανέσα απλά χαμογέλασε χωρίς να πει κάτι. Εγώ πάλι συνειδητοποίησα ότι από τη μουγκαμάρα το είχα ρίξει στη λογοδιάρροια.

Όπως και να έχει η υπόλοιπη βραδιά πέρασε πολύ ευχάριστα -και δυστυχώς πολύ γρήγορα- ωστόσο στο τέλος της είχα και το τηλέφωνό της και το messenger της. Μπορεί να μην ήμουν ακριβώς ερωτοχτυπημένος αλλά ένα γερό κεραυνοβόλημα το είχα φάει και όταν γύρισα σπίτι και ξάπλωσα στο κρεββάτι χαμογελούσα σαν ηλίθιος:
    • Δεν είχε σχέση.
    • Είχε φοβερό γούστο στη μουσική
    • Χιούμορ με τα καντάρια.
    • Μηχανόβια, οκ αυτό δε μου είχε ξανατύχει και ομολογώ ότι δεν είμαι λάτρης των μηχανών αλλά...
    Βέβαια έχοντας σπουδάσει αρχαιολογία με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην ιστορία τέχνης τα επιστημονικά μας ενδιαφέροντα ήταν παντελώς ασύμβατα αλλά εδώ που τα λέμε εξαρχής ήμασταν τόσο απίστευτα ασύμβατοι που απορούσα από που προκύπτει αυτός ο βίαιος, ζωώδης μαγνητισμός.

Δεν ήμουν απλά γοητευμένος. Ήμουν γητεμένος.

Την επόμενη μέρα περίμενα να πάει απόγευμα και την πήρα τηλέφωνο. Απάντησε στον πέμπτο χτύπο.

- "Καλησπέρα Βανέσα."
    - "Καλησπέρα Δημοσθένη."
    - "Πώς είσαι;"
    - "Ετοιμαζόμουν να βγω για καφεδάκι."
    - "Και μπράβο σου. Αύριο το βράδυ είσαι ελεύθερη;"
    - "Ναι."
    - "Ωραία, να το διορθώσουμε τότε!"
    - "Θέλει διόρθωση;"
    - "Εννοείται! Πού ακούστηκε Δευτέρα βράδυ να κάθεσαι κλεισμένη στο σπίτι ενώ μπορείς να βγεις για ποτό με ένα Φυσικό;"
    - "Έλα ντε; Πού το πας αυτό;"
    - "Τι ώρα σε βολεύει;"
    - "Κατά τις 21:00;"
    - "Sold. Θέλεις να βρεθούμε εκεί που προτείνω να πάμε ή θες να περάσω να σε πάρω από κάπου;"
    - "Δε θέλω να μου πεις που θα πάμε, θέλω να μου κάνεις έκπληξη. Θα περάσω να σε πάρω εγώ με τη μηχανή."
    - "Δεν έχω κράνος!"
    - "Σκληρό κεφάλι έχεις;"
    - "Βασικά ξερό είναι αλλά λόγω επαγγέλματος είμαι very well informed για τα ολέθρια αποτελέσματα των ανελαστικών κρούσεων."
    - "Κοτάρα!"
    - "Πληροφορημένη κοτάρα!"
    - "Έχω δεύτερο κράνος, μην ανησυχείς."
    - "Θα μεταθέσω τις όποιες ανησυχίες μου για αύριο μετά τις 21:00."
    - "Κοτάρα!"
    - "Με πολύ ζουμί πάντως, γιατί είμαι και μιας άλφα ηλικίας!"
    - "Τώρα μιλάς σωστά!"
    - "Λοιπόν σε αφήνω να πας να γκομενίσεις αλύπητα και σε περιμένω αύριο στις 21:00. Θα σου στείλω link από το google maps για να με βρεις εδώ στις ερημιές."
    - "Δε θα γκομενίσω, με φίλες θα βγω!"
    - "Τόσο το χειρότερο!"
    - "Που θα βγω με φίλες;"
    - "Που δε θα γκομενίσεις με φίλες!"
    - "Προτιμώ γενικά να μη γκομενίζω με φίλες ή φίλους. Τόσους και τόσες γνωστές/γνωστούς έχω!"
    - "Ξα σου!"
    - "Μη με βρίζεις εμένα στα κινέζικα!"
    - "Κρητικά είναι!"
    - "Μη με βρίζεις εμένα στα κρητικά!"
    - "Δε σε βρίζω. Λοιπόν, αλέ να μη στήσεις και τις φίλες σου και σου βγει το όνομα."
    - "Σωστά, γενικά προτιμώ να μου βγαίνουν τα μάτια. Φιλάκια!" είπε και μου το έκλεισε στη μούρη.

Είναι να μη χαμογελάω σαν κρετίνος;

Την επόμενη μέρα ήμουν έτοιμος από τις 20:00 οπότε το έριξα στο netflix όσο περίμενα τη Βανέσα να έρθει να με πάρει. Η Βανέσα αποδείχτηκε αγγλίδα στο ραντεβού και 21:00 νταν με πήρε τηλέφωνο.

- "Are you ready to roll?"
    - "Υπονοείς κάτι για τα κιλά μου;"
    - "Θεός φυλάξει! Φυσικά και δεν υπονοώ, στο λέω ξεκάθαρα!"
    - "Τι να πεις; Οι φυσικομαθηματικοί λατρεύουν τις καμπύλες!"
    - "Άνδρας χωρίς κοιλίτσα, σουβλάκι χωρίς κρεμμύδι!"
    - "Για προβατίνα θα πάμε στην επόμενη έξοδο. Σήμερα λέω να πάω να σε ποτίσω."
    - "Φτου και είμαι νηστική!"
    - "Καλά, θα σε πάω μετά σε ένα γερό ξενύχτη να φάμε μέχρι να μας βγει από τη μύτη."
    - "Τώρα μιλάς σωστά. Δε μου λες, θα κατέβεις ή θα τη βγάλω στη μηχανή έξω από το σπίτι σου;"
    - "Όχι, μη τη βγάλεις στο δρόμο! Τι θα πουν οι γείτονες;"
    - "Ποιοι γείτονες μωρέ μέσα στο δάσος που μ' έφερες;"
    - "Ε, τριγυρνάν κάτι αγριογούρουνα είναι η αλήθεια!"
    - "Θα κατέβεις ή θα πάρω πέτρα;"
    - "Πιεστική καριόλα! Κατεβαίνω!"
    - "Άντε, μας γκάστρωσες!"
    - "Βγάλε με για ένα ποτό πρώτα ρε λυσσάρα!"
    - "Αυτό προσπαθώ να κάνω τόση ώρα αλλά με έχεις πιάσει στην πάρλα!"
    - "Κατεβαίνω!"

Πράγματι κατέβηκα κάτω και την βρήκα να με περιμένει σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

- "Καλώς τον!" μου είπε.

Την κοίταξα από την κορυφή ως τα νύχια έτσι όπως ήταν καβάλα στη μηχανή.

- "Ρε συ, το παλεύεις αυτό το θηρίο ή θα με κλάψει η μανούλα μου;"
    - "Ποιο θηρίο μωρέ; Η Vulcan είναι η μικρή. Που να δεις την Grand America που έχω."
    - "Έχεις και μεγαλύτερη;"
    - "Αμέ, πώς νομίζεις ότι κάνω ταξίδια;"
    - "Με αυτοκίνητο όπως όλος ο κόσμος;"
    - "Meh!"
    - "Τουλάχιστον θα είσαι οικονομική στα ταξίδια, δε θα παίρνεις μαζί σου την προίκα σου!"
    - "Θα εκπλαγείς αν δεις τι χωράει!"
    - "Επιφυλάσσομαι!"
    - "Λοιπόν, πού πάμε;"
    - "Κρύπτη!"
    - "Σε υπόγεια μπουντρούμια θα με πας βρε αχαΐρευτε;"
    - "Τι σκληρός σαδιστικός καριόλης θα ήμουν αν σε πήγαινα πικνικ σε λιβάδια με ασφόδελους;"
    - "Απαπα, απεχθάνομαι τους Άγγλους ρομαντικούς."
    - "Μόνο τους Άγγλους;"
    - "Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους."
    - "Αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε! Κρύπτη και γοτθικός τρόμος με πασπάλισμα heroic fantasy."
    - "Ούτε αυτό μου αρέσει."
    - "Ουδείς τέλειος" της απάντησα και βάζοντας το κράνος ανέβηκα στη μηχανή.

Μισή ώρα αργότερα ήμασταν στα Βριλήσια. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν η κρύπτη είναι ανοιχτή τις Δευτέρες και δεν είχα backup plan αλλά στάθηκα τυχερός. Καθίσαμε στο τραπέζι και παραγγείλαμε τα ποτά μας ενώ εγώ της εξηγούσα το διάκοσμο: Ποιος είναι ο Μάγος, ποιος είναι αυτός ο ασπρουλιάρης στις τοιχογραφίες, πώς λέγεται ο δράκος που ήταν κρεμασμένος από το ταβάνι και διάφορα άλλα τέτοια. Η κρύπτη παίζει μόνο rock και metal και αρκετά δυνατά κιόλας και επειδή αμφότεροι μια κουφαμάρα την κουβαλούσαμε καθίσαμε πολύ κοντά ώστε να μπορούμε να ακούμε ο ένας τον άλλον.

Παρά τη χαώδη διαφορά στα γούστα και γενικά στον τρόπο ζωής μεταξύ μας υπήρχε έντονη χημεία κάτι που ήταν φανερό από το πάρτι. Η συζήτηση περί ανέμων και υδάτων είχε πολύ καλή ροή, δεν υπήρχαν κενά διαστήματα και η γλώσσα του σώματός της έδειχνε ότι ενδιαφέρεται. Η φυσική μου επιφυλακτικότητα είχε πάει περίπατο, ένιωθα εξαιρετικά άνετα στην παρουσία της. Η Βανέσα έχει πολύ χιούμορ και η βραδιά κυλούσε υπέροχα και με πολύ γέλιο και από τους δυο μας. Ξεχάσαμε ότι την επόμενη το πρωί δουλεύαμε και όταν ο Dj και ιδιοκτήτης του μαγαζιού μου έκανε διακριτικά το σημάδι ότι θα μου κόψει το λαιμό κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσουμε.

- "Ούτε τρεις δεν έχει πάει καλά-καλά. Πάμε για βρώμικο;"
    - "Αμέ!"
    - "Ξέρω ένα πολύ καλό στο Περιστέρι. Δυστυχώς δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά τις Δευτέρες, αλλά στη χειρότερη αν δεν είναι ανοιχτά πάμε σε κάποιο everest."
    - "Φύγαμε!"

Οι δρόμοι ήταν άδειοι οπότε δε μας πήρε πολύ ώρα να φτάσουμε στο Περιστέρι όπου για καλή μας τύχη ο ξενύχτης ήταν ανοιχτός και όλως παραδόξως για μέρα και ώρα εξαιρετικά δημοφιλής. Περιμέναμε κάμποση ώρα μέχρι να έρθει η σειρά μας, εγώ πήρα ένα σάντουιτς με δύο χοιρινά καλαμάκια ενώ η Βανέσα ένα με χοιρινό καλαμάκι και χωριάτικο λουκάνικο."

- "Χωρίς κρεμμύδι θα το πάρεις ρε κοτάρα;" τη ρώτησα
    - "Έχουν και κρεμμύδι;"
    - "Περίμενες κάτι λιγότερο από βρώμικο που έχει την έγκρισή μου;"
    - "Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη!" μου είπε και ζήτησε να της βάλουν και κρεμμύδι στο τέλος.

Φάγαμε τα σάντουίτς μας, πίνοντας τις μπύρες μας. Η Βανέσα είχε πάρει μόνο ένα ποτό στον κρύπτη οπότε δεν είχε πρόβλημα να πιει και μπύρα.

- "Εξαιρετικό βρώμικο! You delivered και ευτυχώς να λες γιατί αλλιώς θα σε άφηνα να φύγεις με τα πόδια!"
    - "Θα σου πήγαινε η καρδιά σου;"
    - "Αμέ; Τι σκληρή καριόλα θα ήμουν αλλιώς;"
    - "Αυτό να μου πεις!"
    - "Λοιπόν, λαίδη, καβάλα το άλογο να σε πάω στο κάστρο σου."
    - "Βιάζεσαι να με ξεφορτωθείς; Ούτε καν τέσσερις δεν έχει πάει!"
    - "Πώς θα σε δουν μωρέ οι φοιτητές σου το πρωί που θα είσαι σα τη μούμια;"
    - "Στην έσκασα, δεν έχω πρωινά μαθήματα τις Τρίτες!"
    - "ΙΙΙΙΚ, τέτοιος είσαι;"
    - "Τέτοιος και χειρότερος!"
    - "Με γλέντησες! Με αποπλάνησες!"
    - "Μα δεν είμαι υπέροχος;" της είπα χαμογελώντας σα να ήμουν πρωταγωνιστής σε διαφήμιση οδοντόκρεμας.
    - "Κάτσε καλά θα κάνω σούζες!"
    - "Εσύ και το αλογάκι της Βυσνjί θύελλας!"
    - "Χα!"
    - "Ξεκίνα, παπά-σούζα!"

Αυτή τη φορά το γκάζωσε, σε 20 λεπτά ήμασταν έξω από το σπίτι μου. Κατέβηκα από τη μηχανή και έβγαλα το κράνος και το έβγαλε και εκείνη το και έβαλε στο χέρι της.

- "Καλά που φάγαμε και οι δύο κρεμμύδι" της είπα.
    - "Ε;" είπε ρωτώντας γιατί μάλλον δε με είχε ακούσει.

Αντί απάντησης την άρπαξα και τη φίλησα στο στόμα. Χωρίς ίχνος δισταγμού από τη μεριά της ανταπέδωσε με ενθουσιασμό. Το φιλί κράτησε κάμποση ώρα και τραβηχτήκαμε με δισταγμό και οι δύο.

- "Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά" της είπα.
    - "Με ξεφορτώνεσαι ρε;"
    - "Μη βγάλουμε και ψείρες!"
    - "Σκληρός καριόλης!"
    - "Πρωτίστως!" της απάντησα και συνέχισα: "Allez και σε παρακαλώ στείλε μου ένα μήνυμα όταν φτάσεις σπίτι σου."
    - "Ουφ, καλά!"
    - "Καληνύχτα" της είπα χαμογελώντας και σκύβοντας και φιλώντας την απαλά στο στόμα.
    - "Καληνύχτα" μου είπε ανταποδίδοντας φιλί και χαμόγελο.

Ανέβηκα στο σπίτι και το έριξα στο Kindling μέχρι που έλαβα το μήνυμά της ότι έφτασε σπίτι της.

Χαμογέλασα, έκλεισα το φως και έπεσα για ύπνο.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Last edited: 21 Οκτωβρίου 2020
  2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Σοβαρά τώρα; Ούτε μια ατάκα για πέσιμο;
    Άπονος καριόλης

3. Brt

Brt #ολαπολυ

Οπα κάπου με την φαντασία...ποιος πάει από τα βριλησσια στο περιστέρι για βρωμικο!    

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Αυτό σε χάλασε; Αν μάθει ο Χαρδαλιάς ότι ήταν έξω στις 3 το πρωί, ξέρεις τι θα γίνει;

5. Brt

Brt #ολαπολυ

Εντάξει αυτό γίνεται. Αλλά να πας από βριλησσια περιστέρι για βρωμικο ΔΕΝ γίνεται  

6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Οι αμαθείς που δεν ξέρουν ότι στο Περιστέρι έχει το καλύτερο βρώμικο της Αττικής

7. Brt

Brt #ολαπολυ

για να πάω pigeon city από βριλησσια για βρωμικο, είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι φαγητό   

8. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Ειναι μεγαλο πουλι το pigeon? Αξιζει τα χλμ?

9. Έχει και μοτοσακό  

10. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Κασκα να βαζει και ολα οκ!

11. Oh.a.witch!

Oh.a.witch! Sub occultist

Όλα τα λεφτά!
    *δηλώνω φαν!!*

12. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

@Arioch, Δεν κολλάω στα βρώμικα, ούτε στο άσχετο (ακόμα) του τίτλου.
    Συγχρητήρια γιατί μας ταξίδεψες μαζί σου ...